gerçi dediğin gibi farklı düşünceler olacaktır herkes bir olamaz
gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir
gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir
sensible suan ne durumda esıyle ne konustu cok merak edıyorum ama evlenmıs artık ayrılması o kadar kokay olamaz ama durum kabullenebılır gıbıde degıl zor bır durum ıste herkezın bır derdı var Allahım hepimize yardım et..
o dürtüleri var diye senle yaşayamıyor diye gözmü yummak lazım? o nasıl bir mantıktır ya? senin dürtülerin yokmu ?
canım benim ya düşündükce okudukca içim acıyor yüreğim kalkıyor benimde eşim cok sınırlı tahammul edemeyecegım seyler yapıyor bende bunlara dayanamıyorum cekip gidemiyorumda o yüzden cok iyi anlıyorum arkadasımı evliliğin ilk aylarında cok sorunlar oluyor gercekten bende evlenelı 4 ay oldu bir iyiyiz bir kötü bir sorun bıtse dıgerı baslıyor bende dıyorum evlenip yaktım kendimi kendimi harcadım buna yanıyorum nişanlılıkta sorun yasasamda evlenmek ıstedım ve evlendım kaderim buymuş akıllı davranamadım caresizim sende benden caresiz Rabbim yardımcımız olsun ama ayrılmayı düşünme nolur bende güçlü bir kadınım ama sabrediyorum ilerde herşey düzelir diye sabrediyorum sende sabret nolur sabret
neye yaniyorsun? yanlis karar verdigin icinmi yoksa sorunlar icin mi? ayy bu evlilik boyle mi, hic mi guzel yani yok
:-S
sensible'ım... yazdıklarınoı hayretle okudum. bunları onları yaşayan kadın mı yazıyor diye şaşırarak okudum. sen çoook güçlü ve aklı başında birisisin. bu ilişkiniz için bir sınav olsun, öyle düşün ve eşin bundan sonraki adımlarını çoook daha düşünerek atacaktır. inş. ilk ve son yaşayacağınız kötü tecrübe olur. ne diyeyim.. konunu okuduğundan beri aklım sendeydi, allah yardımcın olsun canım benim...
gönlüne huzur ferahlık versin tez vakitte..
keşke bunları daha önce öğrenebilseydin diorum ama kaderin de yazılmış ve evlenip bunları da yaşayacakmışsın..daha yeni evlisin.fevri davranıp sonucu daha da çıkmaza gidecek işlere girişme olan biteni sinirlenmeden eşine sor...bakalım neler dicek..ona içinde bulunduğun ruh halini ve yaşattıklarını anlat...vicdanıyla baş başa bırak...bu bi insana verilecek en ağır cezadır die düşünüyorum...senin eşine olan sevgin,yaşananlar, onun bu durum karşısındaki açıklaması ve bundan sonra nasıl davranacağı ...bu duygularına net cevap bulmadan yaşayıp görmeden kapıyı çekip gitme...ALLAH YARDIMCIN OLSUN
canım ya eşin sinirleri ve sınırları zorlayan bi adam afedersin ama ne bu hadsizlik
ne bu pişkinlik yaa
bi kaç gün evden uzaklaşıp gidebileceğin bi yakının dostun falan yok mu
of arkadaşım ya allah eşine hidayet sana da sabır versin
ben özrün dürüstlüğün aşktan sevgiden yapılan hatalardan çok daha önemli olduğunu düşünüyorum
düşmez kalkmaz hata yapmaz bir Allah insanooğlu elbet yanlış işler yapar ama keşke eşiniz en başta dürüstçe anlatıp özür dileseydi
siz çok güçlü birisiniz
Allah sabır versin
Benim güçlü arkadaşım..
Daha önceki mesajlarına cevap yazmaktansa son gelişmelere yönelmeyi tercih ettim.
Son yaşadıklarınız klasik bir erkeğin barışma çabaları ama onun yaptığı yöntem.
Nasıl desem ağızdan çıkan yanlış bir laf yada gereksiz gerginlikleri affettirmek için kafii olur ancak.
Seninle aynı evde yaşıyor çektiği resti de sallamadın,ee seni sevmediğini söyledi,ezilip büzülmedin.. Ne yaptı dön başa yalvarmalar yakarmalar.Yine konuşmayıp tersleseydin daha da sinirlenip gerilecekti.
Herneyse ben senin konuya bakış açını davranışlarını çok mantıklı ve zeka içeren davranışlar olarak görüyorum.Onu takip etme düşüncesi temelde pek fayda sağlamaz yani o maili kullanır mı bir daha asla,eğer yapacaksa yeni bir mail yeni bir hat alır vs vs.. bunları canını sıkmak için yazmıyorum aksine takip ederek kendini tüketme diye yazıyorum. ve emin ol ki seni aldatsa sen er geç öğrenirsin.bu tip gerçekler gözardı edilemez. Eşin şu halde oyundan vazgeçer elini eteğini çeker ama ben cidden bir rahatsızlığa sahip olduğunu düşündüğüm için temelli vazgeçeceğini düşünmüyorum.şu anda rezalet çıkmasın ,ilişkiniz bitmesin aileler öğrenmesin vs vs durumları için birden kesmiş görünüyor herşeyi.
Yapacağın şey bu dakikadan sonra gerçekten güvenmek.Garip gelecek ama güveneceksin ona,madem bir şans verdin hakkını vereceksin .Ve eğer seni aldatırsa ki bu yaptıkları diğer bazı arkadaşların aksine benim için ihanettir o zaman vicdanın rahat olsun.Ona gerçekten güvendiğini gösterirsen belki o da kendini düzeltme yoluna gidebilir. Aslında bu sebeple oyunu pat diye kesmemenizi isteyecektim o kendi iradesiyle kessin isteyecektim ama siz elbette daha iyisini düşünürsünüz.
Son olarak aklımın almadığı senin gibi bir insana böyle bir davranışın yapılması.Hep böyle aklı başında,güzel kendini bilen kaliteli kadınları uyutmaya çalışan saftirikleri görünce acıyorum.Annesinden birşey saklayan ergenler gibi yaşanan bir evlilik zaten bu şekilde sürerse iki taraf istemesede bitmeye mahkumdur.Evlilik erkekleri zorla büyütüyor,eşinin eğer bu sürede hata yapmazsa olgunlaşmasını umuyorum.bu olay milat olur ve biz ne kadar üzülsek de hayırlı olur.daha can sıkıcı hataları engeller.
seni çok çok öpüyorum,hayata böylesenin gibi bakan biri uzun vadede asla mutsuz olmaz.ne olursa olsun güzellikleri bulur.
Doğru yoldasın kendine iyi bak,madem o saftiriğe şans verdin hakkını ver,kendine de huzur ver..
Ve Allah'a güven,
Bir abimin bir lafi vardi; elinde delilde olmasa, bir insana güvenmiyorsan, süphe ediyorsan o insanla hayatini birlestirme..
Adam bos konusmuyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?