evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....

eşiniz nereli diye bir forumdu hatta 42. sayfasındaydı

pişmansanız eğer kimseyi değiştiremezseniz eşiniz erken kalkamam deyyip işe gitmeyen biri bu sizin tercihiniz katlanmayı göze alıyosanız susacaksınız aksi halde boşanma gözüküyor ufukta

bu arada huylu huyundan vazgeçmez diye boşa demezler eşiniz tembelse alışılmışlıktan kaynaklanıyo ve değişmesi biraz zor gibi görünüyo siz kendinizi yıpratırsınız onu degiştirmeye çalışşırken ve olumlu yanlarını bulmaya bakın yoksa hayat size çok çekilmez gelebilir

Çok üzüldüm Feryal Allah yardımcın olsun..
KK ya konu açmakla çok doğru yapmışsın...Zira burda o kadar çok üstüne gelirler ki; evdeki derdini birkaç saatliğine unutursun, uzaklaşırsın, burdakilere cevap vermek, kendini anlatmak durumunda kalırsın :1rolleyes:
Ayrıca ank06 "benim mesajım" diyorsa kesinlikle doğrudur...
Tahminimce Feryal zamanında ank arkadaştan alıntı yaparken yanlış alıntı yaptı ve kendi mesajı gibi görüldü..
Herneyse açıklığa kavuşur elbet..
Feryal ilk konuyu açtığın yazıyı okuyunca sana kızdım ama tüm sayfaları okudum sonra, sana hak verdim...Bir erkekte "çalışma arzusu" yoksa ve tembelse ne kadar seversen sev saygını yitirir ve soğursun..Umarım hakkında hayırlısı olur.

Amaaaan.... akannehir

Sizin derdiniz hiç bitmiyor zaten ne hikmetse...

Eşinize de acıdım doğrusu...

Daha birşeyler derdim de...Neyse... şakkıdı

arkadaşım alıntı yapıca alıntı yazıyor başında her neyse yanlışlıklada yazmış olsa yada ben yanlışda görmüş olsam düşüncelerim hala aynı

Canım ben biliyorum zaten kendi mesajım bu.
Dedim zaten bunu alıntı yaparken benim yazdığım mesajın içine yazdı bunu yanlışlıkla
Çünkü benim başımada geldi aynısı farkında olmadan yazılabiliyor ...

Hem birde şu var isteseydim ben buna cevap bile yazmazdım okur geçerdim ama 2 mesajıda feryalcan yazmış gibi gözüküyordu olaya açıklık kazandırmak için yazdım bende olay bundan ibaret ...

Ayrıca sanada çok tşk ederim canım a.s.

arkadaşım alıntı yapıca alıntı yazıyor başında her neyse yanlışlıklada yazmış olsa yada ben yanlışda görmüş olsam düşüncelerim hala aynı

Evet doğru yapılan alıntılarda "alıntı" diye yazıyor..Ama cevap yazma kısmına baktığınızda

Son düzenleme:
gerçekten ben de şaşkınım ne diyimohaoldumsmile hayat evlilik böyle bişye değil ya böyle olmamalı doktormuş tra evlenmişte siz pişmanlık duymuşsunuzda herşeyden önce siz evli bir bayansınız ya bunu aklınızdan bile geçirmeniz yanlış ve kim nederse desin siz eşinizi sevmiyorsunuz!

Feryalcan bütün konuların gerçekten bu yönde hiç bir olumlu tarafı yok...
Sen bu evlilikten acilen kurtulmalısın yoksa gerçekten kafayı yiyeceksin ciddi söylüyorum...
:1no2:

arkadasım linki yazdım sence alıntılık gibimi gözüküyor.

Eklentiler

• $iiii.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 41
Yazılanların tamamını okumadı ama bu olay bana tanıdık geldi benim bir yakınımda aynı senin durumunda evlenirken eşi çalışıyordu 1 sene sonra işten ayrıldı(çalıştığı yerdede 3 sene çalışmış yani nişanlıyken her şey normal gözüküyordu)Sonra 3 yıllık evliliğinde girdi çıktılarla 12 ay gibi bir müddet çalıştı.Yakınım çalışıp eve bakmak zorunda kaldı bayan olarak ağır şartlarda çalıştı yinede işini bırakmadı(kocasının yapması gereken şeyi o yaptı)kocasının içkisi,kumarı yok sadece tembel üniversite mezunu olduğu için her işi beğenmedi.Şimdi bir yerde çalışıyor ama yakınıp hep şüphede çünkü adamın ruhu tembel.O yüzden seni iyi anlıyorum.yapa bileceğin hiç bir şey yok kocanın değişeceğini düşünme sende hiç bir beklenti içine girme ne kocandan nede ailesinden yapacağın tek şey ya sen zor şartlardada olsan çalışıp erkek sorumluluğunu alırsın yada boşanırsın olumsuz eleştiriler olabilir ona bir şey diyemem bir söz vardır damdan düşeni damdan düşen anlar diye insanları seni anlamasınıda çok fazla bekleme

arkadasım linki yazdım sence alıntılık gibimi gözüküyor.

Benim yazdığım mesaj 38. sayfada bakarsanız görürsünüz..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/361852-esi-ailesinden-sikayetci-olanlar-anket-yapiyoruz-esiniz-nereli-38.html

Feryalcanın ise 42. sayfada gözüküyor..

Yanlız şu var feryal benim mesajımı alıntı yapmamış sadece kopyala yağıştır olarak yapmış buda tek mesaj gibi gözüküyor ...

biliyorum senn yazdıgını senn mesajın zaten dedim ama alıntı gibi durmuyor bende tek tek okumadım bütün mesajları

şimdi bazı arkadaşlar alıntı yapmadan direk kopyola yapıştır yapıyorlar onun içimde alıntı gibi çıkmıyor tabiki feryalde öyle yapmış zaten direk yapıştırmış yazdıklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…