Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Onun bunun dediğini çok takıyosunuz boşverin vicdanınızı ve kalbinizi dinleyin...
Teşekkür ederim keşke herşey kocaman bi yalan olsa da ben bunları yaşamasaydım ... midemin üstünde sanki kocaman bir demir taşıyor gibiyim.. nasıl geçecek bu.. herşeyi unutmam için ne önerirsiniZ.. koca gün evdeyim annemle hep bu mıhabettler o kadar çok bunaldım ki anlatamam.. banyo bile yapmak istemiyorum.. kaç günden beri evin içinde pijamalarla dolaşıyorum

Olaydan sonra iki hafta o evde durmuşsun ya , o zamanki ilişkiniz nasıldı ve giderken ne diyerek çıktı. O evden

Olaydan sonra iki hafta o evde durmuşsun ya , o zamanki ilişkiniz nasıldı ve giderken ne diyerek çıktı. O evden
Bana karşı soğuktu sonra bi ara iyi oldu... annesiyle telefonla konuşunca birden değişti yine.. seni boşucam dediği için özürbiledilemedi.. içim içime sığmadı sindiremedim.. o 2 hafta içinde hiç bi şekilde gönlümü almadı..

Kendimi şuan elim kolum bağlı ve çaresiz hissediyorum .. ben bunları hakedecek ne yaptım diye.. kayınvalidemi de çok seviyordum meğersem o beni sevmıomuş.. ne kadar da safmışım..
sınav dünyası suçunuz yok bunu kabul edin yanlış biriymiş erkekler elde edince yada psikolojisi bozuk erkekler böyle yapabilir bu insanla sınanmanız haayatınıznn sonu deil ilerde daha kötü şiddete dönse daha kötü hem psikolojiniz sağlığınızdan olmakta var soğuyarak bazı şeyleri akkışına bırakın belki daha kötü olucaktı ve kurtuldunuz

bence süründür bayagı, yaptıgının farkına varsın o cok bilmis anasıyla kapına gelip ozur dileyene kadar da donme eve

İnş. mutlu haber alırım sizden. Mesaj kutusuna bi bakın...

bebegın sağlıkla dogsun inşallah canım benım dogum gunumde dogum tarihin yay burcu olacak , bende tüp bebek ted görüyorum dogum anında bana dua edeersen çok sevinirim . allah bir nefeste kurtarsın
Öyle miii! Yay burcu evet inşallah hayırlı evlat olur. Aklıma gelirse o an mutlaka edeceğim... Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu :)

Eşim çok inattır askından ölsede benı arayacağını sanmıyorımm

Inat olduğundan demek bosiycam lafina özür bile dilememis.
Bazi erkekler bu durrumlarda gelir ayagina falan kapanir Ozurler diler çiçek ler yaptirir gonderiri sonra yine ayni hatalari hatta daha fazlasini yapar. Seninki inat cinsinden demek dedigin gibi bosanma kagidi bile gonderebilir bu durumda. Ya daha 2 aylikken kaynana da bu kadat ustune yuruyorsa ilerde basina neler gelecekti kimbilir. Hemen gostermis gül yüzünü. Istanbullu Büyük şeher kızisın diye seni asagilamaya bile calisiyorlardir kimbilir.

Boşanma kağıdının geleceğini umuyorum.. ailem çok üzülecek ama yapcak birşey yok.. ama onu çok seviyorum eğer boşanırsak hayat boyu kimseyi ne severim ne evlenirim

İznin bitince ne yapacaksın peki hala arayan soran olmazsa. ne zamana kadar bu şekilde bekleyeceksin sonuçta eşyalarını alman gerekecek bi süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…