evliliğinizde veya ilişkinizde.....

bxuxlbin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
79
3
86
55
İzmir
:enbuyukkk:arkadaşlar evliliğinizde veya ilişkinizde en çok hangi taraf sabırlı davranıyor siz mi eşiniz mi? mesela ben 7 senelik evliliğimde ve eşimle flört dönemimizden bu yana sabırlı olan hep benimdir.hep alttan alırım konuşmaya ve sesimi yükseltmemeye çalışırım ama taki bardak taşıncaya kadar.siz nasıl davranırsınız?

açikcasi tam anlamiylan eşim daha sabırlı yada ben daha çok sabrediyorum diyemem. Bazı konularda o altan aliyor bazılarında ben. İkimizinde asla tahammül edemiceği konular var ve bunları iyi biliyoruz duruma göre bazen eşim bazende ben altan aliyoruz. Öbür türlü zaten hep bi taraf altan alırsa biyerde bi patlama olur diye düşünüyorum. Dengeyi kurmak önemli mutlaka:1hug:

Benim evliliğimde sabırlı olan kişiyi seçmek çok zor.
Eşimin bazı aksi davranışları vardır. İnanılmaz derecede sabırlı,alttan alan bir kadın olurum.:1rolleyes:
Ama benim öyle gıcık ve inatçı davranışlarım vardır ki,eşim beni nasıl idare ediyor ben bile şaşıyorum.:asigim:
Tek taraflı sabır,fedakarlık; ilişkiye ve kişilere zarar verir kanaatindeyim. Önemli olan eşinizle,sevdiğinizle birbirinizi dengelemek,eksiklerini tamamlamak...:1hug:

Canım sevgilim hep alttan alır benim bebeğim yoksa benim gibi kazma nasıl idare edilebilir annamadım :sm_confused:
çok özledim aşkımı yine burnumun direği sızladı valla :çok üzgünüm:

laleme katılıyorum:asigim:
bizdede aynı ben o kadar çekilmez o kadar sinir bir kadın oluyorum ki allah saklasın ben bile kendime sabredemiyorum:roflol:
ama kocamda çok aksi oluyor bazen fisfisfis
kendi der bana "beni senden başka kimse çekmez diye" şakkıdı

bizde karşılıklı.herkes neyi neden ne kadar sabredeceğini ve sinirleneceğini bildiği için ona göre hareket ediyoruz.ama genelde ben daha cadıyımdır kabul ediyorum..... :roflol:

Aynen katılıyorum arkadaşıma. Yanlız ben biraz daha sinirliyim galiba Zaten eşimle aynı köylüyüz. Bizim evleneceğimizi duyanlar eşimin ailesine oğlunuz bu kızla hayatta yapamaz, çok fena o kız demişler :roflol: Ama çok şükür ki 5 sene oldu kocişimle :asigim: dengeleye biliyoruz birbirimiz

bende deşkama vede eylül danasına katılıyorum :asigim:

ben daha fazla sinirliyim kızlar 6 yıl oldu evleneli ama eşim hep beni alttan alıyor

dedigim dedik caldigim düdük oda öyle ama benim kadar degil bazen keciligi tutuyo tabi tutmuyoda degil

karsilikli biribirinimizi idare ede ede gecinip gidiyoruz :1hug:

açıkçası sözlüm askere gitmeden önce o hep benim kahrımı çekerdi..Ama asker olunca ah ah hep alttan alan taraf ben oldum..Ah bir de işe yarasa alttan almalarım..Neyse çok dertliyim bu konuda..

bizim evliliğimizde sabır konusuna göre değişiyor ama genelde ben daha sabırlıyımdır patladığımda çekilmem ama

arkadaşlar paylaşılarınız için teşekkürler ama benim eşim acaaaaaayip sinirli o yüzden sabırlı davranıyorum normalde bende çok inatçı bazen çok gıcık olabiliyorum ama dışarıya karşı eşime pek sökmüyo o yüzden onun sinirlenmemesi bizim açımızdan yani oğlumla benim açımdan ii.yalnız ben biriktirip sinirlendikten sona allaaaaaaaaah tutmayın kızlar beni tırnaklarım uzuyo saçlarım dimdik oluyor.işte bende öyle olmasını istemiyorum ama napıyım kocam senede bir gün görüyo bu halimi ama ben çok sık bizde böyle dengeledik kızlar.

tanıştığımız günden beri alttan alan taraf hep eşim olmuştur, bazen düşünüyorum da benim gibi cadıya nasıl tahammül ediyor

sabreden derviş muradına ermiş derler ya
bende o misal hep sabrederim:1rolleyes:

kabul edıyorum kocacım cok sabırlı bır ınsan. bende sabırlıyım ama genelde o bana katlanıyor dıyebılırız. ben cok cazgır oluyorum bazen adamı yıyıp bıtırcem haa. 11 yıldır tanıyorum esımı. 6 yıl fılort ettık 5 yıldır evlıyız kıyamam yaa. ozledım valla esım gorevde kızlar yaaa. bugun sabah ugurladım tttaaaa yarın aksama gorebılcem. canım benım kocacım cok sevıyorum ben onu.:asigim:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…