Özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma bir sorum olacak...
Ben 8 aylık evliyim . Ve soruyorum; evliliğinizin ilk yıllarında yaşadığınız zorluklar nelerdi ? O dönemde yaşadıklarınızı hala yaşıyor musunuz? İlk yıllar zor mudur ? Yorucu mudur ?
İlk yıllar için önerileriniz var mı?
Fikirleriniz benim için her zaman önemli olduğu gibi bu konumda da önemli..
Sevgiler a.s.
Bende ilk yıllar ve zamanların zor geçtiğini söyleyenlerdenim, bir süre sonra ya karşınızdakini öyle kabul etmeye başlıyorsunuz, yada karşılıklı birbirinizi çok kırdığınız için artık öyle herşeye hemen kırılmıyorsunuz(alışıyorsunuz heralde).. Bilemiyorum neden böyle ama böyle işte...
O yüzden yeni evlilere kesinlikle tavsiye ediyorum kesinlikle ama kesinlikle aranızda bir düzen oturtana kadar bebek yapmayın, yoksa o kavgaların içine bir de bu stres girecek, hem birbirinizden uzaklaşırsınız, hemde bebeğin psikolojsini bozarsınız.
Bekleyin 2 yada 3 yıl zaten duruluyorsunuz bu arada, sonrasında minik bir bebiş hayatınıza katılsın.
Bende ilk yıllar ve zamanların zor geçtiğini söyleyenlerdenim, bir süre sonra ya karşınızdakini öyle kabul etmeye başlıyorsunuz, yada karşılıklı birbirinizi çok kırdığınız için artık öyle herşeye hemen kırılmıyorsunuz(alışıyorsunuz heralde).. Bilemiyorum neden böyle ama böyle işte...
O yüzden yeni evlilere kesinlikle tavsiye ediyorum kesinlikle ama kesinlikle aranızda bir düzen oturtana kadar bebek yapmayın, yoksa o kavgaların içine bir de bu stres girecek, hem birbirinizden uzaklaşırsınız, hemde bebeğin psikolojsini bozarsınız.
Bekleyin 2 yada 3 yıl zaten duruluyorsunuz bu arada, sonrasında minik bir bebiş hayatınıza katılsın.
15 yıllık evliyim ve tabi ki
bu konuda söyleyeceklerim var size...
kısa ve öz,
karşılıklı anlayış,saygı ,sevgi,güleryüz,
ve güven olduğu sürece ister 1 yıllık evli olun,
ister 50 yıllık evli olun sonuç mutluluktur...
tabiki ilk zamanlar anlaşmazlıklar olur,
düşünün ne kadar birbirini çok seven iki kişi de olsa,
aynı çatı altında yaşamak,huyunu suyunu öğrenmek,belki size
ters gelen davranışlarına alışmak,alıştırmak işte bu süreçte oluyor bunlar...
sonra rayına oturuyor ama..evlilik değil de insanlar yorar birbirlerini...
eh buda anlayışlı olmaktan geçiyor diyebilirim...
biz ilk günkü gibiyiz çok şükür...yani isteyince
o güzelliği yürütmek iki kişinin elinde...
sevgiler...
ne kadar güzel söylemişsiniz.......inşallah bizde sizin gibi 15.senemizde ilk günkü gibi oluruz..sizede daha nice 15 yıllar mutlu huzurlu geçirmeniz dileğiyle........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?