- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
En son kayınpederim babamı arayıp ben bu işi halletcem diye aramıstı.. 3 günden beri haber yok..en son durum nedir? eşin veya ailesi arayıp sormadı mı hala sizi?
Simdi daha sakin dusunuyorsundur. Sen ne istiyorsun net olarak beklentin neEn son kayınpederim babamı arayıp ben bu işi halletcem diye aramıstı.. 3 günden beri haber yok..
Beklentim eşimin evime gelip başbaşa doğru dürüst konuşması.. hatalarının farkında olması.. benim hatalarım warsa onun söylemesi.. ama sanmıyorum böyle olacağını... herkes kendi kafasındaSimdi daha sakin dusunuyorsundur. Sen ne istiyorsun net olarak beklentin ne
Su surecte esinle hic konustunuz mu? Belki yazmissindir ama okumamis olabilirim.Beklentim eşimin evime gelip başbaşa doğru dürüst konuşması.. hatalarının farkında olması.. benim hatalarım warsa onun söylemesi.. ama sanmıyorum böyle olacağını... herkes kendi kafasında
Hattını parçalamış telefonunu parçalamışSu surecte esinle hic konustunuz mu? Belki yazmissindir ama okumamis olabilirim.
Benim yaptığım derken ? Ben seni boşucam demedim ki o seni boşucam dedi..Sana bir tavsiye bu kadar sikinti asilabiir mi evet ikinizde eve dondukten sonra geride birakirsaniz her seyi duzeltirsiniz.
Ancak esin ufak bir tartismada senin bu yaptigini yuzune vuracak konu eskiye donecek. Bu ihtimal daha agir basiyor. Hakkinizda hayirlisi
Parayı erkek getirsin diye düşünmedim hiç.. sadece evlenirken parasını o kadar gereksiz şeylere harcadı ki abisinin borcunu kapattı annesine yolladı.. eşyaların çoğunu ben almak zorunda kaldım .. belki evlenince de eşim annesine para yollamıştır bndan da şüphe etmiyor değilim.. eşimin ailesinin durumları da gayet iyi.. en azından eşimle bizden daha iiyi.. ben sütten çıkmış ak kaşık değilim evet .. ama annesinin yanındaki bu olaylar beni gerçekten çok üzdü böyle olmamalıydı 2 aylık evliliğimiz böyle bu durumdan bitecekBelki eşiniz daha önce annesine sizin ona paran yoksa neden evlendin dediğinizi söylemiş olabilir.anne olarak oda ilk fırsatı bulunca size aynısını yaşatmış olabilir yemek yapmayı bilmiyorsan niye evlendin diyerek. Çünkü siz geleneksel düşünüyorsunuz galiba parayı erkek getirir mantığıyla kadın da ev işini yemeği bilmeli.tabiki bu bir ihtimal. Eşinizin annesinin yanında bunu boşayacağım demesi ne olursa olsun hoş olmamış. İkinizde hatalısınız lafınız elinizin içine baya oturmuştur buna rağmen annesine sizi savunmuş değer veriyor demekki pişmansa eşiniz sizde bir adım atın derim ama herşeyi ondan beklemeyin sizde hatanızı kabul edin ki sorun tekrar yaşanmasın
O seni boşayacam demiş sen de evi terketmissin. Tabiki bosanacak adam. Senin de hala beklenti icinde olman tuhaf.Benim yaptığım derken ? Ben seni boşucam demedim ki o seni boşucam dedi..
İnşlh sizde dilerim bir gün beklenti içinde kalmazsınız hayırlı geceler dilerim..O seni boşayacam demiş sen de evi terketmissin. Tabiki bosanacak adam. Senin de hala beklenti icinde olman tuhaf.
Kimse bu nazlari cekmez. Ben anamin evine geleyim o da pesimden gelsinİnşlh sizde dilerim bir gün beklenti içinde kalmazsınız hayırlı geceler dilerim..
Evet haklısın eşin de parasını gereksiz yere harcamış ama daha evlenmeden bunları görünce vazgeçseydiniz keşke. Para artık evlenilecekse ortaktır kim getirirse getirsin o yüzden birlikte karar vermeniz lazım. O zaman biraz daha sakinleşmeyi bekle tüm olayları gözden geçir dersenki böyle adamı bir ömür çekemem yol yakınken daha fazla yıpranmadan boşanmak daha mantıklıParayı erkek getirsin diye düşünmedim hiç.. sadece evlenirken parasını o kadar gereksiz şeylere harcadı ki abisinin borcunu kapattı annesine yolladı.. eşyaların çoğunu ben almak zorunda kaldım .. belki evlenince de eşim annesine para yollamıştır bndan da şüphe etmiyor değilim.. eşimin ailesinin durumları da gayet iyi.. en azından eşimle bizden daha iiyi.. ben sütten çıkmış ak kaşık değilim evet .. ama annesinin yanındaki bu olaylar beni gerçekten çok üzdü böyle olmamalıydı 2 aylık evliliğimiz böyle bu durumdan bitecek
Ben de senin Hemcinsine yaklaşımını çok tuhaf buldum . Evlilikte olur böyle sorunlar ve düzelir çoğunlukla . Neden desteklemek yerine moral bozuyorsun ?Kimse bu nazlari cekmez. Ben anamin evine geleyim o da pesimden gelsin
Maaşlarımız aynı eşimle.. eşim evlenmeden önce benim kadar para birikimi yapaması eşyaların çoğunu ben aldım .. parasını hep ailesine gönderiyordu.. perde olayını önceki sayfalar da okumuşsan eğer .. paran yoktu neden evlendik demiştim.. ezme olayı bundan ibaret.. o zaman konusulup ve kapanmıstı konu.. ailelere bu konu kesinlikle yansıtılmadı
Olaylara cok dar bakiyorsun. Tavsiyem bakis acini genislet.Benim yaptığım derken ? Ben seni boşucam demedim ki o seni boşucam dedi..
Düğünü varken abisinin borcınu kapatması ihtiyacı yoksa annesine göndermesi .O da az değilmiş.Borcunu nexaman almayı planlıyordu.Parayı erkek getirsin diye düşünmedim hiç.. sadece evlenirken parasını o kadar gereksiz şeylere harcadı ki abisinin borcunu kapattı annesine yolladı.. eşyaların çoğunu ben almak zorunda kaldım .. belki evlenince de eşim annesine para yollamıştır bndan da şüphe etmiyor değilim.. eşimin ailesinin durumları da gayet iyi.. en azından eşimle bizden daha iiyi.. ben sütten çıkmış ak kaşık değilim evet .. ama annesinin yanındaki bu olaylar beni gerçekten çok üzdü böyle olmamalıydı 2 aylık evliliğimiz böyle bu durumdan bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?