Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir

karşı koyamadıkları değil karşı koymak istemedikleri dürtüleri var
ben erkeğim deyip yaptıkları dürtüleri var
evet bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir
hiçbirşey konuşamazzz

sensible suan ne durumda esıyle ne konustu cok merak edıyorum ama evlenmıs artık ayrılması o kadar kokay olamaz ama durum kabullenebılır gıbıde degıl zor bır durum ıste herkezın bır derdı var Allahım hepimize yardım et..

konu sahibi arkadaşım ..
belliki öz saygısı olan bi kadınsın..
inşallah eşin kıymetini bilir yalnız iyice bi burnunu sürtmek lazımki yarın öbür gün herhangi bi meselede yine böyle artisliklerle üste çıkmaya çalışmasın..
güvenini sarstığına bin pişman olsun..

şunuda belirtmeden geçemiycem..
şu konuları okurken ne kadınlar varmış demekten kendimi alamıyorum..
bazı yorumlar karşısında midem bulanıyor..
erkektir normaldir mantığı beni iğrendiriyor..
lütfen bu şekilde kendi dünyası kirlenmiş arkadaşlar bizimde içimizi karartmayın normalleştirmeye uğraşmayın..

Son düzenleme:
gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir

tamam erkerlerin hepsi boyle olabilir fakat bazilari kendi namuslari bilincin altinda ne ne yazikki boyle erkekler cok az..

dusuncelere saygi duyarim karsi olsam bile, fakat sormak istedigim birsey var eger sizin icin bir sakincasi yoksa?
Sizin icin erkeklerin boyle davranislari zaten tabiatlarinda var ve onlari oyle kabul gorusundemisiniz? yoksa hayat tecrubeleri mi size bu olayi kabullendirmeye suruyor?
Bizim icin seven aci vermez yada aldatmaz fikrindeyiz genellikle fakat aile veya iliski danismanlarina gore aldatmalar cok farkli anlatiliyor ve bazen sartlara gore kabul bile goruluyor..

bende merak ediyorum.. ne diyeyim iki gundur aklimda. ama cok sevdim onu, guclu bir kadin, masallah, Allah sabirini ve olgunlugunu his eksik etmesin..

canım benim ya düşündükce okudukca içim acıyor yüreğim kalkıyor benimde eşim cok sınırlı tahammul edemeyecegım seyler yapıyor bende bunlara dayanamıyorum cekip gidemiyorumda o yüzden cok iyi anlıyorum arkadasımı evliliğin ilk aylarında cok sorunlar oluyor gercekten bende evlenelı 4 ay oldu bir iyiyiz bir kötü bir sorun bıtse dıgerı baslıyor bende dıyorum evlenip yaktım kendimi kendimi harcadım buna yanıyorum nişanlılıkta sorun yasasamda evlenmek ıstedım ve evlendım kaderim buymuş akıllı davranamadım caresizim sende benden caresiz Rabbim yardımcımız olsun ama ayrılmayı düşünme nolur bende güçlü bir kadınım ama sabrediyorum ilerde herşey düzelir diye sabrediyorum sende sabret nolur sabret

neye yaniyorsun? yanlis karar verdigin icinmi yoksa sorunlar icin mi? ayy bu evlilik boyle mi, hic mi guzel yani yok
:-S

neye yaniyorsun? yanlis karar verdigin icinmi yoksa sorunlar icin mi? ayy bu evlilik boyle mi, hic mi guzel yani yok
:-S

güzel yanı çok tatlım, ama bazen eşler birbirini kırabiliyor, araya aileler başka insanlar karışabiiyor, ya da çok iyi tanıdığınızı zannettiğiniz adamı tanımadığınızı farkedebiliyorsunuz. önemli olan kötü anların güzel anları bastıracak kadar ağır olmaması.

arkadaşım ben fevri davranmamanızı öneririm.
evet eşinizin nişanlılık döneminde yaptıkları hoş olmamış ama evlendikten sonrası daha mühim.
eşinizle tabii ki bu durumu konuşun net cevaplar isteyin.
aslında ne kadar üzüldüğünüzü anlayabiliyorum..
evlendikten sonrası önemli , size olan sevgisi saygısı dürüstlüğü..
iyi düşünün sonuçta birbirinizi sevmeseydiniz evlenmez diniz değil mi ?
birçok erkeğin malesef bu tür hataları oluyor.
önemli olan düzelebilmeleri . sonuçta sadece telefon ve msjlaşma durumu olmuş
dediğim gibi sakince konuşup net yanıtlar alabilmek.

bu sözü asla küçümsememek gerekir ... sinirle sakın eşine konuşma ama susmada sen sustukca için içini kemirir ... ben birisiyle yazışmasını konuşmasını yakalamadım ama bizde 1 aylık evliyken evden eski sevgilisnin resmi çıkmıştı... şöyle bişeyde var ama ben kayınvalidemin evine gittim direk ayrı ev acıpta yeni evimde görmedim resmiii kayınvalidemn sandığından cıktı bnmde görünce nevrim döndü ama akşam eşim geldiğinde önüne koydum resmi bu ne dedim?? gayet sakince unutulmuş bir resim at çöpe dedi. bende bunu yapmak bana değil sana düşer dedim ve oda paramparça etti hatta atmadı direk yaktı resmi bunu neden anlattım çünkü senin dosyada gördüğün klasör böyle unutulmuş bir şey olabilir eşinle mantıklıca konusmanı tavsiye ederiiim söyleyeceklerine inanıp inanmamak sana kalmış tabii kocanı sen tanıyosuuun doğrumu yoksa yalanmı söyledi

Evet sensible, affetmissin!
bu senin kararin dolayisiyla bir seylerin ustesinden gelebilecegini
dusunuyorum. Cunku kendini iyi ifade edebilen ne istedigini
net bir sekilde ortaya koyabilen bir insansin.

Fakat su var affettigin muddetce bu olay her ne kadar
tatsizligiyla seni etkilesede
tavir almaman gerek.
Yoksa esin affedilmenin huzurunu yasarken
sen icini kemiren suphelerle mutlulugu gonlunce yasamazsin.
dolayisiyla esine yansir yasamazmisiniz!
madem affetmissin birak ozellikle takip etmeleri veyahut
tavir almalari..
icini kemirmesine izin veriyorsan bu durumun
o zaman affetme biraz daha zaman tani!
evet seni cinsel yonden aldatmamistir
hatta o kadinlara sevgi beslememistir
ama ciddiyetini korumayip
senin karsi ciktigin bir durumu gerceklestirdigi icin
aldatmis sayilir. unutmaya hazir olup
aile olma yolunda devam edebileceksen
sana omur boyu mutluluklar dilerim..

ahhh ahhhhh , o kadar iyi anlıyorum ki seni. buna benzer bi olay benimde başıma geldi. biz şuan evli değiliz. bende benimkinin eski sevgilisinden mesajını yakaladım facede. çok içkiliymiş aramış kızı falan , konuşmuşlar baya. neyse kzın mesajını okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm resmen. ne yapacağımı bilemedim. öylece ağladım dakikalarca ve hıçkıra hıçkıra. çok iğrenç bir durum malesef. biz hala birlikteyiz , pişman olduğunu , sarhoşken bir anlık gafletle aradığını söyledi ama gelde bunu benim içime anlat. erkekler kendilerinin aldatılmasını asla görmezden gelmezler , asla affetmezler ama allah nasıl yarattıysa bizi , hep affeden , alttan alan , onarıcı olan biz oluyoruz sanırım.

Kizlar hepinize burda var oldugunuzdan ve dualarinizdan dolayi cok tesekkür ederim. Siz olmasaniz kime acacaktim derdimi? Herkese ayri ayri cevap yazamiyorum lütfen kusura bakmayin kizlar. Bütün yorumlari okuyorum, ama arada soru soran arkadaslara olurda cevap yazmamis olursam yine kusuruma bakmayin, gözümden kacmis olabilir.

Son durumlara gelince.. evde buz gibi bir hava esiyor. Ben gerekmedikce konusmuyor esim ise yakinlasmaya, hatta ve hatta konuyu gündeme getirmeye calisiyor. Ben o gecenin sabahi esimle konustuktan sonra kesinlikle konuyu acmadim, ama esimde konuyu gündeme getirme israri var. Sebebini tahmin edebiliyorum; suclu oldugu icin mahcup ve ben susup soguk davrandikca yaptigi hata vicdanini rahatsiz ettigi icin, konuyu acarak kendine göre hakli yollar bulmaya calisiyor akli sira.

Bana, "bazen bazi seyler anlatilmiyor, anlatsam cok kizacaktin, anlatmami gereken bir durumda yoktu, cünkü ben seni aldatmadim, onlar sadece arkadaslarimdi, Allah korusun eger seni aldatirsam ozaman cek git durma zaten ama bu yaptigim sey büyütülecek birsey degildi. Kadinlar icin belki öyledir senide anliyorum ama bana göre büyük birsey degildi, ben aldatmadim seni" diye tekrarladi dün. Esime göre aldatma sadece cinsel yolla oluyor anladiginiz kadariyla. Artik cevap bile vermiyor, sadece suratina alayli bakiyorum, öyle baktigim icinde yüzünde utanc görüyorum.

Evde yine beraber TV izliyoruz, beraber yemek yiyoruz, ara sira TV'deki programlara yine yorumlar yapiyoruz ama inanin hic birsey eski tadinda degil. Ben hala gitmek istiyorum, hazmedemiyorum ben bu olayi. Hic bir zaman bu olayi unutmayacagim biliyorum. Kendimede soruyorum, madem gitmek istiyorsun neden gitmiyorsunn diyorum. Cevabimda yok. Ben söyle düzgün bir aile kurmayi planlamistim kafamda. Aramizda hic bir sekilde gizli birsey olmayacakti, ücüncü dördüncü sahislar olmayacakti. Esimin beni cok sevdigini biliyorum. Sevgiliyken bir kere terketmistim onu ama aramizda problem oldugundan degil baska nedenlerden dolayi. Beni birakma diye telefonda aglayislari, haykirislari geliyor simdi aklima ve sanki o aglayislar koca bir yalanmis gibi hissediyorum. Esimin benimle evlenebilmek icin yaptigi bütün güzellikler geliyor aklima.. ama sonra hepsi 1 saniye icinde cirkinlesiyor gözümde. Hic birseyin degeri, anlami kalmadi artik.

Bu arada almanyada yasayan bayan esimin mailine "hadi beni bana anlat" diye bir soru cevap oyunu göndermis. Sorularda: "biz nerde tanistik, ben senin icin neyim" tarzinda sorular var. Esim "oyunda tanistik, sen benim iyi anlastigim birisin, beni güldüren ender bayanlardan birisin" tarzinda birseyler yazmis. Ayrica hemsehri oluyorlarmis. Kadin 33 yasindaymis. Esimde 2 cocuklu dul bir kadin demisti bana.. Dostum, arkadasim havasindalar ama kadin esimi ilk gördügünde yakIsIkli bulmus, buda bu soru cevap oyununda yaziyor. Benim dangalaginda egosu tatmin oldu büyük ihtimal.

Esimi takip etmeyi biraktim canim. Dün o msni icin bir dosya acmistim ama dedimki lanet olsun degmez birak. Ne hali varsa görsün. Ben Allah'ima güveniyorum, evlendikten sonra esimin bana en ufak bir yanlisini karsima cikaracagini biliyorum. Yorumun icin sagol canim, Allah razi olsun.

Daha önce ögrenseydim acaba farkli olurmuydu diyorum simdi? Ben ki ihaneti asla affetmeyecek biri hala burdayim. Arkamdan is ceviren adamin yaninda!! BEN!! Kendime olan saygimi kaybetmek üzereyim. Cildirasim geliyor.

Canim Allah razi olsun. Bulundugum sehirde akrabalarim var. Ama birakip gidersem tam giderim. Gidip geri dönmeyi istemem. Ve gitmeyi o kadar istiyorumki. Ama birseyler durduruyor beni ve ben durdugum icin kendimede öfkelenmeye basladim artik. Kafam cok karisIk.

Esim yaptigi terbiyesizligin hata oldugunu görmüyor hala. Aslinda icten ice biliyor ama haksiz cikmamak icin bastiriyor o bildigi gercegi. Dilemesin özür. Özrüde, sevgiside herseyi onun olsun. Artik böyle düsünüyorum.

Caniim arkadasim yorumlarin bana ilac gibi geliyor. Öyle güzel analiz ediyorsunki, inan sanki evimin icinde bizi izliyor gibisin. Cok tesekkür ederim canimsin.
Esimi takip etmeyecegim zaten derinsscim vazgectim bundan. Seninde dedigin gibi bu saatten sonra o maili ve msn adresini kullanacak degil. 24 saatte onun basinda durup takip edemem, kendimede yakistiramiyorum bunu zaten. Biraktim ne hali varsa görsün. Bir yanlisi varsa Rabbim mutlaka karsima cikaracaktir bunu zaten, ben adim gibi eminim buna. Cekirge bir ziplar, iki ziplar ücüncüde GÜM!

Benim suan tek derdim kendimle. Hala bu evde olmayi kendime yakistiramiyorum. Hazmedemiyorum yapilanlari derinss. Ama yinede burdayim. Kendimden utanmaya basladim artik. Gitmeyi cok ama cok istiyorum. Kapiyi carpip defoluyorum hayatindan istedigin kari kizla istedigin kadar konus diyip cekip gitmek istiyorum. Bu saatten sonrada esime ne derece güvenecegim bilmiyorum. Zaten en basindan beri vardi bir güvensizlik. Hissediyordum birseyleri. Bana yanlis yaptigini hissediyordum ama cok uzaktaydik birbirimize, 1.5 sene hic görüsmedik nisanliyken, neyi nasil ögrenebilirdim?

Yanimda oldugun icin cok sagol canim benim. Bende seni cok öpüyorum..

Bir abimin bir lafi vardi; elinde delilde olmasa, bir insana güvenmiyorsan, süphe ediyorsan o insanla hayatini birlestirme..
Adam bos konusmuyormus..

Bir abimin bir lafi vardi; elinde delilde olmasa, bir insana güvenmiyorsan, süphe ediyorsan o insanla hayatini birlestirme..
Adam bos konusmuyormus..

çok doğru söylemiş

ah o şüphhee yok muu! :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…