- 30 Kasım 2016
- 225
- 165
- 18
- 37
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Gardım hala devam ediyor.. bu sebepten boşacaksa boşasın... boşarsa zaten beni hiç sevmemiş demektir.. üzülürüm 1 sene geçer hayat devam ediyor bir şekilde.. eğer kendi tükürdüğümü yalayıp o eve kendim tıpış tıpış dönersem o zaman hiç bir şekilde bu yaptıklarımın anlamı kalmaz... o beni aramadan konuşcakmbişi yok ..Gardın düştü farkında mısın, başta elbet gelecek gibi bir beklentin vardı zaman geçtikçe iş ciddiye biniyo,boşanmaya hazır değilsin seviyosun senin de hataların olmuş konuşmak en sağlıklısı
Kimsenin geldiği yok.bugün yarın boşanma kağıdını bekliyorum gelir diye..Konu hala kapanmamış bir haftadır mapustaydım bu konu yüzündenmerak ettim son durum ne oldu ? 58 sayfa olmuş mümkün değil okunmaz artık?
H hemsirekafasikarisik geldi mi eşin ve kv? özür dilediler mi beklediğin gibi? son durum ne?
Eşin senle yada ailenden biriyle konuştu mu hiç? en son hattı kırmış falan diyordun.. sen evden ayrıldıktan sonra hiç eşinle görüştün mü? yoksa hala anneler mi devam ediyor konuşmaya?Kimsenin geldiği yok.bugün yarın boşanma kağıdını bekliyorum gelir diye..
beni babamın evine bırak gibi bir cümle geçmedi kesinlikle.. sadexe montumu alıp çıktım o evden.. niye gittin niye gelmek istiyorsun diye sormuşsun ? Niye gittim seni boşucam dediği için gittim... neden dönmek istiyorym ? Onu sevdiğim için dönmek istiyorum.. bu evliliğe 2. Bir şans vermek için dönmek istiyorym ... ama bu şans kolay verilmez.. çünkü ağır hakaretler edildi.. eşim gelir baba evinden ailemle benimşle konuşur anca öyle.. bu iş yılan hikayesine çoktan döndü bile.. ben o evden çıkarken boşanmayı göze alarak çıktım.. o adam beni gerçekten seviyorsa konuşmak için çaba sarfeder.. ya da sevmiyorsa boşanma davasını açar... bende bilmiyorum olayların ne yönde gideceğini ne desem boş .. sadece sabır ve biraz zaman ... zaman herşeyi gösterecekKadınların önce evi terkedip sonra da gelsinler beni alsınlar diye beklemesi, beni babamın evine bırak demesi falan komik değil mi?
Bu konu için demiyorum genel olarak, eğri oturup doğru konuşmak lazım garip gelmiyo mu size de,niye gittin niye gelmek istiyorsun nedir yani bu işin mantığı ya çıkma ya girme, hele bir de su yolu yapanlar var
Konuya dönersek yılan hikayesine dönmeden bu işi neticeye vardırın , araya soğukluk girerse hepten tat kalmaz ev dışında bir mekanda aileleri katmadan oturun konuşun ya devam ya tamam...Anne babalar konuya dahil oldukça ancak yüz göz olunur
Evet 2 hafta boyunca eşimi gözlemledim .. düşündüm taşındım .. annenin yanında seni boşucam dedin farkındamısın diye sorduğumda.. dedirtmeseydin... demedim öyle bişi.. sinirle demişimdir gibi çelişkili cevaplar verdi.. en azından basitte olsa bir özür isterdim.. o 2 hafta boyunca bana bunu hissettirmedi çok düşündüm ama içim içime sığmadı o evde duvarlar üstüme üstüme geldi... ben annesini gerçekten severken pnu el üstünde tutmuşken neden böyle oldu diye? Ben me yaptım diye? Annesine kesinlikle laf söylettirmedi..Ya benim merak ettigim bir konu var. Belki artik ne onemi var diyebilirsin ama konuya dahil olunca sormadan edemedim.
Sen kavgadan 2 hafta sonra evi terk ettigini soyledin. 2 hafta icinde esinle kusmuydun bosancam dedigi icin yani durumunuz neydi ki cektin gittin yeni evlisiniz uzak kalinmaz 2 hafta .
Kusura bakma 14 gun diyosun az buz degil aradan gecen zaman fazla. O arada senin dusundugun bir sey mutlaka olmustur ki evi terk ettin
Anneler artık konuşmuyor.. kayınpederim babamı aradı en son ben bu işi halledicem.. kadınlar halledemiycek sanırım demiş.. çarşamba günüydü bunu dediğinde bir daha hayır haber yok..Eşin senle yada ailenden biriyle konuştu mu hiç? en son hattı kırmış falan diyordun.. sen evden ayrıldıktan sonra hiç eşinle görüştün mü? yoksa hala anneler mi devam ediyor konuşmaya?
Dediklerinde haklısın belki de çözüm bulama kadar o evde oturmalıydım ama yapamadım konuşamadık.. eşim hemen erkeklik tavırlarını gösterip sinirleniyordu.. duvarlar üstüme üstüme gelince o evde durmak istemedim.. benim aramıycağım kesin .. ama onun da arayacağını zannetmiyorum.. tek korkum boşanma kağıdının gelmesi... eğer boşama kağıdı gelirse o zaman işte tamamen ipler kopacak.. bu kadar sessizlik iyi değil kesin birşeyler dönüyor bakalım hayırlısı..Annesinin yeni evlilerin evine yatılı gelmesi yanlış, daha evliliği anlayamadan kv ile bütün günü birlikte geçirmenin ne kadar nahoş olduğunu ben de biliyorum. o zamanlar işte açıkça söyleyemiyor da insan..
Ama eşinle şu an işi inada bindirmişsiniz , eşin kadar sen de hatalısın. sen nasıl onun boşanacağım senden demesine bozuldu isen eşin de "paran yoksa evlenmese idin" lafına ve senin evi terkedişine bozulmuştur. Evi terkederek çok çabuk havlu atmışsın. evde kaldığın 2 haftada keşke tatmin olana kadar konuşsaydın eşinle.. kaçıp gitmişsin
Yeni evli iken güç gösterileri oldu bizde de bolca. Ama inat uğruna evliliği bitireceksiniz.. Anne baba kaynana ıvır zıvır konuşuyor karı kocanın birbirinden haberi yok..
Tepkin evden ayrılmak olmasa idi otur hepsini eşinle konuş derdim. Ama bu kadar büyük hamlenin üstüne ararsan tükürdüğünü yalamış olacaksın ki sonrasında barışırsan işler daha kötü olabilir..
Keşke anne evine dönmek yerine dışarı çıkıp biraz hava alıp dönüp konuşsaydın eşinle.. evlilikte öfke ile kalkan zararla oturur. ne olacak sonunuz merak ettim bende. birinizin inadı kırmanız lazım. ama güç gösterisini ilk arayan kaybetmiş olacak.
eşim gelir baba evinden ailemle benimşle konuşur anca öyle..
beni babamın evine bırak gibi bir cümle geçmedi kesinlikle.. sadexe montumu alıp çıktım o evden.. niye gittin niye gelmek istiyorsun diye sormuşsun ? Niye gittim seni boşucam dediği için gittim... neden dönmek istiyorym ? Onu sevdiğim için dönmek istiyorum.. bu evliliğe 2. Bir şans vermek için dönmek istiyorym ... ama bu şans kolay verilmez.. çünkü ağır hakaretler edildi.. eşim gelir baba evinden ailemle benimşle konuşur anca öyle.. bu iş yılan hikayesine çoktan döndü bile.. ben o evden çıkarken boşanmayı göze alarak çıktım.. o adam beni gerçekten seviyorsa konuşmak için çaba sarfeder.. ya da sevmiyorsa boşanma davasını açar... bende bilmiyorum olayların ne yönde gideceğini ne desem boş .. sadece sabır ve biraz zaman ... zaman herşeyi gösterecek
o boşanma kağıdı yollarsa da mı boşanmayacaksın??Sanırım şuan onu boşayamam çünkü onu seviyorum..
Lütfen bu konu hakkında polemiğe girmek istemiyorum lütfen.Ilk sayfalarda havani attiriyodun ama kesinlikle anasi babasiyla bize gelip ozur dilemeden geri donmem diye.
Simdi eşin gelse yeterli olacak donmene.
Bunlar pismanligin ifadeleri gibi. Ofkeyle kalktin zararla oturdun. Ama olsun sen yinede kimse gelip size konusmasada kendi kendine eve donme bence cunku dayak yemege mahkum olursun flnda aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?