- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Altınlar evde onları almak falan aklımın ucundan bile geçmedi.. aile yadigarı ailem in elmas kolyesi bile o evde.. para mülk hiç önemli değil en başı sağlık huzur.. ama sağolsun kaynana bi geldi pir geldi bütün huzurumız kaçtı.. eşimle ne kadar güzel günler geçiriyorduk.. maasından anca 100-200 gönderiyordur fazla göndereceğini sanmıyorum çünkü taksitlerimiz war ..Şu an siz evlenince paranin suyu da kesildi tabiii...kv nin derdi biraz da bu olmasin ? Seni sevmemesinin derdi varligindir belki de.
Yani herhangi bir gelinin varligı
Peki altinlar kimde şu an? Abest olacak ama bu da onemli.kv durumlari iyi demissin neden oglu o zaman ona her ay maasini veriyor bu sebple mi gecimleri iyi? Biliyorsundur.
Abisinin borcunu kapadı hemde borç olarak değil yanii.. abisiymiş ona borç olmazmıs.. düğünümüzde de abisi bi çeyrek altın taktı .. neyse bunlar önemli değil zaten para mülk gelir geçer benim kızdığım şey sorumsuz olması.. annem annesile konuştuğunda çok kötü kavga etti.. oğlum boşucam onu demedi dedi bende demedim dedi.. şok olduk .. bende dedim allah var yukarda .. insanlar nasıl bu şekilde yalan söyleyebiliyor .. anlamıyorum bari birşey dedin arkasında durDüğünü varken abisinin borcınu kapatması ihtiyacı yoksa annesine göndermesi .O da az değilmiş.Borcunu nexaman almayı planlıyordu.
.Ailen şimdi onun ailesiyle kavga ederken nw konuşuldu.
Altınlar evde onları almak falan aklımın ucundan bile geçmedi.. aile yadigarı ailem in elmas kolyesi bile o evde.. para mülk hiç önemli değil en başı sağlık huzur.. ama sağolsun kaynana bi geldi pir geldi bütün huzurumız kaçtı.. eşimle ne kadar güzel günler geçiriyorduk.. maasından anca 100-200 gönderiyordur fazla göndereceğini sanmıyorum çünkü taksitlerimiz war ..
Annemde öyle diyor kaynananın eline ipleri verdin artık sevindirdin onları diyor.. ama ben kötü biri olduğunu bilmiyordum ki ben seviyordum onu.. annemde hep dikkat et ben o kadını hiç sevmedim diyordu..bende kaynanamı savunuyordumNeden o böyle yaptı falan filanlara girmeyecegim
Araya GURUR girmiş
eşin gururundan hiç bir adım atmiyor
belkide kV seni seviyorsa evine döner oğlum fln demiştir
valla kadının ekmegine yağı sürüp gitmissin
bu olaylar olduktan sonra esinle sakince konusman gerekirdi
Abisinin borcunu kapadı hemde borç olarak değil yanii.. abisiymiş ona borç olmazmıs.. düğünümüzde de abisi bi çeyrek altın taktı .. neyse bunlar önemli değil zaten para mülk gelir geçer benim kızdığım şey sorumsuz olması.. annem annesile konuştuğunda çok kötü kavga etti.. oğlum boşucam onu demedi dedi bende demedim dedi.. şok olduk .. bende dedim allah var yukarda .. insanlar nasıl bu şekilde yalan söyleyebiliyor .. anlamıyorum bari birşey dedin arkasında dur
Ne yaşadığımızı ben biliyorum evet benimde dik kafalılığımdan kaynaklı sorunlarımız oldu ama bence işin sonuna geldik gibi hissediyorum bu saatten sonra kimse adım atmazOlaylara cok dar bakiyorsun. Tavsiyem bakis acini genislet.
Bisancam lafindan once de sen paran yoksa niye evlendin demissin. Sakin deme biz konustuk onu hallettik. Halletmemissiniz iste olay ordan patlak vermis.
Bunlari soyluyor olmak esini annesinin yaninda sana bosancam bundan demesini hakli gordugum anlamina gelmiyor. Ama sizin olayin basi bize anlattigin paran yoksa evlenme lafi.
Evet donunce eger ders almadiysa ciddi anlamda her tartismada bugun yasananlarin tek suclusu ilan edecek seni.
İyi birşey mi kötü birşey mi bilemiycem ki .. bunlar cinnet anında ya ne dediklerinin farkına varamadılar ya da dediğin gibi yan çiziyorlar.. allah akıl fikir versindemek yan ciziyorlar pisman oldular ki kiviriyorlar bu iyi bir sey?
Seviyorum onu.. bunların evlenmeden zaten farkındaydım .. sadece huzur istiyorum o kadarAslında eşin evlilik için yeterince olgunda değilmiş evlilik sorumluluklarınıda sana yıkmış , yarın çocuk olduğundada sana yıkacak ,
İyi birşey mi kötü birşey mi bilemiycem ki .. bunlar cinnet anında ya ne dediklerinin farkına varamadılar ya da dediğin gibi yan çiziyorlar.. allah akıl fikir versin
Ozaman gururunu o bunu dedi şu kadar para verdi etti demeyip numarasini bulup msj yada arayacaksinSeviyorum onu.. bunların evlenmeden zaten farkındaydım .. sadece huzur istiyorum o kadar
OHA!Kardeş diye kazandıpını ver olur muAbisinin borcunu kapadı hemde borç olarak değil yanii.. abisiymiş ona borç olmazmıs.. düğünümüzde de abisi bi çeyrek altın taktı .. neyse bunlar önemli değil zaten para mülk gelir geçer benim kızdığım şey sorumsuz olması.. annem annesile konuştuğunda çok kötü kavga etti.. oğlum boşucam onu demedi dedi bende demedim dedi.. şok olduk .. bende dedim allah var yukarda .. insanlar nasıl bu şekilde yalan söyleyebiliyor .. anlamıyorum bari birşey dedin arkasında dur
Ne para alınması.. geldiğinde bizden fırın istedi.. bardakların çok güzelmiş dedi bardaklarımı istedi.. su bardaklarımı verdim kaynanayı ama fırını şuan alamıycağımızo söyledimesya alirken bile maasin tamamini gonderen es simdi 100lira gonderecek oyle olmasi lazim tabi esasen hic vermemelo anne babadan mumkunse para alinir cunku.. belki bu yuzden kv sizle arasi iyi degildir esas sebep budur yani.
Kayınpederle babam 1 kere konuştulae.. kayınpeder ben halledicem bu işi barıştırcam demiş.. hayır haber yok bi dahaSenin ailen nasıl rest çrkiyor seni dolduruyorsa onun ailesi de rest çekip dolduruyordur.Aileler araya girince böyle olur.Ailen de fevri olunca sen doldun onlar da rest çekti iyice gerildi ortalık.Ne konuşuyorlar yalnız aileler.?
Yani kıvırıyorlarsa utanmışlar demek iyi birşey.Şimdi neyi ailen sorun ediyor ozaman .Olaya söylendiniz de asöylendiniz bence.Karşı taraf ufak da olsa adım atıyor sizinkiler burun kıvırıyor buraya gelsinler diye.demek yan ciziyorlar pisman oldular ki kiviriyorlar bu iyi bir sey?
Çıkarmadım çünkü o zaman evli değildik .. çok şeyle ilgileniyorduk uğrascak zaman bile bulamadım çünkü düğünden tut ev tutma işlerini herşeyini eşimle biz hallettik.. aileler in umrunda bile değildi benim ailemde dahil.. çok yıprandkk çok yorulduk.. abisi ve karısı öğretmen durumlarının kötü olduğunu düşünmğyorum sadexe ev almışlar kredisini öderken zorlanıyorlarmısOHA!Kardeş diye kazandıpını ver olur mu
?Etimiz budumuz ne bizim gibi insanların.Yoksa abisi çok mu fakirdi?Ozaman olabilir de .Yani sana mahçup olmadı mı hiç?Annesine niye göndeeiyordu?Sorumsuzluk abideseymiş daha ozaman sorun çıkarmadın mı?
Babam la eşim konuşmuştu ilk gün .. eşim kimseyi istemiyorum demiş.. ondan dolayı babam da gurur yaptıYa
Yani kıvırıyorlarsa utanmışlar demek iyi birşey.Şimdi neyi ailen sorun ediyor ozaman .Olaya söylendiniz de asöylendiniz bence.Karşı taraf ufak da olsa adım atıyor sizinkiler burun kıvırıyor buraya gelsinler diye.
Numarası falan yok hattını ve telefonunu parçalamış..Ozaman gururunu o bunu dedi şu kadar para verdi etti demeyip numarasini bulup msj yada arayacaksin
Belkide oda seninle aynı düşüncede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?