- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Adam defolu çıkmış , dikkatini çekerim bu ilk vukatı olmayacak yarın ya komşuyla ya iş arkadaşıyla dalaşacak , ve asla huzurlu bir yaşam olmayacak ,bunu göze alıyorsan koş aşka
böyle adam değerde bilmez , işin zor güzelim , zor günler seni bekliyor
Herseyin tedavisi doktor değil canım konuşmakta bir tedavidir
Tıpkı benm ki gibi eşin sinir hastası sanırım.Ben 15 senedir konuştum fayda etmiyor cnm şimdi ilaç kullanıyor yinede pek iyi değil
Tıpkı benm ki gibi eşin sinir hastası sanırım.
Valla canım aynı şekilde anti deprasan kullanıyordu bıraktırdım bağımlı kalıyordu ona şimdi kullanmıyo en ufak şeye sinirleniyo ama aldırmıyorum. Seslenmiyorum geçiyor siniriAynen cnm yaa resmen deli.riyor gözleri büyüyor anlatılır gibi değil korkuyorum
Normalde her dediğim olur aileme saygılı romantik çok iyi biri
Valla canım aynı şekilde anti deprasan kullanıyordu bıraktırdım bağımlı kalıyordu ona şimdi kullanmıyo en ufak şeye sinirleniyo ama aldırmıyorum. Seslenmiyorum geçiyor siniri
Ne deyim ki☺☺ bi susmayı alttan almayı dene derimBen susamam bik bik konuşurum iyice kudurur
Keske sussam
Benim eşimde de öfke kontrolü sorunu var ilaç ta kullanıyor ama maalesef duzelmedi yıllardır ve cok yipratti beni
Normal de pamuk gibidir cokta iyi biri Öfkelenince
şey. tan gibi
Benim eşimde de öfke kontrolü sorunu var ilaç ta kullanıyor ama maalesef duzelmedi yıllardır ve cok yipratti beni
şey. tan gibi
şey. tan gibi
Sanmıyorum o çok inat biridir.. boşanma kağıdını yollaması yakındır..2 ayda bu hale gelinmesi cok uzucu etmemesi gereken laflar etmis hatali sizin kabullenmemeniz iyi olmus belki erken zamanda bazi seyleri kavrar ve ilerisi icin daha olgun davranmasini saglar bu olay
Askımdan ölsemde o eve tek basıma dönmicem bndan emin olabilirsiniz.. ilk sayfalarda ki kararlılığım hala geçerli.. sadece geceleyin duygularım ön plana çıkıyor o da 2 aylık evli olduğumdan kaynaklı sanırım ... eğer o eve ben bu şekilde dönersem eşim aynı hareketleri misliyle yapacak... onun içinde benim içinde en iyisi böylw davranmak
Allah yardımcın olsun , her kadında çekmez senin çektiğini , çok yıpratıcı, çocukluğu zor şartlarda mı geçmiş?
İster inan ister inanmayın hepsi gerçek..Düzmece bir olay..keşke daha duygusal cümleler kullansaydın.. boşa oğlum boşucam zaten bunu..hiç inandırıcı cümleler değil..filmi bile yapılmaz.ne gerek vR böyle hikaye yazmaya..
Onun bunun dediğini çok takıyosunuz boşverin vicdanınızı ve kalbinizi dinleyin...İster inan ister inanmayın hepsi gerçek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?