Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Hayatımda bu kadar kendini haklı gören biri görmedim.
Burda çat çat laf yetiştirdiğine göre evdeki halini düşünemiyorum
Ayrıca sende o zaman parası olmayan adamı almasaydın.
Burdaki yorumlar bayanların ezikliği ya da dayak yemeye meraklı olması değil ki.
Bu kadar art niyetli kötü yaklaşırsan insanlara bunları derler

Son düzenleme:
bukadar yüz göz olunması kötü olmus kv ile. barıssanızda artık cok mesafe kotun aranıza onunla. iki aylık evlilere 10 gün gelmemeliydi

biz evlendiğimizde balayı dahil hergün ugak tefek tartısmalar yasardık.pişman olmustum neden evlendim diye gerci esimi seviyordum ama tartısmalarda yoruyırdu. esim hep öyle deme bu trtısmalar da ne var derdi .
bana davranıs sekli vardı burda söylemeyecegim kac defa uyardım oda yanlıs anlama dedi sonra nerdeyse cinnet gecirdi tam bir ay sonra . adamı tanıyamadım. titredi felan. ben o küçük tartısmaların onda bukadar etki edip biriktiğini anlayamamıstım. kendide dile getrmiyordu.
evlendiğimizde cogu kişiden su tavsiyeyi duydum evliliğin ilk yılı riskli birbirinize alısma süreci. gercekten öyle o dönem ikimizde birbirimize uymayan yerleri törpüledik yasaya yasaya.
sok gecirici olay yasamıssın. esin agzından da cıkmıs kötü birsey . belki sabırsız biri . kötü ama bazen bende söylerdim olmuyorsa bitsin diye. oturun konusun cıkabilecemisiniz bu durumdan . hemen silip atmayın

Evet eşin sana ağır konuşmuş hazmedemiyorsun dimi ama sende daha önce ona ağır konuşmuşsun o da hazmedememiş ki ilk olayda kusmuş 1 - 1 beraberesiniz yani.
Yine de geri adım atan sen olma çünkü eşinin öfke kontrol problemi var yarın öbür gün eşyalarla yetinmeyebilir bari biraz gözü korksun ki kendini frenleyebilsin

Bence bu olayın gecmişide vardır
eşinizin küçümsüyorsun kafı demekki biyerlerde ona yer etmiş.
Neyse artık olan oldu sen biraz kafanı dinle ayrı kalınbirbirinizden

Dönerse senindir dönmese zaten senin hiç olmamıştır

Vee biz kadınların cogu da üç asagı bes yukarı butarz seyler yadıyoruzdur veya yasıyacagızdır
tabi bu süreklilik arz ediyorsa siddet küfur aldatma vs varsa cekilmezde
küçük tartışmalar luzuösuz alevlenirse mecbur alevi sogutma ve söndürme calışması yapmak gerekir

kusura bakmayin ama esinizde az manyak degilmis, hem kavgaya dahil olup sizi savunmus ardindan sizi gömmüs.. madem sizle iligili sikayetleri vardi oturup sizle halletmeliydi, her halti anasina aninda yetistiren kocadan nefret ederim, aile icinde kalmali...

Benzer şeyleri ben de yaşadım. Eşim de neredeyse her şeyini kendi aldı. Problem değil tabi alabilir fakat kardeşlerine ailesi aldı. Bu zoruma gitti ve birçok tartışmada söylenmiştir. Eşya düğün sorumluluğu tamamen gençlere yüklenince o stres evliliğin gidişatını çok uzun süre etkiliyor. Tartışma bir başladı mı ondan sonra bastırma telaşı başlıyor dolayısıyla koz biriktirme telaşı. Çok sorgulanmamalı çünkü sizi bu yerlere çok şeyler getiriyor. Burada anlatmaya 3 5 kelime yetmiyor ve herkes ister istemez kendine, kendi evliliğine ve yakın çevresindeki evliliklere göre yoruyor. Böyle agresif kişiler eşlerinin gidebileceği endişesini taşımalı. Kendimden çok örnek vermek istemiyorum benzer olaylar mevcut. Sadece şunu söyleyebilirim. Ufak bir inat size dul sıfatını getirir, kaynana zaten artık mesafesini koruyacaktır. Ve bir gelinin en önemli kozlarından dayanaklarından biri kayınpederidir, o gücü kaybetmemek lazım, yatırım doğru yere yapılmalı ki kayınvalide yerini bilsin.
Eşin orada o bayana tepkisi aslında annesine eşinin yanında laf söylediği için işi dengeleme çabası. Sana laf söyledim ama ona da söyledim. Aslında bu bir anlamda iyi de olmuş çünkü sadece kaynana laf yeseydi bunu gelinin yanına bırakmaz öcünü almak için uğraşırdı. Ateşinin dinmesi için iyi olmuş

Kaynanam şuan annemle telefonda kavga ediyor.. ev yangın yeri gibi hiç sanmıyorum oğlunu alıpta evimize geleceklerini .. eşimin de umurunda deil gibi hattını kırmış herşeyi kırdığı gibi
Paşa paşa gelecekler bak görürsün. Sen sadece sabırlı ol ve bekle.
Bir de çok dikbaşlısın yorumunu beğenmesen bile üyelere bu şekilde çıkışman hoş değil üstelik "dayak yemeye mahkumsunuz" cümlesi hakaretvari bir cümle. Madem konu açtın eleştiriye de açık olmalısın ( dalga geçenler hariç)
Son sözüm; Şer görünende hayır, hayır görünende şer olabilir. Hakkında hayırlısı olsun.

Sen inada bindirmişsin.Gittiğin yol yanlış.Seni almaya grlmezlerse onlar da inada bindirip boşuna evliliğinden olur pişman olursun.Bir de sen çalışmıyor muydun başka şehrdeki ailenin yanına gitmişsin.Yıllık izin mi aldın?Böyle her pürüzde gidip aileye sığınmak hele annelerin yüzgöz olması ağır laflar edilmesi doğru değil.Evlilik yara alır.Çok büyütme .Hislerini eşinle paylaş anlamasını sağla ve eve dön.Büyütme..Sonuçta ilk önce seni korumuş sonra batırsa da telafi etmiş annesini göndrmiş seni durdurmuş.

Bune böyle. Sürekli modlara sesleniyorum , burdan modlara sesleniyorum, modlar lütfen duyun beni, modlar mudahale edin modlar da modlar.
Takılmış plan gibisin. Bence kafana saglam bir darbe almışsın ve uçmuşsun

Reactions: anu
Size şu noktada katılmıyorum. Evi terk etmekle abartmış fakat işi bu raddeye getirdikten sonra tükürdüğünü yalarsa olmaz. Zaten eşi şiddete meğilli ciddi anlamda gözünün korkması lazım yoksa bugün eşyaları kıran yarın eşinin kafasını kırar. Ha eşi gelmedi ozaman sevgisi de yalandır ve boşanmak en doğrusu.
Yani bu evlilik bitecekse de, devam edecekse de her iki durumda da beklemek lazım.

Öyledir kaynanalar çoğunluk huzur bozmaya gelirler ,geçmiş olsun barışsanda cadı kaynana bu huyundan vazgeçmiyecek , ne yaprasan yap her daim seni küçümsiyecek ve aile hayatında huzursuzluk çıkaracak çünkü aklında başka gelin adayı varmış sanırım , kaynana kayserili mi ?

Bence
Bence seviyorsanız çok da sorun yapılacak bişey değil çünkü sinir anında söylemiş. Hem evleneli daha 2 ay olmuş birbirinize aynı evin içinde yeni yeni alışmaya başlıyorsunuz. Alın eşinizi karşınıza duzgunce konuşun. Evlilik bu kadar kolay bitmemeli..

Blöf işte.Ama blöfü yedirebilirler adama.Büyük bir kumar.

Gider ayak kv'nin yemek beğenmeme bahanesiyle çıkan kavgadan ayrılma eşiğine gelinmesi..tabi canım boşan demesi de kolay oğluma kız mı yok cinslerinden..
Evi terk etme olayı olmasaydı iyiydi

Yorumunuzun tamamına katılıyor ve eklemek istiyorum. O iki haftalık süreçte sanırım başka olumsuz durumlar oldu. Hatta kendisi bi yorumunda eşinin konuşup anlaşmaya yanaşmadığını belirtmiş bence bu noktada anlatmadığı birşeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…