E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
benim eşimin ailesi burda değildi nikahtan sonra abisinin evine gittik.yakınlarına yemek verecekmiş kayınvalidem.kadın-erkek ayrı oturdu 4-5 saat gelinlikle sıcakta kadınların arasında süzülüp oturdum.sinirden yemek bile yiyemedim.geceeve geldik.birşeyler atıştırdım.eşim saçımı açtı duş alıp biraz tv izledik yattım.hatırladıkça sinir oluyorum hala
bizim ilk günümüzde malum geç kalktık kayınvalidemi gidicez tabi biz öğlende geliriz ya dedik ama saatt ikindi olmuştu . kayın valideme gittik ne dese beğenirsiniz.. neden bu kadar geç kaldınızki :bbo: .... elinin köründen akşam çok işim vardı gecede uyayamadım nedense bilmiyorum demek vardıda hadi dedim edebimi bozmayayım.. öle işte akşam oldu ve eve geldik....
küçük böcükcüm : :)) inşallah sewip sewilebileceğin her anlamda anlaşabileciğn diğer bir tabirle ruh ikizini bulursun sende ewlenirsin we çoookk mutlu olursun.doğru kişiyle yapıldığı zaman dünyanın en güzel mutluluklarından birisi bu..sewdiğin adamla kocaman bi yatağın ortasında sımsıkı sarılarak uyumak güne onunla birlkte başlamak ona yemek yapmak yerken yüzündeki mutluluğu görmek heryerde her koşulda brlkte olmak.. okdr çok şey wrki yazmakla btmez..doğru kişiyi bulduğuna inandığında sakın uzak durma ewlilkten :))
ay evlenesım geldı ya cok guzelmıs ılk sabahlar
ama evlencek adam yok pıyasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?