- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
daha okumadım sayfaları ama onun tutumu ilk baska basını egmemesini sevdim ben keske hepimiz ilk kavgada böyle evi terkedip cıksak kadınların susturulmasına uyuz oluyorum sahsen neden hep erkekler eziyo huzursuzluk cıkarıyo birazda kadınlar ezsin su adamları bee yesinler paralarını catır catır her istedigini yaptırsınlar beee
feministlik var bende :))
2 hafta boyynca bunları konuştum .. beni sinir etmeseydin parçalamazdım dedi.. sinir etmezsen bi daha böyle bişi yapmam dedi .. demek her sinircolduğunda böyle yapacak..Ikinizin yaptigi da yanlis. Yalniz su var ki yanlis yaparak dogruyu ogreniyorsun. Sakinlesip esine bosanma kelimesini kullanmasinin seni ne kadar etkiledigini bu tarz sozleri kaldiramadigini anlatsaydin.
Onu esyalari parçalarken ondan korktugunu falan yani duygularini ona hissettirip bir sure degerlendirmeye alsaydin analiz etseydin durumu. Ona gore karar verirdin.
ilk yaptıgın hatasından gösterdigin tepki harika cünkü eger barısırsanda adam nerde durmasıı bilir en azındna bu bunu kaldıramaz der geride durur daha 2 aylık evlisiniz cok yeni her evlilikte sorun cıkıcaktır bunu bosarsın digerinde baska konudan tartısır sinirlendim söyledim derSen ne yapardın boşanırmıydın?
benim de ailem eşimin de ailesi başka şehirde idi, düğünden önce eşime bir kargo yaptım gönderdim eski öğrencilik perdelerimi. Bunu erkek düşünmesi biraz zor, sen düşünüp ayarlayabilirdin. 10 lira kargo parası verip eşine yollasaydın bikaç perde taksaydı idaretenlik. Bir iki ay sonra gider beğendiğini alırdın.Ailem baska şehirde mesajda söylediğim gibi onun ailesi de baska bir şehirde.. biz herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık.. o anlık düşünceyle perde alana kadar gazeteyle kapladık camları
aynen katılıyorumEğer hakikaten eşin boş yete sinirlenip annesinin yanında "boşayacam bunu" gibi konuştuysa iyiki gitmişsin. .
Ya dönme . .
Ya da ciddi süründürdükten sonra dön.
Dik duruşundan ötürü tebrik ederim .
Yuva yıkmak tavsiyem olmaz ama kendini savunan kadına da hayranımdır!
Sonra düzenledi ekledi bilgileri limoncu, şu haliyle artık yok eksikyyooo bence eksik parca yok demgesiz adam kendi kendine kuara sonra kavga arasında söyle yanii gazla calısan adam iste önce annesiyle kavga etmıs sonra esini görünce ona kızmıs tam dengesizz
İşim war para kazanıyorum.. o parasını orda burda harcamasaydı bende o sözleri söylemezdim.. sizin gibi eşlerini koruyan herşeyi amenna diiyen kadınlar dayak yemeğe mahkumsunuz
+1Bütün kadınlar demeyelim, buna takılacak bir avuç kadın diyelim. Yeni evli iken olur eksik gedik, sadece perdem değil halım da yoktu, balayından dönüşte gittik aldık sırayla.
Çok eksiğe tahammülü yoksa kendisi alsaymış perdelerini eksiklerini...
Seni boşucam demeseydi inan o evden çıkmazdım.. kaynananın yanında seni boşucam dedi.. bu sözleri unutamıyorumdaha okumadım sayfaları ama onun tutumu ilk baska basını egmemesini sevdim ben keske hepimiz ilk kavgada böyle evi terkedip cıksak kadınların susturulmasına uyuz oluyorum sahsen neden hep erkekler eziyo huzursuzluk cıkarıyo birazda kadınlar ezsin su adamları bee yesinler paralarını catır catır her istedigini yaptırsınlar beee
feministlik var bende :))
Yani yapar mi yapmaz mi onu bilmem ama ben esime sinirlendiginde caninin istedigini yapma hakki olmadigini anlamasini sagladim. Sinirliyim bagirdim sinirliyim soyledim yok oyle2 hafta boyynca bunları konuştum .. beni sinir etmeseydin parçalamazdım dedi.. sinir etmezsen bi daha böyle bişi yapmam dedi .. demek her sinircolduğunda böyle yapacak..
Bu kadar yazdığın için teşekkür ederim hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin.. benim sadece unutamadığım tek nokta kaynanamın yanında seni boşucam demesi.. sen eşinin ailesinin yanında mı bunu dedin hiç sanmıyorumBak cnaim ben 2 yillik evlyim suan k.validem oyle dese he he der tinlamam. Ama yeni evlisin ailenden uzaktasin zoruna gitmis olabilir bunda bisey yok. Cevap versen kavga etsen daha beter olacakti durum ve haksiz olacaktin. Aglamani yeni evli olmana veriyorum, ayrica perde konusunada alinabilirsin cunku hepimiz o evreden gectik insan herseyi guzel olsun ister cok pahaliya kacmamak kaydiyla.birde su var ben evlenirken tek kurus yardim etmeyen k.validede de 2 ay sonra gelip 10 gun geliniyle ogluyla kaliyorsa biraz cenesini tutacak ama seninde hatan surda var bence. Burdaki bayanlara dayak yiyeceksiniz ya da dayaga mahkumsunuz deme bence, cunku insanlarin ne yasadigini bilemeyiz herkesin hayati farklidir esiyle iliskiside farklidir. Bende esime yeni evliyken cok dedim senle bosancam diye ama noldu zamanla tanidik birbirimizi huyumuzu suyumuzu gecti gitti cok sukur
bence yönetim lütfen iyi okusun kızda kiblencek bi durum yokm kendini savunuyo ve davasında haklıAkşama dayağı yiyip oturacağım güzelceneağzım yüzüm dağılana kadar..
Şaka gibisin resmen kib!!
Benim dediğimde bu anasını memleketine yolladı ... ama öncesin de anasınım yanında seni boşucam dedi?? Benim takıldığım nokta bu..Kocan manyak mı önce seni koruyor sonra yerin dibine sokuyor annesinin ağzına laf veriyor. Böyle koruyacaksa hiç korumasın sussun anasının ağzına baksın dengesiz.
İsterseniz bunun değerlendirmesini yönetime bırakın.bence yönetim lütfen iyi okusun kızda kiblencek bi durum yokm kendini savunuyo ve davasında haklıMune
Bende aynı şeyi ona dedim sen eşyaları parçaladın .. ben de şuan tv yi parçalayım o zaman dedim iyi mi olur dedim ?? Tv yi parçalada görürsün dedi...Yani yapar mi yapmaz mi onu bilmem ama ben esime sinirlendiginde caninin istedigini yapma hakki olmadigini anlamasini sagladim. Sinirliyim bagirdim sinirliyim soyledim yok oyle
Aynisi yaptim eee sen sinirlenince bana cek her halimi diyorsun peki ben yaptimda sen ne tepki vereceksin dedim. Mecbur susacaksin cunki benden ne istersen aynisini yapman gerek.
Bizde her sey karsilikli cikar iliskisi degil yanlis yere gitmesin. Ozgurlumler secimler saygi sevgi ve verdikce artiyor. Boyle cok mutluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?