- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
. Geri adım atmayı düşünmüyorum ama onun geleceğini de dusunmuyorum.. sanırım şuanherkesten kaçıyor hattını kırfığına göre.. belki de yeni hat aldo kendıneCanım boşuna üzme kendini.
Seni gözden çıkarmış olsa bu tepkileri vermez. İnan bana senden daha fazla acı çekiyordur. Sadece sana değil ailesine de öfkeli belliki.. Biraz sabret erkeklerin kafasına biraz geç Dank ediyor. Senin kararlılığını anlayınca inat falan hikaye olur. Biz ne inatlar gördük boşanma celbini görünce deli danalara dönen. Tecrübeyle sabit.
Sana abla tavsiyesi sakın geri adım atma. Bu ilk raund eğer sen kazanırsan hep kazanırsın.
Şuan iş ciddiye bindi ve normal olarak sende kaygı durumu oluştu o yüzden olaylara mantık çerçevesinde bakman zor.Geri adım atmayı düşünmüyl
. Geri adım atmayı düşünmüyorum ama onun geleceğini de dusunmuyorum.. sanırım şuanherkesten kaçıyor hattını kırfığına göre.. belki de yeni hat aldo kendıne
İnşallah dediklerin olur da barışırız .. benim eşimde aşırı inattır ben pek inat değilimdir hemen affederim normalde.. ama işte bu başka ..Şuan iş ciddiye bindi ve normal olarak sende kaygı durumu oluştu o yüzden olaylara mantık çerçevesinde bakman zor.
Ha boşanma olur mu olmaz mı onu allah bilir ama sen şunu iyi bilgi sen ne kadar acı çekiyorsan o da o kadar acı çekiyordur.
Boşanmak ona kolaysa bana da kolay diye düşün.
Bak ben 15 yıllık evliyim nerelerden kaç kere döndük. Benim eşimde inatçıydı hatasını çok iyi bildiği halde inadından vazgeçmezdi. İki ay kadar ayrı kaldık ne arafı ne sordu hatta kendine ev bile tutmuş. Bu arada iki çocuğum var ve o sıra çalışmıyorum. Bende gittim açtım davayı mahkeme celbini alınca o şokla aradı bahanesi de çok komik. Daha bir sürü olay anlatabilirim sana.
Neyse demem o ki aslında erkekler bizden daha zayıf sadece biz bunu göremiyoruz.
Sen de boşuna üzme kendini sadece sen kaybetmeyeceksin o da kaybedecek.
Bende kolay affettiğimden teleme çıktı. Ben naparsam yapıyım nasılsa karbeyaz düzeltir modundaydı. Sonra hanyayı konyayı gördü. Bi krizde bu sene atlattık, çok şükür şimdilik kuzu ama hayat bu hiç birşeyin garantisi yok.İnşallah dediklerin olur da barışırız .. benim eşimde aşırı inattır ben pek inat değilimdir hemen affederim normalde.. ama işte bu başka ..
Senin adina uzuluyorum tanimasamda seni. Aslinda birilerinin bir seyler yapip arayi duzeltmesini istiyorsun icten ice. Tum yazdigin mesajlarda ki gizli duygu bu. Cok karamsar olma duzelmez olmaz diye bakma istemek cabalamak onemli. Esinde seni cok seviyor ve pismansa sadece zamana birakmistir bekliyordur sakinlesmeni.Ne yaşadığımızı ben biliyorum evet benimde dik kafalılığımdan kaynaklı sorunlarımız oldu ama bence işin sonuna geldik gibi hissediyorum bu saatten sonra kimse adım atmaz
Bunlar umrumda değil zaten sadece huzur istiyordum.. ama onu da çok gördüler.. kaynanam bütün çocuklarını görücü usulu evlendirmiş.. beni kendi seçmediği için sanırım bu kini ondan .. yoksa naska bi sebep göremiyorum.. onu seviyordum onunda beni sevdiğini düşünüyordum
Gelmedilerhaftosonu geldilermi
seni bugünler için mi büyüttüm dedi.. ana yüreği işte kaynana da ters ters konuşunca telefonda girişmişler birbirlerineHiç planladığın gibi olmadı... Sen anneni babanı tembihlemedin mi? Ben o eve dönücem ama gelsin özür dilesinler, burunları sürtsün istiyorum demedin mi?
Kv zaten dengesiz anlattığına göre. Hiç annen o kv ile muhatap olmıcaktı, kv zaten boşa oğlum demiş. baban kp konuşup getirtcek aldırcaktı seni.
İş uzadı zaten olacakları tahmin edebiliyorum.. ama ne olursa olsun kendi başıma eve dönmicemBunun olacağını tahmin etmeliydin. Senin kv potansiyel tehlike. Annen de ezdirmem kızımı dedi haklı olarak. Keşke babalar uzlaşsaydı.
Eğer iş eşine kalırsa barışırsınız. Ama kv istemem ben o gelini, anneni mi eziceksin gibi olaylara girdiyse-ki bence çoktan girdi- iş biraz uzar.
Eşim istese annesini dinlemez arar sorardı.. ben bliyorum onu aşırı inat biridir ölse de aramaz.. bu böyle sürer gider benim konu da yıllanırkaynanan o eve hakim ve seni istemio onları yönlendiriyor eşinede baskı ypmış demekki yoksa bişekil gelir mesaj atardı bu vaktehiç üzülme bir anne evladını kıskanıyosa o evlilik hep takılı kalıyor aynı şeyler oluo bunu gördü m huzursz eden şeyler ikitarafın aileleride ii olursa yürüyor birbiriyle evlilik kaynanadan soğumuşsundr ailen olmasa seni ezerdi belkide
Eşim istese annesini dinlemez arar sorardı.. ben bliyorum onu aşırı inat biridir ölse de aramaz.. bu böyle sürer gider benim konu da yıllanırArtık pek umudum kalmadı sanki arasaydı arardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?