evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....

oo ben her 1 çeyrek alıyorum, senden iyiymişim :lepi:
benim eşim evde ders çalışıyor ama olsun açta açıkta değiliz

işte canım hiç bi zengine değişmiyecek kocam ver diyosun ben boşuna pişmalıklar yaşamıyorum keşke bende bu cümleyi kurabilsem yada eşim bana cümleyi kurdurabilse...

oo ben her 1 çeyrek alıyorum, senden iyiymişim :lepi:
benim eşim evde ders çalışıyor ama olsun açta açıkta değiliz
evet sen benden iyiymişsin kaydirigubbakcemile3 ama biz geçen ay tv ve lap top taksidine girdik ondan şekercim boshayallersmile

işte canım hiç bi zengine değişmiyecek kocam ver diyosun ben boşuna pişmalıklar yaşamıyorum keşke bende bu cümleyi kurabilsem yada eşim bana cümleyi kurdurabilse...

anladıms eni mutsuz bir evliliğin olduğu için parasızlıkda üstüne gelince tuzu biberi olmuş.
bencede bu evlilikten hayır gelmez ne yazık ki... boshayallersmile hele hele başka bir adamı kaçırdım diye üzülecek boyuttaysa bence çocuk falanda olmadan ayrıl....

BENCE eşin seni tatmin etmiyor ve sen onu yeteri kadar sevmiyorsun en kötüsüde başka seylerde gözzün var şekerim.kendine bile itiraf edemiyorsun ama senin derdin eşinden ayrılıp maddi olarak daha rahat edebilecegin bir yaşantı.burdada bu kadar konuyuda herkezin sana evt haklısın demesini bekleyyip kendi egolarını tatmin etmek için açıyorsun pes dogrusu.bu kadar sorunuda abrttığını düşünüyorum insan kocasını rezil de eder vezir de eder sen vezir edemediysen o senin sorunun arkadasım burda boşuna yakınma.ama ben rahatıma düşkünüm kocamı sevmiyorum o dr.ile evlenmediğime pişmanım benim için para önemli diyorsan ayrıl gitsin bir dr. gider digeri gelir ama sen bu kafa ile mutlu olamazsın.zannediyormusun herkez dört dörtlük yaşıyor?nabza göre serbet vereceksin kaynanan kaplı olmanı istiyorsa ne var yani oraya giderken uzun kollu giyersin sonra istediğin yerde açarsın nasıl giyinmek istiyorsan.ayrıca eşin maden tembel biri idi neden evlendin??? yada evlendikten sonra tembel bir adam oldu o zaman hatayı kendinde arayacaksın..kusura bakma arkadasım agır konuşmuş olab,ilirim ama gercekten böle seyleri duydukça sinirleniyorum bu konuyu eşim çok tembel diye açmış olsaydın o dr. meselesini katmasaydın ve açtıgın onca saçma sapan konu başlıklı konularını görmeseydim seni haklı bulurdum ama su durumda asla!!!!

o kadar çok şey yazıp yargılamışsn ki kimse mutsuz olmak yada boşanmak içni evlenmezben duruma getiren şartlar ben yzaşıyorum ben bilirim
zaten kimsedende hiç bişey beklrimyoum

(((Benim eşimde elazığlı ama çokta gelenekçi değildir ben de çok rahat yetiştim giydiğime karışmaz minimide bikinimide giyerim.
Ailesinede o kadar çok düşkün değildir ama birde çok küçükken ayrılmışlar oradan büyük şehirde büyümüş okumuş aileside son derece modern insanlardır.
Belkide benim şansıma iyi bir aile denk geldi .

aslında yorum yaparken erkeğin kendi memleketinde yaşayıp yaşamadığna bakılmalı belki bizimkilerde başka şehre taşınıp oraya yerleşmiş olsalar ister istemez hayat tarzlarında değişiklik olacaktr.....keşke bizimklierde taşınsalarmış bu kadar geri kalmazlardı bari:):) )))

arkadaşım bu mesajı sen yazmışşın nasıl bir çelişki anlamadımki?

Bu konuyu bizimle değil eşinizle konuşmalısınız. bence siz daha ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz. Doktor akrabanız istediğinde madem ona varsaymışsınız? Şu yazdıklarınızdan evlilik sizin için çıkarlar uğruna yapılan bir kurum gibi görünüyor. Ya derdinizi güzelce anlatamamışsınız, yada burda dalga geçiyorsunuz.

Son düzenleme:

eşimnn anne tarafı elazığ doğru ama baba tarafı ordu olduğu için kışın kendi memletlerinde yazın tarla bağ bahçe olduğu için orduya geliyoruz mal mülk burda ama kayınpederimn anne babası pek kimsesi olmadığı için elazığda yaşrız kışın bizde soy kütğümüde çıkarım istersen sen inandrmak için yani sen bunu buraya koplayarak beni yalncı durumuna düşürmek istemisşn yazık ya gerçekten yazık şerefim üzerine yemin ederim yazdığım her şey doğru inandın mı gözünün içine sokarak yazıyorum arkdaşlar bu benim son mesajım artık yazmıyorum ve kadınlar kulubündende üyaliğim siliyorum nedir bu ya yazzdıklarımn arkdasındayım bi insanı yargılamdan önce dinle yazıklar olsun ya lütfen yazmayın sinirlemi daha fazla bozmayın....

lmaz: boyle yaparak sana ınanmayanların konunun gercegı yansıtmadıgına ınananların haklı cıkmasını saglıyorsun haberın olsun.Sen ne yazdıysan ona yorum yapmıslar canım kızma.burdakı kımse reelde ne senı ne benı tanır olaylara sanırım en objektıfte onlar bakarlar.Sımdı sen bastan berı yazdıklarınla yanlıs anlasılmaya zaten cok musaıtsın.Bide agresıf yanıtlar verıyosun senın konuna senın ıstedıgın gıbı yorum yazılmayınca oyle oluncada kadınlar klubunun sultanları senın gecmıs mesajlarını incik cincik eder bulurlar acıgını bu yuzden hem daha ılımlı ol bence hemde uyelıgını ıptal etme.hee esım gorur ayıp olur dıyosan o ayrı ama yorumları begenmedım dıyıpte bence uyelıgını sıldırmen hos olmaz.Kendıne ıyı bak.

insanı yargılamadan bi dinleyin demiş ya arkadaş eee bizde azçok önceki yazdıgı açtıgı konulara bakıyoruz ki dinlemeden yargılamış olmayalım ama okudukça da böle seler görünce insan ister istemz çelişkide kalıyor ben asla inanmıyorum demiyorum sadece hatanın kendisinde oldugunu söylüyorum ama arkadaş kendisine asla toz kondurtmuyor nedense hersey sinirlerini bozuyor önceki konularda yazdıgı gibi...

gunesay arkadaşım,

bende aynı şeyi söylüyorum kaç yüztane yorumu var ve bir sürü konusu var 1 - 2 - 3 - 4 - 5 onlar hatalı hepsindemi onlar hatalı? bunu sorgulamak lazım,

ve evlendiği ilk günlerden beri sorunları olduğunu yazıyor ama çözüm hiç yok

hiç bir olumlu gelişme yok herkes haksız bi feryal haklı

böyle evlilik yürümez

yol yakınken dönsün bence yada herşeyi kabul edip susup otursun

yada bize burda bu kadar sert çıkışacağına eşini yola getirmeye çalışsın bu sert çıkışlarıyla belki ozaman düzelir...

Benim yazdığım mesaj bu ....
Eski konularından birine yazmıştım bunu....
Ama hangisi hatırlayamam tabi...

yönetime msj atın üyeligimin iptalini istiyorum diyin digerlerininde zamanını almamış olursunuz madem konunuzun arkasında degilsiniz

konusunun arkasında olmaz tabi çünkü büyük çoğunluk kendisini haksız buldu da

Benim yazdığım mesaj bu ....
Eski konularından birine yazmıştım bunu....
Ama hangisi hatırlayamam tabi...

ama ben bu mesajı onun profiline girip yazdığı mesajlardan buldum ve kendiside yazdığını kabul etti karıştırıyor olabilirsiniz

ya arkdaşalr madem inanmıyorsun birileri sizi dürtüyo mu yazmayın ya tuhafsınız herkesi için söylemiyorum inanmayanları kaale almıoyrum benim için sadece yazmak için yazıyolarlar evet her şeyi sinirleniyorum o haLDE Beni daha fazla sinirlendrmeyin yazmayın konumun arkasında duracak hal mi bıraktınız yalncılıkla,asabiyetle,çelişkiyle,maddiyatçılıkla,daha bi sür şeyle suçlayıp duruyorsun
yazamyın cvp vermicem yazmakla kendinizi tatmin etmekle kalıcaksınz....

hanfendi yanlış anlamayında ben sadece iki yorum yaptım şuan ne suçladım sizi ne yargıladım sizi yazılanları cvplarınızı okuyarak yazdım cvp vermicekseniz kişilere niye konu açıyonuz konu açılırken olumlu yada olumsuz herşeye cvp vermekle yükümlüsünüzki kurallarda buvar konunun dışına çıkarlarsa kötü içerige basın olsun bitsin yönetim ilgilenir mutlaka bilgilendiriyim dedim sizi

Son düzenleyen: Moderatör:
ama ben bu mesajı onun profiline girip yazdığı mesajlardan buldum ve kendiside yazdığını kabul etti karıştırıyor olabilirsiniz

Hayır benim mesajım bu benim eşimde elazığlı çok iyi hatrlıyorum hangi konusunda buldunuz link verirmisiniz birde ben bakmak istiyorum..

Şuda olabilir bazen gelen mesajların içinede mesaj yazılabiliyor belki oda olabilir yani yanlışlıkla yazmış olablir feryalcan

istedğime cvp veririm istedğime vermem ben herkese cvp vermem dedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…