Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Yeni evliyken kv yüzünden eşime birkaç defa s.ktir çekip evden kovdum.Gitseydi biterdi.Aşktan ölsem dön demezdim.
Ev babasından kalmadıysa bir daha sen çıkma.Çok meraklıysa anasıyla gönder gitsin

Kocanın inadını biliyordun madem, ona göre adım atsaydın ya, ne bileyim sanki pişmanlık içindesin, en baştaki üslubunun yerini bambaşka bir üslup aldı, seviyorsan da gurur yapma madem. Herkes hata yapabilir, seviyorsan tolerans gösterebilegine inanıyorsan barış,daha 2 aylık bir evlilik.

Ya bazıları eşini direk suçlu ilan etmiş. Adam bikere eşya kırmış o da annnesi delirttiği için. Döven adam eşya kırmaz direk insana dalar. Bizim bi kadın öğretmenimiz vardı sinirinden kalemi yere çalmış isyan etmişti ama hiç bikere bizi öğrencilerini dövdüğünü görmedim. Şiddet uygulayan diğer öğretmenimiz de hiç eşyaya filan kıymaz direk öğrenciye dalardı yani...

Seviyorum çünkü 2 aylık evliyim sevgi kolay kolay bitmez... şimdi olsa bu hareketlerden sonra yine evden giderdim .. çünkü bu büyük bir hata.. eğer hiç bişi olmamış gibi o eve dönersem hareketlerine devam edecek .. belki de daha kötü olacak

Diyorum ya kafan çok karışık. Umarım istediğin gibi olur, belki de zamana ihtiyacınız vardır.

Nereye kadar ayri kalacaksin? Otur dusun iyice canim evlilikte ayri kalmakta iyi bisey degil araya sogukluk girer. Kararini ver oda pisman olmus akillanmistir diye dusunuyorum arayi cok uzatma
Çok inada bindiriyorsun.Kv göndermiş senden özür dilemiş.Sinirle oldugunu smylemiş.Şimdi o da yetti derse inada bindirirse inat yoluna biter.Sonradan pişman olabilecepin gururlu kararlıklar yapmamanı tavsiye ederim.

Çok inada bindiriyorsun.Kv göndermiş senden özür dilemiş.Sinirle oldugunu smylemiş.Şimdi o da yetti derse inada bindirirse inat yoluna biter.Sonradan pişman olabilecepin gururlu kararlıklar yapmamanı tavsiye ederim.
Hangi eş sinirle kaynananın yanında seni boşucam der?? Eminimki o da yetti demiştir.. ben inada bindirmedim.. sadece gerçeklerin görülmesini istiyorum

Hangi eş sinirle kaynananın yanında seni boşucam der?? Eminimki o da yetti demiştir.. ben inada bindirmedim.. sadece gerçeklerin görülmesini istiyorum
Tmm da sen yeterli görmezsin o yeterli görür bunu uzatmak olarak algılar inada bindirir.Erkekler böyle işte.Çok azı nazlar.Onlarla yarışmak zordur Seninki o çok azın içindeyse şanslısın.Depilse kumarı kaybedersin.Eğer gelirse sen de onun kıymetini bil o şanslı gruptan olduğun için .
Ama bence sana gelecek eşin..Ozaman daha da sündürüp şansını zorlama.Boşanacam lafları etme.Bu hengame yeter de artar nolacaksa .Ayağıma gelsin diye diretme Işık görürsen kabul et.Daha büyük şeyler için kredini boş tut biraz tüketme hemen.Bıkar çünkü..Seni de anlıyorum ama hangi şey tam istediğimiz gibi ki.Fevrilikten kaçın.

Denk olup olmadığımız neyi değiştirirki.. sorun bu değil. Sorun bu yaşadıklarım

Eşin beni eziyo falan demiş ya o bakımdan sordum, birkaç kez bunu açıkça demiş ya da ima etmiş gibisin, eşinde durumu annesine anlatmış gibi o günkü patlamalar anlık değil, burdan görünen bu

Eşin beni eziyo falan demiş ya o bakımdan sordum, birkaç kez bunu açıkça demiş ya da ima etmiş gibisin, eşinde durumu annesine anlatmış gibi o günkü patlamalar anlık değil, burdan görünen bu
Maaşlarımız aynı eşimle.. eşim evlenmeden önce benim kadar para birikimi yapaması eşyaların çoğunu ben aldım .. parasını hep ailesine gönderiyordu.. perde olayını önceki sayfalar da okumuşsan eğer .. paran yoktu neden evlendik demiştim.. ezme olayı bundan ibaret.. o zaman konusulup ve kapanmıstı konu.. ailelere bu konu kesinlikle yansıtılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…