- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Teşekkür ederim keşke herşey kocaman bi yalan olsa da ben bunları yaşamasaydım ... midemin üstünde sanki kocaman bir demir taşıyor gibiyim.. nasıl geçecek bu.. herşeyi unutmam için ne önerirsiniZ.. koca gün evdeyim annemle hep bu mıhabettler o kadar çok bunaldım ki anlatamam.. banyo bile yapmak istemiyorum.. kaç günden beri evin içinde pijamalarla dolaşıyorumOnun bunun dediğini çok takıyosunuz boşverin vicdanınızı ve kalbinizi dinleyin...
Olaydan sonra iki hafta o evde durmuşsun ya , o zamanki ilişkiniz nasıldı ve giderken ne diyerek çıktı. O evdenAskımdan ölsemde o eve tek basıma dönmicem bndan emin olabilirsiniz.. ilk sayfalarda ki kararlılığım hala geçerli.. sadece geceleyin duygularım ön plana çıkıyor o da 2 aylık evli olduğumdan kaynaklı sanırım ... eğer o eve ben bu şekilde dönersem eşim aynı hareketleri misliyle yapacak... onun içinde benim içinde en iyisi böylw davranmak
Bana karşı soğuktu sonra bi ara iyi oldu... annesiyle telefonla konuşunca birden değişti yine.. seni boşucam dediği için özürbiledilemedi.. içim içime sığmadı sindiremedim.. o 2 hafta içinde hiç bi şekilde gönlümü almadı..Olaydan sonra iki hafta o evde durmuşsun ya , o zamanki ilişkiniz nasıldı ve giderken ne diyerek çıktı. O evden
Kendimi şuan elim kolum bağlı ve çaresiz hissediyorum .. ben bunları hakedecek ne yaptım diye.. kayınvalidemi de çok seviyordum meğersem o beni sevmıomuş.. ne kadar da safmışım..eşin dengesiz kv dha dengesiz
sınav dünyası suçunuz yok bunu kabul edin yanlış biriymiş erkekler elde edince yada psikolojisi bozuk erkekler böyle yapabilir bu insanla sınanmanız haayatınıznn sonu deil ilerde daha kötü şiddete dönse daha kötü hem psikolojiniz sağlığınızdan olmakta var soğuyarak bazı şeyleri akkışına bırakın belki daha kötü olucaktı ve kurtuldunuzKendimi şuan elim kolum bağlı ve çaresiz hissediyorum .. ben bunları hakedecek ne yaptım diye.. kayınvalidemi de çok seviyordum meğersem o beni sevmıomuş.. ne kadar da safmışım..
Kimsenin süründüğü yok benden baska... ne kapımıza gelen warr ne telefon eden.. babası bi kere benim babamı aramıs ben bu işi halledicem demiş o kadar...bence süründür bayagı, yaptıgının farkına varsın o cok bilmis anasıyla kapına gelip ozur dileyene kadar da donme eve
bence arar o kadar kolay degil. esin kıymetini anlar almaya gelir seni.. üzülme lütfenKimsenin süründüğü yok benden baska... ne kapımıza gelen warr ne telefon eden.. babası bi kere benim babamı aramıs ben bu işi halledicem demiş o kadar...
Arıycağıbo zannetmiyorum hattını kırmış telefonunu parçalamış.bence arar o kadar kolay degil. esin kıymetini anlar almaya gelir seni.. üzülme lütfen
Evden ayrılırken ne dedin ??Bana karşı soğuktu sonra bi ara iyi oldu... annesiyle telefonla konuşunca birden değişti yine.. seni boşucam dediği için özürbiledilemedi.. içim içime sığmadı sindiremedim.. o 2 hafta içinde hiç bi şekilde gönlümü almadı..
Bence anasının gelmesini bekleme , eşin gelse yeter .... inş gelir ..Kimsenin süründüğü yok benden baska... ne kapımıza gelen warr ne telefon eden.. babası bi kere benim babamı aramıs ben bu işi halledicem demiş o kadar...
İnş. mutlu haber alırım sizden. Mesaj kutusuna bi bakın...Teşekkür ederim keşke herşey kocaman bi yalan olsa da ben bunları yaşamasaydım ... midemin üstünde sanki kocaman bir demir taşıyor gibiyim.. nasıl geçecek bu.. herşeyi unutmam için ne önerirsiniZ.. koca gün evdeyim annemle hep bu mıhabettler o kadar çok bunaldım ki anlatamam.. banyo bile yapmak istemiyorum.. kaç günden beri evin içinde pijamalarla dolaşıyorum
gelirler heralde o zamanKimsenin süründüğü yok benden baska... ne kapımıza gelen warr ne telefon eden.. babası bi kere benim babamı aramıs ben bu işi halledicem demiş o kadar...
Öyle miii! Yay burcu evet inşallah hayırlı evlat olur. Aklıma gelirse o an mutlaka edeceğim... Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu :)bebegın sağlıkla dogsun inşallah canım benım dogum gunumde dogum tarihin yay burcu olacak , bende tüp bebek ted görüyorum dogum anında bana dua edeersen çok sevinirim . allah bir nefeste kurtarsın
Eşim çok inattır askından ölsede benı arayacağını sanmıyorımm
Boşanma kağıdının geleceğini umuyorum.. ailem çok üzülecek ama yapcak birşey yok.. ama onu çok seviyorum eğer boşanırsak hayat boyu kimseyi ne severim ne evlenirimInat olduğundan demek bosiycam lafina özür bile dilememis.
Bazi erkekler bu durrumlarda gelir ayagina falan kapanir Ozurler diler çiçek ler yaptirir gonderiri sonra yine ayni hatalari hatta daha fazlasini yapar. Seninki inat cinsinden demek dedigin gibi bosanma kagidi bile gonderebilir bu durumda. Ya daha 2 aylikken kaynana da bu kadat ustune yuruyorsa ilerde basina neler gelecekti kimbilir. Hemen gostermis gül yüzünü. Istanbullu Büyük şeher kızisın diye seni asagilamaya bile calisiyorlardir kimbilir.
Sanırım şuan onu boşayamam çünkü onu seviyorum..Eften puften tartismada evi yikan adam, yarin bir kavgada sizi sacinizdan surukler. Bosayin gitsin,caniniz daha kiymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?