Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Öyle hemen ev terkmi edilir yani,şiddet olur durulmaz o evde..
Konu başka ama..

2 hafta boyynca bunları konuştum .. beni sinir etmeseydin parçalamazdım dedi.. sinir etmezsen bi daha böyle bişi yapmam dedi .. demek her sinircolduğunda böyle yapacak..

Sen ne yapardın boşanırmıydın?
ilk yaptıgın hatasından gösterdigin tepki harika cünkü eger barısırsanda adam nerde durmasıı bilir en azındna bu bunu kaldıramaz der geride durur daha 2 aylık evlisiniz cok yeni her evlilikte sorun cıkıcaktır bunu bosarsın digerinde baska konudan tartısır sinirlendim söyledim der

bence haklı oldugunu savun baya burnunu sürt 1 sans daha verebilrisin en azından ben herseyi yaptım o sucluydu der vicdaını rahatlatırsın zaten akıllamayan adam 1 ayda kendini belli eder cokta zarar etmezsin

Ailem baska şehirde mesajda söylediğim gibi onun ailesi de baska bir şehirde.. biz herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık.. o anlık düşünceyle perde alana kadar gazeteyle kapladık camları
benim de ailem eşimin de ailesi başka şehirde idi, düğünden önce eşime bir kargo yaptım gönderdim eski öğrencilik perdelerimi. Bunu erkek düşünmesi biraz zor, sen düşünüp ayarlayabilirdin. 10 lira kargo parası verip eşine yollasaydın bikaç perde taksaydı idaretenlik. Bir iki ay sonra gider beğendiğini alırdın.

Güzel giden bir evliliğim vardı diyorsunuz ama sona bir anda bir şey yokken ortalık savaş alanına dönüyor.. Mutlaka bir evveliyati vardir bu yasananlarin diyorum.. düğün öncesi o zamanlarda ya da daha sonra ufaktan olsa sorunlar yaşandı mi? bana en çokta esiniz annesinin yanında boşanalım diyor burası kilit nokta..demekki esinizde sizinle mutlu değil mış diye düşünüyorum

aynen katılıyorum

Her şeyi geçtim, bir perde kaç lira arkadaşlar, ben iki sene önce evlendiğimde gayet uygundu yani. Ne kadar büyümüş de millet gelip ah vah etmiş.
Ayrıca bir arkadaş demiş halı almasaydın da perde alsaydın diye. Evlenip de her şeyini eşiyle yapan tek sen değilsin, bu devirde neredeyse herkes kendi yapıyor zaten, biz de karınca kararınca kendimiz yaptık. Düğün yapmak zorunda da değil kimse, düğün yerine nikah yapılsa da eve perde alınsa daha mantıklı bence... Biz öyle yaptık mesela. Evimizdeki hiçbir eksiği de eşimin başına kakmazdım ve kakmadım. Suçu olmadığı halde ilk günden üzülünce dolmuş ve burada patlamış eşin.
Abartmışsın diyenlere kızmışsın ama bence de abartmışsın. Eşin annesini göndermiş ve özür dilemiş, bunu daha büyütüp anne evine dönmen de yanlış olmuş. Büyük ihtimalle eve dönersiniz bu olaydan sonra. Bir daha ciddi bir olay yaşarsanız ailenizin yanına gittiğinizde ciddiye alınmazsınız gibi düşünüyorum...

Ağızdan o kelime bir kere ciktimi hep çıkar.. o kaynanayla bir daha muhattap olma. Sakin alttan alma.gitme oda gelmesin gelme de hatta

ne kadar çirkinsiniz ya. Bu nasıl üslup? Parasını oraya buraya harcayan kocanıza dönmeyin, 2. ayında daha anasının yanında size demediğini bırakmayan kocanıza dönmeyin. Boşayacağım seni diye evi yıkan kocanıza dönmeyin. Size bir perde bile alamayan kocanıza dönmeyin madem. Bize ne.

İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz

+1
Ayrıca herşeyi alınca adam gibi adam oluyor , eksik olunca niye evlendin? Çok saçma. Sorsak kadın erkek eşit ama herşey erkekten bekleniyor. Durduk yere bekarlığını özlemiyor bence adam.

Seni boşucam demeseydi inan o evden çıkmazdım.. kaynananın yanında seni boşucam dedi.. bu sözleri unutamıyorum

2 hafta boyynca bunları konuştum .. beni sinir etmeseydin parçalamazdım dedi.. sinir etmezsen bi daha böyle bişi yapmam dedi .. demek her sinircolduğunda böyle yapacak..
Yani yapar mi yapmaz mi onu bilmem ama ben esime sinirlendiginde caninin istedigini yapma hakki olmadigini anlamasini sagladim. Sinirliyim bagirdim sinirliyim soyledim yok oyle

Aynisi yaptim eee sen sinirlenince bana cek her halimi diyorsun peki ben yaptimda sen ne tepki vereceksin dedim. Mecbur susacaksin cunki benden ne istersen aynisini yapman gerek.

Bizde her sey karsilikli cikar iliskisi degil yanlis yere gitmesin. Ozgurlumler secimler saygi sevgi ve verdikce artiyor. Boyle cok mutluyuz.

Konu sahibi eşine karşı içinde hala bir şeyler varsa konuşun anlaşın şartlarını koy önüne kabul edersen gelirim de.
Mesela o cadı kv gelip kalmamalı evinizde eşin çok istiyorsa kendisi gitsin anasını görmeye.
Bunun gibi şeyler işte konuşun gerekirse terapiste gidin.
Ama eğer içimdeki sevgi saygı bitti diyorsan boşan derim elbette.

Bu kadar yazdığın için teşekkür ederim hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin.. benim sadece unutamadığım tek nokta kaynanamın yanında seni boşucam demesi.. sen eşinin ailesinin yanında mı bunu dedin hiç sanmıyorum

Kocan manyak mı önce seni koruyor sonra yerin dibine sokuyor annesinin ağzına laf veriyor. Böyle koruyacaksa hiç korumasın sussun anasının ağzına baksın dengesiz.
Benim dediğimde bu anasını memleketine yolladı ... ama öncesin de anasınım yanında seni boşucam dedi?? Benim takıldığım nokta bu..

Bende aynı şeyi ona dedim sen eşyaları parçaladın .. ben de şuan tv yi parçalayım o zaman dedim iyi mi olur dedim ?? Tv yi parçalada görürsün dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…