sende haklısın canım benim ama dediğim gibi önce sen adım atacaksın illakı zorlamak olarak görme bunu.. eşin aksam eve gelmeden süslen püslen..derin dekoltelı kıyafetlerını giyin..bebısınıde uyutsaclarına arada sekıl var havan değişsin.. eşinle konusurken iltifatlarda bulun hem kendini öv,hemde onu ,,tatlı dilli ol bi fıs parfumunde sıkın sımdı bak bakalım senle ilgileniomu ilgilenmıomu..
bak yine aynı seyı yapıyosun evliliğini baskalarının evlilikleriyle kısyaslıyosun.. şekerim nerden biliyosun el üstünde tuttuklarını alınlarında mı yazıyor? kimse kalkıpta yoğurdum ekşi demez .. kimse yemeği gec yaptı yada yapmadı diye kocalarından laf işittiğini söylemez.bu kadınların kocalarıda eşlerini kötülemez sonucta.. (siz bırbırınızı kötülüyormusunuz yoksa baska çiftlerin yanında ?) eger boyle bişey yapıyosanız önce bu davranısınıza son verın.. cunku karsınızdakı cıft aralarında gecmemış olmadık seylerı bile ballandıra ballandıra anlatabılır.. sırf sizi birbirinizden sogutmak için
ben biyere gideceksemde yemegımı sabahtan ayarlarımkı aksama sıkısmayayım diye Allaha sukur bu yemek konusunda hiç laf işitmedim eşimden insallahta işitmem.
izmite uzagım ben canım d.dere oturuyorum.. yakın olsaydık keske senın su negatif dusuncelerini elektırıklı supurgeyle cekerdım
ahh ahh pozitif olmasak bu hayat cekılırmı
17 aylık evlıyım bebek henuız dusunmuyoruz erkenzaten eve tıkılı kaldım bebek olursa naparım bilemiyorum
bende çok pozitifim merak etme sadece biraz sevgi istiyorum.bütün yazdıklarını yapıyorum ama karşı tarafın bun+u anlaması gerek değil mi. benim eşim süsü püsü sevmez. ay ilk zamanlar şık karşılardım. ama baktım adam anlamıyor.bende boşverdim.makyaj sevmez. öyle dekolte sevmez.bütün bunları yapıyodum ama şimdi çocuk olunca o kadar zor ki. oturmaya vakit bulamıyorum. çok ta uzak değiliz canım. eve tıkanma çık gel.tabi şu aşama da güvenmek zor ama insan tanıştıktan sonra karar veririm değil mi. msnen var mı.
canım benim ilgine teşekkürler. yapıyorum merak etme. dediğim dedik değilim. sadece sana anlatıyorum kocamın nasıl olduğunu sen yanlış anladaın. neyse aman artık boşverelim kocaları. sen neler yapıyosun kasvetli hanım.valla arkadasım sana diyecek bişey bulamıyorum
cunku sen dediğim dedik çaldığım düdük gidiyorsun
hem biraz olsun sevgi istiyorum diyorsun.. sana yapman gerekenleri yazıyorum sen tutup hepsını yaptım ama benım adam anlamadı dıyorsunevin için şıkır şıkır ol diyorum benım adam sevmez diyosun yahu evin içinde giyeceksın sokakta değil heralde... eşin gelmeden giy mini etegını uzerinede suslu puslu dekoltesı bişey giy bakalım ,kocan hala mı ilgilenmeyecek senle
çocugun var haklısın kendıne vakıt pek bulamayabılırsın ama eşinin senınle ilgilenmesını istiyorsan sana daha çok vakit ayırmasını istiyorsan önce sen kendine vakit ayıracaksın bebeginin illakı uyku saatlerı vardır.. bebısını uyuttugun zaman kendine bakım yap derimve alısverıse bırlıkte cıktıgınızda özelıkle mini elbise dekolte seylere git ve eşine deki bunlardan istıyorum senın için senın yanında evde gıymek için (ben oyle yapıyorum ve eşim inanılmaz mutlu oluyor)
yinede sen bilirsin canım...
ben de bunu bilmek istiyorum. Allah herkse guzel evlilik nasip etsin. evlilik cok yorucu bisey. bekarken nekadar rahatmis kafam...simdi oylemi... surekli dusune dusune kafayi yiyecam. sanirim kendini sevmek kendine saygi duymak lazim.
canım benim ilgine teşekkürler. yapıyorum merak etme. dediğim dedik değilim. sadece sana anlatıyorum kocamın nasıl olduğunu sen yanlış anladaın. neyse aman artık boşverelim kocaları. sen neler yapıyosun kasvetli hanım.
yok canım sende ne demek ..
gunduz yazdıklarımı okudumda sana karsı yargısız infaz yapmısım kusura bakma olur mu..
atalarımız bosuna dememiş 2 kere dusun sonra ne konusacksan konus yada yaz diye suan ben bunun hatasını yasıyorum..
bütün bunları yaptıgın halde kocanda tık yoksa artık iş onda bitiyor tabiki.. Allah sana sabır versin.. sen yeterınce görevını yerıne getirmişsin sonuçta
yukardaki sert yorumuma karsı bile çok yumusak cevap vermıssın alttan almıssın.. iyi birisinsadece biraz kuruntulu sende bulunan o kurutuntu aslında bendede var bi baskasındada var çaktırma sen
gezdirmemesi dısında bi sorunum yok ama bazen bunalıyor ınsan hakketenhatta bana yıllık iznimizi k.validemin yanında gecırcez dıyınce benım sınırden kasım gozum oynamıstı çok iyi hatırlıyorum burclar etkılıyor belkıde adamım tam evcimen cunku
ben suan aöf sınavım var ona calısıyorum çok az kaldı :18::18: seneyede kpss dusunuyorum evde tıkılıp kalmamak adınabakalım hayırlısı
senin bebişin dısında bi ugrasın varmı? neler yapıosun evde kitap okumak veya el işi tarzı?
bende ikinci yılıma gireceğim.bütün yazıları okudum. sayfı, sevgi, güven.hekse aynı şeyi söylüyor.ama söylemekle olmuyorki.eşim işten geldi yemek yendi ve hemen uyudu bende burda sizlerin yazısını okumaya koyuldum. söyleyin bana ben nasıl mutlu olayım. adam geldi uyudu benle vakit geçirmsi gerekmez mi.evlendiğimiz günden beri böyle.hep ben bişeyler söyleyecem o yapacak. ankaradan kocaeline gelin geldim. 2 yl olacak insan bir haftasonu hanım geldışarı çıkalım gezelim demez mi ya.hep ben zorlamışımdır. birgün olsun kendiliğiden bişey yaptığını görmedim. ben dersem yapar yoksa içinden gelerek bişey yapmaz. zorla çiçek aldırım, zorla dışarı çıkarız ki oda market alışverişi arada bir deniz kenarı o kadar. öyle güzel yerler var ki bir gün olsun gidelim demez.ama arkadaşları desin koşa koşa gider.akrabaları gelir istedikleri yere götürür. bir tek ben isteyince zoruna gider.sonra adım kıskanç olur. her zaman bişeyler istemekten bıktım. yapmıyor zaten. söyleyin ban ben nasıl mutlu olayım. daha neler var neler. affedemiyorum. şu an 7 aylık bir kızım var. lohusayken o kadar kötü hakaretlere uğradım ki anlatam.içimden de çıkmıyor söyledkleri. ben nasıl mutlu olayım söyleyin.kimsem yok burda tek başımızayız. o kadar zorlandım ki alışana kadar.hiç bilmediğim bi yere geldim.hiç alışık olmadığım bi çevre of of.akşama kadar evde çocukla ilgilen ev işi vs. akşam gelince otur biraz sohbet edelim, konuşalım.yok.uyuması gerek.haftasonu bile uyur.yada işe gider.evden dışarı çıkmak istemez. of başınız ağrttım. şimdi söyleyin ben ne yapıyım bu adama.
arkadaşlarım çok zaten onlarla geziyorum, görüşüyorum, önemli olan eşimle bişeyler yapmak, yapıyoruz da yapmıyor değiliz lakin hep ben isteyince, benim tek derdim birgün de o istesin, hadi bugün şuraya gidelim yada bir akşam elinde çiçekle gelsin. içinden gelsin ve yapsın istiyorum. ben demeden. ama omuyor, yapmıyor. tek sorun bu.ben bişeyler söylemeyince de fark eden bişey olmuyor ki. bırakıyorum saatlerce uyuyor. haftasonu da öyle akşama kadar otururuz. yani beyfendinin işine geliyor bu taktikte. aman boşverdim artık. konuşursa konuşuyom,konuşmassa konuşmuyom bende artık. ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. çok sağolun.Kolay değil yaşadıkların ve sana burdan önerilen bir çok yöntemi uygulamışsın bende bu neden ile farklı bir öneride bulunmak istedim.
2 yıldır kocelindesin ve anladığım kadarı ile görmek istediğin bir çok yer var havalarda güzelleşti kızınıda yanına al koy arabasına ve nereyi görmek istiyorsan oraya git gör... Evlendik diye herşeyi yaşamak için onları beklemek zorunda değiliz.
Eminim 2 yıl içinde arkadaş edinmişsindir onlara ziyarete git
Sen bunca zamandır eşine ısrarcı olmuşsun işe yaramamış bence şimdi umursamaz olmayı dene...
Bırak biraz yanlız kalsın
Bırak biraz senden gelecek bir teklif için özlem duysun
O işten gelince hemen geçip yatıyor mu, hiç oralı olma
Çiçek al, beni yemeğe götür vb. şeyler söyleme
Senin kendi hayatını kurmaya ona bağımlı olmadığını görmeye başladığında da aklı başına gelmiyorsa ve hala evliliğini senin istediğin bir hale getirmek istiyorsan, farklı önerisi olan arkadaşların fikirlerini deneyeceksin
Malesef her zaman sizin anlattığınız gibi olmuyorEŞİNİZİ ANLAMAK EN AZINDAN ANLAMAYA ÇALIŞTIĞINIZI GÖSTERMEK,KAPIDAN GİRER GİRMEZ DIR DIR KONUŞMAYA BAŞLAMAMAK GELDİĞİNDE GÜLÜMSEYEREK KARŞILAMAK İÇTEN BİR HOŞGELDİN DEMEK ŞEFKATLE SARILMAK ( EŞİM ŞİMDİ BÜTÜN YORGUNLUĞUM ŞİMDİ GEÇTİ İŞTE DER HER ZAMAN MONTUNU FALAN ÇIKARIRKEN KAPIDA ) YEMEĞİNİ YESİN ,RAHATLASIN KAHVESİNİDE VERİN ELİNE OTURUN YANINA ONDAN SONRA İSTEDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN ŞIMARIN AMA ADAM ÖNCE BİR RAHATLASIN.....
KENDİNİZİ ONUN YERİNE KOYMAYA ÇALIŞIN ....YERİ GELDİĞİNDE TAVRINIZI KOYMAYI BİLİN AMA YERİ GELDİĞİNDE DE ŞEFKATİNİZİ ESİRGEMEYİN DENGEYİ KURMAYA ÇALIŞIN,KENDİNİZİ SALMAYIN KENDİNİZİ SEVİN BAKIMLI OLUN ,EVLİYİZ DEĞİL BİZ HALA SEVGİLİYİZ HAVASI OLSUN HAYATINIZDAZAMAN ZAMAN NEFES ALMASINA KAFA DAĞITMASINA İZİN VERİN ,SIK BOĞAZ ETMEYİN ...ZATEN SİZ GİT DESENİZDE SİZ ONA HUZUR VERDİKÇE O SİZİN YANINIZDAN AYRILMAK İSTEMEYECEKTİR,ONU DİNLEYİN DÜŞÜNCELERİNE ÖNEM VERDİĞİNİZİ HİSSETTİRİN ...YANINDA OLDUĞUNUZU BİLSİN... EN ÖNEMLİ ŞEYDE SAYGIDIR EVLİLİKTE..SAYGI VARSA HERŞEY GELİR ARDINDAN ...AİLESİNİ KÖTÜLEMEYİN ,BİZ EVDE ADLARINI BİLE ANMAYIZ SİZ KENDİ YUVANIZA BAKIN BAŞKALARI DIŞ KAPININ DIŞ MANDALI .........
HAAA ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ HEP BİZMİ YAPICAZ BUNLARI...TABİKİ HAYIR BUNLARI YAPINCA ZATEN KARŞILIĞINI ALACAKSINIZ EMİN OLUN ...ERKEKLERDE BİZİM GİBİ İLGİ İSTİYORLAR,ANLAYIŞ SEVGİ BEKLİYORLAR .....BİZİM SIRRIMIZ BUNLAR ÇOK ŞÜKÜR EVLİLİĞİMİZİN 4. YILINDAYIZ 6 YILDIR BERABERİZ KALBİMİZ İLK GÜNKÜ GİBİ ÇARPIYOR BUNU BUGÜN ONU BEKLERKEN DAHA İYİ ANLADIM ....ONUNDA BANA GELİŞİ SARILIŞI ÖZLEDİM DEĞİŞİ KARŞILIĞI OLDUĞUNU GÖSTERDİ BANA .....KORKMAYIN KÖTÜ ÖRNEKLERİ GÖRÜNCE ,MUTLU EVLİLİKLERDE VAR İNANIN ALLAH HEPİMİZE MUTLU EVLİLİKLER NASİP ETSİN BENDEN BU KADAR
bu da bişe aslında sizin adınıza güzel bir şey. ben şunu öğrenmek istiyorum aslında öyle çiftler var ki kocaam dedimi bin tane kocam karım dedimi gözleri ışıldıyan erkeler var bunun sırrı ne. ben bunu hep merak etmişimdir. mesela bir aile dostumuz vardı bize oturmaya geldiklerinde kocası ayakkabısını çıkarıp giyinmesine yardım ederdi. sırf karısı eğilip zahmet etmesin diye. ona çok sormak istedim fakat işte kimse anlatmıyor normalde pek böyle sırlarını. maşallah nazarım değmesin böyle çiftlerden görüşlerini bekliyorum. napıyorlar nasıl da bağlıyorlar eşlerini kendilerine :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?