Haklısınız aslında ama işte ne bileyim.
Babam haftaya yanıma gelebilecek sanırım, babam geldiğinde daha rahat olabilirim diye ümit ediyorum.
Dilerim bir an önce iş değiştirebilirim de ev taşıma olayına karar verebilirim
muhabbet kuşu hikayeni en baştan beri saatlerce okudum. çırpınışların sanki bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. ama hep aynı şeyleri yaşadık. özellikle avukatla konuşmaya giderken göğsüne oturan o öküzü...........
onu bir kez daha yaşayacaksın....................boşanma davasına giderken . ama çıkışta o öküz kalkıyor üzerinden . afyon içmişsin gibi bir rahatlık geliyor...Allah yardımcın olsun.
Sakın isyan etme muhabbet kuşuAmin inşallah bi çırpıda geçip gider ama avukat 1,5 yıl diyo çekişmeli için. Kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ağırlık çöktü üstüme. Isyan etmek istemiyorum, yani etmem, asla! Ama o öküz hala kalbimin üstünde malum şahsa bi ton laf sayıp duruyorum saatlerdir. Hakaretlerini okuyorum ki netedeyse ezberledim. Yeter ki acıma, özlem, merhamet gibi duygular ona karşı kapansın bende. Şu an çok canım yanıyor. Bir an önce bu duygudan kurtulmsk istiyorum. O adamdan, bubhayattan, herşeyden... Boğuluyorum sanki
Sevil kızınla pasta yap ne olur, en güzel terapi olacaktır senin için.Günaydın,
Zafer bayramınız kutlu olsun...
Ben güne güzel kalkmıştım ama şimdi moralim bozuk. Canım sıkkın, depresyonda mıyım diye düşünüyorum, biranda bütün moralim gidebiliyor.
Temizlik yapıyorum , temizlik bitsin kızımla çıkacağım biraz. Sürekli ağlamak istiyorum, aştım bu devreyi sanıyordum. Kendime ediyorum farkındayım.Sevil kızınla pasta yap ne olur, en güzel terapi olacaktır senin için.
Öpüyorum seni
Günaydın,
Zafer bayramınız kutlu olsun...
Ben güne güzel kalkmıştım ama şimdi moralim bozuk. Canım sıkkın, depresyonda mıyım diye düşünüyorum, biranda bütün moralim gidebiliyor.
Günaydın canlar.. benimde moralim bozuk yine acabalar neden oldular aglamalar basladi(
Kızlar hiç enerjinizi düşürmeyin lütfen.
Bugün benim eski eşimin doğum günü üstelik.
Ama ben gayet iyiyim
Geçtiğimiz sene büyük bir parti vermiştim onun için.
Bu sene bekar iş arkadaşlarıyla kendi gibi varoş mekanlarda takılır ya da anneciğiyle ve kötü kalpli ailesiyle diz dize kutlama yapar...
Geçtiğimiz sene bütün gece teşekkür etmişti bana hayatımda ilk kez kutlama yaptım diye...
Bir önceki sene de tatile götürmüştüm onu,
Verdiğim değere acıyorum vallahi
Bana yaptıkları için asla affetmeyeceğim onu ve hakkımı helal etmeyeceğim...
Ama biliyorum ki bugün o kendine daha çok acıyacak
Ah canımm ya şuan pasta yapmaya gücüm yokki. Salaklaştım iyice, ne oluyor bana. Sigara kahve, ağlamaklı hal. Toparlamam lazım, Allah'ım hepimize yardım etsin.Kızlar depresyon yok, biz kendimizin terapisti olarak bunları hep atlatacağız. Varsın ağlama nöbetleri gelsin, varsın moralimiz yerlerde gezsin hiç sorun değil. Biz kendimize güveniyoruz, güçlüyüz, haklıyız, Allah yanımızda. Kendinizi sıkmayın ağlayacaksanız ağlayın ama sonra girin güzel bir duş alın, silkelenin sonra çıkın dışarda bi kahve için. Gezin, arkadaşlarınızla buluşun. Sakın kendinizi bırakmayın. Biz güçlü kadınlarız, hayatın tüm güzelliklerini hakediyoruz.
Sevil canım Cizi22'nin tavsiyesi on numara. Pasta yapın sonra resmini çekip bize gösterin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?