- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
uzun zamandır bu başlıkla konu açmıyordum. bir çocuk ananesiyim ve şuan ikinciye hamileyim çokta duygusalım genel yapım duygusaldır zaten. eski konularım çok uzun güvensizlik dolu sevgi var ama artık göremiyorum herşeyin altında bir şey arıyorum ailem abarttığımı dövmediği sövmedi dışarıya gitmediği için şanslı olduğumu ne kocaların olduğunu söylüyorlar vs vs evet kimine göre şanslıyım ama kime, neye göre beni aldatmıyor diye övünecek değilim yada küfür etmiyor diye yada bana vurmuyor diye bunlar insan olarak yapmaması gereken şeyler... ben mutlu değilim belki de biz birbirimize uygun değiliz asla aynı şeyleri düşünmüyoruz eşimin olabilirlikleri bana garip geliyor örnek vereyim bir erkekle ablası da kardeşi de sevgili olabilir birinden biri bırakmasaymış cart curt bana abes geliyor bu durum bunu olabilir kılmak da çok ahlaklı gelmiyor ki eşimin böyle birşeyi normal görmesi açıkcası akrabamdan herhangi birine ayrılsak yakınlık duyabilecek hissi uyandırıyor bu çok çirkin bir şey, tabiki böyle bir şey olacağından konuşmuyorum kuruyorum bunu onunla paylaşmıyorum. sonra eşimin dışarıya aşırı centilmen olması, dışarda topluluk içinde sadece bayanlarla muhabbet kurması(erkek muhabbeti sıkıcıymış bayanlara takılarak konuşacak çok şey buluyormuş) beni rahatsız ediyor eskiden hiç böyle şeylerimiz olmaz aklıma gelmezdi ta ki bir iki şeyde hayal kırıklığı yaşatana kadar ufak şeyler ama ben sanırım biraz bu konuda abartıya kaçıyor ve unutmuyorum. artık kavgalarımız kırıcı olmaya başladı hele ikinci çocuktan sonra daha vurdumduymaz oldu nasılsa gidemicem diye düşünüyor sanırım açıkcası ikinci çocuğa onun kadar sevinemedim çok şükür allahım sağlıklı sıhhatli versin ama tek başımayım sanki.. bu konuda hormonlarımın etkisi altındayım mide bulantısı onunla ilgili her endişeyi ben duyuyor gibiyim hasta gibi olan da benim ona birşey olduğu yok doğumdan sonra şişko birisi de olucam biraz bunlar komik korkular ama böyle hissediyorum. hamdolsun allahım evlat verdi sağ sağlim de doğurmayı nasip etsin ama insan gene de korkuları yaşamadan edemiyor yok sağıklı olucak mı testler iyi çıkacak mı hep stres içindeyi ama bunları tek ben çekiyor gibiyim ... eşim biriyle sıkıntı yaşasam karşı cephede yer alıyor yani sırıtmı dayıyacak eş bulamıyorum ve de sevgi hissetmiyorum ve sevgiye ihtiyacım var gözlerime baksın onun için özel, güzel olduğumu hissettirsin ben terazi kadınıyım aşk sevgi olmadan yada bunları hissedemeden yapamam az çok tüm kadınlar böyledir.