Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Benim eşimde de öfke kontrolü sorunu var ilaç ta kullanıyor ama maalesef duzelmedi yıllardır ve cok yipratti beni

Normal de pamuk gibidir cokta iyi biri Öfkelenince
şey. tan gibi

Aynen cnm yaa resmen deli.riyor gözleri büyüyor anlatılır gibi değil korkuyorum

Normalde her dediğim olur aileme saygılı romantik çok iyi biri
Valla canım aynı şekilde anti deprasan kullanıyordu bıraktırdım bağımlı kalıyordu ona şimdi kullanmıyo en ufak şeye sinirleniyo ama aldırmıyorum. Seslenmiyorum geçiyor siniri

Bi hareketin kişilik bozukluğu sayılabilmesi için o hareketin sürekli, daimi hergün yaptığı bişey olması lazım burda 1 kere oluyo o da annesi delirtmiş o yüzden(anlattığına göre o anneye iyi bile dayanmış)., ikincisi hattını kırması kendi ailesiyle de görüşmek istemediğinden ve bu senin için olumlu bişey...yani zırt bırt olan bişey değil... Adam sinirli biri olsa ilk paran yoksa niye evlendin dediğinde seni kırardı bence ki şuana kadar iyi gelmişsiniz... Yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı ki kaynananın amacı da bu... Adamın iyi biri olduğunu düşünüp kaynana karşı yuvanı savunmak kendini ezdirmek diğil tam tersi güçlü olmaya çalışmak...

oğlu anasına çekmiş sanırımda sen bunun dellenmelerin sabredeceksen boşanma. yok bunun sonu dayakla biter diyorsan geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun , her kadında çekmez senin çektiğini , çok yıpratıcı, çocukluğu zor şartlarda mı geçmiş?
Benim eşimde de öfke kontrolü sorunu var ilaç ta kullanıyor ama maalesef duzelmedi yıllardır ve cok yipratti beni

şey. tan gibi

Allah yardımcın olsun , her kadında çekmez senin çektiğini , çok yıpratıcı, çocukluğu zor şartlarda mı geçmiş?

şey. tan gibi

şey. tan gibi

Askımdan ölsemde o eve tek basıma dönmicem bndan emin olabilirsiniz.. ilk sayfalarda ki kararlılığım hala geçerli.. sadece geceleyin duygularım ön plana çıkıyor o da 2 aylık evli olduğumdan kaynaklı sanırım ... eğer o eve ben bu şekilde dönersem eşim aynı hareketleri misliyle yapacak... onun içinde benim içinde en iyisi böylw davranmak

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah. Kim isterki yuvasi yikilsin, umarim en az uzuntuyle bugunler gecer gider

Düzmece bir olay..keşke daha duygusal cümleler kullansaydın.. boşa oğlum boşucam zaten bunu..hiç inandırıcı cümleler değil..filmi bile yapılmaz.ne gerek vR böyle hikaye yazmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…