sanırım konuyu doğru okumadınız...doğru okusaydınız doğru yorumlardınız...
zira konu evlilikteki tavizler, alttan alan tarafın kim olduğu...sınırlar aşıldıktan sonra kimin taviz vereceği değil...
zira o durumda ben asla taviz vermem, tükürdüğümü yalamam demek kolaydır...
valla sanırım eşim beni hep alttan alıyor ben biraz sanki edepsiz gibi bişeyim çünkü bazen onun gözlerindeki ateşi görebiliyorum ama sesi solugu çıkmıyor garibimin amannn napim bende başka türlü çekilmem gayrı zemuszemuszemuszemus
Bence yerine göre bazen kadın bazen de erkek alttan alır.
Yoksa çekilmez.. Bir tarafı hep ağır basan terazi gibi olur evlilik.Ne olur, gerek yok denir artık tartmaya,nasılsa ağırlık bir tarafta.Diğer taraf düşünür,ya bezer ya da bu evliliğin sonunun olmadığını sezer,ya çeker gider ya da oturur kaderine boyun eğer :gitme:
evlilik bu işte.....iki kişilik bir oyun....roller zaman zaman yer değiştirir önemli olan dengeyi sağlamak....kavgasız gürültüsüz ev olmaz yeterki küskünlük olmasın.....yeri geldiğinde tartışılır hatta az ileriye gidilip kavga da edilir amaa yeter ki iletişim kopmasın.... ,iletişimi koparan eş ne çekilmezdir ne cansıkıcı bir durumdur........allah vermesin......
bunca yıllık evliliğimde şöyle dolu dolu tartışıp, kavga edip sonra da barışmanın tadını hiç yaşayamadım.....namı diğer küskün beydir onun adı.....benneyaptımki
laleme katılıyorum:asigim:
bizdede aynı ben o kadar çekilmez o kadar sinir bir kadın oluyorum ki allah saklasın ben bile kendime sabredemiyorum:roflol:
ama kocamda çok aksi oluyor bazen fisfisfis
kendi der bana "beni senden başka kimse çekmez diye" şakkıdı
biliyorum beni annemden ve ondan başka kimse çekemez...:kedi: nazım kaprisim he onlara ....
sinirliykende çok çekilmez oluyorum....bazen kendime ben bile dayanmıyorum....huysuz ve tatlıyım....:1rolleyes: :asigim:
ama tabi ki her ilişkide olduğu gibi karşılıklı sabır ve özveri de yerine göre gerekli ve olması gerek....