E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
anlatma sırası bana geldi demek...
ee oku oku anlatmamak ayıp olur demiii
(birde bana dedilerki gece soyunurken gelinliğini onun damatlığının üstüne koy ama çaktırma senin sözün geçer ben onuda yaptım )
çok şükür mutluyuz 1,5 yıl oldu Rabbimde bozmasın kimsenin ağız tadını....
valla ben anlatsam sinirden verem olursunuz biz eve geldik gece 11 de sonra eşimle takışarı falan saydık bu bana baktı ayşe çok yprgunum bugün yapmayalım dedi bende dedim ya bugün yapmazsak daha zor olur dedim sonra neyse ii tamam o zamn sen üstüneü değiş ben gelirim birazdan dei ben dedim heralde bi süprizi var çıkmış balkona püro içiyo bende çıktım gelinlikle salak salak bakıyorum ne yapıyo bu ya d,ye sonra geldik içeri üsütünü çıkarsana ne beklion kız dedi sen çıkar dedim oy tamam dedi başladıı çıkarmaya kaldım cıbıl yatağa geç dedi sonra Bİ İGNE ALMIŞ gelmiş ne yapacaksın onla dedim manyak mısın dedim dedi canın yanmasdın hiç diye batırmayacam merak etme dedi eşim kadın doğum uzmanı da o zaman asistadı ama oraya sıktı sonra bacaklarımı kaldıordı böyle tut dedi sobra bide vazelin getirdi bana neyse ya uzatmayayım hiç bişey hissetmedim 0 ama hiç bi baktım bütün yatak batmış kandan neden bu kadar jkanadı ya normal mi bu dedi bende ee bi doktora sorsak bari dedim :))) neyse her tarafına baktı iicene utandım artık sonrada beni ters yatırdı altıma bi kaç şey serdi gitti sigara içmeye gene geri döndü yattı sabah uyandım maç izliyo televizyonda yani hiç romantik değildi benim için..
valla ben anlatsam sinirden verem olursunuz biz eve geldik gece 11 de sonra eşimle takışarı falan saydık bu bana baktı ayşe çok yprgunum bugün yapmayalım dedi bende dedim ya bugün yapmazsak daha zor olur dedim sonra neyse ii tamam o zamn sen üstüneü değiş ben gelirim birazdan dei ben dedim heralde bi süprizi var çıkmış balkona püro içiyo bende çıktım gelinlikle salak salak bakıyorum ne yapıyo bu ya d,ye sonra geldik içeri üsütünü çıkarsana ne beklion kız dedi sen çıkar dedim oy tamam dedi başladıı çıkarmaya kaldım cıbıl yatağa geç dedi sonra Bİ İGNE ALMIŞ gelmiş ne yapacaksın onla dedim manyak mısın dedim dedi canın yanmasdın hiç diye batırmayacam merak etme dedi eşim kadın doğum uzmanı da o zaman asistadı ama oraya sıktı sonra bacaklarımı kaldıordı böyle tut dedi sobra bide vazelin getirdi bana neyse ya uzatmayayım hiç bişey hissetmedim 0 ama hiç bi baktım bütün yatak batmış kandan neden bu kadar jkanadı ya normal mi bu dedi bende ee bi doktora sorsak bari dedim :))) neyse her tarafına baktı iicene utandım artık sonrada beni ters yatırdı altıma bi kaç şey serdi gitti sigara içmeye gene geri döndü yattı sabah uyandım maç izliyo televizyonda yani hiç romantik değildi benim için..
Hatırlamazmıyım 3,5 sene oldu.Şimdi biz düğün salonundan çıktık ve aklıma birşey geldi aklıma gelen şey...
--- Lise yıllarında arkdaşlarla konuşurken ölümle ilgili demiştimki ben kırmızı BMW 'de şaronpole yuvarlanıp ölücem :1ninca: çocukluk işte...
Neyse herkezin elini öptük arabaya tam binicem aklıma bu sözüm gelmezmi :1shok: bi anda panik oldum çünkü gelin arabamız gamyoncuiremsu kırmızı BMW amannn ben tırsmazmıyım eve gidene kadar ne dualar ettim ALLAH 'ım ilk günümü göreyim:roflol: eşime yavaş kullan hız yapma sölemiyomda sırnaşık şey
Neyse sağ salim bir şekilde eve geldik ayaklarım nasıl ağrıyor yere basamıyorum.Sonra yarım saat saçlarımda ki tokları çıkardık kafamçokkarıştı sonra ben bıcıbıcı yaptım kafam insin diye :))) sonra ımmmmsölemem..... HMMM ondan sonra da uyudukkk, bir kalktım anammmm ben nerdeyimm :1shok: bu ev kimin çok güzel duygulardı ev mis kokuyor mobilyalar nevresimler herşey mis çok güzel di yaa bak şimdi aklıma geldi offf off . Sonra canım kocam kahvaltı hazırlamış ve yatağıma getirdi (TABİ BU İLK VE SONDU ) :mymeka: bi daha getirmedi .. N e sölim açıkçası daha fazla hatırlayamadım :)))
sadece evlilikte en mükemmel gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?