Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Dediklerinde o kadar çok haklısın ki anlatamam .. ama eşimle de babam telefonda kavga etti.. eşim babama bağırmış.. babam çok fevri biridir bana kıyamaz.. tamamen işler artık karıştı.. sanırım boşanıcaz

Bence sizin bekarliktan kalma ailevi sikintilariniz vardi cift tarafli iki aylik evlisin kayinvalide istedigine iki ayda bu kadar bilenmez doldurmaz en azindan bir 6ay bekler ama istemedigine bilenir adamda aranizda kala kala psikolojik delirmis kirmis dokmus Kizmaca yok sen kendi evliligini kendin bitireceksin ailen degil

Kendini doldurup aile yanina donmussun herkes birbirine dusmus istiyorsinki kocan kv ayaklarina kapansin maalesef oyle bir dunya yok zaten kv iyi olacaksada bu saatten sonra olmaz bgn kocanda ikide bir onune koyar daha 2 aylik evliydik sap gibi birakip gittin diye olmasa bir kac yila biter
Sen fevri ailen fevri zor o is hayirlisi hakkinda

Canım boşanmaya yada ayrılmaya gönlün varmı yokmu onu bilemem,allah kimseyi onca emekle kurduğu yuvasından etmesin tabii,lakin bir tartışmada eteğindeki taşları döküp evi dağıtıp eşya kıran insanın öfke kontrolü yoktur kanımca ve ilerde daha kötüsünü yapmayacağının garantisi olamaz,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

İyide görücü usulu mü evlendiniz siz bu adamla? Aynı maaşı alıyormuşsunuz,bunuda biliyormuşsunuz,biraz birikim yapıp öyle evlenseydiniz yani,adamı suçluyorsunuz da sizde az değilsiniz.Ne demek paran yetmedi neden evlendin? Sizde gayet yetişiremiyoruz,6 ay-1 sene daha bekleyelim herşeyimizi alalım diyebilirdiniz ki zaten bir perdenin ederi ne yani.İdareten alınırdı ucuz yollu birşey,lafı edilecek mevzu dahi değil.
Eşinizin yaptığı yanlış ,ama sizde yanlış yapmışsınız kusura bakmayın. Kayınvalideyi gönderdikten sonra otursaydınız madem evinizde.İnada bindirip gönderip,sonrada kendiniz gitmişsiniz. Sonrada ikisi birden bilenmiş size gayet ki zaten eşinizin kayınvalidenize çok düşkün olduğunu düşünüyorum ,onun lafıyla gayette gaza gelebilecek biriyken,sizde perde meselesinde adamı bir güzel gömünce,olaylar gelişmiş. Siz nasıl ki boşayacagım seni lafını unutmadıysanız eşinizde o lafınızı unutmamış ve her olayın ucunu oraya bağlayacak.
Dayak yemeye mahkum kadinlar vs söylemleriniz hoş değil. Sizde bu çok elit aileyle emin olun şiddetin hiçbir türlüsünü görmezsiniz.

Konu sahibi siz ne dediginizin farkinda misiniz?

Incir cekirdegini doldurmayacak sebepten bosanacagiz diye yazan siz degil misiniz?

Simdide ufak bir kavga degildi diyorsunuz.

Sizin amaciniz esimle kayinvalidem gelsin ayaklarima kapansin affedeyim bosanmayayim.

Esiniz karti kirinca annenizle kayinvalide kavga edince panik oldunuz hemen incir cekirdegini doldurmayacak neden oldu o buyuk kavga.

Bana siz o eve tipis tipis doneceksiniz gibi geliyor demedi demeyin.

Esinizi pisman etmek isterken siz panik oldunuz bile esiniz karti kirdi diye.

Bekarlıktan kalma nişanlılık evresinde vs kaynanamla hiç bir sorun yoktu ben onu severdim o da beni çok severdi.. ne olduyda evlendikten sonra oldu.. çünkü bekarken eşim ona sürekli para gönderiyordu.. evlenince para kesildi .. kaynana da delirdi..

Eşim evlilik için pek bütçe ayırmadı çünkü bekarken parasını hep annesine yolluyordı.. ben evlilik için çokça para biriktirdim.. amahep ya abuk subuk şeylere para harcadı ya ailesine gönderdi.. bende buna binayen evliliğimizin 1. Haftasında paran yoksa niye evlendin dedim.. çünkü maddi anlamda ben yemedim içmedim giyinmedim para biriktirdim

Sanırım boşanacağızla olmuyor o işler. O noktaya getiren aileyi karıştıran sizsiniz, babanızı eşinizi fevri veya aşırı sinirli diye suçlamayın boşuna. İki hafta boyunca kurup kurup evi terk etmişsin. Kafanda bir senaryo oluştırmuşsun ama kimse senin oyununa uymamış kusura bakma. Kayınvalidene "had bildireceğim" derken - ki bunu düşünerek evi terk ettiğini söyledin- sen yuvanı bozmuş oldun...
Boşanmak istemiyorsan durumu kontrolün altına almaya çalış, ailenle konuş ve senin için alttan almalarını rica et...
Eşin tabak çanak kırdığında hatalıydı ve bunun için özür diledi, şimdi burada hata senin, özür dilemesi gereken kişi sensin.

O eve tıpış tıpış dönmek demek dayak yemeği şiddet görmeyi kabul etmek demektir..

Tekrarliyorum hatta ekliyorum babayla eşte kavga etmis oooh kizimiz daha buralarda geziniyor. Saka misin ya. Git kizim duzelteceksen bi Sen duzeltirsin durumu adamlari saygisizca kavga ettirmeden guzellikle ayrilip bosancani soyle. Allahallah. Napmak istedigin belli degil.

Ben bu eşlerimizin her kavgada boşanma kelimesini nasıl kolaylıkla söyleyebildiklerini anlamıyorum ya sonra da sinirden diyolar tam tersini biz yapsak nolur acaba çok merak ediyorum. Kesin ben erkeğim ben söylerim sen söyleyemezsin saçmalığına girerler.

O eve tıpış tıpış dönmek demek dayak yemeği şiddet görmeyi kabul etmek demektir..

Tamam o zaman bosanacaginizada uzulmeyin. Kurtuluyorsunuz dayaktan siddetten. Hakkinizdan hayirlisi olsun. Ne diyebilirim ki daha.

Baştan sona kadar okudum bazı arkadaşlar neden dalga geçip konuyu dağıtma peşindeler onu çözemedim
Konu açan arkadaşım sanada gelince bence doğru yoldasın burda ahkam kesen çoğu entelektüel kadınların başına gelse daha fazla şeyler olurdu eminm ki başına gelmeyen bilemez çok onur ve gurur yıkıcı laf etmiş esin kaynananda aynı keza zehir yesin her evlenen yemek yapmayı öğrenmeden evlenemezmiymis yani resmen o kadin aranızı açmak istemiş başarmışta eşya konusuna gelince erkek çalışıp evin ihtiyaçlarını gereclerini almak zoruna hiç kimse kusura bakmasn perde alamayan adamlada evlenmeyin mümkünse bu nedir arkadaş ben bu yaşımda evlatlarım için kisip mal mulk sahibi olmaya çalışıyorum sırf bizim çektiklerimızı cekmesin ler die şimdi moda olmuş oglan evi geri çekilip izlemeyi naparlarsa yapsın demeyi

Eşimin yaptıkları hata değildi şiddetti bunu özellikle söylüyorum kaynananın yanında seni boşucam diyip evdeki eşyaları parçalaması hata değildir şiddettir.. bunun özürü yoktur.. bunun ilacı zamandır ve kendini kanıtlamaktır.. ben ne kadar askımdan ölsem onu sevsemde o kendini inandırmadkktan sonea o eve dönmicem.. dönersem bu çwktiğim. Acıların hiç bir anlamı olmaz.. dönersem şiddeti kabul etmiş olurum..

O kadar zor durumdayım ki şuan anlatamam .. ama kararımın arkasındayım.. eşimle anası gelip yalvarmazsa da kendileri bilirler.. ben elimden geleni yaptım bu evlilik için çok emek harcadım

İyi hoş anladıkta boşan diyene neden neden bosanayim diyosun o zaman

Once bir konunu tam anlatamadin
Sonra hala eksikler biraktin
Olaylar cok hizli ilerledi
Cok fevri yazimlarla uyelere donus yaptin ki pek bise dememislerdi
Bosaniyodun simdi incir cekirdegi oldu
Kiz ana babalari 2 aylik evlilikte bu kadar fevri olmazlar ama seninkiler oyle
Ama asla gecmiste sikinti sorun yok Kv seni gelin olarak cok istedi
Kocan pskopat derecesinde sinirli
Bos ders etud saatini bekleyen kompozisyon birincisi kardesimiz degilsindir insallah bizde burada bosa iyiniyetle yorulmuyorduruz
Hayirlisi bakalim

Benim dediğimde bu işte erkekler kendini ne zannediyorsa herşeyi onlar yapabilir.. biz ezilen dövülen tarafmıyız diyorum ?? Bunu hazmedemiyorum onun içinde 2 hafta düşünüp evi terk ettim çünkü fevri hareket yapmak istemedim

E tamamda bunları zaten biliyordunuz,evlenmeseydiniz para biriktirmeden. Kimse size yemeyip içmeyip biriktirdiniz diye aferin demez yani kusura bakmayında.
Adam size çok zenginim yada kenarda şu kadar birikimim var der,evlenirsiniz ve perde alamazsınız amenna ama perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…