- 6 Temmuz 2023
- 6.343
- 25.400
- 478
- Konu Sahibi gelengiden
-
Kesinlikle oralarda tek başıma uğraşmaktansa babamın kanatları altında daha iyi olacakbarışmak istiyorsunuz sanki gibi geldi de ama bu siizn kararınız ben sadce yorum yapabilirim ve elinizde güzel bir fırsat var ailenizin evindesiniz arıyarak da yada avuktanizi araya sokup da bu işi halledebilirsiniz yüz göz olup iş daha farkli yerlere gelebilir
Yanlis anlaşılmasin dediklerim, ben de arkadaslar gibi düşünüyorum, evet yalvarmalari falan ego açısında iyi hissettirir ama ayagina gidip hesap sormak dil dökmek vs hicbi seye yaramaz, ne gereği var ki, zaten anlayacak olan insan en başından bunları yapmazdi. Adam yerine koyup muhatap bile olma, iyice mal gibi kalsin o kv, yok sayilmak kudurtur onu zaten, merak etme.Sonunda derdimi anlayıp aklı veren biri, gerçekten derdim yüzleşmek yalvarmaları kendilerin olsun bende dediğiniz gibi yapacağım ailemle konuşup ama çok merak ediyorum ne yaptım da bunları gördüm bir gün bir saygısızlık terbiyesizlik bile etmedim
Fazla gelmişsiniz. Eşiniz olacak kişi dahil herkese hak ettiği değeri verecektiniz asla daha fazlası değil. Çünkü muhtemelen şu an hepsi zaten yapmak zorundaydı modunda takılıyorlardır. Fazla verici ve fedakâr olmak hayal kırıklığı, üzüntü ve kederden başka bir şey getirmiyor maalesef. Hele böyle düşük kalite insanlar söz konusu ise. Köpek çektirseniz daha kıymetli olurdunuz gibime geliyor.Çok haklısınız dediğiniz gibi yapacağım babamla konuşup sadece merak ediyordum neden? Oğluna en iyi şekilde baktım sevdim saydım kendilerini de öyle bu dönemlerde kıpır olmam gerekirken beni ne hale getirdiler
Evi ayıralım demediğim halde “çıkalım da ayrı eve kira ödeyelim kıt kanaat geçinelim” ayarı verdi bana maddi durumu gayet iyi olan eş kişisi orada bunları yaşarken ne dendi ne oldu idrak edemiyor insan ne zaman babaevime gelip düşünme fırsatım oldu kendime sordum “sen salak mısın onları eylemek için mi yaşıyorsun?”Esinize psikologdan önce evi ayirmayi sart kosacaktiniz. Iyi hos o kafadaki adam yinede annesine herseyi anlatir. Dedigim gibi kayinvalideye bu firsatlari sunan esiniz. Zaten evlenir evlenmez bir binaya girmeniz hata olmus
Bu sekilde sorgulamak da dogru degil, yıpratıcı. İlla bi saygısızlık etmene gerek yok, bazı insanlar boyledir, ne yaparsan yap o içindeki çöplüğü dışına döker, geçim ehli değildir, kendini suçlama yani, bundan sonra en hasarsız nasıl kurtulursun onu hesapla, ona göre hareket et. Bence.Sonunda derdimi anlayıp aklı veren biri, gerçekten derdim yüzleşmek yalvarmaları kendilerin olsun bende dediğiniz gibi yapacağım ailemle konuşup ama çok merak ediyorum ne yaptım da bunları gördüm bir gün bir saygısızlık terbiyesizlik bile etmedim
Tabiki bir sekilde emin olun direniceklerdir ama siz kararinizdan emin olun sorna karariniz değişmesin net olun kararinizin arkasinda durun sonuna kadar ailenizi kötü duruma sokmayınKesinlikle oralarda tek başıma uğraşmaktansa babamın kanatları altında daha iyi olacak
Yok hanımefendicim maalesef maalesef öyle biri olamıyorum ya keşke olabilsem ne geliyorsa salaklığımdan geliyor ama nereye kadar biliyor musunuz aileme dil uzatana kadar! Orada bir dur derim adama bende Kv bunun ayarını vermek istiyordum anneme nasıl dil uzatırsınız diye ama dediğiniz gibi gerek yok kangrenden kurtulmak gerekiyor hemde hemenFazla gelmişsiniz. Eşiniz olacak kişi dahil herkese hak ettiği değeri verecektiniz asla daha fazlası değil. Çünkü muhtemelen şu an hepsi zaten yapmak zorundaydı modunda takılıyorlardır. Fazla verici ve fedakâr olmak hayal kırıklığı, üzüntü ve kederden başka bir şey getirmiyor maalesef. Hele böyle düşük kalite insanlar söz konusu ise. Köpek çektirseniz daha kıymetli olurdunuz gibime geliyor.
Yazık çok yazık değil mi? Bana değil benim aslan gibi bir ailem var yazık olan eteklerinden kopmamış annesiyle evliliğini çorba edip ailesini geride bırakmış bir kadını hiç etmeleri evlenmeyin kardeşim o zamanYanlis anlaşılmasin dediklerim, ben de arkadaslar gibi düşünüyorum, evet yalvarmalari falan ego açısında iyi hissettirir ama ayagina gidip hesap sormak dil dökmek vs hicbi seye yaramaz, ne gereği var ki, zaten anlayacak olan insan en başından bunları yapmazdi. Adam yerine koyup muhatap bile olma, iyice mal gibi kalsin o kv, yok sayilmak kudurtur onu zaten, merak etme.
Ah o kadar haklısınız ki evlendirilmemeli ana kuzularıNe bekliyorsun yuzlesince? Size şöyle soyleyim. Görebileceğiniz en şirret kvlerden birine sahibim. Ha sosyoekonomik koşullar, eşimle ilişkim, ailemin durusu yapmak istediğinin 1000de birini yapamadı. Ama her koşulda yılmadan elinden geleni yaptı. Bir nokta geldi ve ben daha fazla bu insanları goremeyeceğimi, görürsem daha farklı bir yöne gireceğini hissettiğimde hastalik, doğal felaket vs dışında bu insanlarla görüşmeyecegimi bildirdim. Israr devam edince eşim evlerine gidip yuzlesti. Siz bunu bunu yaptınız. Sasifelegi dusunmediniz beni de mi düşünmediniz diye. Cevap Aaa öyle mi olmuştu, hatırlamıyoruz. Seçici hafıza benim delirip verdiğim tüm tepkiler an an hafızalarında ,beni o hale getiren süreç pufff ucuvermis. Kime neyi anlatacaksınız? Canavara niye canavarsin denilir mi? Kararliysaniz açın davayı muhattap olmayın. Onlar zaten"garip anası" ile kendini hakli çıkarır.
Evi ayıralım demediğim halde “çıkalım da ayrı eve kira ödeyelim kıt kanaat geçinelim” ayarı verdi bana maddi durumu gayet iyi olan eş kişisi orada bunları yaşarken ne dendi ne oldu idrak edemiyor insan ne zaman babaevime gelip düşünme fırsatım oldu kendime sordum “sen salak mısın onları eylemek için mi yaşıyorsun?”
Dört yıl çok iyi bir iş geçmişim var, maddi problemim hiç olmayacak tek tabak bile geri istemeyeceğimSiz calisiyormusunuz?
Size kv nizin söylediği şeyleri kim söylediBu durum olana kadar çok sorunlar yaşadık iletişim problemi derdimi anlatamama sürekli benle savaş halindeydi ben çekip geldim, psikoloğa gideceğiz bende elimden geleni yapıcam dedi tamam dedim tam rayına gireyecek Kv dedikoduları kulağıma geldi kendisine söyledim sanki çok basitmiş gibi tepki verdi ve annesinin yaptığını ufak hata olarak nitelendirince şaştım kaldım bilirsiniz evde kavgalar olsa da yemek pişmeli ev işleri bayram derken taa ki baba evine ziyarete geldim sakince oturup düşünebildim anladım ki annesinin eteklerinden ayrılmayan karısının arkasında durmayan otoritesi olmayan bir adamla evliyim bir buçuk yıldır huzurum kaçmasın diye susan annemin arkasından bile söylemiş birşeyler ben bu aileye fazla olduğumu hayatımı onları eylemek için geçirmeyeceğimi anladım
Memlekette o kadar dedikodu yapmış ki kulağıma geldiSize kv nizin söylediği şeyleri kim söyledi
Saymaz. Ama değmezde. Çünkü bunu diyen adamda anasida kafasını değiştirmez. Kvde hatırlamıyorum , aa ben mi yapmışım bunları, sen kafanda kurmuşsun diyecek ve yüzleşmeniz elinizde patlayacak.Annesi ve eşinin yerinin ayrı olduğunu bilmemesi annen insanlara namahremimizi anlattı dediğimde “yine garip anam suçlu oldu” demesi size tüm çektiklerimi özet olarak sunmuş sayar mı?
Kesinlikle bu değil yemin ederim, yıllardır çabam saygım sevgim benle ne derdi var da bunları insanlara söyledi çok merak ediyorum vereceği cevabı gerçekten sadece bunun merakı içerisindeyim gerçi cevabını biliyorum / oğlunun kendisine olan düşkünlüğünün rahatlığı bu çünkü oğlu da normal karşıladı
Padişahın da arkasından atarlar diye bir söz var....... karşılıklı dedikodu yapmadan kimse oda senin için bunu söyledi denilecegini düşünmüyorum kv takıntı yapmışsın sorun eşinde oysakiMemlekette o kadar dedikodu yapmış ki kulağıma geldi
Evet kesinlikle zaten ben “evet yaptım ne olmuş” diyecek diye düşünüyorum çünkü oğlunun her yaptığına evet yapmış ne olmuş diyeceğine inancı fazla olduğu için bunları yaptığını biliyorum ne bileyim hesap sormak istiyorum hep eş kişisine hem ona neden?!Saymaz. Ama değmezde. Çünkü bunu diyen adamda anasida kafasını değiştirmez. Kvde hatırlamıyorum , aa ben mi yapmışım bunları, sen kafanda kurmuşsun diyecek ve yüzleşmeniz elinizde patlayacak.
Ah o kadar haklısınız ki evlendirilmemeli ana kuzuları
Belki arayıp doğru mu diye sorabilirsiniz ama kaynaktan eminseniz ona bile gerek yok. Yok benim de öyle bir nokta gelmişti ki. Eşim yok ailemle goruseceksin dese boşanma avukatı bile hazırdı. Haklısın ayıp ettiler, sen bilirsin deyince. Şimdi kimseye acımam yok.Memlekette o kadar dedikodu yapmış ki kulağıma geldi
Zaten asıl problemin eş kişisiyle olduğunu biliyorum bunu annesinin yaptıklarıyla ve “biz aileye sırlara önem veririz dışarıya taşınmamalı” diyip annesini savunuşunu gördüğümde anladım benim koca da iş yokPadişahın da arkasından atarlar diye bir söz var....... karşılıklı dedikodu yapmadan kimse oda senin için bunu söyledi denilecegini düşünmüyorum kv takıntı yapmışsın sorun eşinde oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?