Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Sayfaların hepsini okuyamadım.
Fakat kayınvalidenizin neden "yemek yapmayı öğrenmeden evlenmeseydin o zaman" dediğini anlayabiliyorum şimdi.
Destursuz bir kadın belli ki, terbiyesizlik etmiş, ben olsam ben de sinirle hareket ederdim bu durumda.
Ama siz kendisine bile çıkışmadan, gidip bir köşede ağlamışsınız.
Ben de aynını yapardım herhalde, ve eşiniz bu noktada sizi desteklemiş, güzel...

Eeee? Sonra ne oldu da birbirine girdi bu ikisi ve konu döndü dolaştı seni boşayacağım noktasına geldi?
Ben o kısmı anlayamadım.

Fakat davanızda haklısınız.
Eş sadece kumar oynamamakla, dövmemekle, başka kadınlara gitmemekle olmuyor malesef.
Müşterek bir hayat ise paylaşılan, her anlamda müşterek olması gerekiyor.
Hep kadınlar fedakarlık yapıp susacakla olmaz bu işler malesef.
İki taraflı idare olacak. Siz nasıl kendi ailenizi mesafeli tutabiliyorsanız erkekte kendi ailesini mesafeli tutmalı.

Bir noktada diyorum ki, iyi olmuş balık baştan kokar.
Diğer yandan ne kadar sürede evlendiniz? Böyle bir insan olduğunu daha önceden belli etmedi mi?

Tabii ki kimse sıcak ekmeğini bırakmak istemez, tanıdığım boşanmış bir arkadaşım vardı.
Kim yağlı ekmeğini bırakırda çeker gider, demişti. Haklı.
Evlilik kolay kurulmuyor.
Fakat kolay da yıkılmamalı.

Davanızda ben sizi haklı buluyorum, şahsi fikrim.
Fakat sabır sanırım sizin çözümünüz olacak.
Bakalım bu noktada eşiniz ne yapacak? Nasıl davranacak?
Size nasıl yaklaşacak veya yaklaşacak mı?

Bekleyin derim.
Ailenizin destek olması güzel, burada niceleri var neler yaşıyor aileleri bir gram destek olmuyor.
İnsan bu gibi durumlarda aile desteği arıyor.

bence yönetim lütfen iyi okusun kızda kiblencek bi durum yokm kendini savunuyo ve davasında haklı Mune

Mune elbette bakacak konuya...

Şiddet görmeye meyilli kadınlar diyecek bende susacağım demi,uzaktan öylemi görünüyorum acaba?
Hakaret yok kötü bir lafım yok,sence varmı?

Şuan işler iyice çığırından çıktı annem ve onun annesi telefonda kavga etti.. eşim tamamen hattını kırıp atmış.. incir çekirdeğini doldırmayacak şeyden boşanıcaz

Bende aynı şeyi ona dedim sen eşyaları parçaladın .. ben de şuan tv yi parçalayım o zaman dedim iyi mi olur dedim ?? Tv yi parçalada görürsün dedi...

Ben zaten şiddetin her türlüsüne karşıyım.
İnsan dediğin oturup konuşabilmeli.
Vurup kırmakla, eşya parçalamakla bir çözüm üretilemez.
Eşiniz fevri ve ani çıkışlı davranışlarında yanlış yapmış, herşeyden önce.
Ayrıca daha 2 aylık evlilikte kayınvalidenize karşı bu şekilde koz vermesi, eşini bu şekilde yermesi de doğru birşey değil.
Ne olursa olsun, sizinle bir tartışma yaşayacaksa bunu kendi annesi gittikten sonra yaşamalıydı.
Sizi kayınvalideniz ile bu kadar yüz-göz olma noktasına getirmemeliydi.

Amin canim insallah. Sen zaten alinmakta haklisin, tek soylese bukadar alinmazdin ben de yalnizken soylemistim zaten. Biz cift olarak cok kavgalida olsak baskalari varken asla belli etmeyiz. Kirildigin noktayi anliyorum baskasi varken soyledigi icin alindin. Sen o perde konusunu annenin yaninda yapsan daha da alinirdi esin. Ama bence birde hatasi ufak bir meseleden evi darma duman etmesi. Ofke kontrol problemi olabilir

Teşekkürler yorumun için ama şuan aileler işin içine girdi.. onlarda düzeltmek yerine şuan telefonda kavga etmekle mesguller.. öyle bi kaynanam war ki iyiki terk etmiş demiş anneme .. annemde bi sürü şey demiş..

Şuan işler iyice çığırından çıktı annem ve onun annesi telefonda kavga etti.. eşim tamamen hattını kırıp atmış.. incir çekirdeğini doldırmayacak şeyden boşanıcaz
İncir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele ise neden evi terkettin? Gerçekten kafan karışık... evi terketme olayı öyle küçük bir olay değil... bence o tartışma kriz esnasında hala anlatmadığın şeyler var ya neyse...

Boşan zaten ezilme bizim gibi

Lütfen tahrik edici şeyler yazmayınız ben burda konumu açtım çözüm odaklı sözler paylasınoz. Burdan modlara sesleniyorm lütfen

İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz

bence yönetim lütfen iyi okusun kızda kiblencek bi durum yokm kendini savunuyo ve davasında haklı Mune

Söylenen söz ortada...

İsterseniz bunun değerlendirmesini yönetime bırakın.

Kesinlikle...

Ohooo çok fazla yüzgöz olunmuş dediğiniz gibi incir çekirdeğini doldurmayan bir mevzu için.
Ne diyeyim, artık buradan bizim diyeceğimiz birşey yok.
Konu sizi bile aşmış.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…