Hayır benim mesajım bu benim eşimde elazığlı çok iyi hatrlıyorum hangi konusunda buldunuz link verirmisiniz birde ben bakmak istiyorum..
Şuda olabilir bazen gelen mesajların içinede mesaj yazılabiliyor belki oda olabilir yani yanlışlıkla yazmış olablir feryalcan
eşiniz nereli diye bir forumdu hatta 42. sayfasındaydı
Çok üzüldüm Feryal Allah yardımcın olsun..
KK ya konu açmakla çok doğru yapmışsın...Zira burda o kadar çok üstüne gelirler ki; evdeki derdini birkaç saatliğine unutursun, uzaklaşırsın, burdakilere cevap vermek, kendini anlatmak durumunda kalırsın :1rolleyes:
Ayrıca ank06 "benim mesajım" diyorsa kesinlikle doğrudur...
Tahminimce Feryal zamanında ank arkadaştan alıntı yaparken yanlış alıntı yaptı ve kendi mesajı gibi görüldü..
Herneyse açıklığa kavuşur elbet..
Feryal ilk konuyu açtığın yazıyı okuyunca sana kızdım ama tüm sayfaları okudum sonra, sana hak verdim...Bir erkekte "çalışma arzusu" yoksa ve tembelse ne kadar seversen sev saygını yitirir ve soğursun..Umarım hakkında hayırlısı olur.
Çok üzüldüm Feryal Allah yardımcın olsun..
KK ya konu açmakla çok doğru yapmışsın...Zira burda o kadar çok üstüne gelirler ki; evdeki derdini birkaç saatliğine unutursun, uzaklaşırsın, burdakilere cevap vermek, kendini anlatmak durumunda kalırsın :1rolleyes:
Ayrıca ank06 "benim mesajım" diyorsa kesinlikle doğrudur...
Tahminimce Feryal zamanında ank arkadaştan alıntı yaparken yanlış alıntı yaptı ve kendi mesajı gibi görüldü..
Herneyse açıklığa kavuşur elbet..
Feryal ilk konuyu açtığın yazıyı okuyunca sana kızdım ama tüm sayfaları okudum sonra, sana hak verdim...Bir erkekte "çalışma arzusu" yoksa ve tembelse ne kadar seversen sev saygını yitirir ve soğursun..Umarım hakkında hayırlısı olur.
arkadaşım alıntı yapıca alıntı yazıyor başında her neyse yanlışlıklada yazmış olsa yada ben yanlışda görmüş olsam düşüncelerim hala aynı
a.s.Canım ben biliyorum zaten kendi mesajım bu.
Dedim zaten bunu alıntı yaparken benim yazdığım mesajın içine yazdı bunu yanlışlıkla
Çünkü benim başımada geldi aynısı farkında olmadan yazılabiliyor ...
Hem birde şu var isteseydim ben buna cevap bile yazmazdım okur geçerdim ama 2 mesajıda feryalcan yazmış gibi gözüküyordu olaya açıklık kazandırmak için yazdım bende olay bundan ibaret ...
Ayrıca sanada çok tşk ederim canım a.s.
Evet doğru yapılan alıntılarda "alıntı" diye yazıyor..Ama cevap yazma kısmına baktığınızda
Evet azelyanın dediği doğru bir parantez bile eksik olsa maalesef alıntılar karışabiliyor ..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadasım linki yazdım sence alıntılık gibimi gözüküyor.
ank 06 seninmiş yazı ama alıntı gibi durmuuıyor yinede düşüncelerin asla degişmed...
Bakın yukarıda ki linke tıklayın 38.sayfayı okuyun lütfen benim olan mesajımı
biliyorum senn yazdıgını senn mesajın zaten dedim ama alıntı gibi durmuyor bende tek tek okumadım bütün mesajları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?