Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

helal olsu sana beee alnından öpüyorum seni ilk yapman gerekende yapmıssın

Birincisi yeni evli ciftlere bu kayinvalideler de niye gidip kalir onu anlamam. Gencler daha evliligini oturtmamisken bir de gidip niye kairlar.
Ikincisi evliliklerde ilk yil alisma donemidir. Iki cift farkli ailelerden farkli kulturlerden geldigi icin ilk yil nedense kavga cok olur. Ancak soylenen her sozu icinizde biriktirip birbirinize kin tutarsaniz bunlar zamanla patlama noktasina gelir.
Evet kayinvalide iktidar savasina girmis. Kayinvalideligini yapmis. Anne gibi yaklasabilirdi. Sonucta cogumuz evlenmeden once bazi seyleri bilmiyorduk. Kayinvalidenin yaptigi hos degil. Bir de oglunu doldurmaya calismis ama esiniz sizden tarafa olmus. Zaman tani falan diyerek sizi korumus. Ancak anne sanirim arka bulamayinca daha ileri gitmis ve esiniz de anne ve esi arasinda kalmis. Patlama sonucu da esyalari kirarak sinirini cikarmis. Siz giderken de gitme demis ve annesini gondermis. Sizin de ona bir sans daha vermeniz gerekirdi. Bu olaylar da evet bir sinirle agzindan bosayacagim cikmis ama sonrasinda gitmenize musade etmemis. Kin tutmayin birbirinize. Onemli olan sizin anlasip anlasamadiginiz. Disarsakileri birakin. Ben olsam bir sans daha verirdim bu evlilige. Eger tekrarlanirsa o zaman bosanirdim. Yine de karar sizin. Esinizi siz daha iyi taniyorsunuz.

Durduk yere olmaz boyle tartismalar. Bunun altinda bir seyler yatiyor olabilir. Eger duzelecekse insallah en yakin zamanda duzelir. Eger hayirli degilse bitmesi daha iyi. Ama evlilik hemen bitirilmemeli biraz konusup anlasmaya calisilmali.

Ailem baska şehirde mesajda söylediğim gibi onun ailesi de baska bir şehirde.. biz herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık.. o anlık düşünceyle perde alana kadar gazeteyle kapladık camları

Erkeklere soylenen bu tarz laflar ne kadar gecerse gecsin akildan cikmiyor. Keske demeseydiniz. Bosanalim sizde ne etki biraktiysa ondada o laf en az o kadar koymustur. Evinize donun ve tekrar deneyin. Kv vb kisilerede sinir cekersiniz olur biter

Dünya üzerinde hiçbir kadın buna mahkum değildir. Sizin başınıza geldi diye milletin de başına gelmesini istemek kötü niyet. İyi o zaman, dönmeyin evinize. Döndüğünüz an, bu yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun. Demek ki hakketmişim dersiniz.

yyooo bence eksik parca yok demgesiz adam kendi kendine kuara sonra kavga arasında söyle yanii gazla calısan adam iste önce annesiyle kavga etmıs sonra esini görünce ona kızmıs tam dengesizz

Tavsiyelerin için teşekkürler.. ama kayınvaliden ve annem telefonda kavga ettiler birbirlerine çkk kötü laflar söylediler.. ve olaylar tamamen çığrından çıktı.. eşim beni aradı annen anneme hakaret etmiş dedi telefonda .. şimdi eşim tamamen annesinin tarafında.. evimize annesini alıp gelir amennna baska türlü o eve dönmem

Neden boşanmalıyım ?

aaaa resmen idolümdün yıkıldım şuan.
Ne demek neden boşanmalıyım
Boşanmayacaksan evi niye terkettin spor olsun diye mi.
Yoksa sende benim gibi oturacak mısın aşağı

bende ümitlenmiştim o yaparsa belki bende başarabilirim diye.

İyi madem sende bizdensin tavsiyem

Öyle sürekli tek tarafa oturmaman lazım.
Bir süre sonra toton ağrıyabilir.
Bir sağa yüklen bir sola.
Baktın olmuyor uzan gitsin

şiddet yok eşinin içkisi kumarı aldatması yok

boşanırsın boşanmazsın bilmem de yani bunlar şükredilecek şeyler değil ki. olması gereken şeyler. hiç bi erkek anası oğluna bak oğlum kadının içkisi kumarı yok aldatması yok diyor mudur? bence demiyodur. onun da demesi lazım.

Yatak odası takımı almadım zaten sadece yatak almıştık..
Ikinizin yaptigi da yanlis. Yalniz su var ki yanlis yaparak dogruyu ogreniyorsun. Sakinlesip esine bosanma kelimesini kullanmasinin seni ne kadar etkiledigini bu tarz sozleri kaldiramadigini anlatsaydin.

Onu esyalari parçalarken ondan korktugunu falan yani duygularini ona hissettirip bir sure degerlendirmeye alsaydin analiz etseydin durumu. Ona gore karar verirdin.

Balayına gittiğinize göre keyfe keder perdeniz olmamış
Yok perdeyi sallamadığımdan olmadı, önceliğim balayı oldu. Eşimle gezip eğlenmek istedim, perdeyi halıyı alırız bir ara çok da önemli değil dedim. Ha bu arada dünyada düğününü çift olarak desteksiz yapmış tek insanlar siz değilsiniz öyle kendine uzaylı gibi bakma yani.. normal olanı yapmışsınız , absürd bir durum yok ortada.

Ben düğün sonrası bütün altınlarımı bileziklerimi bozdurdum borcumuzun da büyük bölümünü kapattım. Öyle altın saklayacağım derdim de olmadı, eksiğimi de zamanla zamanla aldım bir bir..

Her ne olursa evini terk etmiş daha 2 aylık evliliği hüsrana uğramış bir hemcinsimiz var karşımızda.
Ama insanlar ne kadar da üstüne gitmiş konu sahibinin yazık kadın kadına bunu yaparsa...
Biraz empatik olun arkadaşlar size göre kv nin öyle demesi ağlanacak bir şey değildir.Ama konu sahibi hassas bir insandır daha naif daha alıngan belki kv sert bi tutumla söyledi belki zoruna gitti ağladı.
Olamaz mı yani bu kadarını düşünemiyor musunuz da neden ağladın abarttın diyorsunuz?
Herkesin huyu suyu bir mi?

Dur anacım hemen öpme sende,bak bize neler dedi kocalarımızdan dayak yemeye mahkum kadınlarmışız.
Hikayenin geri kalanı var..
daha okumadım sayfaları ama onun tutumu ilk baska basını egmemesini sevdim ben keske hepimiz ilk kavgada böyle evi terkedip cıksak kadınların susturulmasına uyuz oluyorum sahsen neden hep erkekler eziyo huzursuzluk cıkarıyo birazda kadınlar ezsin su adamları bee yesinler paralarını catır catır her istedigini yaptırsınlar beee

feministlik var bende :))

Aynen saygımı bozmayıpvhiç birşey söylemedim annesine .. belki de saygımı bozmalıydım ne dersin ? Sustuğum için mi bu laflar söylendi..

Bak cnaim ben 2 yillik evlyim suan k.validem oyle dese he he der tinlamam. Ama yeni evlisin ailenden uzaktasin zoruna gitmis olabilir bunda bisey yok. Cevap versen kavga etsen daha beter olacakti durum ve haksiz olacaktin. Aglamani yeni evli olmana veriyorum, ayrica perde konusunada alinabilirsin cunku hepimiz o evreden gectik insan herseyi guzel olsun ister cok pahaliya kacmamak kaydiyla.birde su var ben evlenirken tek kurus yardim etmeyen k.validede de 2 ay sonra gelip 10 gun geliniyle ogluyla kaliyorsa biraz cenesini tutacak ama seninde hatan surda var bence. Burdaki bayanlara dayak yiyeceksiniz ya da dayaga mahkumsunuz deme bence, cunku insanlarin ne yasadigini bilemeyiz herkesin hayati farklidir esiyle iliskiside farklidir. Bende esime yeni evliyken cok dedim senle bosancam diye ama noldu zamanla tanidik birbirimizi huyumuzu suyumuzu gecti gitti cok sukur

Türk kültüründe kadınlar hep 2. Planda kaldığı için anneler de böyle diyor eşinin içkisi kumarı yoksa aldatmıosa dön evine kızım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…