- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Peki. Ama yarin gelip buraya baslik acarsiniz, kocamdan siddet goruyorum diye.Sanırım şuan onu boşayamam çünkü onu seviyorum..
Farkinda misin seni savunmayana surekli dayak yemeye mahkumsunuz demissin ne olursa olsun hic bi kadin dayak yemeyi haketmez surekli agzinda bi dayak lafi varYoo öyle birşey söylemedim neden üstüne alındın kocandan dayak yiyip oturuyormusun?
Seviyorum çünkü 2 aylık evliyim sevgi kolay kolay bitmez... şimdi olsa bu hareketlerden sonra yine evden giderdim .. çünkü bu büyük bir hata.. eğer hiç bişi olmamış gibi o eve dönersem hareketlerine devam edecek .. belki de daha kötü olacakKocanın inadını biliyordun madem, ona göre adım atsaydın ya, ne bileyim sanki pişmanlık içindesin, en baştaki üslubunun yerini bambaşka bir üslup aldı, seviyorsan da gurur yapma madem. Herkes hata yapabilir, seviyorsan tolerans gösterebilegine inanıyorsan barış,daha 2 aylık bir evlilik.
Evet boşanmakta istemiyorum eve dönmekte istemiyorum ...Yorumlarını alt alta yazıp bi okusan var ya ben ne diyorum dersin,boşan yok eve dön yok
Evet boşanmakta istemiyorum eve dönmekte istemiyorum ...
Bu durumda eşine iç güveylik yolu göründü
Seviyorum çünkü 2 aylık evliyim sevgi kolay kolay bitmez... şimdi olsa bu hareketlerden sonra yine evden giderdim .. çünkü bu büyük bir hata.. eğer hiç bişi olmamış gibi o eve dönersem hareketlerine devam edecek .. belki de daha kötü olacak
Nereye kadar ayri kalacaksin? Otur dusun iyice canim evlilikte ayri kalmakta iyi bisey degil araya sogukluk girer. Kararini ver oda pisman olmus akillanmistir diye dusunuyorum arayi cok uzatma
Çok inada bindiriyorsun.Kv göndermiş senden özür dilemiş.Sinirle oldugunu smylemiş.Şimdi o da yetti derse inada bindirirse inat yoluna biter.Sonradan pişman olabilecepin gururlu kararlıklar yapmamanı tavsiye ederim.Askımdan ölsemde o eve tek basıma dönmicem bndan emin olabilirsiniz.. ilk sayfalarda ki kararlılığım hala geçerli.. sadece geceleyin duygularım ön plana çıkıyor o da 2 aylık evli olduğumdan kaynaklı sanırım ... eğer o eve ben bu şekilde dönersem eşim aynı hareketleri misliyle yapacak... onun içinde benim içinde en iyisi böylw davranmak
Hangi eş sinirle kaynananın yanında seni boşucam der?? Eminimki o da yetti demiştir.. ben inada bindirmedim.. sadece gerçeklerin görülmesini istiyorumÇok inada bindiriyorsun.Kv göndermiş senden özür dilemiş.Sinirle oldugunu smylemiş.Şimdi o da yetti derse inada bindirirse inat yoluna biter.Sonradan pişman olabilecepin gururlu kararlıklar yapmamanı tavsiye ederim.
Tmm da sen yeterli görmezsin o yeterli görür bunu uzatmak olarak algılar inada bindirir.Erkekler böyle işte.Çok azı nazlar.Onlarla yarışmak zordur Seninki o çok azın içindeyse şanslısın.Depilse kumarı kaybedersin.Eğer gelirse sen de onun kıymetini bil o şanslı gruptan olduğun için .Hangi eş sinirle kaynananın yanında seni boşucam der?? Eminimki o da yetti demiştir.. ben inada bindirmedim.. sadece gerçeklerin görülmesini istiyorum
Denk olup olmadığımız neyi değiştirirki.. sorun bu değil. Sorun bu yaşadıklarımSen hemşiresin?
Esin ne iş yapıyo, denk misiniz
Denk olup olmadığımız neyi değiştirirki.. sorun bu değil. Sorun bu yaşadıklarım
Maaşlarımız aynı eşimle.. eşim evlenmeden önce benim kadar para birikimi yapaması eşyaların çoğunu ben aldım .. parasını hep ailesine gönderiyordu.. perde olayını önceki sayfalar da okumuşsan eğer .. paran yoktu neden evlendik demiştim.. ezme olayı bundan ibaret.. o zaman konusulup ve kapanmıstı konu.. ailelere bu konu kesinlikle yansıtılmadıEşin beni eziyo falan demiş ya o bakımdan sordum, birkaç kez bunu açıkça demiş ya da ima etmiş gibisin, eşinde durumu annesine anlatmış gibi o günkü patlamalar anlık değil, burdan görünen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?