Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Geri adım atmayı düşünmüyl
. Geri adım atmayı düşünmüyorum ama onun geleceğini de dusunmuyorum.. sanırım şuanherkesten kaçıyor hattını kırfığına göre.. belki de yeni hat aldo kendıne

Şuan iş ciddiye bindi ve normal olarak sende kaygı durumu oluştu o yüzden olaylara mantık çerçevesinde bakman zor.
Ha boşanma olur mu olmaz mı onu allah bilir ama sen şunu iyi bilgi sen ne kadar acı çekiyorsan o da o kadar acı çekiyordur.
Boşanmak ona kolaysa bana da kolay diye düşün.
Bak ben 15 yıllık evliyim nerelerden kaç kere döndük. Benim eşimde inatçıydı hatasını çok iyi bildiği halde inadından vazgeçmezdi. İki ay kadar ayrı kaldık ne arafı ne sordu hatta kendine ev bile tutmuş. Bu arada iki çocuğum var ve o sıra çalışmıyorum. Bende gittim açtım davayı mahkeme celbini alınca o şokla aradı bahanesi de çok komik. Daha bir sürü olay anlatabilirim sana.
Neyse demem o ki aslında erkekler bizden daha zayıf sadece biz bunu göremiyoruz.
Sen de boşuna üzme kendini sadece sen kaybetmeyeceksin o da kaybedecek.

İnşallah dediklerin olur da barışırız .. benim eşimde aşırı inattır ben pek inat değilimdir hemen affederim normalde.. ama işte bu başka ..

İnşallah dediklerin olur da barışırız .. benim eşimde aşırı inattır ben pek inat değilimdir hemen affederim normalde.. ama işte bu başka ..
Bende kolay affettiğimden teleme çıktı. Ben naparsam yapıyım nasılsa karbeyaz düzeltir modundaydı. Sonra hanyayı konyayı gördü. Bi krizde bu sene atlattık, çok şükür şimdilik kuzu ama hayat bu hiç birşeyin garantisi yok.
Sen iyi yapmışsın yılanın başını küçükken ezmek lazım

Ne yaşadığımızı ben biliyorum evet benimde dik kafalılığımdan kaynaklı sorunlarımız oldu ama bence işin sonuna geldik gibi hissediyorum bu saatten sonra kimse adım atmaz
Senin adina uzuluyorum tanimasamda seni. Aslinda birilerinin bir seyler yapip arayi duzeltmesini istiyorsun icten ice. Tum yazdigin mesajlarda ki gizli duygu bu. Cok karamsar olma duzelmez olmaz diye bakma istemek cabalamak onemli. Esinde seni cok seviyor ve pismansa sadece zamana birakmistir bekliyordur sakinlesmeni.

Hakkinda hayirlisi...

Sorumsuzluğun başladığı yerde ne huzur nede aşk kalır

Olaylar ne asamada bilmiyoeum. Oncelikle sakin olun. Sanirim duzelmedi son sayfalardan o anlasiliyor. Siz ne durumda iseniz o da o durumdadir. Sabredin. Oncelikle herkesin bir sakinlesmesi gerekir. Buyukler anladigim kadariyla yapici olmak yerine daha cok kirip dokmusler ortaligi. Bu nedenle yapici ve sakin karakterli buyuklerin araya girmesi gerekir. Eger yuvayi kurtarmak istiyorsaniz tabi.
Bunun sonu ne olur bilmiyorum. Umarim duzelir. Cunku kimsenin yuvasinin yikilmasiniistemem. Hele ki daha iki aylik evliyken bu hale gelmek aci.
Olumlu dusunun her sey olumlu olsun. Sakin olun. Buyukler ne derse desin siz sakinliginizi koruyun. Gaza gelmeyin.

Hiç planladığın gibi olmadı... Sen anneni babanı tembihlemedin mi? Ben o eve dönücem ama gelsin özür dilesinler, burunları sürtsün istiyorum demedin mi?

Kv zaten dengesiz anlattığına göre. Hiç annen o kv ile muhatap olmıcaktı, kv zaten boşa oğlum demiş. baban kp konuşup getirtcek aldırcaktı seni.

Öyle dedim evet ama annem çok sinirlendi ben
seni bugünler için mi büyüttüm dedi.. ana yüreği işte kaynana da ters ters konuşunca telefonda girişmişler birbirlerine

Bunun olacağını tahmin etmeliydin. Senin kv potansiyel tehlike. Annen de ezdirmem kızımı dedi haklı olarak. Keşke babalar uzlaşsaydı.

Eğer iş eşine kalırsa barışırsınız. Ama kv istemem ben o gelini, anneni mi eziceksin gibi olaylara girdiyse-ki bence çoktan girdi- iş biraz uzar.

İş uzadı zaten olacakları tahmin edebiliyorum.. ama ne olursa olsun kendi başıma eve dönmicem

kaynanan o eve hakim ve seni istemio onları yönlendiriyor eşinede baskı ypmış demekki yoksa bişekil gelir mesaj atardı bu vakte hiç üzülme bir anne evladını kıskanıyosa o evlilik hep takılı kalıyor aynı şeyler oluo bunu gördü m huzursz eden şeyler ikitarafın aileleride ii olursa yürüyor birbiriyle evlilik kaynanadan soğumuşsundr ailen olmasa seni ezerdi belkide

Eşim istese annesini dinlemez arar sorardı.. ben bliyorum onu aşırı inat biridir ölse de aramaz.. bu böyle sürer gider benim konu da yıllanır Artık pek umudum kalmadı sanki arasaydı arardı

Kadınların önce evi terkedip sonra da gelsinler beni alsınlar diye beklemesi, beni babamın evine bırak demesi falan komik değil mi?

Bu konu için demiyorum genel olarak, eğri oturup doğru konuşmak lazım garip gelmiyo mu size de,niye gittin niye gelmek istiyorsun nedir yani bu işin mantığı ya çıkma ya girme, hele bir de su yolu yapanlar var

Konuya dönersek yılan hikayesine dönmeden bu işi neticeye vardırın , araya soğukluk girerse hepten tat kalmaz ev dışında bir mekanda aileleri katmadan oturun konuşun ya devam ya tamam...Anne babalar konuya dahil oldukça ancak yüz göz olunur

Eşim istese annesini dinlemez arar sorardı.. ben bliyorum onu aşırı inat biridir ölse de aramaz.. bu böyle sürer gider benim konu da yıllanır Artık pek umudum kalmadı sanki arasaydı arardı

Gardın düştü farkında mısın, başta elbet gelecek gibi bir beklentin vardı zaman geçtikçe iş ciddiye biniyo,boşanmaya hazır değilsin seviyosun senin de hataların olmuş konuşmak en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…