- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Vaveyla herkes pes etti, biz yazıyoruz hala.. Bir mesajı diğerini tutmuyor arkadaşın. Bi boşanmak istemiyorum diyor bi geri dönmek dayağı kabul etmek diyor.Konu sahibi siz ne dediginizin farkinda misiniz?
Incir cekirdegini doldurmayacak sebepten bosanacagiz diye yazan siz degil misiniz?
Simdide ufak bir kavga degildi diyorsunuz.
Sizin amaciniz esimle kayinvalidem gelsin ayaklarima kapansin affedeyim bosanmayayim.
Esiniz karti kirinca annenizle kayinvalide kavga edince panik oldunuz hemen incir cekirdegini doldurmayacak neden oldu o buyuk kavga.
Bana siz o eve tipis tipis doneceksiniz gibi geliyor demedi demeyin.
Esinizi pisman etmek isterken siz panik oldunuz bile esiniz karti kirdi diye.
O zaman boşanın,yakınmayın aman incir çekirdeğini doldurmayan sebepten boşanıyorum diye.O eve tıpış tıpış dönmek demek dayak yemeği şiddet görmeyi kabul etmek demektir..
Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
Acaba niye ki?? Bizi dayaga mahkum birakti yaEneee banlandi niyeki
Neler yaşadınız dugun vakti kim nevaldi ne emek verdi bilmem ama size bir tavsiye bu kadar tantanadan sonra donunce daha kotu olacak her sey ikinizde degismezseniz.O kadar zor durumdayım ki şuan anlatamam .. ama kararımın arkasındayım.. eşimle anası gelip yalvarmazsa da kendileri bilirler.. ben elimden geleni yaptım bu evlilik için çok emek harcadım
O ara mune geldi oda tamam kiskirtmayin bende yazmiycam falan yazmisti ondan noldu dedim aman dalgami gecio anlamadim ztnAcaba niye ki?? Bizi dayaga mahkum birakti ya
Simdi yeni bir uyelik acar gelir o. Evliligiyle ilgilenmez buraya laf yetistirmeye gelir.
Mune Konuda kapansin bence. Dediklerimizide onemsemeyip vaktimizi bazen bos bos harcatiyor bazilari.
Daha 2 aylık evlisin şu aşamada vaz geçilmez de değilsin. Şahsen ilk evlendiğimde böyle bir sorun yaşasam direk boşanırdım :)Duygularımı o kadar güzel anlattın ki sana gerçekten çok teşekkür ederim
Bnce evine geri dön..Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz?
Evet yoktu .. gazete kağıtlarıyla kapatmıştık.. çünkü düğünü de eşyaları da ev depozitosunu da gelinliği de damatlığı da eşimle biz aldık .. paramız kalmamıştı..
Bizde herşeyi kendimiz yaptık hatta çevremde herseyin kendi halleden hır sürü arkadaşım var. Bunu neden ikide bir söylüyorsunuz ki. Benimde herşeyim dört dörtlük değildi. Millet marka alirken ben daha uygun aldım. . Öyle böyle evledik. Sanırım perdesiz kalsaydım çarşaf takar ama eşime o lafı etmezdim. Ki etseydim de şu an evli olmazdık.Maddi durumu kötü değil benim kadar maas alıyor.. sadece yettiremedik .. çünkü düğünü de gelinliği de eşyayı da eşimle biz yaptık paramız yetmedi.. bende bir kadın olarak evliliğimin 1. Haftasında yatak odamın camında gazeteyle kapttığımızda.. paran yetmedi neden evlendin dedim sinirle..
Türk kültüründe kadınlar hep 2. Planda kaldığı için anneler de böyle diyor eşinin içkisi kumarı yoksa aldatmıosa dön evine kızım diye
Evet konu çığrından çıktı.. aileler araya girdi kayınpederim babamı aramıs.. kadınlar bu konuyu halledemiycek biz konuşalım müsait bir günde demiş.. annemde o insanları evime sokmam diye bağırınıyor.. 2 aylık evliliğim bitmek üzere
Benim evliliğimi şuan aileler bitirecek..
Bi kaç gün annende kafa dinle sonra oturup konuşun. Ani kararlar pişmanlık getirirEşimle annesi kendi aralarında anlamsız bir konudan tartışmaya başladılar... sonra eşimi sakinleştirmeye çalışırken , bu sefer eşim bana laf sokmaya başladı .. aldığım para sana yetmiyor mu beni küçümsüyormusun vs vs demeye başladı.. kaynanam da oğluna seni küçümsüyorsa boşa oğlum onu ! Dediğinde boşucam anne dedi ve o sinirle evdeki eşyaları parçaladı.. eşimi ilk kez bu kadar sinirli gördüm ve o evde can güvenliğimin artık olamayacağını hissettim çünkü ailemden hiç böyle şiddet görmemiş biri olarak bu olaylar bende derin bir iz bıraktı..
Merhaba arkadaslar , istanbuldan aydına gelin geldim.. evleneli tam 2 ay oldu.. aramızda ufak tefek tartışmalar olsa da evliliğimiz çok güzel gidiyordu.. taaa ki kaynanam aydında ki evimize gelene kadar.. kaynanam kayseri de oturduğu için evimize yatılığa geldi 10 gün boyunca kaldı ona çok iyi davrandım.. gideceği gün evde çok büyük kavga çıkardı.. kavga nın sebebi , kaynanam bana yaptığım yemekle ilgili bir laf söyledi bende anne 2 aylık evliyim anca bu kadar yapabiliyorum dedim.. kaynanam da yemek yapmayı öğrenip evlencektin dedi.. ben hiç cvp vermedim .. boğazım düğümlendi çünkü insanlara o anda hiç bir şekilde cevap veremem hemen elim ayağım titrer benim .. balkona çıkıp hiç bir şey demeden ağlamaya başladım..o sırada eşimin bağırmasını duydum... ''anne öyle söz söylenir mi o benim eşim '' diyerek....kaynanam da altta kalır mı bi ona laf söyluo bi ona .. ana oğul karsılıklı bir saat kavga ettiler.. ben hiç bir şekilde konuya dahil olmadım..sonra eşyaların kırılma seslerini duyunca odaya girdim.. eşim cinnet geçiriyordu.. ona sakinleş dediğimde.. sen de ortalık karıştırıcısın beni 2 ayda sinir ettin.. nerden evlendim benim çok güzel bekar hayatım wardı... sen beni küçümsüyorsun gibi cümleler kurdu.. o sırada annesi de olaya dahil olup, oğlum seni küçümsuyorsa boşan dedi.. boşucam anne bunu dedi.. ben o sözden sonra hemen evden sadece montumu alıp kapıya yöneldim.. eşim kolumdan tuttu gidemezsin diye.. öyle bir giderimki dedim .. şimdi ananla birlikte karsılıklı oturun dedim.. eşim benimle birlikte dışarı geldi .. anneni evden yollamadan o eve gelmem dedim.. annesini memlekete yolladı.. evime döndüm..Fiziksel bir şiddet görmesem de psikolojik şiddetin en ağırını yaşadım.. eşim evdeki eşyaları parçaladı ve annesinin yanında beni boşuyacağını söyledi.. eşim o kelimelimeyi (boşanma) sinirle söyledim dedi.. 2 hafta boyunca düşündüm taşındım.. kayınvalideme ve eşime bu kadar saygı gösterdikten sonra bunları haketmediğimi düşünüp , istanbula ailemin yanına döndüm.. şuan ailem arkamda senin kararlarının arkasındayız diyorlar.. ama bir yandan da şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok evine geri dön kızım diyorlar.. siz ne yapardınız? Boşucam kelimesini hazmedermiydiniz? [/QUOTE
Bunu bende yaptım öyle demedim tabi ama bunu yaptım. Ama olay yönetiminiz zayıf kalmış biraz gereksiz şeyler olmuş. Ben asla kendi anne babama yansıtmam yansıtırsam geri dönüşü zor olur zaten canım anne babamı neden üzeyim barışacaksam.Eşim evlilik için pek bütçe ayırmadı çünkü bekarken parasını hep annesine yolluyordı.. ben evlilik için çokça para biriktirdim.. amahep ya abuk subuk şeylere para harcadı ya ailesine gönderdi.. bende buna binayen evliliğimizin 1. Haftasında paran yoksa niye evlendin dedim.. çünkü maddi anlamda ben yemedim içmedim giyinmedim para biriktirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?