dün milliyet gazetesinde okudum kızlar...3,sf haberlerinde..evliliği kurtarmak için bebek yapmak tehlikeliymiş...çiftler sorumluluk arttığı için dahada mutsuz oluyorlarmış çocukla....anketle görüş bildirmişler düşünsenize...
çok mutlu bi evliliği olan bi ablam bana hep derdi ki;bi evliliğin oturması için ya 7 ya 10 yıl gerekir.sonrasında herşeyin daha güzel olduğunu göreceksin.Özellikle evli ve tecrübeli ablalarıma bir sorum olacak...
Ben 8 aylık evliyim . Ve soruyorum; evliliğinizin ilk yıllarında yaşadığınız zorluklar nelerdi ? O dönemde yaşadıklarınızı hala yaşıyor musunuz? İlk yıllar zor mudur ? Yorucu mudur ?
İlk yıllar için önerileriniz var mı?
Fikirleriniz benim için her zaman önemli olduğu gibi bu konumda da önemli..
Sevgiler a.s.
çok mutlu bi evliliği olan bi ablam bana hep derdi ki;bi evliliğin oturması için ya 7 ya 10 yıl gerekir.sonrasında herşeyin daha güzel olduğunu göreceksin.
gerçekten öyleymiş.bu yedinci yılımız ve ilk zamanlara göre bazı şeylerde çok yol aldığımızı,bazı şeyleri tamamen çözdüğümüzü görünce çok mutlu oluyorum.kesinlikle ilk yıllar biraz zor geçiyorŞeniz
benim bir arkadaş anlattı aynı evin içinde yaşamayla uzun yıllar flört etme aynı şey değil diye...hadi çok doğl bir şey bunu da konuşalım...mesela şiddetli geçimsizlik diyorlar ya..mesela cinsel uyuşmazlık da başlı başına bir sorun...onuda şidettli geçimsizlik adı altında boşanmaya götürüyorlar...birbirimize her yönüne ayak uydurmamız,bedenlerimizi birbirimize alıştırmamız ilk 6 ay zor oldu diye...zamanla birbirimizin ritmine ayak uydurmayı öğrendik dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?