Evliliğimi bitirmeli miyim?

Psikolojik açıdan cok zayıf olduğunu anladım ben de. Maalesef ailesi de böyle. Ablası hastanede bile yatmış cocuktan sonra. Genlerinde var bu psikolojik zayıflık.
Zayıfsa etkilenmesi normal. Sizin de zor zamanlarınız neticede. Benim babam da psikolojik olarak zayıftır ve her türlü sıkıntıda hemen kabuğuna çekilip yok olmayı tercih eder. Benden uzak durun, ben iyi kötü bir şey yapmayıp şurada uyuyayım modundadır. Hiç sorun çözmek istemez, adım atmaz, her şey kendiliğinden hallolsun ister. Ortalık durulunca tekrar kendine gelir.
Siz daha sorunu bulamamışsınız asıl sorun bu.

Eşiniz tahminimce doğum sonrası sendromu yaşıyor bazı erkeklerde oluyor benim eşimde de olmuştu sorduğumda bilmiyorum diyordu kendiliğinden geçti biraz daha bekleyin derim aldatmadığından eminseniz

Bazı erkekler çocuktan sonra boyle oluyor. Kucuk bebegin bakımının getirdiği zorluk eski konforlu hayatını ozlemesne neden oluyor. Sanki önceki yaşamı cok renkliymis ve bi daha asla o yasama geri dönemeyecekmiş gibi hissediyordur. Bunu zaman zaman hepimiz hissediyoruz ancak bence eşiniz temelde zayıf bir insan oldugu icin toparlanamiyor. El bebek gül bebek büyümüş biri mi? Kendisi nasil bir çocukluk geçirmiş?
Aslında cinselliğin devam etmesi onemli bir sey ama tek başına yetmez tabii

Vallahi ben de lohusa sendromu gecirdim ama kimseye bi zararim olmadi eşime karşı hiç değişmedi hislerim. Kendi kendime yaşadım bitirdim desteksiz. Depresyonda olmasini anliyorum destek de veriyorum ancak beni sevmemesini anlayamiyorum

Ya ne kadar zor böyle insanlarla yaşamak.. evet asil sorunu bulamadık ama ben artik sorunun ben oldugumu dusunmeye basladim. Cunku insan her sorunu sevdigi insanla aşmak istemez mi? Sevseydi tabi..

Eşiniz tahminimce doğum sonrası sendromu yaşıyor bazı erkeklerde oluyor benim eşimde de olmuştu sorduğumda bilmiyorum diyordu kendiliğinden geçti biraz daha bekleyin derim aldatmadığından eminseniz

Aldatmadigindan eminim. Psikiyatra sorduk ancak dogum sonrası sendromun bu kadar uzun sürmeyeceğini soyledi. Sizin ne kadar sürmüştü?

Bence ailenin yanına gitme araya daha kötü soğukluk girer onun sevgili olduğunuz dönemleri halirtat kendine bakım yap şıkır şıkır ol sevgili iken ne yapıyorsunuz yapın evliginiz heyecanını kaybetmiş bence hemen kötü düşünme.

3 ay nasıl nasıl da ailenizin yanında kaldınız, şaşırdım
26 yıldır evliyim
1 ay ailemin yanında kaldığımı hatırlamıyorum,
3 ay kalınmaz böyle böyle araya soğukluk girer,
Sanırım eşinde gizli depresyon var bu ancak ilaç tedavisi ile düzelir

Yok hiç el bebek gul bebek büyümemiş. Oyle büyüyen benim aslında. Ama ailecek zayif psikolojileri var hepsi ilac kullanıyor. Eşim su an benim zorumla ilac kullaniyor aslinda hic istemedi doktora gitmek de ilac kullanmak da. Cinsellik de bir kac ay oncesine kadar cok kötüydü 2 3 ay iliskiye girmediğimiz oldu. Yeni yeni basladi sayilir ancak duygu yok maalesef

Seviyordur niye sevmesin. Ama şöyle düşünün, çok büyük bir hastalık geçirseniz o durumda gözünüz kimseyi görür mü?ilaçlarını düzenli kullansın, sakın bırakmasın, bir seneye toparlar inşallah. ama bu süreçte stresten uzak durmak ve destek çok önemli çünkü stres süreci uzatıyor

Alla alla o zman sorun cocukda degil yani is hayati nasil cok mu çalışıyor ne ilac kullaniuor esiniz antideprasan filan mi yani bu kadar karamsar hersey guzelken sizde ilgli bir bayansiniz neden boyle

Çok bunaldım ve yoruldum.. kısa bir sure de olsa molaya ihtiyacim var. Ben hep bakımli bir insan oldum aslinda. Ama karsimdaki bakip gormuyor bile beni

Hic kimsemin olmadigi bir şehirde cocuk buyutmeye calisiyorum. 3 ay kaldim ancak esim 2 haftada bir gelip gitti yanimiza hatta 1 ayinda o da bizimle kaldı. Biraz kafa dinlemis olduk ikimiz de

Haklısınız. Bu süreçte ben de hasta olmazsam iyidir. Çok zormuş..

Alla alla o zman sorun cocukda degil yani is hayati nasil cok mu çalışıyor ne ilac kullaniuor esiniz antideprasan filan mi yani bu kadar karamsar hersey guzelken sizde ilgli bir bayansiniz neden boyle

Evet su an kullanıyor benim zorumla gitti psikoloğa da psikiyatriste de. Ah bir bilsem neden boyle..

Evet su an kullanıyor benim zorumla gitti psikoloğa da psikiyatriste de. Ah bir bilsem neden boyle..
Diyecek birsey bulamadım canim Allah sana sabır versin inşallah eşinin eski haline dönmesini başarabilirsiniz mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…