Evliliğimde çok mutluyum diyenler sırrınız nedir?

bende çok pozitifim merak etme sadece biraz sevgi istiyorum.bütün yazdıklarını yapıyorum ama karşı tarafın bun+u anlaması gerek değil mi. benim eşim süsü püsü sevmez. ay ilk zamanlar şık karşılardım. ama baktım adam anlamıyor.bende boşverdim.makyaj sevmez. öyle dekolte sevmez.bütün bunları yapıyodum ama şimdi çocuk olunca o kadar zor ki. oturmaya vakit bulamıyorum. çok ta uzak değiliz canım. eve tıkanma çık gel.tabi şu aşama da güvenmek zor ama insan tanıştıktan sonra karar veririm değil mi. msnen var mı.

valla arkadasım sana diyecek bişey bulamıyorum
cunku sen dediğim dedik çaldığım düdük gidiyorsun

hem biraz olsun sevgi istiyorum diyorsun.. sana yapman gerekenleri yazıyorum sen tutup hepsını yaptım ama benım adam anlamadı dıyorsun evin için şıkır şıkır ol diyorum benım adam sevmez diyosun yahu evin içinde giyeceksın sokakta değil heralde... eşin gelmeden giy mini etegını uzerinede suslu puslu dekoltesı bişey giy bakalım ,kocan hala mı ilgilenmeyecek senle
çocugun var haklısın kendıne vakıt pek bulamayabılırsın ama eşinin senınle ilgilenmesını istiyorsan sana daha çok vakit ayırmasını istiyorsan önce sen kendine vakit ayıracaksın bebeginin illakı uyku saatlerı vardır.. bebısını uyuttugun zaman kendine bakım yap derim ve alısverıse bırlıkte cıktıgınızda özelıkle mini elbise dekolte seylere git ve eşine deki bunlardan istıyorum senın için senın yanında evde gıymek için (ben oyle yapıyorum ve eşim inanılmaz mutlu oluyor)
yinede sen bilirsin canım...

canım benim ilgine teşekkürler. yapıyorum merak etme. dediğim dedik değilim. sadece sana anlatıyorum kocamın nasıl olduğunu sen yanlış anladaın. neyse aman artık boşverelim kocaları. sen neler yapıyosun kasvetli hanım.

ben de bunu bilmek istiyorum. Allah herkse guzel evlilik nasip etsin. evlilik cok yorucu bisey. bekarken nekadar rahatmis kafam...simdi oylemi... surekli dusune dusune kafayi yiyecam. sanirim kendini sevmek kendine saygi duymak lazim.

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum birileriyle paylaşmazsam çatlicam artık..
çok sevdiğim bi eşim var yaklaşık 2 sene olcak evleneli mutlumuyum evet 10 aylık bir de oğlum var herşey çok güzel ama ben iyi değilim çok bunalmış durumdayım aynı bende düşüne düşüne kafayı yicem kendime hiç vakit ayıramıyorum....

yok canım sende ne demek ..
gunduz yazdıklarımı okudumda sana karsı yargısız infaz yapmısım kusura bakma olur mu..
atalarımız bosuna dememiş 2 kere dusun sonra ne konusacksan konus yada yaz diye suan ben bunun hatasını yasıyorum..
bütün bunları yaptıgın halde kocanda tık yoksa artık iş onda bitiyor tabiki.. Allah sana sabır versin.. sen yeterınce görevını yerıne getirmişsin sonuçta
yukardaki sert yorumuma karsı bile çok yumusak cevap vermıssın alttan almıssın.. iyi birisin sadece biraz kuruntulu sende bulunan o kurutuntu aslında bendede var bi baskasındada var çaktırma sen
gezdirmemesi dısında bi sorunum yok ama bazen bunalıyor ınsan hakketen hatta bana yıllık iznimizi k.validemin yanında gecırcez dıyınce benım sınırden kasım gozum oynamıstı çok iyi hatırlıyorum burclar etkılıyor belkıde adamım tam evcimen cunku

ben suan aöf sınavım var ona calısıyorum çok az kaldı :18::18: seneyede kpss dusunuyorum evde tıkılıp kalmamak adına bakalım hayırlısı

senin bebişin dısında bi ugrasın varmı? neler yapıosun evde kitap okumak veya el işi tarzı ?

sırrınız nedir bayanlar. ilk zamanlar iyi yıllar geçtikçe monotonlaşıyor hayat evlilik hep aynı şeyler. bişeyleri değiştirmek için hep bizmi uğraş vericez alttan alıcaz didinip durucaz offf offf

evliliğimde mutluyum çünkü hayattan ve eşimden olan beklentilerim
mutluluğumuz üzerine sadece
ikimizinde kapasitesi doğrultusunda.
uçuk hayallerim beklentilerim yok
kendimin ve eşimin beklentilerini biliyorum
eşimi kimseyle kıyaslamıyorum
yaşadığım şartları da..
seviyorum seviliyorum
sayıyorum ve sayılıyorum
allaha şükür aç da değiliz açıkta
ve çok anlayışlı en yakın dostum sırdaşım
diyebileceğim bi adamla evliyim
daha ne isteyim
belki de işin sırrı eşimde saklıdır kim bilir

ben yeni evli sayılırım 1 sene olmak üzere ilerisini bilemem ama bende hamdolsun mutluyum,eşimle tanışarak evlendik, evlenmeden öncede çok pozitif bi insandı hala öyle bana çok huzur veriyo ne olursa olsun onunla mutlu oluyorum,sadece gözlerine bakmak bile yetiyo ama bende çok değiştim sevmediğim tüm huylarımı iyileştirdim çünkü beni mutsuz ediyodu

eşim benim dünyama güzellik kattı bende onun dünyasına güzellik kattım her zorluğu her sıkıntıyı beraber aşıyoruz ve hiç bi şekilde tartışmıyoruz sadece susup sakinleşiyoruz sonrada konuşuyoruz

şeytan aramızı bozmasın diye hemen eşime sarılıyorum şimdilik böyle günlerimizi geçiriyoruz ben onu kırmaktan çok korkuyorum yada üzmekten inş. hep böyle kalabiliriz.............

yargısız nfaz demeyelimde öyle yazman gerekşyodu yazdın.neyse. beni tanımış olsaydın hakverirdin. burda öyle yazışıyoruz. birebir konuşmak daha net anlatır insanları birbirine. çocuk dışında vakit buldukça kitap okurum. örgü, kısmen kurdela yapmaya çalışırım. komşularımla sık sık biraraya geliriz vs. ama çok içiaçıcı bir ortamda da değilim. öyle bende ehliyete yazılmak isiyorum kuzu biraz daha büyüsün. boş durmayı sevmiyorum öyle. tanıdığın kimse yok buralarda sende mi hep evdesin.

bana göre evlilik zamanla rayına oturan bir olgu!!! zamanla eşler karşısındakinin ne istediğini biliyorsa, birbirlerine benzemeye başlıyorlar. ilk zamanki heyecan aşk azalıyor belki ama bir çok şey oturup sakinleşiyor. evliliğimde tabiki sorunlarımız oluyor ama mutluyum çünki eşimi seviyorum, eşimde beni... asıl mutluluk nedeni bu olsa gerek... affediciyiz birbirimize karşı... cok öfkeli oldugumuzda ayrı odalara cekiliriz. ertesi gün hiç birşey yokmuş gibi devam eder. bazen ben kırıldıysam uzatırım ama bakarım ki eşim kapamış konuyu bende kapatırım. sorun büyümez. daha kötü noktalara gelmez...

yazılanları okumadım çıkacağım için ama sadece evlilikte değil bence ikili ilişkilerde mutluluğun tek sırrı bence olayları konuşarak halletmeye çalışmak konuşulmayan sorunlar gittikçe içinden cıkılmaz bir girdaba dönüşüyor. kalın sağlıcakla

Evlilikte en önemli sey eslerin karsilikli anlayisli olmasi... Bazi arkadaslar evli olan arkadaslar zamanla ask bitiyor diyor kesinlikle buna katilmiyorum ben esimle tanisali evleneli toplam 3 yili bulucak onu ilk zamanlar gibi seviyorum oda beni seviyor ben buna katilmiyorum...

- eger evde kadin oldugundan fazlasini isterse
- eger evde kadin kocasina yok efendim sunun sunu var benim niye yok bende istiyorum, esiyse maddi durumlarinin olmadigini söylüyorsa buna rahmen kadin hala dediginde diretiyorsa

- eger kadin basina hareket ediyorsa kocasini takmiyorsa

o evde kesinlikle mutluluk olmaz...... Ben feminist degilim erkeklerin tarafindada degilim erkekleri hakli olarakta görmüyorum... Ama su bir gercek ERKEK KADINDAN herzaman bir derece yukardadir...

Belki bazi bayanlar simdi beni elestirecek fakat unutmayin hanimlar YUVAYI DISI KUS YAPAR... bu cok dogru bir laf... Gercekten disi bir kusun yuvasini yaptigina hic sahit oldunuzmu olmadiysaniz internetten arayin ve izleyin... Ozaman bu sözün anlamini dahada iyi anlayacaksiniz...

Kolay değil yaşadıkların ve sana burdan önerilen bir çok yöntemi uygulamışsın bende bu neden ile farklı bir öneride bulunmak istedim.
2 yıldır kocelindesin ve anladığım kadarı ile görmek istediğin bir çok yer var havalarda güzelleşti kızınıda yanına al koy arabasına ve nereyi görmek istiyorsan oraya git gör... Evlendik diye herşeyi yaşamak için onları beklemek zorunda değiliz.
Eminim 2 yıl içinde arkadaş edinmişsindir onlara ziyarete git
Sen bunca zamandır eşine ısrarcı olmuşsun işe yaramamış bence şimdi umursamaz olmayı dene...
Bırak biraz yanlız kalsın
Bırak biraz senden gelecek bir teklif için özlem duysun
O işten gelince hemen geçip yatıyor mu, hiç oralı olma
Çiçek al, beni yemeğe götür vb. şeyler söyleme
Senin kendi hayatını kurmaya ona bağımlı olmadığını görmeye başladığında da aklı başına gelmiyorsa ve hala evliliğini senin istediğin bir hale getirmek istiyorsan, farklı önerisi olan arkadaşların fikirlerini deneyeceksin

arkadaşlarım çok zaten onlarla geziyorum, görüşüyorum, önemli olan eşimle bişeyler yapmak, yapıyoruz da yapmıyor değiliz lakin hep ben isteyince, benim tek derdim birgün de o istesin, hadi bugün şuraya gidelim yada bir akşam elinde çiçekle gelsin. içinden gelsin ve yapsın istiyorum. ben demeden. ama omuyor, yapmıyor. tek sorun bu.ben bişeyler söylemeyince de fark eden bişey olmuyor ki. bırakıyorum saatlerce uyuyor. haftasonu da öyle akşama kadar otururuz. yani beyfendinin işine geliyor bu taktikte. aman boşverdim artık. konuşursa konuşuyom,konuşmassa konuşmuyom bende artık. ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. çok sağolun.

benimde maşallah çok mutlu gidiyor 18 aylık evliyim çok büyük kavgamız olmadı çok şükür ufak tefek tartışmadada küs durmayız hiç ben ilk zamanlarda dedimki kocişime '' ne yaşarsak yaşayalım ne kadar kavga edersek edelim o yatağa küs girmeyelim'' demiştim vede hep öyle oldu sağolsun kocişimde benden üstün hiçbişeyi tutmuyor herşeyden önemliyim onun için allah bozmasın ve hep böyle devam etsin ama bende onun bi dediğini iki etmiyorum

Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum ve henüz 10-15 yıllık evlilerin yorum yaptığını görmedim. Arada kaçırmış, dikkat etmemiş olabilirim ama bence bu soruya onlar cevap vermeli çünkü 2-3 yıllık evliler genelde zaten mutludur, aşkları hala yoğun bir şekilde devam ediyordur. 3 yıllık evli olan ama mutsuz olan insan yok mu? Elbette var ama genel olarak hepsi zaten memnun halinden. Sevdiği insanla evlenmiş, eşiyle yeni şeyler keşfetmiş ve gayet mutludur. Asıl önemli olan evliliğin üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen saygıyı, sevgiyi yitirmemiş insanların bunu nasıl başarabildikleri. Daha doğrusu ben onlardan duymak isterim sırlarını. Yanlış anlamazsanız, kişisel algılamazsanız çok sevinirim, sevgiler...

Malesef her zaman sizin anlattığınız gibi olmuyor

eşime aşık değilim, evlenirken de değildim, ama mutluyuz
suyuna gidiyorum biraz, sinirli bi yapısı yok, bişey olursa da alttan alıyorum, cnkü o anın siniriyle birbirimizi kırmanın alemi yok. sonra hatasını anlıyor elbette
ve bu yüzden mutlu oluyor, yani ben alttan aldığım için, olayı büyütmediğim için
ve o mutlu olunca, sakin ve huzurlu olunca beni de mutlu ediyo

bir de şunu anladım ki, bi erkeğin en çok istediği şey huzur...

Öyle birini bulursan banada gönder ben o tarz erkeklerin kaldigina inanmiyorum baslangicta hersey iyi sonra ne hikmetse ilgi alakadan birsey kalmiyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…