Evliliğimi bitirme kararımı nasıl kendilerine izah ederim, yardımcı olur musunuz?

gelengiden

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Pro Üye
6 Temmuz 2023
6.343
25.400
478
Günaydın hanımlar,
Eş kişisi tarafından biriyle denk gelir diye üyeliğimi kapatıp tekrar başka hesapla geldim.

Kv ve eşimle yaşadığım sorunlarla gelmiştim size eşimin dengeyi kuramaması ve Kv bitmek bilmeyen kulağıma ısrarla gelen dedikoduları yüzünden. Kulağıma annemle ilgili söyledikleri de gelince kurtar kendini kızım dedim ve boşanma kararı aldım.

Şu an baba evimdeyim, bir kaç güne döneceğim. Kv ile yüzleşip boşanma kararı aldığımı söyleyeceğim orada tek başıma olacağım (babama bu kararımı paylaşmadım paylaşmam gerekiyor mu bilmiyorum)
Dimdik bir şekilde nasıl karşılarında duracağım bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum gözümü kapatıp açıp kendimi tekrar annemin babamın yanında görmek istiyorum ama sancılı geçecek onu da biliyorum
Lütfen bana akıl verin kendimi güçsüz yorgun hissediyorum.

Hic donmeyin, telefonla soyleyin. Ailenize de izah edersiniz, ne gerek var git-gel yapip yuz goz olmaya?

Hic donmeyin, telefonla soyleyin. Ailenize de izah edersiniz, ne gerek var git-gel yapip yuz goz olmaya?
Günaydın hanımefendi, kv ile yüzleşmeden bitirmek istemiyorum gözlerine baka baka benimle ilgili derdi nedir sormak istiyorum

Reactions: Cac
Sahsen dönüp ne diye yüzlesecegim. Zaten ya inkar edecek ya kavga cikartacaklar. Pis insanlarsa dayak bile yersiniz. O yüzden bir avukatla anlasin. Ev ile ilgili en iyi nasil adim atarsiniz onu konusun öyle ilerleyin. Yok yüzleseyim felan bos isler. Heleki kv ile yüzlesmek. Sizce degisir mi? Bosandiktan sonra erkek tarafi.tekrar evlendirmek icin ortaya atliyor hemen.

Günaydın hanımefendi, kv ile yüzleşmeden bitirmek istemiyorum gözlerine baka baka benimle ilgili derdi nedir sormak istiyorum

kv ye ne allasen sizin yüzleşmenizden.
onu hiçbirşey yerine koymayıp eşinize boşanma davası açacağınızı söyleniz daha çok bozulur zaten.

Ben böyle aile yüzünden biten evliliklere acıyorum. Eşinizle ne gibi sorunlarınız var başka.
Diğer arkadaşlar da sormuş, toplu cevap gibi olsun

Kv ile sorunum 2 yıldan fazla alt üst oturup en düşkün olan çocuğuyla evli olduğum için ona çıkmam onla vakit geçirmem gezme beklentisinin bitmeyişi ve 7 cümle cemaate benim yatak odamı dahi anlatması,
Eş kişisiyle bunca süre evliliğimizi oturtamamamız ve annesinin yaptıklarını ufak hata görüp normal yaşantısına devam etmesi

Niye kv ile yüzleşip boşanma kararını ona söyleyecek siniz ?
Kv ile mi evlisin ?
Annesi ve eşinin yerinin ayrı olduğunu bilmemesi annen insanlara namahremimizi anlattı dediğimde “yine garip anam suçlu oldu” demesi size tüm çektiklerimi özet olarak sunmuş sayar mı?

Onca emeğe saygıya özene karşı bunu hak ettim mi diye sormak istiyordum sadece

e tamam işte onu hiç muhattap almayıp eşinize söyleyin telefonda boşanma davası açacağınızı.
zaten bu kadar müdahil biri onu hiç yerine koymanıza çok bozulur bu en güzel cevap olur.

Eh o hesabi simdiye kadar sorabilirdi? Yani üstüne bosanma haberi verip sormak dramtigi yükseltmek icin mi? Kaldi ki sanki aslinda bosanma haberi de sadece yalvalmalari icin
Kendisi aylardır başka şehirde, eşim gelsin soralım bekle dedi şimdi dönersem orada olmuş olacak, inan kaç kere yalvarmalar oldu ben hep sevdiğim için döndüm

e tamam işte onu hiç muhattap almayıp eşinize söyleyin telefonda boşanma davası açacağınızı.
zaten bu kadar müdahil biri onu hiç yerine koymanıza çok bozulur bu en güzel cevap olur.
En iyisi babama anlatıp telefonla kendilerine bildirmek değil mi? Şimdi düşünüyorum yüzleşince ne olacak biricik oğlu bana bu sebepten annemin kalbini dahi kıramam diyen biri zaten

Onca emeğe saygıya özene karşı bunu hak ettim mi diye sormak istiyordum sadece

Hayir..ama tüm bunun hesabini esinize soracaksiniz anasina degil. O yatak odaniza kadar anlatabiliyorsa esiniz cenesini tutamadigindan. Bende kayinvalidemle ayni binadayim. Yatak odam hakkinda ne fikri olabilir kimse bunu onunla komusmadikca?

Dönme o zaman telefonda söyle ben davayı açacağım boğnacağım de. Ama tekrar barışacaksan hiç yüz göz olma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…