Evlendim hemen hamile kaldım düğünüm eşyalarım hepsi borçmş sonradan öğrendim. Eşim çalışıyordu ama eve iki yüz elli gram kıyma girmiyordu borçlar yüzünden. Makarna yemekten bi hal olduk üstüne birde hamile kaldım doğum parasını borç almıştım. Çocuğum oldu biraz toparlandık derken eşim işsiz kaldı. Bir kaç ay perişan olduk. Hatırlıyorum da son bir TL kalmıştı bende masanın üstünde yeğenim görünce teyzem benim olsun mu demişti. Olsun tabi ki demiştim kara kara da düşünüyorum ekmeği ne ile alacağım diye. Yeğenim eve gidince o bir TL yi almayı unutmuştu. Çok sevinmiştim. Ekmek alacağım diye. Bir kere aileme yansıtmdm asla. Sonra eşim daha iyi bir iş buldu. Tam rahat edeceğiz derken. İşe alındığı gün tutuklandı. Hemde suçsuz yere. 5 yıla yakın yatarı var bir yılı bitti sayılır. Oğlumla kaldık öyle bir başımıza ama MUTLUYUM. Eşimi çok seviyorum. Rabbim ona sağlık sıhhat versin. Bana ve yavrusuna kavuştursun aminGerçekten merak ediyorum. Sanki çevremde ve burada gördüğüm kadarıyla mutlu olanların sayısı az evliliginde. İnşallah mutlu sayısı fazla olur. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Instagram'da ki o sunumcu,kocişkosunun bir tanesi yeni gelinlere rastlayınca insan sorguluyor tabi ki acaba herkes mi böyle diye.Şahsen ben gördükçe böyle düşünüyorum. Ama büyük bir kesimi değil diye tahmin ediyorum.
Bence evlilikte mutlu olmak istiyorsan eğer her türlü mutlu olursun.
Mutlu da yoktur mutsuz da ikisinin arası vardır. . Çünkü her evlilikde iyi zamanlar da olur kötü zamanlar daGerçekten merak ediyorum. Sanki çevremde ve burada gördüğüm kadarıyla mutlu olanların sayısı az evliliginde. İnşallah mutlu sayısı fazla olur. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Siz mutlu musunuz peki?Mutluyum oranı yüksek. Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?