:enbuyukkk:arkadaşlar evliliğinizde veya ilişkinizde en çok hangi taraf sabırlı davranıyor siz mi eşiniz mi? mesela ben 7 senelik evliliğimde ve eşimle flört dönemimizden bu yana sabırlı olan hep benimdir.hep alttan alırım konuşmaya ve sesimi yükseltmemeye çalışırım ama taki bardak taşıncaya kadar.siz nasıl davranırsınız?
Benim evliliğimde sabırlı olan kişiyi seçmek çok zor.
Eşimin bazı aksi davranışları vardır. İnanılmaz derecede sabırlı,alttan alan bir kadın olurum.:1rolleyes:
Ama benim öyle gıcık ve inatçı davranışlarım vardır ki,eşim beni nasıl idare ediyor ben bile şaşıyorum.:asigim:
Tek taraflı sabır,fedakarlık; ilişkiye ve kişilere zarar verir kanaatindeyim. Önemli olan eşinizle,sevdiğinizle birbirinizi dengelemek,eksiklerini tamamlamak...:1hug:
bizde karşılıklı.herkes neyi neden ne kadar sabredeceğini ve sinirleneceğini bildiği için ona göre hareket ediyoruz.ama genelde ben daha cadıyımdır kabul ediyorum..... :roflol:
Benim evliliğimde sabırlı olan kişiyi seçmek çok zor.
Eşimin bazı aksi davranışları vardır. İnanılmaz derecede sabırlı,alttan alan bir kadın olurum.:1rolleyes:
Ama benim öyle gıcık ve inatçı davranışlarım vardır ki,eşim beni nasıl idare ediyor ben bile şaşıyorum.:asigim:
Tek taraflı sabır,fedakarlık; ilişkiye ve kişilere zarar verir kanaatindeyim. Önemli olan eşinizle,sevdiğinizle birbirinizi dengelemek,eksiklerini tamamlamak...:1hug:
laleme katılıyorum:asigim:
bizdede aynı ben o kadar çekilmez o kadar sinir bir kadın oluyorum ki allah saklasın ben bile kendime sabredemiyorum:roflol:
ama kocamda çok aksi oluyor bazen fisfisfis
kendi der bana "beni senden başka kimse çekmez diye" şakkıdı
bende deşkama vede eylül danasına katılıyorum :asigim:
Allahtan bir sen bir de Belisimim biliyor şu Deşka muhabbettini..sırnaşık şey
lale sana küsüm canım benim neden haberim yok bakim:dilcikar:
+18'e giriyor canım.. Burada anlatılmazsırnaşık şey
Yani benim tek ilgi alanım :icecream:
:enbuyukkk:arkadaşlar evliliğinizde veya ilişkinizde en çok hangi taraf sabırlı davranıyor siz mi eşiniz mi? mesela ben 7 senelik evliliğimde ve eşimle flört dönemimizden bu yana sabırlı olan hep benimdir.hep alttan alırım konuşmaya ve sesimi yükseltmemeye çalışırım ama taki bardak taşıncaya kadar.siz nasıl davranırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?