- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Evet konu çığrından çıktı.. aileler araya girdi kayınpederim babamı aramıs.. kadınlar bu konuyu halledemiycek biz konuşalım müsait bir günde demiş.. annemde o insanları evime sokmam diye bağırınıyor.. 2 aylık evliliğim bitmek üzereOhooo çok fazla yüzgöz olunmuş dediğiniz gibi incir çekirdeğini doldurmayan bir mevzu için.
Ne diyeyim, artık buradan bizim diyeceğimiz birşey yok.
Konu sizi bile aşmış.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Tahrik edici birşey yazmadım arkadaşım, soruyorum sence incir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele ise neden evi terkettin? 2 hafta evde kalmışsın olaydan sonra, konuşup çözmeyi deneseydiniz? Evi terketmek küçük bir hamle değil. Boşanırım , artık benden bu kadar hamlesi.. büyük kumar. Boşanmak istemeyen biri yapmaz böyle birşeyi...Lütfen tahrik edici şeyler yazmayınız ben burda konumu açtım çözüm odaklı sözler paylasınoz. Burdan modlara sesleniyorm lütfen
Şuan işler iyice çığırından çıktı annem ve onun annesi telefonda kavga etti.. eşim tamamen hattını kırıp atmış.. incir çekirdeğini doldırmayacak şeyden boşanıcaz
Teşekkürler yorumun için ama şuan aileler işin içine girdi.. onlarda düzeltmek yerine şuan telefonda kavga etmekle mesguller.. öyle bi kaynanam war ki iyiki terk etmiş demiş anneme .. annemde bi sürü şey demiş..
Moderatörler lütfen bu üyeler konumu trollemesin rica ediyorym.. ben derdimi paylaşıyorum insanlar burda dalga geçiyor?Nasıl evi terkettim ama
Nee hattını mı kırmış, ne aileler birbirine mi girmiş.
Noluyaaaa boşanacak mıyız yoksa
Hauyır yaaa böyle olmayacaktıııı
Aileme eşim kayınvalidemin yanında seni boşucam dediği için geldiğimi söyledim.. boşanmak istediğim için evi terk ettim demedim ki ?? Kararlarımın arkasıında ve net im .. kaynanam ve eşim bu eve gelir anlaşma sağlanır sözler verilir öylemgeri dönerimdedimBahsetmeye çalıştığım tam olarak buydu, boşanmak istemiyorsa bir insan evini terk etmemeli. Ailenizin evine gittiğinizde aileleri işin içine siz kattınız. Üyelerin bir bölümü boşma kararı aldığınızı düşündüğü için sanırım sizi destekledi ama "niye boşanacakmışım ki" diyerek blöf yaptığınızı belli etmiş oldunuz.
Kayınvalidenizin yemek yapmayla ilgili sözü ne kadar yanlışsa sizin eşiniz özür diledikten sonra ailenize gidip onları işin içine katmanız da yanlış. Olayın büyümesine sebep olmuşsunuz istemeden, şimdi ailem neden arayı bulmuyor diye dövünmeyin boşuna, boşanmak istemiyorsanız gidin ailenize söyleyin de yangına körükle gitmesinler bari...
Evet konu çığrından çıktı.. aileler araya girdi kayınpederim babamı aramıs.. kadınlar bu konuyu halledemiycek biz konuşalım müsait bir günde demiş.. annemde o insanları evime sokmam diye bağırınıyor.. 2 aylık evliliğim bitmek üzere
emin ol onlar engellenmez sen ben engelleniriz burda kendini savunmak yasak ban yersin direk ama onlar dalga gectimi hic bisey olmuyo emin ol banada aynısını yapıyolar yaz yazmaya ve konu acmaya devam etModeratörler lütfen bu üyeler konumu trollemesin rica ediyorym.. ben derdimi paylaşıyorum insanlar burda dalga geçiyor?
Moderatörler lütfen bu üyeler konumu trollemesin rica ediyorym.. ben derdimi paylaşıyorum insanlar burda dalga geçiyor?
Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
Olaydan iki hafta sonra gitmişsiniz ailenizin evine, ilk anda çıktığınızda montunuzla gitseydiniz neyse ama siz özür üzerine eve dönüp sonra bir daha intikam alırcasına "ben de o zaman ailemi işin içine katarım" diyerek gitmişsiniz sanki.Aileme eşim kayınvalidemin yanında seni boşucam dediği için geldiğimi söyledim.. boşanmak istediğim için evi terk ettim demedim ki ?? Kararlarımın arkasıında ve net im .. kaynanam ve eşim bu eve gelir anlaşma sağlanır sözler verilir öylemgeri dönerimdedim
Tahrik edici birşey yazmadım arkadaşım, soruyorum sence incir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele ise neden evi terkettin? 2 hafta evde kalmışsın olaydan sonra, konuşup çözmeyi deneseydiniz? Evi terketmek küçük bir hamle değil. Boşanırım , artık benden bu kadar hamlesi.. büyük kumar. Boşanmak istemeyen biri yapmaz böyle birşeyi...
Dayak yemeye mahkum bir kadın olarak da tebrik ettim yaptığını, bir tabak yemek bir kaç parça eşya için boşanıyorsun işte. Ben yapamazdım yaptığını.. güçlü değilsem senin kadar demek...
Şuan geri dönmek gibi bir düşüncem yok .. onun ailesi baba evime gelip konuşulmadan hayatta o eve dönmem.. dönersem aynı şeyler tekrarlıcak.. nasıl olsa ne yapsam geri dönecek diye düşüncek.. ailelerde ki kadınlarda şuan biribirlyw telefonda kavga ediyorzaten.. kaynanam kesinlikle alttan almıyor ve dediklerinin arkasında .. sanırım evlilik bu şekilde bitecekperde merde kismini gecip olayin ozune geliyorum. bence siz zaten esinize aman aman asik degilsiniz, basindan ayrilmaniz en iyisi olabilir. anne ogul kavga ederken bir anda birlik olmuslar, neden evlendim seninle, ne guzel bekardim falan ne alaka yani? Oburu de az once kimle kavga ettigini unutmus bosa oglum diye gaz vermis. Yani bunun devaminda olacaklar belli bence. Her bayram kavga, her tatil kavga, uzakta idare edilir de surekli ic agrisi.
sizin soylediginiz madem paran yoktu evlenmeseydin lafi agir bir laf. Her seyi beraber yapmanin guzelligini, beraber cekilen zorluga bile yuklenen romantizmi yikip atar.
Eger geri donecekseniz kendi hatalarinizi da bilerek donmenizi oneririm. Gercekten agir bir laf etmissiniz.
Kaynanam şuan annemle telefonda kavga ediyor.. ev yangın yeri gibi hiç sanmıyorum oğlunu alıpta evimize geleceklerini .. eşimin de umurunda deil gibi hattını kırmış herşeyi kırdığı gibiEşin de kayınvaliden de dönmen için yalvarmadan sakın dönme yoksa hep ezilirsin..daha 2 aylık evlisin boşan diyemem insanoğluyuz sinirle ağzımızdan neler çıkıyor.evliliğimiz de oyuncak değil ki hemen bi kavgada boşanalım. Sabırla bekle eşin annesini pişman edecek karımı sen kaçırdın diye sonra gelecekler kapına..yani seviyorsa gelir ama gelmezse de kendi bilir eyvallah deme
Parasi yoksa evlenmeseydin. Evlendikten sonra demenin alemi yok.
Duygularımı o kadar güzel anlattın ki sana gerçekten çok teşekkür ederimBen konu sahibini anladim.
Uzatma diyenlere sen dayak yemeye mahkumsun diyor.
Bosan diyenlere neden bosanayim diyor.
Konu sahibi bisanmak icin evi terketmemis. Kocasiyla kayinvalidesi gelsin ozur dilesin biz ettik sen etme desin tabiri caizse burunlari surtulsun sonra evine geri donsun istiyor.
Amac bosanmak degil yani guc savasinda kayinvalideyi alt etmek.
daha okumadım sayfaları ama onun tutumu ilk baska basını egmemesini sevdim ben keske hepimiz ilk kavgada böyle evi terkedip cıksak kadınların susturulmasına uyuz oluyorum sahsen neden hep erkekler eziyo huzursuzluk cıkarıyo birazda kadınlar ezsin su adamları bee yesinler paralarını catır catır her istedigini yaptırsınlar beee
feministlik var bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?