üzüldüm canım ama daha 1 aylıkken böle yapıyorsa zamanla neler yapmaz yol yakınken dön derim
zararın neresinden dönersen kar dır
üzüldüm canım ama daha 1 aylıkken böle yapıyorsa zamanla neler yapmaz yol yakınken dön derim
zararın neresinden dönersen kar dır
yolun yakınlığımı kalmış arkadaşım..
flört söz yada nişan değil ki evlilik zaten yolun sonu değil mi?:26:
kaldı ki evliyken yapmamış.ezbere yorumlar yapmayınız.
Ben eşimin mail adresini karıştırırken benzer şeylerle karşılaşmıştım ozaman sevgiliydik üstüne birde askerdeydi. hiç bişey olmamış gibi davrandım, davranmakta zorundaydım
ne yanii benimlemi yap diyeyim
abartmamak gerektiğini düşünüyorum
Ben eşimin mail adresini karıştırırken benzer şeylerle karşılaşmıştım ozaman sevgiliydik üstüne birde askerdeydi. hiç bişey olmamış gibi davrandım, davranmakta zorundaydım
ne yanii benimlemi yap diyeyimabartmamak gerektiğini düşünüyorum
gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir
Bu zihniyette kadınlar oldukça erkeklerde şımarmaya devam eder.
Doğru onunla mı yapsın? O namuslu bi kadın , adam başkalarından hevesini alsın ama onunla evlensin bu herşeyden önemli. Hey Allah'ım ya.
burda ilişkinin boyutu önemli ewlenmek üzer olan bir çift için bunu kabullenmek oldukça zor ama henüz sevgililiğin başındaysanız ciddi hiç birşey yoksa ortada bence olay haline getirilmemeli.bence nişanlı bi çiftin cinsellik hakkında konuşması ya da yazışması çok normal, sadece konuşmak yada yazmaktan bahsediyoruz sonuçta, nişanlısı dururken başka kadınla konuşması niye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?