Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Altınlar evde onları almak falan aklımın ucundan bile geçmedi.. aile yadigarı ailem in elmas kolyesi bile o evde.. para mülk hiç önemli değil en başı sağlık huzur.. ama sağolsun kaynana bi geldi pir geldi bütün huzurumız kaçtı.. eşimle ne kadar güzel günler geçiriyorduk.. maasından anca 100-200 gönderiyordur fazla göndereceğini sanmıyorum çünkü taksitlerimiz war ..

Düğünü varken abisinin borcınu kapatması ihtiyacı yoksa annesine göndermesi .O da az değilmiş.Borcunu nexaman almayı planlıyordu.
.Ailen şimdi onun ailesiyle kavga ederken nw konuşuldu.
Abisinin borcunu kapadı hemde borç olarak değil yanii.. abisiymiş ona borç olmazmıs.. düğünümüzde de abisi bi çeyrek altın taktı .. neyse bunlar önemli değil zaten para mülk gelir geçer benim kızdığım şey sorumsuz olması.. annem annesile konuştuğunda çok kötü kavga etti.. oğlum boşucam onu demedi dedi bende demedim dedi.. şok olduk .. bende dedim allah var yukarda .. insanlar nasıl bu şekilde yalan söyleyebiliyor .. anlamıyorum bari birşey dedin arkasında dur

esya alirken bile maasin tamamini gonderen es simdi 100lira gonderecek oyle olmasi lazim tabi esasen hic vermemelo anne babadan mumkunse para alinir cunku.. belki bu yuzden kv sizle arasi iyi degildir esas sebep budur yani.

Annemde öyle diyor kaynananın eline ipleri verdin artık sevindirdin onları diyor.. ama ben kötü biri olduğunu bilmiyordum ki ben seviyordum onu.. annemde hep dikkat et ben o kadını hiç sevmedim diyordu..bende kaynanamı savunuyordum

demek yan ciziyorlar pisman oldular ki kiviriyorlar bu iyi bir sey?

Ne yaşadığımızı ben biliyorum evet benimde dik kafalılığımdan kaynaklı sorunlarımız oldu ama bence işin sonuna geldik gibi hissediyorum bu saatten sonra kimse adım atmaz

Aslında eşin evlilik için yeterince olgunda değilmiş evlilik sorumluluklarınıda sana yıkmış , yarın çocuk olduğundada sana yıkacak ,

Senin ailen nasıl rest çrkiyor seni dolduruyorsa onun ailesi de rest çekip dolduruyordur.Aileler araya girince böyle olur.Ailen de fevri olunca sen doldun onlar da rest çekti iyice gerildi ortalık.Ne konuşuyorlar yalnız aileler.?

İyi birşey mi kötü birşey mi bilemiycem ki .. bunlar cinnet anında ya ne dediklerinin farkına varamadılar ya da dediğin gibi yan çiziyorlar.. allah akıl fikir versin

yan ciziyorlar sanki ama bu guzel bir sey.. yani ozur dileyecekbile olabilirler bu durumda sen yinede affetmeyecek misin ? neler oldu kimbilir oncesinde.. uzun zaman da degil ama demek bitmesi gerekiyormus. 2ayda adam boype bagarabildigine gore de cok saglikli giden ilişkiniz olmayacak gibi görünüyormuş.

OHA!Kardeş diye kazandıpını ver olur mu
?Etimiz budumuz ne bizim gibi insanların.Yoksa abisi çok mu fakirdi?Ozaman olabilir de .Yani sana mahçup olmadı mı hiç?Annesine niye göndeeiyordu?Sorumsuzluk abideseymiş daha ozaman sorun çıkarmadın mı?

esya alirken bile maasin tamamini gonderen es simdi 100lira gonderecek oyle olmasi lazim tabi esasen hic vermemelo anne babadan mumkunse para alinir cunku.. belki bu yuzden kv sizle arasi iyi degildir esas sebep budur yani.
Ne para alınması.. geldiğinde bizden fırın istedi.. bardakların çok güzelmiş dedi bardaklarımı istedi.. su bardaklarımı verdim kaynanayı ama fırını şuan alamıycağımızo söyledim

Kayınpederle babam 1 kere konuştulae.. kayınpeder ben halledicem bu işi barıştırcam demiş.. hayır haber yok bi daha

Ya
demek yan ciziyorlar pisman oldular ki kiviriyorlar bu iyi bir sey?
Yani kıvırıyorlarsa utanmışlar demek iyi birşey.Şimdi neyi ailen sorun ediyor ozaman .Olaya söylendiniz de asöylendiniz bence.Karşı taraf ufak da olsa adım atıyor sizinkiler burun kıvırıyor buraya gelsinler diye.

Çıkarmadım çünkü o zaman evli değildik .. çok şeyle ilgileniyorduk uğrascak zaman bile bulamadım çünkü düğünden tut ev tutma işlerini herşeyini eşimle biz hallettik.. aileler in umrunda bile değildi benim ailemde dahil.. çok yıprandkk çok yorulduk.. abisi ve karısı öğretmen durumlarının kötü olduğunu düşünmğyorum sadexe ev almışlar kredisini öderken zorlanıyorlarmıs

Babam la eşim konuşmuştu ilk gün .. eşim kimseyi istemiyorum demiş.. ondan dolayı babam da gurur yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…