İlk defa buradayım artık kime danışacağımı ne yapacağımı şaşırdım. Ne olacak bilmiyorum bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben sözlüyüm. o da çalışıyor bende. babam başta çok diretti işi aile yapısı maddi durumu cok onaylamadı. ama araştırdı iyi biri oldugunu ogrenince bi sıkıntı cıkmadı. istemeye geldiler isteme oldu. sonra bizim akrabalar kücük gorduler erkek tarafını bizimkileri doldurmaya başladılar. babam tekrar problem cıkarmaya başladı. çok şükür bizim durumumuz iyi. bize yakışmaz dediler babamı da etkileri altına aldılar. şuan razı değiller ve düğünü erteleyip duruyorlar. ne yapacağımı şaşırdım. onlara göre tek sıkıntı bu da değil bir sürü bahaneleri var. benim annemle babam maddi durumlarına cok takılmıyor, nasip diyor. ama işini beğenmiyorlar okumamış diyorlar. tamam okumamış ama cahil biri de değil kendini geliştirmiş biri. sen evlencem dersen yine tamam ama ben razı değilim diyor. annem başta cok olumluydu babamın bu kadar istememesi onun da kafasını karıştırdı artık o da onaylamıyor. ailem onaylamadığı icin devam edemiyorum cünkü çevremde aile rızası almadan evlenenler mutlu değil. ama o da cok cabalıyor her şeyi yapıyor işini değiştirdi diğer sorunları halletmeye calışıyor. onunda bu cabasına rağmen bırakıp gidemiyorum. ne yapacağım?