Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

Bir abimin bir lafi vardi; elinde delilde olmasa, bir insana güvenmiyorsan, süphe ediyorsan o insanla hayatini birlestirme..
Adam bos konusmuyormus..

Bir de Oscar Wilde'ın bir sözü vardır:

Kadınlar mükemmel içgüdülere sahip; Herşeyi keşfedebilirler, aşikar olanın dışında.

Diye...

:76:
ben de sizin yazdiklariniza katiliyorum.
kadinlar namuslu dursun cunku onlar ''kadin'', ama erkekler cocuk gibidir ve hatalari olabilir mantigina hala bu devirde bile devam ediyor, yazik kizlarimiza.
ama kadinlar erkekleri bu konuda hos gordukce erkekler kadinlari aldatmasin da ne yapsin...
nasil olsa bir sekilde affedilecekler diye rahatlik var uzerlerinde...
buna kendi elleriyle musaade ediyorlar hanimlarimiz, sonra da aldatildim kocami nette yakalim falan diye dovunuyorlar, yani uzulen yine hanimlar oluyor maalesef...

aynen katiliyorum...
herkesin bir takim istekleri var, bunu erkek ya da kadin diye sinirlandirmak cok sacma.
ayrica iliskimin basinda olsam bile cinsellik icerikli maillerini gordugum biriyle birak evlenmeyi yuzune bile bakmam...
kizlarimizi anlamiyorum, kendilerini bile bile atese atiyorlar...
maillerinde cinsel icerikli seylerden bahseden ucuz kadinlarla takilan bir insanla asla i$im olmaz.
boyle erkekler hat safhada itici gelmeli insana...cok igrenc seyler bunlar

sensible seni anlamak için yasadıklarını yasamak gerekır ama bız kadınlar senı anlayabılıyoruz aynı durumda cogu kez kalmısızdır benim eşimde sınırlendıgınde bagırır çok öfkelenir agzından cıkanı kulagı duymaz bende o an apıyı cekıp gıtmek ıstıyorum sonra hazmedıyorum evlılıkler kolay kurulmuyor kolayda bıtmemelı dıye ben yaptıgı çoğu şeyi kaldıramıyorum ama eyvallahta dıyemıyorum kendime ihanet ediyorum ama mümkün oldugunca evliliğimi kurtarmak zorunda hissediyorum..

eşine bir şans daha ver kendini öyle teselli et kendine olan saygını kaybetme bilinçaltında oyunlar oyna ben ona bir şans daha verdim o yüzden bu evdeyim de yoksa evde durdugun her saniye gözünde büyüyecek ve hazmedilmeyecek hale gelecek.. bir şans daha ver evliliğini kurtarmaya calıs evlılık kolay olsa bu kadar bosanma olmazdı onemlı olan zoru basarmak anlıyorum seni cok iyi anlıyorum demesi kolay belki ama yapması zor olacak fakat bir şans daha ver eşine belki gercekten bir daha yapmayacak aklı basına gelecek hepsi gelip gecmıs senın kalıcı oldugunu görüp anlayacaktır. hem sana zamanla alısırsa evde yemek yapan kadın var onu işe gönderen kadın var bu ilgiyi bırakıpta ancak salak bir adam başka kızlarla sanalda konusup tüm bunları reddeder.

bizde ilk aylarda cok kavga edıyorduk eşimle ama suan 4 ay oldu ve bana yavas yavas alısıyor tartısmalardan sonra pişman oluyor senin eşinde belki sana alıştıkca herseyin boş oldugunu görecek ...

Canım dua ediyorum senin için hakkında hayırlısı olsun :26:

allah yardımcın olsun canım..ihanetin kalbi nasıl yaktığını iyi bilirim..allah kimseye yaşatmasın..erkeklerin malesef çoğu yapıyor..ve BEN ASLA AFFETMEMMMMMMM diyen hanımlara buradan bu topiği okumalarını öneririm..başa gelince olmuyor işte..sizi tutan pek çok şey oluyor..içine herşey dahil..

Son düzenleme:
Birtanem!!!
Neden gidemediğini tahmin edebiliyorum..
Diliyorum ki eşin bu acılarını hemencik siler ve sana unutturur çünkü bu senin başarabileceğin bişiy değil!
Canım benim.. Hakkında hayırlı olan olsun nolur üzülme,üzülmesi gereken,ağlaması gereken o!
Dualarım hep seninle bana inan!
Allahım yardımcın olsun inşallah...
Seni çok seviyorum!

Üstteki bir kaç mesajı okudum. Anladığım kadarıyla devam etme kararı aldın. Belki böylesi daha iyi. Bir şans daha vermek ileride pişmanlık yaşamanı engelleyecektir. Acaba düşüncesinin aklını kurcalaması kolay değil elbet.

Benzer durumlar yaşayan bir ablan olarak fikirlerimi yazma gereği duyuyorum. Sadece kendi yaşadıklarımdan değil diğer yaşamlar ve insan doğasının anlayabildiğimi sandığım yönleri de bu fikirlere katkıda bulundu.

Bu oalayın tekrarlanma olasılığı %% 100 değil elbet ama çok yüksek. Bir daha olmaz umarım ama lütfen şu casus programlarından edin. Herhangi bir problemde somut delilller ona karşı, daha güçlü olmanı sağlayacaktır. Üstelik kendi ailenden alacağı destek artacak onun ailesini devre dışı bırakma şansın olacaktır.
Ve en önemlisi lütfen çocuk sahibi olmadan önce iyi düşün. Onu sadakatinden emin ol demeyeceğim. Her nekadar çoğu arkadaşımız katılmasa da bir erkeğin sadakatinden emin olmak mümkün değil diye düşünüyorum Çocuk sahibi olmadan önce göz önüne alman gereken soru gerektiğinde o çocuğu tek başına büyütüp büyütemeyeceğin olmalı bence

Umarım her şey gönlünce olur..

sensiblecim üzüldüm gerçekten
çünkü seni az çok tanıyorum (nickim değişti)
sevdiğinden yıllardır ayrıydın hep hasretle bekledin kavuştun
bunca emeğin karşılığı bumuydu
saklı gizli iş yapan erkek bir şeylerden korkuyor ve olmaması gereken bir şey yapıyor demektir.
bir de tereyağ gibi üste çıkmış
fatmagülün suçu ne dizisi aklıma geldi
selim kendini savunmak için nasıl da "bana güvenmiyorsun" diye üste çıkmıştı
inşallah doğru çıkışı bulursunuz cnm

Ben de dizinin o kısmında ihanet eden erkeklerin klasik laflarını hatırladım... :95:

yaşadığın tatsızlığa üzüldüm..ilk aylarda ne yaşamalıydınız, sen ne yaşamışsın..
erkeklerle kadınlar aynı zihniyette değil işte..
kadınların önemsediklerini onlar önemsemiyorlar..
değer yargı mekanizmaları farklı işliyor..
ama iş kadınların yaptıklarına gelince, asar keserler..
biz hala alyanssız dışarı çıkmakta bile tedirgin olalım..

neyse canım..inşallah herşey bu kadarla kalır..mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
arkadaşım. seni tanımıyorum yazdıklarını tesadüfen gördüm. yabancı olmadığım duygular bunlar. Hazmedilmesi zor. ben hazmedemem dedim. hatta bana yazılan boşver sakın dönme diye yazılan yorumlara kızdım ve onu affettim.
asıl sorun şimdi başlıyor affettiysen. için içini yiyecek, hiç bir hareketine güvenmeyeceksin, dışarı her çıkışında bilgisayarın başına her oturuşunda acaba mı diyeceksin.. olmadığı zamanlar bilgisayarın başında acaba bi ipucu bulabilir miyim diye bütün saatlerini heba edeceksin. oda yetmeyecek casus yazılım yüklemeyi deneyeceksin. tüm bunların sonucu sinirlilik, huzursuzluk, uykusuzluk ve kendi yiyip bitirme olarak gösterecek. ne mi olacak? yine yapacak!! aynısını acı bi şekilde tekrar göreceksin aynı şoku yaşayacaksın..o kdr eminim ki..
olmuyor biliyorum affetmek geliyor içinden bırakacak gücü bulamıyorsun kendinde ama geç de olsa anlayacaksın.
ben anladım. sadece harcadığım zamana acıyorum. aklımı kemiren o düşüncelerden uyuyamadığım gecelere yanıyorum. kendimi yerlere attım ağladım bunu bana nasıl yapar diye. ama bitince rahatlıyorsun. üzerinden bir yük kalkıyor.
ben bitirdikten sonra psikoloğa da gittim. ilaç kullandım bi süre. toparlanmak vaktimi aldı. Temmzuda başka biriyle düğünüm var. gerçekten beni seven biriyle..değer miydi tüm bunlara hayır tabii
Tavsiyem içinden geleni yap sadece.ama her duruma da hazırlıklı ol. en büyük felaketlerde bile dayanma gücünü veren Allah var. yardımcın olsun...dualarım seninle...

evet o adresi daha kullanmaz zaten, ders almamaışsa yeni bir adresle devam eder, yapacak adam her şekilde yapacaktır

ama şimdi sen kesin yine yapacaktır diyorsun biliyorum alışmış insan, gizli işler çevirmeyi seven insan yine gider bi adres alır, yine konuşur eder ama, belki ders alanları da vardır

Beterin beteri bu olsa gerek..

Ben 5 yıllık sevgilimi benim odamda en yakın arkadaşımla sevişirken yakalamış bir bayanım, o 5 yılın üzerine sünger çekip her şeye yeniden başlamayı da bildim.

Kolay olmadı tabi, ama şimdi çok daha mutluyum ve çok sevdiğim bir sevgilim var..

Hiç birşey senden önemli olmamalı, ne eşin ne bir başkası..
Hayat senin, onu değiştirmek de senin elinde

bence acele bir karar verme cnm.eşinle nişanlıyken uzaktık demişsin ve oda yanlış bir durum içine girmiş olabilir ,tabiki doğru bişey değil yaptığı kesinlikle hatalı .Ama şimdiye bak evlenmişsin ve yuvanı kurmuşsun kolay değil ama yıkmak çok kolay.eşin bundan sonra bu tür davranışlar sergilerse o zaman vur kapıyı git.belki oda pişmandır,seni çok sevmese evlenmezdi diye düşünüyorum.seni tercih etmiş msn de konuştuğu 5 paralık karılarla bir hayat sürecek erkek olsa onlarla devam ederdi bence iii düşün,sonra üzülme cnm.daha çok yenisiniz,önünüzde güzel yıllar olucaktır.

geçmişi silin gitsin .........................al kocanı karsına konus evlilik gününüzden itibaren birbirinize karsı tavır durumları göz önünde bulundurcanızı anlatın olmusla ölmüşe çare yok sen 10 saatte ağlasan o konusulmıusları geri götüremezsin bir gerçek var hasta olursun amannnn boşver takmıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…