Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

sensible canım bacım, konunun senin olduğunu görünce açıp okudum, ne diyim ya. kahroldum. yemin ederim kahroldum. ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten. arkadaşlar da yazmış defalarca, senin gibi aklı başında bir kadının başına gelmemeliydi bunlar ya. moralini bozma sen bana bakıp da yine de, ama yıkıldım ya. ya şimdi olay ne biliyomusun, bunca sene burda yazdık döktük ya, ben gerçekten mantıklı düşünen kadınların karşısına böyle zırtapozların çıkmaya cesaret edemeyeceklerini düşünüyordum. hani konularda eşinin aldatmasından dem vuran nerdeyse her üye burada 2 gün sonra "aa öle demeyin o benim kocam" diye kocasını savunmaya kalkar veyahut başka şekilde saçmalayarak mantıksızlığını ve düzgün düşünemediğini belli ederdi bi şekilde. veyahut da çok saf, iyiniyetliler olurdu, gözleri aşkından başkasını görmediği için adamın attığı şamar bile güldeste gelirdi, e şaşırmazdık böylesinin de kandırılmasına. gözünü aç derdik falan filan. kendim de benzer bişi yaşamıştım, ikinci kadın yerine konmaya çalışıldığımı öğrenmiştim vakti zamanında, öğrendiğim anda tabiki olay bitmişti ama kendime de çok kızmıştım. kesin hem dengesiz hem saftım, öyle olduğum için kandırılmıştım diye. daha iyi araştırabilirdim, her sözünde altmetin aramalıydım ama güvenmek istemiştim işte. her kadın gibi.... öyle ya, mantığımı öne koysaydım bunlar yaşanmazdı. ve devamında duygularımı es geçip mantığımla hareket etme kararı aldım hep. şu ana kadar.

e peki şimdi noldu? boşamıydı yani?
sensible, sen de kandırıldıysan, sen de aynı şeyi yaşadıysan, yok mu buna bi çare gerçekten? yani nolursa olsun bu adamlar bu kadar kolay canımızı yakabiliyolar mı sahiden? mantık, akıl, yani hiçbişey yetmiyomu bu pislikleri bizden uzak tutmaya?

kahroldum. kalesi yıkılmış komutan gibi hissediyorum kendimi şu an. sanırım.

yeter artık ama cidden. cidden yeter. bıktım ya. ne istiyo bu adamlar, çıksınlar söylesinler. Allaha nasıl hesap verecek o 1 aylık koca mahşer yerinde, hiç düşünmüyomu ya. hadi mahşere daha var diyelim, ya anasına babasına duyurulursa diye hiç mi çekinmiyor. anlamıyorum ya, nasıl insan bunlar. sensible affet beni, hayat arkadaşın hakkında ağır konuşuyorum. ama o sadece seni üzmedi, buradaki onlarca kadını da üzdü. gece uykulu ve sersem vaktimde, 2 sene sonra yeni yeni içimde bir şeyler filizlenmeye başladığı günlerden bir gün ben onun ihanetiyle tüm o yeşerttiğim filizleri birer birer yakıyorum şu an. istemiyorum incinmek. binlerce kilometre uzaktan okuması bu kadar incitirken, gerçekten yaşaması nasıl bir şey düşünmek bile istemiyorum. istemiyorum ya. Allah kahretsin.

çok uykusuzum. sarhoş gibiyim, ne yazdığıma yarın akşam tekrar bakıcam. şimdi baştan okursam ağlarım. inşallah kırıcı şeyler yazmamışımdır, yazdıysam da özür diliyorum. ama yazmak istedim.

Aslında açtığın tüm yazıları okudum
ve zaten en başında belliydi bunları yaptığı ki sende zaten şüpeleniyordun ki o konuları açma gereği duydun
ama ne yazıkki bu evliliği yapıp bu olayları yaşaman gerekiyormuş
Ki eşinde hem suçlu hem güçlüyü oynuyor şuanda
Yani yaptığının delili olmasına rağmen zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyor
Ya benim en çok merak ettim şey , acaba yaptığı herşeye değdimi , seni kaybetmeyi nasıl göze aldı ,
O bayanlar dahamı kıymetliymiş anlamıyorumki evliliğiniz ilk ayı mutlu olmanız gereken zamanda sana bunları yaşatabiliyor..?
Valla böyle yazıları okudukça evlilikten erkeklerden soğudum
Nasıl inacaz nasıl güvenecez..

1. ayında bir kadına yapılacak en kötü şeylerden biri bu:
Güvenini kırmak...
Umarım bundan sonra her şey normale döner ve evliliğin sorumluluğu içinde sana sadık kalır, başkalarıyla görüşerek egosunu tatmin etmez Sensible, Allah yardımcın olsun.

Şuda bir gerçek teknoloji çağındayız evlenmeden önce erkeğe gözdağı vermek gerek kız babası damat adayına nette kızımdan başka kızlarla görüşüyormusun sorusu sorulması gerek.Erkeğin zihniyeti farklı kadından dalga geçinilecek kızlar, evlenilecek kızlar diye tuaf zihniyetleri var.

üzüldüm canım ama daha 1 aylıkken böle yapıyorsa zamanla neler yapmaz yol yakınken dön derim

zararın neresinden dönersen kar dır

Konuyu benmi yanlış okudum yada anladımm yada başka bişey mi algıladımm :44:
Bahsedilen olay bundan 1 yıl önce ve konu sahibi arkadaş nişanlanmadan 20 gün önce gerçekleşmiş değilmiydi.. 1 aylık evliyken arkadaş budurumu öğreniyor sadece ben bunu algıladım ama
:44: kafam karıştı

Internete çocuk kilidi koyuluyor ya birde adam kilidi gibi birşey çıkarsınlar..
bunun sonu gelmeyecek yoksa..

üzüldüm canım ama daha 1 aylıkken böle yapıyorsa zamanla neler yapmaz yol yakınken dön derim

zararın neresinden dönersen kar dır

yolun yakınlığımı kalmış arkadaşım..
flört söz yada nişan değil ki evlilik zaten yolun sonu değil mi?:26:
kaldı ki evliyken yapmamış.ezbere yorumlar yapmayınız.

Son düzenleme:
yolun yakınlığımı kalmış arkadaşım..
flört söz yada nişan değil ki evlilik zaten yolun sonu değil mi?:26:
kaldı ki evliyken yapmamış.ezbere yorumlar yapmayınız.

Evlilik size göre yolun sonu mu? :26:
Bence asıl başlangıcı da o yüzden
Bir evliliği düzgün yürütmek, sadık olmak, dürüst olmak meziyet
1 aylık evliyken bunları yapan ileride daha neler yapmaz ki demiş, e doğru da demiş.
Bunun senesi var, çocuk sahibi olma durumu var, var da var...
Neresi ezber yorum bunun?
Herkes istediği gibi yorum yapsın, yönlendirmeyin kimseyi lütfen...
Herkesin doğrusu kendine... :81:

Ben eşimin mail adresini karıştırırken benzer şeylerle karşılaşmıştım ozaman sevgiliydik üstüne birde askerdeydi. hiç bişey olmamış gibi davrandım, davranmakta zorundaydım
ne yanii benimlemi yap diyeyim
abartmamak gerektiğini düşünüyorum

nasıl yani anlamadım:26:, evet seninle mailleşse daha güzel olmazmıydı

bu ne demek ?

pardon birşey yapmak zorundamı bu erkekler?

gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir

Bu zihniyette kadınlar oldukça erkeklerde şımarmaya devam eder.
Doğru onunla mı yapsın? O namuslu bi kadın , adam başkalarından hevesini alsın ama onunla evlensin bu herşeyden önemli. Hey Allah'ım ya.

gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir

o dürtüleri var diye senle yaşayamıyor diye gözmü yummak lazım? o nasıl bir mantıktır ya? senin dürtülerin yokmu ?

Bu zihniyette kadınlar oldukça erkeklerde şımarmaya devam eder.
Doğru onunla mı yapsın? O namuslu bi kadın , adam başkalarından hevesini alsın ama onunla evlensin bu herşeyden önemli. Hey Allah'ım ya.

bu benim düşüncem, size ters gelirse siz bu şekilde davranmazsınız

bence nişanlı bi çiftin cinsellik hakkında konuşması ya da yazışması çok normal, sadece konuşmak yada yazmaktan bahsediyoruz sonuçta, nişanlısı dururken başka kadınla konuşması niye:26:

gerçi dediğin gibi farklı düşünceler olacaktır herkes bir olamaz

bence nişanlı bi çiftin cinsellik hakkında konuşması ya da yazışması çok normal, sadece konuşmak yada yazmaktan bahsediyoruz sonuçta, nişanlısı dururken başka kadınla konuşması niye:26:
burda ilişkinin boyutu önemli ewlenmek üzer olan bir çift için bunu kabullenmek oldukça zor ama henüz sevgililiğin başındaysanız ciddi hiç birşey yoksa ortada bence olay haline getirilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…