Evet düşünmedim değil,ama eşim böyle birseye yanaşmaz.Çift terapisti deneyebilirsiniz
Bi şansınızı deneyin siz yinede durumdan ne denli rahatsız olduğunuzu anlarsa belki kabul ederEvet düşünmedim değil,ama eşim böyle birseye yanaşmaz.
Zanaa, nasıl yapılabılır bu? Ben de ıfkw doluyorum aynısımı yapıcam dıyleum ama onun canına minnet değil mi zaten? Yanı zaten ilgisiz ve benım ılgım umeunda olmuyor. Gercı bıZım sorunlar dağları aştıVarligimin kiymetini bilmeyeni yoklugumla terbiye ederim..kime ait bilmem ama yillardir bir nevi hayat felsefem oldu sanada tavsiye ederim bu sekilde kendindrn mahrun birakarak istefigin gibi biri olmasini saglayabilirsin
Kitabı okuyacağım tavsiye için teşekkürlerBeş sevgi dili kitabını okuyun, sonra zorla ona okutturun. Aklı varsa değişir.
Aslında bazen düşünuyorum ama bir çocuğum daha olacak çocuğumu büyütüp kırklı yaşlarda belki yeniden hayata baslarım diye düşünüyorum ya da bu cesareti hiç bulamayacağımBence ev arkadasi olup ruhsuz bi adamla yasayacagina ,bunu kabullenecegine .
Yeniden aski ara ...
Eşimle bunları paylaştım hatta bu sürece gelene kadar onunla defalarca konuştum yani duygusal paylaşımlarımlarimizin olmaması senden sogumama neden oluyor,hatta ona onu bir karşı cins olarak göremediğimi söyledim,hak verdi biraz ilgi göstermeye çalıştı ama onun hayat felsefesi bu değilki bir gün sonra yine aynı kişilik oluyor...Siz eşinize karşı duygularınızı kaybettiginiz için artık beraber birşeyler yapmak istemiyorsunuz.
Peki o bunları istemiyorken ne hissediyordu?
Anlatımınızdan karşılıksız bir duyguyu 11 yıl sonunda yitirdiginizi anlıyorum.
İki arkadaş olmak için illa aynı evde yaşamanıza gerek yok.
Çocugunuzun iyiliği için oldugunu iddia etmeyin çünkü mutsuz ebeveynlere sahip olmak onu mutlu eden birşey olmayacak.
Eşinizle her şeyi açıkça konuşmanızı öneririm.
Sizde yeniden duygular filizlenmesini saglayacak bir şeyler yapabiliyorsa evliliginize ilişkin tekrar değerlendirme yapıp yapmamak sizin kararınız olur tabii.
Doğru söylüyorsun olmaz biliyorum ama çözümsuzlukler beni böyle yaşamaya itiyorKocadan ev arkadasi olmaz
Yaklasiminiz yanlis. Adami karsiniza alip sorunlariniza odaklanmali ve cozmeye calismalisiniz
Evet şu anda bunu yapıyorum ilk başlarda rahatsız oluyordu ama o bu duruma da alıştı zaten onun hayat düzeni bu, ihtiyaç duymuyor duygusallığaVarligimin kiymetini bilmeyeni yoklugumla terbiye ederim..kime ait bilmem ama yillardir bir nevi hayat felsefem oldu sanada tavsiye ederim bu sekilde kendindrn mahrun birakarak istefigin gibi biri olmasini saglayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?