Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Saçma.Öğrermenlersw ev aldılarsa size mi aldılar.Siz de ev alabilirdiniz.Etiniz budunuz ne etrafa para saçacak.Ne kadar vermiş dw hibe ediyor küçük miktar mı?Borç verse hadi neyse.Düpünden nezaman önce verdi.Düğün ufukta değil mıydı ozaman?

Saçma.Öğrermenlersw ev aldılarsa size mi aldılar.Siz de ev alabilirdiniz.Etiniz budunuz ne etrafa para saçacak.Ne kadar vermiş dw hibe ediyor küçük miktar mı?Borç verse hadi neyse.
Bunlar umrumda değil zaten sadece huzur istiyordum.. ama onu da çok gördüler.. kaynanam bütün çocuklarını görücü usulu evlendirmiş.. beni kendi seçmediği için sanırım bu kini ondan .. yoksa naska bi sebep göremiyorum.. onu seviyordum onunda beni sevdiğini düşünüyordum

Sadece abisi değilki kardesi olsun son model telefl aldı onlara.. bunlar umrumda değil evlenince kesildi spnuçta bunlar evlenmeden önceydi.. ama kaynananın bana ev hediyesi getireceğine kalkıpta fırın istemesi gülüncem birşey gerçekten

Hayret birşey ya kv n ne biçim insanmış.bosa oglum ne demekmiş iğrenç birşey ya nasıl kizdim anlatamam.esinin de bosucam demesi çok kotu olmuş.olan olmuş baba evine donmussunuz ama yine de bir şans verebilirsin diye düşünüyorum.daha çok yenisiniz ve kv resmen ortalığı karıştırmış.tabi bunu hep yapacak.esinden bu konuda söz almalisin önce ,annesinden etkilenmemeli.tabi çocuk falan düşünme daha.insallah düzelir araniz da yine kotu şeyler olursa o zaman dusunursun bosanmayi

Ailece sömürücülermiş..Yok suç ailede değil eşinde.Kadın maadi olarak kötüyse olur bak.Aksi durum için sözüm.

Karşı taraf yalanlıyor ki ne eşim ne kaynanam ben öyle bişi demedim demiş anneme şok olduk.. eşimin beni arayacağını da zannetmiyorum onun için pek umudum yok

Onların kimsenin umrunda değilim belki de eşim ve kaynana anlaştılar artık herşey aklıma geliyor.. belki de eşim boşanmayı aklına koymuştu şüphelenmeye başladım belki de baska biri war insanın aklına herşey geliyor...

Numarası falan yok hattını ve telefonunu parçalamış..
Bence biraz bekle .ikiniz de sakinleşince iletişime geçin . Olaylar sıcakken birbirinizi kırmaya devam edersiniz . Herşey daha çok yeni . Ben 3 ay babamın evinde kaldım ilk evlendiğimiz aylarda . Hergün arıyordu soruyordu geliyordu . Farklı şehirlerde yaşıyorduk .birgün de evimizin bahçesinde uyudu . Ondan sonra dönmeye karar verdim . Şimdi 8 yıllık evliyiz . O olay sondu. Çok şeyler yaşadık ama sabrımızın mükafatını da aldık .3 çocuğumuz oldu .birini kaybettik . Kızımızın ölümünden sonra herşey çok değişti .bizi birbirimize bağlayıp gitti .demem oki büyük bedellere hiç gerek yok .seviyorsanız birbirinizin değerini bilin .ilişkiye üçüncü kişileri karıştırmayın . Sabırlı olun ..biz çok küçük yaşta evlendik .eşim üniversite 1.siniftaydi daha (ben akıllı davrandım doğurganlık rafa kalkınca okula basladim) küçüktük simariktik dik başlıydık. .Çok üzdük yorduk birbirimizi ama gecti çok şükür 1 yıl sürdü . Şimdi senin de yasin evliliğe uygun sanıyorum yani küçük değilsin .daha iyi görür degerlendirirsin. Birşey söylerken iki kere düşün empati yap .esin de aynı şekilde .biz "ben" demekten vazgeçip ikili ilişkiye uygun hareket edince bütün sorunlar çözülmeye başladı .sizde de öyle olacak eminim .bide birkaç kişi var ters ters konuşup laf sokuyor .sen onlara bakma .mutsuzluktan besleniyorlar .her ilişkide ilk yıl belirleyici olur .kaç yıl beraber olursan ol .birlikte yaşamaya başlayınca tanisiyorsun asıl .Bu yüzden sorunların çıkması normal .sabırlı ol evini ve eşini terk etme .kimseyi de sevindirme

Teşekkür ediyorum yorumların için.. senin yazdıkların bana umut veriyor.. inşlh bizde barışırız mutlu ve uzun huzurlu evliliğimiz olur... bu arada özel değilse sen neden 3 ay kaldın babanın evinde ?

Teşekkür ediyorum yorumların için.. senin yazdıkların bana umut veriyor.. inşlh bizde barışırız mutlu ve uzun huzurlu evliliğimiz olur... bu arada özel değilse sen neden 3 ay kaldın babanın evinde ?
Hiç önemi yok destek için burdayım . Ben çok şımarık yetistirildim. Ailemin tek kiziyim . Maddi manevi hiçbir sorun yaşamadım . Evlenince eşime bir haller oldu birden maço üstü tavırlar sergilemeye başladı . Çok seviyordu gösteriyordu ilgiliydi ama ailesinin yanında kardesmisiz gibi davranıyordu. Bende evliliğe adapte olamadım ve Bu durum beni çok üzdü . Ailemin yanına gidince geri dönmedim . Bu daha en basiti .biz çok şeyler yaşadık . Çok kayıplar verdik ..herkes bizim aşkımızı evliligimizi konuşur hala .dediğim gibi sen 3.kişilere yol ver bak herşey nasıl hale yola geliyo . Yol ver derken kov evine alma demiyorum .gelsinler çok güzel ağırla yaptıklarından utansınlar. Esinin de hoşuna gider ve ağırlığın artar (malesef türk erkekleri buna çok değer veriyor ) sınırında ama kimseye de kölelik yapma . El pençe divan durma . Bi durum olunca da kaçma sık kendini ağlama .hakkını savun .senin evinde kaçacak biri varsa o da kayinvaliden. Sen kendini savun saygı dahilinde. Bırak o gitsin . Ne emeklerle kurmuşsun o yuvayı kolay mı kazandın o paraları ?mutluluğun için maddi bi kenara dursun manevi olarak bile kulfetinden başka ne getirdiler ki sana ?emeklerini çöpe atma .sevgi de emek ister ..tanışma sevgililik söz nisan evlilik aynı ev süreci ... şimdi bunları baştan yapabilir misin ?yaparsın tabi ama hepsi ciddi zaman ve güven ister . Yapilmisini kartopu gibi büyütmek varken niye ateşe atıp kocaman topu bir damla suya ceviresin ?kocana evine evliliğine emeklerine sahip çık .kimseye yedirme .bugün varız yarın yokuz .sen çek cefasını başkası sürsün sefasını yok ..sefasını da sen sureceksin. Gecenin aydınlığa kavuşması gibi ...bu kırgınlıklar geçecek herşey düzelecek. İçini ferah tut

Teşekkür ederim mesajların için inan yüreğime su serpiyorsun.. inşlh bende barışırım eşimle.. bakalım zaman gösterecek

Teşekkür ederim mesajların için inan yüreğime su serpiyorsun.. inşlh bende barışırım eşimle.. bakalım zaman gösterecek
İnşallah ..umudunu kaybetme .seviyorsun ..sakın inat etme .gelicek seni almaya .dön evine .kocana yuvana sahip çık .allah yardımcın olsun inşallah

Arıycağıbo zannetmiyorum hattını kırmış telefonunu parçalamış.
Canım boşuna üzme kendini.
Seni gözden çıkarmış olsa bu tepkileri vermez. İnan bana senden daha fazla acı çekiyordur. Sadece sana değil ailesine de öfkeli belliki.. Biraz sabret erkeklerin kafasına biraz geç Dank ediyor. Senin kararlılığını anlayınca inat falan hikaye olur. Biz ne inatlar gördük boşanma celbini görünce deli danalara dönen. Tecrübeyle sabit.
Sana abla tavsiyesi sakın geri adım atma. Bu ilk raund eğer sen kazanırsan hep kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…