Neden cozumsuz ki konustunuz sizi sallamadi mi? Ozur dilerim aradaki mesajlarinizi okumadim ama bir konussaniz, cok zor insanin cinsel cekim hissetmedigi biriyle evliligini devam ettirmesi. Gencecik kadinsiniz bazi seyler sizin de hakkinizDoğru söylüyorsun olmaz biliyorum ama çözümsuzlukler beni böyle yaşamaya itiyor
Hamile kalmadan önce de bu sorunlar vardı ama değişebileceğine kendimi inandırıp onu sevmeye çalışıyordum ama hamilelikle birlikte ilgi istegimin artacağını ve karşılanmayınca daha çok yipranacağimi bildiğim için artık vazgeçtim istemekten bu da bende soğukluk yarattı..Günaydın.
Dünden bugüne soğumadınız birbirinizden sanırım.
Sonuçta 7 ay öncesine kadar sevişiyormuşsunuz.
Hani gebelik depresyonu gibi bir durum mu var?
Anladım da...Hamile kalmadan önce de bu sorunlar vardı ama değişebileceğine kendimi inandırıp onu sevmeye çalışıyordum ama hamilelikle birlikte ilgi istegimin artacağını ve karşılanmayınca daha çok yipranacağimi bildiğim için artık vazgeçtim istemekten bu da bende soğukluk yarattı..
Evet maalesef erkekler belki iyi bir baba,iyi bir arkadaş , iyi bir insan olabiyorlar ama eşlerinin duygularına hitap edemiyorlar biz kadınlar da ya çocuklar için ya da ekonomik şartlar vs. Belki de cesareti bulamadığı mız için kabullenmeye zorluyoruz kendimizi..babamda böle bir adam iyi bir baba iyi bir insaN ama odunun önde gideni derdi annem hep.bir güzel söze bir yudum sevgiye hasret kaldım derdi.şimdi her ikiside 60 lı yaşlarda annemin zoruynan babam bişiler yapıyo ama artık faydasız der annem.eğer ekonomik özgürlüğüm olsaydı bi dk çekmezdim babanızı der hep yüzünede söler.şimdilerde babamı mengere yapıyor yılların acısı çıkarıyor annem.biz üzülüyoruz kıyamıyoruz babama babamsa karışmayın hakettim ben der hep.
Tabiki o böyle bir durumda yakınlık gösteriyordu zaten bende bu duruma da kızıyordumAnladım da...
Hani sevişmek için de yakınlık olması gerekmez mi öncelikle?
O yakınlık göstermedi de siz mi ısıttınız ortamı?
Zanaa, nasıl yapılabılır bu? Ben de ıfkw doluyorum aynısımı yapıcam dıyleum ama onun canına minnet değil mi zaten? Yanı zaten ilgisiz ve benım ılgım umeunda olmuyor. Gercı bıZım sorunlar dağları aştı
Evet şu anda bunu yapıyorum ilk başlarda rahatsız oluyordu ama o bu duruma da alıştı zaten onun hayat düzeni bu, ihtiyaç duymuyor duygusallığa
Bilmiyorum ya tabii yaşayan biliyor sadece.Tabiki o böyle bir durumda yakınlık gösteriyordu zaten bende bu duruma da kızıyordum
Şimdi boşandıniz mı, şimdiki ruh haliniz nasıl??sevgisiz yaşamak berbat bir şey,
4 yıl dayanabildim.
Şimdi boşandıniz mı, şimdiki ruh haliniz nasıl??
Eşimle bunları paylaştım hatta bu sürece gelene kadar onunla defalarca konuştum yani duygusal paylaşımlarımlarimizin olmaması senden sogumama neden oluyor,hatta ona onu bir karşı cins olarak göremediğimi söyledim,hak verdi biraz ilgi göstermeye çalıştı ama onun hayat felsefesi bu değilki bir gün sonra yine aynı kişilik oluyor...
Sizinki geçiçi güzellikŞahsen benden çok güzel ev arkadaşı olurmuş onu anladım. Biz de bildiğin kankayiz son zamanlarda.
Terapisti kabul etmez denişsinŞimdi boşandıniz mı, şimdiki ruh haliniz nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?