kocam memur dün gece oturduk hesap kitap yaptık 50 tlcik kenara koyabildik diye mutlulukdan uçup sarılıp öpüşüp öyle yattıkk...
Evlilik aşk sevgi budur... bir kuru ekmeğe bir yastığa evet dedik... Hiççç bir zenginede değişmem kocamı.
kocam memur dün gece oturduk hesap kitap yaptık 50 tlcik kenara koyabildik diye mutlulukdan uçup sarılıp öpüşüp öyle yattıkk...
Evlilik aşk sevgi budur... bir kuru ekmeğe bir yastığa evet dedik... Hiççç bir zenginede değişmem kocamı.
evet sen benden iyiymişsin kaydirigubbakcemile3 ama biz geçen ay tv ve lap top taksidine girdik ondan şekercim boshayallersmileoo ben her 1 çeyrek alıyorum, senden iyiymişim :lepi:
benim eşim evde ders çalışıyor ama olsun açta açıkta değiliz
işte canım hiç bi zengine değişmiyecek kocam ver diyosun ben boşuna pişmalıklar yaşamıyorum keşke bende bu cümleyi kurabilsem yada eşim bana cümleyi kurdurabilse...
BENCE eşin seni tatmin etmiyor ve sen onu yeteri kadar sevmiyorsun en kötüsüde başka seylerde gözzün var şekerim.kendine bile itiraf edemiyorsun ama senin derdin eşinden ayrılıp maddi olarak daha rahat edebilecegin bir yaşantı.burdada bu kadar konuyuda herkezin sana evt haklısın demesini bekleyyip kendi egolarını tatmin etmek için açıyorsun pes dogrusu.bu kadar sorunuda abrttığını düşünüyorum insan kocasını rezil de eder vezir de eder sen vezir edemediysen o senin sorunun arkadasım burda boşuna yakınma.ama ben rahatıma düşkünüm kocamı sevmiyorum o dr.ile evlenmediğime pişmanım benim için para önemli diyorsan ayrıl gitsin bir dr. gider digeri gelir ama sen bu kafa ile mutlu olamazsın.zannediyormusun herkez dört dörtlük yaşıyor?nabza göre serbet vereceksin kaynanan kaplı olmanı istiyorsa ne var yani oraya giderken uzun kollu giyersin sonra istediğin yerde açarsın nasıl giyinmek istiyorsan.ayrıca eşin maden tembel biri idi neden evlendin??? yada evlendikten sonra tembel bir adam oldu o zaman hatayı kendinde arayacaksın..kusura bakma arkadasım agır konuşmuş olab,ilirim ama gercekten böle seyleri duydukça sinirleniyorum bu konuyu eşim çok tembel diye açmış olsaydın o dr. meselesini katmasaydın ve açtıgın onca saçma sapan konu başlıklı konularını görmeseydim seni haklı bulurdum ama su durumda asla!!!!
(((Benim eşimde elazığlı ama çokta gelenekçi değildir ben de çok rahat yetiştim giydiğime karışmaz minimide bikinimide giyerim.
Ailesinede o kadar çok düşkün değildir ama birde çok küçükken ayrılmışlar oradan büyük şehirde büyümüş okumuş aileside son derece modern insanlardır.
Belkide benim şansıma iyi bir aile denk geldi .
aslında yorum yaparken erkeğin kendi memleketinde yaşayıp yaşamadığna bakılmalı belki bizimkilerde başka şehre taşınıp oraya yerleşmiş olsalar ister istemez hayat tarzlarında değişiklik olacaktr.....keşke bizimklierde taşınsalarmış bu kadar geri kalmazlardı bari:):) )))
arkadaşım bu mesajı sen yazmışşın nasıl bir çelişki anlamadımki?
(((Benim eşimde elazığlı ama çokta gelenekçi değildir ben de çok rahat yetiştim giydiğime karışmaz minimide bikinimide giyerim.
Ailesinede o kadar çok düşkün değildir ama birde çok küçükken ayrılmışlar oradan büyük şehirde büyümüş okumuş aileside son derece modern insanlardır.
Belkide benim şansıma iyi bir aile denk geldi .
arkadaşım bu mesajı sen yazmışşın nasıl bir çelişki anlamadımki?
Benim yazdığım mesaj bu ....
Eski konularından birine yazmıştım bunu....
Ama hangisi hatırlayamam tabi...
ama ben bu mesajı onun profiline girip yazdığı mesajlardan buldum ve kendiside yazdığını kabul etti karıştırıyor olabilirsiniz
hanfendi yanlış anlamayında ben sadece iki yorum yaptım şuan ne suçladım sizi ne yargıladım sizi yazılanları cvplarınızı okuyarak yazdım cvp vermicekseniz kişilere niye konu açıyonuz konu açılırken olumlu yada olumsuz herşeye cvp vermekle yükümlüsünüzki kurallarda buvar konunun dışına çıkarlarsa kötü içerige basın olsun bitsin yönetim ilgilenir mutlaka bilgilendiriyim dedim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?