evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar bır taktık aldık
denerız hemi a.s

-tatlicadiarzu- adam amelıyat yapmıs sankı yaa romantık degılmıs hakketen
e sonra gel de soguma ılk geceden püffffffffffff doktor karısı olmak da zormus -tatlicadiarzu-

Benim düğünüm gündüz olmuştu öğle düğünü yanihihoyyyt:sm_cool::dance::teytey:sositososito
Öğleden sonra saat 16:00 gibi arabayla Antalya yoluna çımıştık
Bir-kaç saat otel aradıkdan sonra sonunda beğenip bir otele yerleştikkksengözlerimebaksanab
Oteldekiler yorgunluğumu gözümden okumuş olacaklar ki yemeğimizi odaya göndermişlerdi çok süperdiherşey yaacokacimcoook otelde hizmet muhteşemdi
Yemekde bize özel balık vardısengözlerimebaksanab
Yemeği yiyip uyumuştuuuuuuuummmmm daha doğrusu sızmıştımmmmirmirmirmir

klava:klava:
Biz de önce gelinlik damatlıkla kirvemiz ve onun yeğeniyle kebapçıya yemeğe gitmiştik. Çünkü düğünümüz öğlendi ve sabah da hiçbirşey yemediğimiz için patlayana kadar yemek yedik.
,
Sonra hep beraber eve geldik. Kirvemiz çay koyda içelim gelin hanım dedi, ben mutlu mutlu mutfağa gittim, bi baktım dolap bomboş. Son kuruşumuza kadar harcadığımız için eve alış veriş yapamamıştık.Eşim de annemler yapacak demişti.

Bırakın çayı, su bile yoktu. Salonda da son kuruşumuza kadar almışlardı. Dolabı ve evi bomboş görünce gelinlikle ağlamaya başladım. Kirvemiz gitti, bişeyler aldı. Biz de ertesi gün elimizde kalan son çeyreklerden birini bozdurup eve alışveriş yaptık.

KISACASI BERBATTI YANİ...

Benim 11 yil oldu,bu yüzden tam detaylariyla hatirlamiyorum
ama dügünden sonra otele gitmistik,sabahta kalkip kahvalti bölümünde
kahvalti etmistik.Sonra disariyi biraz gezmistik.Geri kalan bütün günü
,tekrar yemek yemek icin disariya cikmak haric,hep odada gecirmistik.
Ama neler yapmistik pek hatirlamiyorum.

Nikahımın ardından akşam eğlenmeye gitmiştik oradanda evimizee :) sabah erkenden uçağımız kalkacaktı ve eve geldiğimizdede saat çok geç olmuştu sabaha karşıydı bi iki saat kestirdik ve yola çıktık herşeyimizi bi kaç gün öncesinden hazırlamıştım bu yüzden hiç bi telaşım olmadı yola çıkarken ilk günümüz bizimde yolda ve otele yerleşmekle geçti. Nisan ayı olması nedeniyle havada biraz problem yaşamıştık uçak uzun bir süre Antalya'ya inemedi ve Dalaman'da bi iki saat bekledi sonunda otele kavuştuğumuzda çok güzel karşılandık çok güzel hizmet aldık. Odamıza yerleşmeyi bekleyemeden lobbyde koltukta kocacııımın kollarında kestirmiştim biraz :) Güzel geçmişti tatilimiz ve ilk günümüz. Nikahımızın olduğu gün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tabi tek bir kişi yüzünden hayatımın en güzel günü mahvolmuştu o gün mutluluktan uçmam gerekirsen sinirimden üzütümden ağlamama sebep olan o kadını asla ve asla affetmeyeceğim.

ne ruhsuz bir kocan varmış
çok kötü yaa

yurt dışına gidecektık sabah marketegittik ordan annemlere gıttık daha sonra dısarda kuyumcuda bankada daha sonrada kayınvaldemlerde durup kaldıgımız otele gittik

Yazılanların hepsini okudum hüzün olsa bile çok güzel bir gün idi
benim düğün stresim düğün salonuna girinceye kadardı..
Eşimle ikimizin hazırladığı slayt gösterisini
salondaki tüm konukların izlemesi ve aşkımıza şahit olmaları muhteşemdi
biz gelin odasında bekliyorduk ...slayt gösterisinin müziğini duyunca eşimde bende çok heycanlandık el ele tutuştuk çocuklar gibi:)
görümcem geldi ve hazırladığınız slayt muhteşem olmuş
gözlerim doldu walla dedi..
Neyse süperdi düğünümüz acayip kurtlarımızı döktük
eşimde bende:)sonra herkezle vedalaşıp gelin arabasına bindik:)
tabi ailemden kimse gelmedi..
öne görümcem oturdu..şöförümüzde eşimin arkadaşıydı..
Yolda giderken herkez kornaya bastı..tanımadıklarımız bile..
Eşimin arkadaşı benim için özel bir cd hazırlamış.görümcem müzik yokmu deyipte
cd çaları açmasıyla anlaşıldı olay en acıklı müzikleri koymuş neymiş beni ağlatacakmış..ağlarmıyım çok mutluydum çünkü
nese kayınvalidemlere geldik herkez bizi orada bekliyordu
ben arabadan indim.eve çıktık kayınvalidem bana kapının önünde bal yedirdi
kolunun altından geçtim adetmiş
ev kalabalıktı ben eşimin odasına geçtim kayınvalidemler gelinliğimle bana abdest aldırdılar..eşimide akrabaları camiye götürdüler..
Sonra eşimin yardımıyla gelinliğimi çıkarıp üstümüzü değiştirdik
doğru otele gittik..banada dediler evde kalın diye ama dinlermiyiz hiç..
Nese otele gittik.odaya bir girdim..yatağımın üzerinde kocaman bir gül demeti
yaşımın sayısı kadar:)hizmetleri süperdi herşeyimiz vardı odamızda tatlılar abur cubur ..ertesi gün enişteyle kayınbabam bizi almaya geldi ..annemlere geçtik orada kaldık bir gün..annem bana yolluk falan hazırlamış evimiz başka şehirdeydi çünkü birde benimkisi kış düğünüydü..
Neyse herşeyi arabamıza yükledik..annem ve kardeşim yolcu etmek için kapının
önüne kadar geldi.tam arabaya binicem son kez bir daha sarıldım canım anneme
ağlamaya başladı.yapma dedim ağlama ben o kadar yolu nasıl giderim dedim
ama anne işte ben arabaya bindim eşim gaza bastı .son kez anneme ve canımın içi kız kardeşlerime son defa daha baktım..
Bir anda yüreğimden bişeyler koptu
öle ağladım ki anlatamam size ..
çok canım acıdıı ama atlattım o günleri
hem ağlarım hem giderim olayı oldu benimkisi.....

Son düzenleme:
benimki çok güzeldi yaa. düğünden eve geldiğimizde yorgunluktan ölmek üzereydimm. eşim hemen gelinliğimi çıkardı. saçımdaki tokaları tek tek çözdü. beraber duşa girdik (ayyy utandım). :) ama mecburendi saçım kaskatıydı tek başıma çözmem mümkün değildi.
neyse sonra oturup yatağımızda altınlarımızı saydık. sonra da adettendir diye e hadi yapmazsak olmaz dedik (önceden yaşanmıştı bazı şeyler).
ertesi gün de kalktık kahvaltı yaptık evimizde akrabalarımız hala burda olduğu için hem annemlere hem kayınvalidemlere gidip herkesi gördük,uğurladık. sonra evimize gelip keyif yaptık bol bol. balayına 3 gün sonra çıktık zaten....
çok güsel ve farklıydı yaa. yeni ev yeni hayat yeni satatü değişik bir gündü.

ayy çok şekerrr :)) Allah herkese bir ömür mutluluk huzur versin inş...bunca güzelliğe , hayatımın aşkını bulmama rağmen evlilikten çook korkuyorum yaaa..napcam bilmem.ama şu anlattıklarınız çok hoş gerçekten

benım dugun gunum cok ılgınctı dugun salonuna gıtmeden once buyuk bır kaza atlattık.. neyse hem agladım hem oynadım arabada.. rizeli oldugumuzdan el ele verıp karadenız muzıgıne eslık ettık :)) esım ben ve arkadasım..

dugunden sonra konvoyla gıderken ben camı actım muzık actılar ve cok uzun olan duvagımı camdan cıkartıp elımdekı kırmızı mendılı sallayarak oynadım mıllet aaa gelıne bak dıyordu :)) bır bırlerıne bızı gosterıyolardı kaydirigubbakcemile3 sonra esımın cocukluk arkadası bızım gelın arabasını durdurdu ve esımı lafa tuttu dıger arkadasıda esımı orda oyalanırken benı kendı arabalarına aldılr ve bastılar gaza bende eglence olsun dıye sesımı cıkarmadım :)

esımde sınırlendı ve gelın arabasıyla bırden bızım oldugumuz aracın önunu kestı ve ıkıncı kazadanda kıl payı kurtulduk.. esım sınırlndı cunku evde herkes bızı beklıyordu..

eve geldık neyse... ben salonun ortasında cocuklugumdan berı yapmak ıstedgım seyı yaptım ve gelınlıgın eteklerınden tutup bır kac defa döndüm... bu hayalımdı( nedense boyle bıseyı hayal etmıstım :1rolleyes:)

arkdsm benım sacımı actı ve uzerımı cıkardık mecburduk cıkarmaya abdest alıp ımam nıkahı kıyılıcaktı ( yanı romantzm planları suya yattı).. nıkah kıyıldı.. buyukler gıttı. gencler kardesler kuzenler arkadaslar fılan dugun oncesı yaptıkları bır ınat yuzunden sabah 6 ya kadar bızle oturdular :1closedeyes: bende acıktım kaynımın calıstırdıgı bufeden yıyecek bırseyler getırttım.. bırazda alkol alındı fılan sonra herkes gıttı.. bız uyuduk.. 1 de kalkıp evde baglantı olmadıgından ınternete gırdım.. aılemle konusmak ıcın.. internet cafeye gıttık kaydirigubbakcemile3 mıllet msnde manyakmısınız ya dıyodu :))

sonrta alıs verıs yaptık bır suru temızlık malzemesı aldım ve aksam saat 7 ye kadar temızlık yaptım naniknanik sonra kayınvalıde hanım geldı bızde gece 11 de yola cıktık...

yanı ılk gun pek guzel dııldı kızlar:))

sabredıp okuyanlara tesekkurler

ben ve eşim farklı şehirlerde olduğumuz için iki şehirdede düğün yapıldı
bizim memlekette düğün 3 gün olur. zaten yorulmuştum.
birde geldik eşimin memleketinde düğün yapıldı. ayaklarımın üstünde zor duruyordum düğünde.
balo bitince kapıda ailemle vedalaştım. sonra gelin arabasına bindim. yengemi gördüm kaldırımda. gözleri dolmuştu. ağlamaklı oluverdim öyle senağlama eve gidene kadarbir korku...
yüreğim güp güp atıyordu.delikafadulden 5 kat nasıl çıktım bilmiyorum. bizimle beraber eltimler, görümcemler, arkadaşlar geldi toplam 6 aile yani.. oyy neymiş yumurta kırdırcaklarmış damada, banada kahve..
zaten canımdan bezmişim. ayakta duramıyorum.Çok üzgünüm çoook
ben oralı olmadım tabi. görümcem yazık kalktı mutfağa gitti bende peşinden gittim. ben yaparım kahveyi dedi. sen gelinlikle yapma üzerine dökülür, kahve içmeden gitmezler şimdi dedi. sonra nasıl betim benzim attıysa, canımya kıyamam korkma dedi..
canım sıkıldı onların arasında. hem korkuyorum hemde yalnız, kimsesiz ilk defa yabancı insanlar arasında öyle yalnızdım kimsesiz.. eşimde yabancı gibi gelmiştim. cok yalnız hissettim kendimi...
neyse onlar gitti. ben kös kös gitim saçımdaki tokaları çıkardım. benim adam geldi napıyorsun dedi.napcam tokaları çıkarıyorum dedim.:bbo: geldi kalanları çıkardı. sonra duşa girdi o abdestini aldı namazını kıldı. bende namazımı kıldım. kardeş kardeş yattık. kaydirigubbakcemile5kandil günüydü de..
sonra sabah biri beni dürtüklüyor.:1shok: zaten yorgunluktan gözümü açamıyorum. yavv noluyor derken
bir kaç deneme sonunda yapabildik malum işi.... :1rolleyes:
sabah kuzene aratmışlar bizimkiler. naptılar işi diye. kız kusura bakma sizinkiler merak etti ondan arıyorum dedi. iyi dedim nolsun iyi herşey yolunda..
sonra kayınvalideye kahvaltıya.. kocama bakıp oldumu diye soruşunu gördüm. hala gülesim gelir.:roflol:
yakasına bi tane küçük altın taktı. :hooray:
utanırım diyordum. amaaann ne utancam onlar çağırdılar biz geldik dedim içimden...
güzel bi kahvaltıydı gerisni nasıl geçirdik hatırlamyorum..
altın falan saydıkmı bilmiyorum.. ama alışverişimizi düğünden önce kendimiz yapmıştık. eşimde tavuk mavuk pilav baklavayı kendi yemişti. o korkuyla iştah falan kalmamıştı bende. güzeldi ama.

ya bizde dügün yorgunluguyla yollara düşenlerdeniz....sabahın 5inde havaalanındaydık.....

evliligimizin ilk günü süperr bi kahvalti sofrasi hazirlamisdim ama esim uyuyo diye bi türlü uyandirmaya kiyamadim kendi kalksin diye oda yazik uyanmis yatakdan cikmiyo benim gidip kaldirmami bekliyomus :)
sonra babasi gilden tel geldi kahvalti yapmadiysaniz gelin diye hazirlanip oraya gitdik sofram el dokunulmamis bi sekilde kaldiydi ama adetmis gelin ertesi el öptük sonra kayinvalidemlerle büyüklerimizi ziyaret etdik....

Evliliğinin ilk gününü bizim gibi geçiren dünya üzerinde başka bi çift olmadığına kalıbımı basarım!!!
Ne kadersizmişiz ki gece rüzgar ters esmiş ve apartmanda sadece bizim mutfak bacamız açıkmış. Haliyle apartman bacasında yıllarca biriken bütün is benim gelin mutfağıma dolmuş...Sabah kahvaltı etmeye diye mutfağa girdiğimizdeki manzarayı tahmin bile edemezsiniz.
Evliliğimin ilk günü mutfaktan is temizleyerek geçmişti. Pek bi hijyenik gündü!!!!!!!

bızde sabahın korunde kalkmıstık ucaga yetısmek ıcın.balayına gıtmıstık

Evliliğimizin ilk günü evcilik oynadık:) Hani sanki evliymişiz gibi,flortten çıkmışız hayatlarımızı birleştirmişiz birbirimize söz vermişiz gibi,ölene dek tek yastıkta tek yürekte.
Rüyada oynadık birlikte,anın tadını çıkardık..
Evvelsi gün bakmışız ki evciliğimiz rüyamız gerçeğe dönüşmüş,sahiden evlenmişiz:_)
Meğer ilk gün anlayamamışız gerçekliğini sevda sarhoşluğundan,anlatamamışız...

ay cok tatlı analtmşsn ya
çok hosuma gıttı
rabbım bana da nasıp eder inş
ama kahvalt konusnda degılkaydirigubbakcemile3 yanı son olmasıncokacimcoook

evliliğimin ilk qünü süperdi yaa düğün qünü ßaşlı ßaşına süper qeçti zaten akşam evimize qelince 2 qörümcemde ßizimle ßeraßer qeldiler evimizde eşimle ßize ßikaç resim çektiler :1closedeyes: ayy çok qüzeldi ya daha sonra resim çekilme faslı ßitti ßiz eşimle oturduk onların qitmesini ßeklioruz aradan 1 saat qeçti yok 2 saat qeçti yok ama qörmeniz lazım qörümccelerim ßir muhaßßete tutturmuşlar ki sanki uzun yıllardır konusmuolar da konusacak ßizim düğüün qecemizi ßulmuşlar:1shok:klava: eşim çok sinir olmustu taßi ßen (qeleneksel korkularımdan dolayı) hayatımdan memnunsırnaşık şey eşimde ßenim memnuniyetimin farkında iyice uyuz olmustu sırnaşık şeysırnaşık şey daha sonra eşim salondan kalkıp küçük odaya qeçti uzandı ve qitmelerini ßekledi mirmirmirmir taßi ßiz yorqun uykumuz qelmiş ßi şekilde duruoz ölece sırnaşık şey qörümcemler qiderken eşimin yüzündeki mutluluk ifadesini qörmeliydiniz :roflol:sırnaşık şey:lepi: çok qülmüştüm yaa sırnaşık şey ama ßenim açımdan herşey süperdi :lepi: eşimle aynı evi paylaşmak mükemmel ßişey :asigim:ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…