Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Sana bir tavsiye bu kadar sikinti asilabiir mi evet ikinizde eve dondukten sonra geride birakirsaniz her seyi duzeltirsiniz.

Ancak esin ufak bir tartismada senin bu yaptigini yuzune vuracak konu eskiye donecek. Bu ihtimal daha agir basiyor. Hakkinizda hayirlisi

Benim yaptığım derken ? Ben seni boşucam demedim ki o seni boşucam dedi..

Sen nasıl ki onun yaptığını unutmadın yüzüne vurdun vuracaksın o da büyüttüpünü ailenin yanına gidip onlara duyurdugunu yüzgöz olduğunuzu yüzüne vurabilir diyor arkadaş ama şimdi kopmazsanız daha bir huzurlu devam edebilirsiniz bence.Ama şu var ki biraraya gelip yeni meselelerde daha sakin davranırsan geçinip gidersiniz.Yoksa herseferinde yoğun tartışma evlilği çok yıpratır.Boşanmaların çoğuna baktıpımızda bol tartışma görüyoruz.Tansiyon düşük tutulmalı.Özellikle erkekler yüksek tansiyonu başı götürmüyor.

Belki eşiniz daha önce annesine sizin ona paran yoksa neden evlendin dediğinizi söylemiş olabilir.anne olarak oda ilk fırsatı bulunca size aynısını yaşatmış olabilir yemek yapmayı bilmiyorsan niye evlendin diyerek. Çünkü siz geleneksel düşünüyorsunuz galiba parayı erkek getirir mantığıyla kadın da ev işini yemeği bilmeli.tabiki bu bir ihtimal. Eşinizin annesinin yanında bunu boşayacağım demesi ne olursa olsun hoş olmamış. İkinizde hatalısınız lafınız elinizin içine baya oturmuştur buna rağmen annesine sizi savunmuş değer veriyor demekki pişmansa eşiniz sizde bir adım atın derim ama herşeyi ondan beklemeyin sizde hatanızı kabul edin ki sorun tekrar yaşanmasın

Parayı erkek getirsin diye düşünmedim hiç.. sadece evlenirken parasını o kadar gereksiz şeylere harcadı ki abisinin borcunu kapattı annesine yolladı.. eşyaların çoğunu ben almak zorunda kaldım .. belki evlenince de eşim annesine para yollamıştır bndan da şüphe etmiyor değilim.. eşimin ailesinin durumları da gayet iyi.. en azından eşimle bizden daha iiyi.. ben sütten çıkmış ak kaşık değilim evet .. ama annesinin yanındaki bu olaylar beni gerçekten çok üzdü böyle olmamalıydı 2 aylık evliliğimiz böyle bu durumdan bitecek

Evet haklısın eşin de parasını gereksiz yere harcamış ama daha evlenmeden bunları görünce vazgeçseydiniz keşke. Para artık evlenilecekse ortaktır kim getirirse getirsin o yüzden birlikte karar vermeniz lazım. O zaman biraz daha sakinleşmeyi bekle tüm olayları gözden geçir dersenki böyle adamı bir ömür çekemem yol yakınken daha fazla yıpranmadan boşanmak daha mantıklı

Şu an siz evlenince paranin suyu da kesildi tabiii...kv nin derdi biraz da bu olmasin ? Seni sevmemesinin derdi varligindir belki de.
Yani herhangi bir gelinin varligı

Peki altinlar kimde şu an? Abest olacak ama bu da onemli.kv durumlari iyi demissin neden oglu o zaman ona her ay maasini veriyor bu sebple mi gecimleri iyi? Biliyorsundur.

Benim yaptığım derken ? Ben seni boşucam demedim ki o seni boşucam dedi..
Olaylara cok dar bakiyorsun. Tavsiyem bakis acini genislet.

Bisancam lafindan once de sen paran yoksa niye evlendin demissin. Sakin deme biz konustuk onu hallettik. Halletmemissiniz iste olay ordan patlak vermis.

Bunlari soyluyor olmak esini annesinin yaninda sana bosancam bundan demesini hakli gordugum anlamina gelmiyor. Ama sizin olayin basi bize anlattigin paran yoksa evlenme lafi.
Evet donunce eger ders almadiysa ciddi anlamda her tartismada bugun yasananlarin tek suclusu ilan edecek seni.

Neden o böyle yaptı falan filanlara girmeyecegim

Araya GURUR girmiş
eşin gururundan hiç bir adım atmiyor
belkide kV seni seviyorsa evine döner oğlum fln demiştir

valla kadının ekmegine yağı sürüp gitmissin
bu olaylar olduktan sonra esinle sakince konusman gerekirdi

Düğünü varken abisinin borcınu kapatması ihtiyacı yoksa annesine göndermesi .O da az değilmiş.Borcunu nexaman almayı planlıyordu.
.Ailen şimdi onun ailesiyle kavga ederken nw konuşuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…