- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
İnstada ki hayatlara özenen kendini onlarla kıyaslayanlar tam olarak o yanılgıya düşenler.Evlilikte; mutlulugun,mukkemel bir hayat ve kocişçi bir es olmaktan gectigini düşünmek ne büyük yanılgı.....Kimse mükemmel değil,hicbir ilişkide! sadece beklentisiz ve yetinmeyi bilen insan mutludur bence...haliyle cevresindeki tüm iliskilerinde de....
Yaa inşallahhhhhKocisci ne demek bilmiyorum. Ama benim mutluluğum için bu kadar didinen adamı el üstünde tutmayı seviyorum. İnşallah bir bebekle taçlanır yuvamız.
Rabbim kat kat artırsın mutluluğunuzuMutluyum
20 yıldır mutluyum hemde
Bir 20 yıl daha mutlu olacağım
Yani ,galiba , sanırsam
Amin hepimizinkini :)Rabbim kat kat artırsın mutluluğunuzu
Evlendim hemen hamile kaldım düğünüm eşyalarım hepsi borçmş sonradan öğrendim. Eşim çalışıyordu ama eve iki yüz elli gram kıyma girmiyordu borçlar yüzünden. Makarna yemekten bi hal olduk üstüne birde hamile kaldım doğum parasını borç almıştım. Çocuğum oldu biraz toparlandık derken eşim işsiz kaldı. Bir kaç ay perişan olduk. Hatırlıyorum da son bir TL kalmıştı bende masanın üstünde yeğenim görünce teyzem benim olsun mu demişti. Olsun tabi ki demiştim kara kara da düşünüyorum ekmeği ne ile alacağım diye. Yeğenim eve gidince o bir TL yi almayı unutmuştu. Çok sevinmiştim. Ekmek alacağım diye. Bir kere aileme yansıtmdm asla. Sonra eşim daha iyi bir iş buldu. Tam rahat edeceğiz derken. İşe alındığı gün tutuklandı. Hemde suçsuz yere. 5 yıla yakın yatarı var bir yılı bitti sayılır. Oğlumla kaldık öyle bir başımıza ama MUTLUYUM. Eşimi çok seviyorum. Rabbim ona sağlık sıhhat versin. Bana ve yavrusuna kavuştursun amin
Sen yarat bunu ? Neden hep erkekten beklenir bu sen ilgilen oda gaza gelecektir veya ufak ufak yonlendir hemen konuya girmeden alistir onu kendine yani cok sey yazarim bu konuda aslinda ama fazla alelen olur .Arkadaşlar benim en büyük sorunum şehvet yok,tutku yok, cinsellik yok.
2 buçuk aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?