Bir abimin bir lafi vardi; elinde delilde olmasa, bir insana güvenmiyorsan, süphe ediyorsan o insanla hayatini birlestirme..
Adam bos konusmuyormus..
Yazdıklarınıza aynen katılıyorum ve erkekleri böyle şımartıp palazlandıran hemcinslerimin var olduğunu duydukça daha da sinirlendiriyorum. Kadından sadakat bekleyen erkek hiçbir türlü aldatmayacak, sen kadınsın ben erkeğim yaparım şeklinde bir çifte standart asla söz konusu olamaz. Bu çağ dışı görüşü kabul edip benimseyen kadınlara da sahiden yazıklar olsun. Onların ileride yetiştirecekleri maço erkekler yüzünden de kızlarımızın canı sıkılacak ne yazık ki. Allah çocuğumu böyle kadınların büyüteceği erkeklerden korusun, ne diyeyim!
karşı koyamadıkları değil karşı koymak istemedikleri dürtüleri var
ben erkeğim deyip yaptıkları dürtüleri var
evet bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir
hiçbirşey konuşamazzz
Bir de Oscar Wilde'ın bir sözü vardır:
Kadınlar mükemmel içgüdülere sahip; Herşeyi keşfedebilirler, aşikar olanın dışında.
Diye...
sensiblecim üzüldüm gerçekten
çünkü seni az çok tanıyorum (nickim değişti)
sevdiğinden yıllardır ayrıydın hep hasretle bekledin kavuştun
bunca emeğin karşılığı bumuydu
saklı gizli iş yapan erkek bir şeylerden korkuyor ve olmaması gereken bir şey yapıyor demektir.
bir de tereyağ gibi üste çıkmış
fatmagülün suçu ne dizisi aklıma geldi
selim kendini savunmak için nasıl da "bana güvenmiyorsun" diye üste çıkmıştı
inşallah doğru çıkışı bulursunuz cnm
Bu arada almanyada yasayan bayan esimin mailine "hadi beni bana anlat" diye bir soru cevap oyunu göndermis. Sorularda: "biz nerde tanistik, ben senin icin neyim" tarzinda sorular var. Esim "oyunda tanistik, sen benim iyi anlastigim birisin, beni güldüren ender bayanlardan birisin" tarzinda birseyler yazmis. Ayrica hemsehri oluyorlarmis. Kadin 33 yasindaymis. Esimde 2 cocuklu dul bir kadin demisti bana.. Dostum, arkadasim havasindalar ama kadin esimi ilk gördügünde yakIsIkli bulmus, buda bu soru cevap oyununda yaziyor. Benim dangalaginda egosu tatmin oldu büyük ihtimal
Esimi takip etmeyecegim zaten derinsscim vazgectim bundan. Seninde dedigin gibi bu saatten sonra o maili ve msn adresini kullanacak degil. 24 saatte onun basinda durup takip edemem, kendimede yakistiramiyorum bunu zaten. Biraktim ne hali varsa görsün. Bir yanlisi varsa Rabbim mutlaka karsima cikaracaktir bunu zaten, ben adim gibi eminim buna. Cekirge bir ziplar, iki ziplar ücüncüde GÜM!
Benim suan tek derdim kendimle. Hala bu evde olmayi kendime yakistiramiyorum. Hazmedemiyorum yapilanlari derinss. Ama yinede burdayim. Kendimden utanmaya basladim artik. Gitmeyi cok ama cok istiyorum. Kapiyi carpip defoluyorum hayatindan istedigin kari kizla istedigin kadar konus diyip cekip gitmek istiyorum. Bu saatten sonrada esime ne derece güvenecegim bilmiyorum. Zaten en basindan beri vardi bir güvensizlik. Hissediyordum birseyleri. Bana yanlis yaptigini hissediyordum ama cok uzaktaydik birbirimize, 1.5 sene hic görüsmedik nisanliyken, neyi nasil ögrenebilirdim?
Yanimda oldugun icin cok sagol canim benim. Bende seni cok öpüyorum..
arkadaşım. seni tanımıyorum yazdıklarını tesadüfen gördüm. yabancı olmadığım duygular bunlar. Hazmedilmesi zor. ben hazmedemem dedim. hatta bana yazılan boşver sakın dönme diye yazılan yorumlara kızdım ve onu affettim.
asıl sorun şimdi başlıyor affettiysen. için içini yiyecek, hiç bir hareketine güvenmeyeceksin, dışarı her çıkışında bilgisayarın başına her oturuşunda acaba mı diyeceksin.. olmadığı zamanlar bilgisayarın başında acaba bi ipucu bulabilir miyim diye bütün saatlerini heba edeceksin. oda yetmeyecek casus yazılım yüklemeyi deneyeceksin. tüm bunların sonucu sinirlilik, huzursuzluk, uykusuzluk ve kendi yiyip bitirme olarak gösterecek. ne mi olacak? yine yapacak!! aynısını acı bi şekilde tekrar göreceksin aynı şoku yaşayacaksın..o kdr eminim ki..
olmuyor biliyorum affetmek geliyor içinden bırakacak gücü bulamıyorsun kendinde ama geç de olsa anlayacaksın.
ben anladım. sadece harcadığım zamana acıyorum. aklımı kemiren o düşüncelerden uyuyamadığım gecelere yanıyorum. kendimi yerlere attım ağladım bunu bana nasıl yapar diye. ama bitince rahatlıyorsun. üzerinden bir yük kalkıyor.
ben bitirdikten sonra psikoloğa da gittim. ilaç kullandım bi süre. toparlanmak vaktimi aldı. Temmzuda başka biriyle düğünüm var. gerçekten beni seven biriyle..değer miydi tüm bunlara hayır tabii
Tavsiyem içinden geleni yap sadece.ama her duruma da hazırlıklı ol. en büyük felaketlerde bile dayanma gücünü veren Allah var. yardımcın olsun...dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?