- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Neden küçümsüyorsun ... neden evlendim bekar hayatım daha güzeldi boşucam seni laflarını düşündüğümde ... eşim beni neden küçümsiyorsun lafını şundan demiştir diye düşünüyorym.. evlendiğimizde perdelerimiz bile yoktu maddi zorluktan.. kaynana falan hiç bi şekilde maddi yardım yapmadı herşeyi eşimle nen yaptık.. evliğimizin 1. Haftasında perdesiz oturduğumuz için paran yoksa niye evlendin demiştim.. küçümsüyorsun lafını bence ondan dedi.. ama kaynanayla kavga edip sonra bana dönmesi çok saçmaydı
Şuan işler iyice çığırından çıktı annem ve onun annesi telefonda kavga etti.. eşim tamamen hattını kırıp atmış.. incir çekirdeğini doldırmayacak şeyden boşanıcazKonu sahibi eşine karşı içinde hala bir şeyler varsa konuşun anlaşın şartlarını koy önüne kabul edersen gelirim de.
Mesela o cadı kv gelip kalmamalı evinizde eşin çok istiyorsa kendisi gitsin anasını görmeye.
Bunun gibi şeyler işte konuşun gerekirse terapiste gidin.
Ama eğer içimdeki sevgi saygı bitti diyorsan boşan derim elbette.
Bende aynı şeyi ona dedim sen eşyaları parçaladın .. ben de şuan tv yi parçalayım o zaman dedim iyi mi olur dedim ?? Tv yi parçalada görürsün dedi...
Şuan işler iyice çığırından çıktı annem ve onun annesi telefonda kavga etti.. eşim tamamen hattını kırıp atmış.. incir çekirdeğini doldırmayacak şeyden boşanıcaz
Bu kadar yazdığın için teşekkür ederim hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin.. benim sadece unutamadığım tek nokta kaynanamın yanında seni boşucam demesi.. sen eşinin ailesinin yanında mı bunu dedin hiç sanmıyorum
Teşekkürler yorumun için ama şuan aileler işin içine girdi.. onlarda düzeltmek yerine şuan telefonda kavga etmekle mesguller.. öyle bi kaynanam war ki iyiki terk etmiş demiş anneme .. annemde bi sürü şey demiş..Ben zaten şiddetin her türlüsüne karşıyım.
İnsan dediğin oturup konuşabilmeli.
Vurup kırmakla, eşya parçalamakla bir çözüm üretilemez.
Eşiniz fevri ve ani çıkışlı davranışlarında yanlış yapmış, herşeyden önce.
Ayrıca daha 2 aylık evlilikte kayınvalidenize karşı bu şekilde koz vermesi, eşini bu şekilde yermesi de doğru birşey değil.
Ne olursa olsun, sizinle bir tartışma yaşayacaksa bunu kendi annesi gittikten sonra yaşamalıydı.
Sizi kayınvalideniz ile bu kadar yüz-göz olma noktasına getirmemeliydi.
İncir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele ise neden evi terkettin? Gerçekten kafan karışık... evi terketme olayı öyle küçük bir olay değil... bence o tartışma kriz esnasında hala anlatmadığın şeyler var ya neyse...Şuan işler iyice çığırından çıktı annem ve onun annesi telefonda kavga etti.. eşim tamamen hattını kırıp atmış.. incir çekirdeğini doldırmayacak şeyden boşanıcaz
bende o yuzden sizi cagırdım zaten 3 kisi kibledi diye kız engellenmesin bosunaİsterseniz bunun değerlendirmesini yönetime bırakın.
Lütfen tahrik edici şeyler yazmayınız kavga etmek istemiyorum sizinle .. burdan modlara da sesleniyorum.. lütfen ortalığı karıştırmak için birileri birşey yazmasınTırsıyor olamazsın.
Bende aynı şeyi ona dedim sen eşyaları parçaladın .. ben de şuan tv yi parçalayım o zaman dedim iyi mi olur dedim ?? Tv yi parçalada görürsün dedi...
Lütfen tahrik edici şeyler yazmayınız kavga etmek istemiyorum sizinle .. burdan modlara da sesleniyorum.. lütfen ortalığı karıştırmak için birileri birşey yazmasın
Lütfen tahrik edici şeyler yazmayınız ben burda konumu açtım çözüm odaklı sözler paylasınoz. Burdan modlara sesleniyorm lütfenİncir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele ise neden evi terkettin? Gerçekten kafan karışık... evi terketme olayı öyle küçük bir olay değil... bence o tartışma kriz esnasında hala anlatmadığın şeyler var ya neyse...
Boşan zaten ezilme bizim gibi
İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
bence yönetim lütfen iyi okusun kızda kiblencek bi durum yokm kendini savunuyo ve davasında haklıMune
İsterseniz bunun değerlendirmesini yönetime bırakın.
Parçalada görürsün diyerek ne demek istiyor bilmiyorum.. o rahatla eşyaları parçalayabilir ben birşey yapamamEsinin bu tavrida yanlis, ne demek parcalada gorursun, neyle tehdit ediyor seni. Sacmalamis iyice
Teşekkürler yorumun için ama şuan aileler işin içine girdi.. onlarda düzeltmek yerine şuan telefonda kavga etmekle mesguller.. öyle bi kaynanam war ki iyiki terk etmiş demiş anneme .. annemde bi sürü şey demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?