- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Hiç bi şekilde inatlatma olmadı perdeyi onlar alsın deme bi lüxüm yok çünkü kaynanam hiç bişi almadı zaten bir iğne bileYahu bi perde kaç lira allasen atla deve mi o kadar düğün yapmışsınız perde mi alamadınız?
Bunda da mı inatlaştınız perdeyi onlar alsın diye?
Hiç olmadı sofra bezi alıp gereydin pencereye bu kadar olamaz bir insan pes.
Senin evliligini senin bitirmeyecegin belli. Ortalik karisip yüzyüze bakilmiycak duruma gelecek ortalik.Şuan geri dönmek gibi bir düşüncem yok .. onun ailesi baba evime gelip konuşulmadan hayatta o eve dönmem.. dönersem aynı şeyler tekrarlıcak.. nasıl olsa ne yapsam geri dönecek diye düşüncek.. ailelerde ki kadınlarda şuan biribirlyw telefonda kavga ediyorzaten.. kaynanam kesinlikle alttan almıyor ve dediklerinin arkasında .. sanırım evlilik bu şekilde bitecek
2 hafta boyunca düşündüm kaynanamın yanında seni boşucam ben neden evlendim ki bekar hayatım daha güzeldi diyip eşyaları parçaladı.. bunları hazmedemedim .. boşanmaya ilk adım olabilir evi terk etmek evet bunun farkındayım evden çıkarken hepsini düşündüm.. ama böyle bi olaydan sonra o eve sığamadım duvarlar üstüme üstüme geldi.. hazmedemedim.. annemin eviner gider.. annesi oğlu babası gelir ortak yol bulunur konuşulur diye düşündüm..Olaydan iki hafta sonra gitmişsiniz ailenizin evine, ilk anda çıktığınızda montunuzla gitseydiniz neyse ama siz özür üzerine eve dönüp sonra bir daha intikam alırcasına "ben de o zaman ailemi işin içine katarım" diyerek gitmişsiniz sanki.
Hem incir çekirdeğini doldurmayacak sebep diyorsun, hem de evi terk ediyorsun. Üstelik ben boşanmak için gitmedim evden diyorsun. Sanırım yeni evli olduğun için çok farkında değilsin ama; evi terk etmek=boşanmaya atılan ilk adım.
Bu soylediklerin bahane aynisini herkes yapiyor bizde yaptik. Tel annem soyledi akil edemediklerimi senin annen kizim ne yaptin ne aldin demedi miHiç bi şekilde inatlatma olmadı perdeyi onlar alsın deme bi lüxüm yok çünkü kaynanam hiç bişi almadı zaten bir iğne bileHerşeyle o kadar biz ilgilendikki .. perdemizi alamadık onu akıl edemedik çünkü tek basımıza ev kurduk evin kirası ev arama düğün derken paramız tamamen tükenmişti
Kv en basindan istemedimi seniHiç bi şekilde inatlatma olmadı perdeyi onlar alsın deme bi lüxüm yok çünkü kaynanam hiç bişi almadı zaten bir iğne bileHerşeyle o kadar biz ilgilendikki .. perdemizi alamadık onu akıl edemedik çünkü tek basımıza ev kurduk evin kirası ev arama düğün derken paramız tamamen tükenmişti
Evde halı olmasa yadırganmaz ama perde olmazsa olmaz. Kıytırık bir perde 50 tl oda mı yoktu yani bu hareketi hiç normal bulmuyorum ben.Hiç bi şekilde inatlatma olmadı perdeyi onlar alsın deme bi lüxüm yok çünkü kaynanam hiç bişi almadı zaten bir iğne bileHerşeyle o kadar biz ilgilendikki .. perdemizi alamadık onu akıl edemedik çünkü tek basımıza ev kurduk evin kirası ev arama düğün derken paramız tamamen tükenmişti
Benim evliliğimi şuan aileler bitirecek..Senin evliligini senin bitirmeyecegin belli. Ortalik karisip yüzyüze bakilmiycak duruma gelecek ortalik.
Gelip ozur dileselerde ayni seyleri yapma ihtimali var. Sen de kriz yonetiminde sınıfta kaldin.
İstiyordu..Kv en basindan istemedimi seni
Buna izin veren bu karari onlara bırakan da sensin...Benim evliliğimi şuan aileler bitirecek..
Ben konu sahibini anladim.
Uzatma diyenlere sen dayak yemeye mahkumsun diyor.
Bosan diyenlere neden bosanayim diyor.
Konu sahibi bosanmak icin evi terketmemis. Kocasiyla kayinvalidesi gelsin ozur dilesin biz ettik sen etme desin tabiri caizse burunlari surtulsun sonra evine geri donsun istiyor.
Amac bosanmak degil yani guc savasinda kayinvalideyi alt etmek.
Duygularımı o kadar güzel anlattın ki sana gerçekten çok teşekkür ederim
Lütfen hakaret içerikli mesaj yazmazsanız sevinirim.Ergenlik yani..
Duygularımı o kadar güzel anlattın ki sana gerçekten çok teşekkür ederim
Evet haklısın.. ama baska seceneğim yoktu o evde kalamazdım.. ve eşimde konuşmayı red etti çok sinirli bir yapıda çünküBuna izin veren bu karari onlara bırakan da sensin...
Malesef öyle her düşündüğümüz olmuyor işte... Şöyle yapsaydın böyle etseydin demek istemiyorum artık, yapılacaklar yapılmış. Artık ilerde ne yapacağını düşün. Madem ki boşanmak istemiyorum diyorsun, ilk önce ailenle güzelce konuş, boşanmak istemediğini ve onlardan arayı yapmaya çalışmalarını rica et. Eşinle görüşme mi ayarlanır ne yapılır bilemem ama onunla konuşurken restleşme ben de tvyi kırarsam filan diyerek, ikiniz de sinirle hareket etmişsiniz, boşanmak istemediğini sen de söylüyorsun. Yapıcı olmaya çalış madem, eşin de o siniri geçtiğinde bile hemen demiş yanlış yaptığını özür de dilemiş.2 hafta boyunca düşündüm kaynanamın yanında seni boşucam ben neden evlendim ki bekar hayatım daha güzeldi diyip eşyaları parçaladı.. bunları hazmedemedim .. boşanmaya ilk adım olabilir evi terk etmek evet bunun farkındayım evden çıkarken hepsini düşündüm.. ama böyle bi olaydan sonra o eve sığamadım duvarlar üstüme üstüme geldi.. hazmedemedim.. annemin eviner gider.. annesi oğlu babası gelir ortak yol bulunur konuşulur diye düşündüm..
Ufak bir kavga da gelmedim ben annemin evine .. kaynananın yanında seni boşucam dedi.. sizce bu ufak bir kavga mı.. ve o evden çıkarken boşanabilme ihtimalimi düşünerekte geldim.. ailem benim arkamda.. eğer eşimin hareketlerin de şiddet hissedersem zaten o eve geri dönmem.. ve bunun 2. Şansı da olmaz direkt boşarımAma yaptaginiz taktik her zaman tutmaz haberiniz olsun. O eve donersiniz. Sonra yine kavga olur yine cekip gidersiniz esiniz zaten bunun bosanmaya niyeti yok der kılını kipirdatmaz sonra kendi ayaklarinizla dondugunuz zaman hersey eskisinden daha kotu olabilir.
Ayni sizin mantiginizda bir kuzenimin esi vardi. En ufak bir kavgada baba evine gidiyordum en sonunda kuzenim yeter be gelmiyorun seni almaya kal orda sonsuza kadar dedi. Annesi babasi getirdi kendi elleriyle biraktilar. Bir daha da gitmedi gitse bile artik kimse tinmiyor donecek zaten diye.
Annesini yollası evet ama.. annesinin yanında ben bu kızı boşucam dedi.. ve eşyaları parçaladı .. bunları hazmedemediğim için gittimAnnesinin yanında erkeklik duyguları kabarmış kendince
Ne güzel yollamışsın kv yi niye gittin baba evine
Sinirli insan çekilmez o ayrı ama daha yeni alışıyosunuz
Böyle kaynanaları da burda duyuyorum
Bizim orda da gelinler çok cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?