Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Gardım hala devam ediyor.. bu sebepten boşacaksa boşasın... boşarsa zaten beni hiç sevmemiş demektir.. üzülürüm 1 sene geçer hayat devam ediyor bir şekilde.. eğer kendi tükürdüğümü yalayıp o eve kendim tıpış tıpış dönersem o zaman hiç bir şekilde bu yaptıklarımın anlamı kalmaz... o beni aramadan konuşcakmbişi yok ..

Kimsenin geldiği yok.bugün yarın boşanma kağıdını bekliyorum gelir diye..
Eşin senle yada ailenden biriyle konuştu mu hiç? en son hattı kırmış falan diyordun.. sen evden ayrıldıktan sonra hiç eşinle görüştün mü? yoksa hala anneler mi devam ediyor konuşmaya?

Ya benim merak ettigim bir konu var. Belki artik ne onemi var diyebilirsin ama konuya dahil olunca sormadan edemedim.

Sen kavgadan 2 hafta sonra evi terk ettigini soyledin. 2 hafta icinde esinle kusmuydun bosancam dedigi icin yani durumunuz neydi ki cektin gittin yeni evlisiniz uzak kalinmaz 2 hafta .

Kusura bakma 14 gun diyosun az buz degil aradan gecen zaman fazla. O arada senin dusundugun bir sey mutlaka olmustur ki evi terk ettin

beni babamın evine bırak gibi bir cümle geçmedi kesinlikle.. sadexe montumu alıp çıktım o evden.. niye gittin niye gelmek istiyorsun diye sormuşsun ? Niye gittim seni boşucam dediği için gittim... neden dönmek istiyorym ? Onu sevdiğim için dönmek istiyorum.. bu evliliğe 2. Bir şans vermek için dönmek istiyorym ... ama bu şans kolay verilmez.. çünkü ağır hakaretler edildi.. eşim gelir baba evinden ailemle benimşle konuşur anca öyle.. bu iş yılan hikayesine çoktan döndü bile.. ben o evden çıkarken boşanmayı göze alarak çıktım.. o adam beni gerçekten seviyorsa konuşmak için çaba sarfeder.. ya da sevmiyorsa boşanma davasını açar... bende bilmiyorum olayların ne yönde gideceğini ne desem boş .. sadece sabır ve biraz zaman ... zaman herşeyi gösterecek

Evet 2 hafta boyunca eşimi gözlemledim .. düşündüm taşındım .. annenin yanında seni boşucam dedin farkındamısın diye sorduğumda.. dedirtmeseydin... demedim öyle bişi.. sinirle demişimdir gibi çelişkili cevaplar verdi.. en azından basitte olsa bir özür isterdim.. o 2 hafta boyunca bana bunu hissettirmedi çok düşündüm ama içim içime sığmadı o evde duvarlar üstüme üstüme geldi... ben annesini gerçekten severken pnu el üstünde tutmuşken neden böyle oldu diye? Ben me yaptım diye? Annesine kesinlikle laf söylettirmedi..

Eşin senle yada ailenden biriyle konuştu mu hiç? en son hattı kırmış falan diyordun.. sen evden ayrıldıktan sonra hiç eşinle görüştün mü? yoksa hala anneler mi devam ediyor konuşmaya?
Anneler artık konuşmuyor.. kayınpederim babamı aradı en son ben bu işi halledicem.. kadınlar halledemiycek sanırım demiş.. çarşamba günüydü bunu dediğinde bir daha hayır haber yok..

Annesinin yeni evlilerin evine yatılı gelmesi yanlış, daha evliliği anlayamadan kv ile bütün günü birlikte geçirmenin ne kadar nahoş olduğunu ben de biliyorum. o zamanlar işte açıkça söyleyemiyor da insan..

Ama eşinle şu an işi inada bindirmişsiniz , eşin kadar sen de hatalısın. sen nasıl onun boşanacağım senden demesine bozuldu isen eşin de "paran yoksa evlenmese idin" lafına ve senin evi terkedişine bozulmuştur. Evi terkederek çok çabuk havlu atmışsın. evde kaldığın 2 haftada keşke tatmin olana kadar konuşsaydın eşinle.. kaçıp gitmişsin

Yeni evli iken güç gösterileri oldu bizde de bolca. Ama inat uğruna evliliği bitireceksiniz.. Anne baba kaynana ıvır zıvır konuşuyor karı kocanın birbirinden haberi yok..

Tepkin evden ayrılmak olmasa idi otur hepsini eşinle konuş derdim. Ama bu kadar büyük hamlenin üstüne ararsan tükürdüğünü yalamış olacaksın ki sonrasında barışırsan işler daha kötü olabilir..

Keşke anne evine dönmek yerine dışarı çıkıp biraz hava alıp dönüp konuşsaydın eşinle.. evlilikte öfke ile kalkan zararla oturur. ne olacak sonunuz merak ettim bende. birinizin inadı kırmanız lazım. ama güç gösterisini ilk arayan kaybetmiş olacak.

Dediklerinde haklısın belki de çözüm bulama kadar o evde oturmalıydım ama yapamadım konuşamadık.. eşim hemen erkeklik tavırlarını gösterip sinirleniyordu.. duvarlar üstüme üstüme gelince o evde durmak istemedim.. benim aramıycağım kesin .. ama onun da arayacağını zannetmiyorum.. tek korkum boşanma kağıdının gelmesi... eğer boşama kağıdı gelirse o zaman işte tamamen ipler kopacak.. bu kadar sessizlik iyi değil kesin birşeyler dönüyor bakalım hayırlısı..

eşim gelir baba evinden ailemle benimşle konuşur anca öyle..

Ilk sayfalarda havani attiriyodun ama kesinlikle anasi babasiyla bize gelip ozur dilemeden geri donmem diye.
Simdi eşin gelse yeterli olacak donmene.
Bunlar pismanligin ifadeleri gibi. Ofkeyle kalktin zararla oturdun. Ama olsun sen yinede kimse gelip size konusmasada kendi kendine eve donme bence cunku dayak yemege mahkum olursun flnda aman.

Sadece son paragraf seninle ilgili gerisi genel, bdv klasiği

Şu saatten anneler babalar konuşup ikna edipte adamı getirecekse bence bi anlamı yok, hani aşktan meskten değilde daha 2 aylık evlisiniz elalem ne der vs vs...dönme motivasyonu bunlar olacaksa bence hiç anlamı yok

Aslında erkek kısmı ailesine bağımlıdır burada kaynanaya önemli rol düşüyor zaten kaynana istemezse oğlunuda bu yönde hareket etmesini sağlayacaktır , kaynanada zaten konu sahibini sevmemiş yemeği bahane etmiş gelini ev işinde yetersiz görmüş
sanırım farklı yöreden olumca sıcaklık hissedememiş ,
bu güne kadarda olumlu gelişme olmadığına göre ,
konu sahibinin evlendiği erkek ailesine rağmen barışacağına sanmıyorum bunu yapabilmesi için güçlü kişiliği olması şart , ama genel olarak erkek kısmı anneye bağımlı olarak büyütülüyor

Ben de esiniz istemeden eve donerseniz dayak yemeye mahkum olacaginizi dusunuyorum.

Nicin ciddiye alinmamis anlayamadim ama esinizin sizin hakli oldugunuz bir konuda, annesinin yaninda, annesinin size karsi hatasi ustune, sizi bosayacagini soyleyip bagirmasi tek basina bosanma sebebi.

Ama bu forumda bu tarz hezeyanlar kocadan gelince normal, arada kalmis oluyor. Ama siz uzulup balkonda aglayinca kaprisli oluyorsunuz.

Gercekten inanilmaz.

annesi yönlendiriyor eşini yoksa dönerdi mesaj atardı boşanma davasını tazminatlı aç o zaman barışmaya uzlaşmaya çalışırlar rest çek , ciddiyet görür böyle takmamazlık yapmaz sonra belki barışırsınız , böyle kağıt gelirse olan sana olur yaşadığınla kalırsn 2ay olmuş bide o evi kaynanan yönetio eşin annesinin iradesinde dönsen daha kötü yaşar laf ederler evlilik aileylede evlenmektir biyerden sonra sevgide biter aynını yaşatır yaşarken ! böyle bir erkek seni koruyamaz

bence de anne babanın kurtardığı evlilik evililik midir tartışılır. eşler kendileri kurtaramıyorken . ya da kurtarmak için mücadele vermiyorken.

Konunuzun başlarını okudum, madem bu kadar alındınız niçin eşinizle bunu paylaşmadınız? Tek çözüm kalkıp gitmek midir? O kadar emek vererek kurduğunuz evliliğinizde kırgınlıklarınızı konuşmak için bir adım bile atamıyorsanız gelecekte yaşayacağınız pek çok şeyde de oturup konuşmayı denemeyeceksiniz gibi. İki yetişkin insan konuşarak meselelerini çözmeye adım atmıyor, her meselede aileler mi araya girecek? İletişim kurma biçiminizi gözden geçirin lütfen. Yoksa bir yerde tıkanıp kalmaya mahkum bir ilişki.

Açıkçası ben sana hak verdim. 2 aylık evlilikte annesinin yanında boşanıcam demek çok kırıcı olmalı. Boşanma sebebi bana göre. Ama senin de hataların var . Eğer boşanmayacaksan hiç evi terketmeyecektin. Aileni bu kadar karıştırman yanlış olmus. Ama kırılmakta cok haklısın.

Lütfen bu konu hakkında polemiğe girmek istemiyorum lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…