Evliliğimi bitirme kararımı nasıl kendilerine izah ederim, yardımcı olur musunuz?

Onca emeğe saygıya özene karşı bunu hak ettim mi diye sormak istiyordum sadece
Hakettim mi diye kv sorup kendinizi iyice mi küçülteceksiniz?
evet derse sinirleriniz iyice bozulacak
kaldı ki sizin değerinizi kv belirliyor konumuna düşüreceksiniz kendinizi

Kendisi aylardır başka şehirde, eşim gelsin soralım bekle dedi şimdi dönersem orada olmuş olacak, inan kaç kere yalvarmalar oldu ben hep sevdiğim için döndüm

Sizi böyle durumlara sokan erkeklerin neyini seviyorsunuz onu da hic anlamiyorum

Muhattabiniz kocanız olmalı kaynanadan değil oğlundan bosaniyorsunuz. Kaynananın karşısına geçmek ona istediğini aldın demek. Hiç kendini yorma mahkeme celbi gitsin kapılarına. Nedeni de çok belli değil mi ? Seni sevmemiş istememiş oğlunu paylasamamis hazmedememis. Sormaya ne gerek var?

En iyisi babama anlatıp telefonla kendilerine bildirmek değil mi? Şimdi düşünüyorum yüzleşince ne olacak biricik oğlu bana bu sebepten annemin kalbini dahi kıramam diyen biri zaten

siz tam olarak kafanızda bitirmemişsiniz.
kafası net kadın gider davayı açar.
birilerine birşeyleri bildirme yükümlülüğü hissetmez. önden boşanacağım diye kv ye durum bildirimi yapmanın beni ikna edin bir daha böyle şeyler yaşanmayacağına demekten başka bir açıklaması olmaz onların gözünde zira burda verdiğiniz izlenimde bu.

Bunlardan esiniz rahatsiz olup durdurmaliydi. Bunu yapmadiysa suc kv'de degil esinizde.

Ayrica kv bile suclu olsa siz neden kendinizi yatak odasi dedikodusu yapan insanlarla ayni seviyeye indiriyorsunuz?

Sizi böyle durumlara sokan erkeklerin neyini seviyorsunuz onu da hic anlamiyorum
Bu durum olana kadar çok sorunlar yaşadık iletişim problemi derdimi anlatamama sürekli benle savaş halindeydi ben çekip geldim, psikoloğa gideceğiz bende elimden geleni yapıcam dedi tamam dedim tam rayına gireyecek Kv dedikoduları kulağıma geldi kendisine söyledim sanki çok basitmiş gibi tepki verdi ve annesinin yaptığını ufak hata olarak nitelendirince şaştım kaldım bilirsiniz evde kavgalar olsa da yemek pişmeli ev işleri bayram derken taa ki baba evine ziyarete geldim sakince oturup düşünebildim anladım ki annesinin eteklerinden ayrılmayan karısının arkasında durmayan otoritesi olmayan bir adamla evliyim bir buçuk yıldır huzurum kaçmasın diye susan annemin arkasından bile söylemiş birşeyler ben bu aileye fazla olduğumu hayatımı onları eylemek için geçirmeyeceğimi anladım

Kesinlikle bu değil yemin ederim, yıllardır çabam saygım sevgim benle ne derdi var da bunları insanlara söyledi çok merak ediyorum vereceği cevabı gerçekten sadece bunun merakı içerisindeyim gerçi cevabını biliyorum / oğlunun kendisine olan düşkünlüğünün rahatlığı bu çünkü oğlu da normal karşıladı

Annesi namahreminizi nerden biliyormuş?
Evin anahtarı kendisinde var, memleketten döndüm çarşaflar değişmiş hadi dedim susayım malım işte salağım kendisi de gidip çok pis benim gelin çarşaflarını ben değiştiriyorum demiş

Bosnamak istediğinizden emin mısınız sanki başka birşey var gibi de
Kendimi toy biri olarak gördüğümden size danışmak istedim şeffaf bir şekilde yazdım başka ne gibi birşey olabilir hanımefendi?

En iyisi babama anlatıp telefonla kendilerine bildirmek değil mi? Şimdi düşünüyorum yüzleşince ne olacak biricik oğlu bana bu sebepten annemin kalbini dahi kıramam diyen biri zaten
En doğrusu ailene duzgunce anlatıp, gidip davayi acmak, onlar ararsa acmamak yazarsa dönmemek ve davayı açtığını avukat tarafından bildirip g.t etmek. Tabii gerçekten bosanmak istiyorsan. Yani söyleyip onların yalvarmasini veya bozulmalarini falan bekliyorsan tamamen boş işler.
Ben baba evine geldim, direkt avukata gittik, davayi açmak için işlemleri tamamladik, eski eşim annesi vs aramaya başladılar, haberleri yoktu, ben sessiz kalmistim bi iki gün, en son eski eş yazip durunca sizinle konuşacak bi seyimiz kalmadi, dava açılıyor, lütfen rahatsız etmeyin minvalinde kestirip attik ailecek, şoke oldular, gece kapıma gelmeler yalvarmalar vs, umrumda da olmadı. Birakin yuzlesmeyi falan, bu zihniyetteki insanlar mi anlayacak?

Onca emeğe saygıya özene karşı bunu hak ettim mi diye sormak istiyordum sadece
Duygusal davranıyorsunuz. Beklediğiniz tatmini alamayıp daha çok yara alırsınız. Hiç gerek yok. Kv kim ki ? Telefondan eşinize bildirin geçin. İnanın bu daha çok can yakar onlar için.

Sonunda derdimi anlayıp aklı veren biri, gerçekten derdim yüzleşmek yalvarmaları kendilerin olsun bende dediğiniz gibi yapacağım ailemle konuşup ama çok merak ediyorum ne yaptım da bunları gördüm bir gün bir saygısızlık terbiyesizlik bile etmedim

Evin anahtarı kendisinde var, memleketten döndüm çarşaflar değişmiş hadi dedim susayım malım işte salağım kendisi de gidip çok pis benim gelin çarşaflarını ben değiştiriyorum demiş
Anladım. Ben sizin yerinizde olsam davayı açarım. Telefonla haber veririm. Bu insanlar için kendimi yormam

+1000
İkna edilmek istiyor gibisin ama bu zihniyetteki insanlarla bi halt olmaz.

Duygusal davranıyorsunuz. Beklediğiniz tatmini alamayıp daha çok yara alırsınız. Hiç gerek yok. Kv kim ki ? Telefondan eşinize bildirin geçin. İnanın bu daha çok can yakar onlar için.
Çok haklısınız dediğiniz gibi yapacağım babamla konuşup sadece merak ediyordum neden? Oğluna en iyi şekilde baktım sevdim saydım kendilerini de öyle bu dönemlerde kıpır olmam gerekirken beni ne hale getirdiler

Kendimi toy biri olarak gördüğümden size danışmak istedim şeffaf bir şekilde yazdım başka ne gibi birşey olabilir hanımefendi?
barışmak istiyorsunuz sanki gibi geldi de ama bu siizn kararınız ben sadce yorum yapabilirim ve elinizde güzel bir fırsat var ailenizin evindesiniz arıyarak da yada avuktanizi araya sokup da bu işi halledebilirsiniz yüz göz olup iş daha farkli yerlere gelebilir

+1000
İkna edilmek istiyor gibisin ama bu zihniyetteki insanlarla bi halt olmaz.
Ben ikna olsam babamlar ikna olmaz çünkü babam bir daha bu kız bana gelirse bırakmam dedi şu an haberi yok ama dediğiniz gibi yapacağım tek telefonla bildireceğim hatta babam söyler

Esinize psikologdan önce evi ayirmayi sart kosacaktiniz. Iyi hos o kafadaki adam yinede annesine herseyi anlatir. Dedigim gibi kayinvalideye bu firsatlari sunan esiniz. Zaten evlenir evlenmez bir binaya girmeniz hata olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…