- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi gelengiden
-
Hakettim mi diye kv sorup kendinizi iyice mi küçülteceksiniz?Onca emeğe saygıya özene karşı bunu hak ettim mi diye sormak istiyordum sadece
Kendisi aylardır başka şehirde, eşim gelsin soralım bekle dedi şimdi dönersem orada olmuş olacak, inan kaç kere yalvarmalar oldu ben hep sevdiğim için döndüm
Annesi namahreminizi nerden biliyormuş?Annesi ve eşinin yerinin ayrı olduğunu bilmemesi annen insanlara namahremimizi anlattı dediğimde “yine garip anam suçlu oldu” demesi size tüm çektiklerimi özet olarak sunmuş sayar mı?
Muhattabiniz kocanız olmalı kaynanadan değil oğlundan bosaniyorsunuz. Kaynananın karşısına geçmek ona istediğini aldın demek. Hiç kendini yorma mahkeme celbi gitsin kapılarına. Nedeni de çok belli değil mi ? Seni sevmemiş istememiş oğlunu paylasamamis hazmedememis. Sormaya ne gerek var?Günaydın hanımlar,
Eş kişisi tarafından biriyle denk gelir diye üyeliğimi kapatıp tekrar başka hesapla geldim.
Kv ve eşimle yaşadığım sorunlarla gelmiştim size eşimin dengeyi kuramaması ve Kv bitmek bilmeyen kulağıma ısrarla gelen dedikoduları yüzünden. Kulağıma annemle ilgili söyledikleri de gelince kurtar kendini kızım dedim ve boşanma kararı aldım.
Şu an baba evimdeyim, bir kaç güne döneceğim. Kv ile yüzleşip boşanma kararı aldığımı söyleyeceğim orada tek başıma olacağım (babama bu kararımı paylaşmadım paylaşmam gerekiyor mu bilmiyorum)
Dimdik bir şekilde nasıl karşılarında duracağım bilmiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum gözümü kapatıp açıp kendimi tekrar annemin babamın yanında görmek istiyorum ama sancılı geçecek onu da biliyorum
Lütfen bana akıl verin kendimi güçsüz yorgun hissediyorum.
En iyisi babama anlatıp telefonla kendilerine bildirmek değil mi? Şimdi düşünüyorum yüzleşince ne olacak biricik oğlu bana bu sebepten annemin kalbini dahi kıramam diyen biri zaten
Bunlardan esiniz rahatsiz olup durdurmaliydi. Bunu yapmadiysa suc kv'de degil esinizde.Diğer arkadaşlar da sormuş, toplu cevap gibi olsun
Kv ile sorunum 2 yıldan fazla alt üst oturup en düşkün olan çocuğuyla evli olduğum için ona çıkmam onla vakit geçirmem gezme beklentisinin bitmeyişi ve 7 cümle cemaate benim yatak odamı dahi anlatması,
Eş kişisiyle bunca süre evliliğimizi oturtamamamız ve annesinin yaptıklarını ufak hata görüp normal yaşantısına devam etmesi
Bu durum olana kadar çok sorunlar yaşadık iletişim problemi derdimi anlatamama sürekli benle savaş halindeydi ben çekip geldim, psikoloğa gideceğiz bende elimden geleni yapıcam dedi tamam dedim tam rayına gireyecek Kv dedikoduları kulağıma geldi kendisine söyledim sanki çok basitmiş gibi tepki verdi ve annesinin yaptığını ufak hata olarak nitelendirince şaştım kaldım bilirsiniz evde kavgalar olsa da yemek pişmeli ev işleri bayram derken taa ki baba evine ziyarete geldim sakince oturup düşünebildim anladım ki annesinin eteklerinden ayrılmayan karısının arkasında durmayan otoritesi olmayan bir adamla evliyim bir buçuk yıldır huzurum kaçmasın diye susan annemin arkasından bile söylemiş birşeyler ben bu aileye fazla olduğumu hayatımı onları eylemek için geçirmeyeceğimi anladımSizi böyle durumlara sokan erkeklerin neyini seviyorsunuz onu da hic anlamiyorum
Kesinlikle bu değil yemin ederim, yıllardır çabam saygım sevgim benle ne derdi var da bunları insanlara söyledi çok merak ediyorum vereceği cevabı gerçekten sadece bunun merakı içerisindeyim gerçi cevabını biliyorum / oğlunun kendisine olan düşkünlüğünün rahatlığı bu çünkü oğlu da normal karşıladısiz tam olarak kafanızda bitirmemişsiniz.
kafası net kadın gider davayı açar.
birilerine birşeyleri bildirme yükümlülüğü hissetmez. önden boşanacağım diye kv ye durum bildirimi yapmanın beni ikna edin bir daha böyle şeyler yaşanmayacağına demekten başka bir açıklaması olmaz onların gözünde zira burda verdiğiniz izlenimde bu.
Evin anahtarı kendisinde var, memleketten döndüm çarşaflar değişmiş hadi dedim susayım malım işte salağım kendisi de gidip çok pis benim gelin çarşaflarını ben değiştiriyorum demişAnnesi namahreminizi nerden biliyormuş?
Kendimi toy biri olarak gördüğümden size danışmak istedim şeffaf bir şekilde yazdım başka ne gibi birşey olabilir hanımefendi?Bosnamak istediğinizden emin mısınız sanki başka birşey var gibi de
En doğrusu ailene duzgunce anlatıp, gidip davayi acmak, onlar ararsa acmamak yazarsa dönmemek ve davayı açtığını avukat tarafından bildirip g.t etmek. Tabii gerçekten bosanmak istiyorsan. Yani söyleyip onların yalvarmasini veya bozulmalarini falan bekliyorsan tamamen boş işler.En iyisi babama anlatıp telefonla kendilerine bildirmek değil mi? Şimdi düşünüyorum yüzleşince ne olacak biricik oğlu bana bu sebepten annemin kalbini dahi kıramam diyen biri zaten
Duygusal davranıyorsunuz. Beklediğiniz tatmini alamayıp daha çok yara alırsınız. Hiç gerek yok. Kv kim ki ? Telefondan eşinize bildirin geçin. İnanın bu daha çok can yakar onlar için.Onca emeğe saygıya özene karşı bunu hak ettim mi diye sormak istiyordum sadece
Sonunda derdimi anlayıp aklı veren biri, gerçekten derdim yüzleşmek yalvarmaları kendilerin olsun bende dediğiniz gibi yapacağım ailemle konuşup ama çok merak ediyorum ne yaptım da bunları gördüm bir gün bir saygısızlık terbiyesizlik bile etmedimEn doğrusu ailene duzgunce anlatıp, gidip davayi acmak, onlar ararsa acmamak yazarsa dönmemek ve davayı açtığını avukat tarafından bildirip g.t etmek. Tabii gerçekten bosanmak istiyorsan. Yani söyleyip onların yalvarmasini veya bozulmalarini falan bekliyorsan tamamen boş işler.
Ben baba evine geldim, direkt avukata gittik, davayi açmak için işlemleri tamamladik, eski eşim annesi vs aramaya başladı, sizinle konuşacak bi seyimiz kalmadi, dava açılıyor, lütfen rahatsız etmeyin minvalinde kestirip attik ailecek, şoke oldular, gece kapıma gelmeler yalvarmalar vs, umrumda da olmadı. Birakin yuzlesmeyi falan, bu zihniyetteki insanlar mi anlayacak?
Anladım. Ben sizin yerinizde olsam davayı açarım. Telefonla haber veririm. Bu insanlar için kendimi yormamEvin anahtarı kendisinde var, memleketten döndüm çarşaflar değişmiş hadi dedim susayım malım işte salağım kendisi de gidip çok pis benim gelin çarşaflarını ben değiştiriyorum demiş
+1000siz tam olarak kafanızda bitirmemişsiniz.
kafası net kadın gider davayı açar.
birilerine birşeyleri bildirme yükümlülüğü hissetmez. önden boşanacağım diye kv ye durum bildirimi yapmanın beni ikna edin bir daha böyle şeyler yaşanmayacağına demekten başka bir açıklaması olmaz onların gözünde zira burda verdiğiniz izlenimde bu.
Çok haklısınız dediğiniz gibi yapacağım babamla konuşup sadece merak ediyordum neden? Oğluna en iyi şekilde baktım sevdim saydım kendilerini de öyle bu dönemlerde kıpır olmam gerekirken beni ne hale getirdilerDuygusal davranıyorsunuz. Beklediğiniz tatmini alamayıp daha çok yara alırsınız. Hiç gerek yok. Kv kim ki ? Telefondan eşinize bildirin geçin. İnanın bu daha çok can yakar onlar için.
barışmak istiyorsunuz sanki gibi geldi de ama bu siizn kararınız ben sadce yorum yapabilirim ve elinizde güzel bir fırsat var ailenizin evindesiniz arıyarak da yada avuktanizi araya sokup da bu işi halledebilirsiniz yüz göz olup iş daha farkli yerlere gelebilirKendimi toy biri olarak gördüğümden size danışmak istedim şeffaf bir şekilde yazdım başka ne gibi birşey olabilir hanımefendi?
Ben ikna olsam babamlar ikna olmaz çünkü babam bir daha bu kız bana gelirse bırakmam dedi şu an haberi yok ama dediğiniz gibi yapacağım tek telefonla bildireceğim hatta babam söyler+1000
İkna edilmek istiyor gibisin ama bu zihniyetteki insanlarla bi halt olmaz.
Bu durum olana kadar çok sorunlar yaşadık iletişim problemi derdimi anlatamama sürekli benle savaş halindeydi ben çekip geldim, psikoloğa gideceğiz bende elimden geleni yapıcam dedi tamam dedim tam rayına gireyecek Kv dedikoduları kulağıma geldi kendisine söyledim sanki çok basitmiş gibi tepki verdi ve annesinin yaptığını ufak hata olarak nitelendirince şaştım kaldım bilirsiniz evde kavgalar olsa da yemek pişmeli ev işleri bayram derken taa ki baba evine ziyarete geldim sakince oturup düşünebildim anladım ki annesinin eteklerinden ayrılmayan karısının arkasında durmayan otoritesi olmayan bir adamla evliyim bir buçuk yıldır huzurum kaçmasın diye susan annemin arkasından bile söylemiş birşeyler ben bu aileye fazla olduğumu hayatımı onları eylemek için geçirmeyeceğimi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?