evliliğinizde veya ilişkinizde.....

Sevgilim daha sabırlıdır kavga anlarında falan ama normalde ben de onun birçok şeyine sabrediyorumm yani aslında karşılıklııı

genelde benim sabırlı olmam gerekiyor,..............

genelde ben alttan alırım...eşimin oldukça sinirli biridir...o nedenle tartışmaların büyümemesi için ben susmak zorunda kalıyorum çogunlukla....tabi haddini aşarsa benimde sabrım taşıyor....ben de karşılık verdiğimde tartışmalar büyüyor kavgaya dönüşüyor,bazen inatlaşıyorum bende....ama eşimin alttan aldığı çok nadirdir...

ahhhhhhhhh ah benim eşimde çok sinirli bende çok sinirliyim ama o benim sinirli olduğumun farkında deil sinirlendiğimi hissetmiyor bile olan benim psikolojime ve mideme oluyor napıyım canı saolsun.canım kocam o benim herşeyim

Ne hep ben, nede eşim sabırlıdır. Zamana ve olaylara göre değişir. Yinede genelleme yaparsak ben daha sık ve kolaypatlarım eşim daha sakin ve zor kızan biridir.Ama birbirimizi dengeleriz.

bende pek sabırlı davranamıyorum genelde hep car car konusan ben olurum bagıranda ben olurum o susar.aslında onun susması daha cok sinir ediyo beni yaa söylediklerime cevap alamayınca cıldırıyorum.beni kafaya takmıyo gibi görünüyo aslında ama amacı konusup olayı daha fazla büyütmemek bazen ben sözlerimle cok kıskırtıyorum onu oda bagırmaya baslıyo ööyle bise ama allahtan ne kadar bagırsakta birbirimize küsemiyoruz barısıyoruz hemen o dediklerimiz orada kalıyo.yani kısacası o bana cok sabrediyo sevgileeeerr

kesinlikle esim diyecegim cunki huysuz olan benim :asigim:sagolsun o beni co idare ediyor canim benimŞeniz,ama bazi durumlarda tabiki bende alttan almasini bilirim idare ederim yani zaten cok sakindir kocacim kolay kolay sinirlenmez benide uzmez:1hug:

Hani bu durumu kime sorsanız çiftlerden iki tarafta ben sabırlıyım der gibi ama 3 senelik biten ilişkimde çok laflarına sustum hep sabır dedim seslenmedim sonrasında ne oldu : ) içime öyle çok oturmuş ki onca şey ve sevgim öyle yavaş yavaş ölmüş ki alakasız bir sebep yüzüne son noktayı koydum.

Acaba diyorum susmasaydım da bende o an içimi ne yakıyor söylesemiydim. Olacağın önüne geçilmezmiş napalım : )

bizde de her iki taraf yeri geldiginde alttan alíyoruz,benimde var bazi konulari alttan alamam bunu esimde biliyor,esimind ayni yaniikimizde birbirimizi idare etmeye calisiyoruz böylece :)

tabiki biz sabırlıyız.Bardak taşıncada son sözü ben söylerim,genelde benim dediğim olur.Fakat bizim ailede ikimizin birden söz hakkı olur herşeye beraber karar veririz.

bizde cogu zaman esım sınırlenınce cok delı oluyorum dılımın kemıgı olmuyor cok hatalar yapıyorum sonrada oturup aglıyorum ben ne yaptım dıye ama sagolsun esım hep sakınlıgını korur cok sabırlıya benı cekebılıyor

bizde nisanlilik dort bucuk senede evlilik dersek yedi senedir beraberiz .ya zamanina gore desek daha dodru bu arada benim uc yasinda bi oglum bide subatta bi kizim olucak insallah.hamilelik donemlerini cok sik :dance:yasadigimiz icin bide insan hamileyjkken cok deyisiyo bu donemlerde genelde esim altan alir.ama cocugumuzla alakali konularda ben altan alirim cunku cocuklara cok sabirsiz ve acelecidir.bende oglusumla esimin arasini bulmak icin paspas oluyorumkafamçokkarıştı

eşim benden daha sabırlı... sadece bizim ilişkimizde bana karşı değil hayata duruşu o şekilde...
ben kısa vadeli durumlarda çok sabırsızım... çabuk parlarım... anlık tepkiler veririm.. o daha olgundur..
daha sakindir...
bu demek değil ki ben bağırıp çağıran o da beni alttan alan taraftır... birbirimizin limitlerini bilir, o sınırların dışına çıkmamaya önem veririz ikimizde.. çünkü o da çok zordur ben de... o da taviz vermez ben de...

kesınlıkle esım daha sabırlıdır benı cekmek kolay degıl fazla kaprıslıyım o da zaman zaman delırıyor gercı ama dengelızyoruz ıste bırbırımızı..

ben esiyorsam o sakin bir liman olur... sesizce dinler alttan alır saçımı okşar...

o esiyorsa ben onu sakinleştirmeye çalışırım..

ben çok bağırıyorda olsam beni kucağına alır sarılır saçımı okşar ben hala sayar söverim o sakince dinler...öper okşar çok sabreder.. ben bütün sinirimi boşaltıp uyurum. yada gezmeye gideriz.
ama günlük yaşamda ikimizde birbirimize çok sabrederiz.

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evlıyım genelde alttan alan eşim oluyor ama bazen bu kadar sakin olması benı çıldırtıyoo :jeyyar:

sıfır tavizle hangi evlilik yürür ki...
mutlaka tavizleriniz vardır...mutlaka...

doğru okursanız doğru yorumlarsınız...
birbirimizin sınırlarını iyi bilir o sınırları aşmayız dedim... çünkü o sınırlar aşıldığı takdirde ikimizde taviz vermeyiz kendimizden... o nedenle de o boyuta getirmeden çözeriz... ikimizin de en belirgin özelliği inat... birbirimize karşı bardağı taşırmıyorsak bu ikimizin özverisiyle olur... birimizin değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…