evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neye sınır oldun anlamadım canım

Evlendim eşim yanımda değil bir sürü tanımadığım kadın.Çok sıkıcı konuşamıyorsun ortak nokta yok...

harika bir gün geçirmiştik
sabah uyandğımda ve eşimi yanımda gördüğümde bir çığlık atmıştım
oleyyyyyyyyyyyyy rüya değilmiş,evlendik işte sonunda diye:teytey:
gün boyunca evden çıkmadık
televizyonumun,buzdolabımın,bardağımın çanağımın hatta tuvalet kağıdımın bile doya doya tadını çıkarttım
yarım saatte bir evlendiğimi hatırlayıp hatırlayıp zevkten dört köşe oldumkaydirigubbakcemile3
harika bir heyecan ve tarif edilemez kadar güzel bir gündü
keşke tekrar başa sarıp tekrar yaşayabilmek mümkün olsaydı:1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol:
canım ya tepkine çok güldüm vallahi inan bende aynı tepkiyi veriridm ya bu kadar anlamsız bir soru olamaz!!!!:roflol:

büyük bir kalabalık eşliğinde ewimize gelmiştik.ne ailesini nede benimkiler umrumda bile olmadı beni kucağına alarak girdik ewimize..bana rahat olmamı söyleyen birsürü insan vardı etrafımda:))zorda olsa hepsi gitti ve ewimizde başbaşa kaldıkk:) duwağımı ve gelinliğimi çıkartma merasimi eşime aitti:)) sonraa .... :)) uykusuz bir gecenin sabahında önce kayınwalidemlere sonrada annemlere gidip el öptük aynı zamanda balayına gittiğimz için wedalaştık.we balayı için düştük yola uykusuz olduğumuz için o günüde otelde geçirdik..mükemmel bir balayının ardından döndük ewimize.2yıldır aynı tatla dewam ediyoruz ewliliğimize:))allah herkezin mutluluğunu daim etsin.

ne güzel hepinizin mutluluğu daim olsun...
evlilik fikrinden çok uzağım ; üstelik 2 ay önce de sevgilimle ayrıldık ama valla evlenesim geldi :)

ilk gununde mutlu olanlar ne kadar az yahu:1shok::çok üzgünüm:
gozum korktu yemin ederimsenağlama

ben bütün gün ağlamıştım gözümü başka bi memlekette açtım yanımda sevdiğim ama o gün yabancı hissettiğim utandıgım bi adam ve annesizlik çok zor bi gündü

küçük böcükcüm : :)) inşallah sewip sewilebileceğin her anlamda anlaşabileciğn diğer bir tabirle ruh ikizini bulursun sende ewlenirsin we çoookk mutlu olursun.doğru kişiyle yapıldığı zaman dünyanın en güzel mutluluklarından birisi bu..sewdiğin adamla kocaman bi yatağın ortasında sımsıkı sarılarak uyumak güne onunla birlkte başlamak ona yemek yapmak yerken yüzündeki mutluluğu görmek heryerde her koşulda brlkte olmak.. okdr çok şey wrki yazmakla btmez..doğru kişiyi bulduğuna inandığında sakın uzak durma ewlilkten :))

tüm bu güzellikleri sen de hep yaşa :)

aayy gerçekten de benimde çok hoşuma gitti valla ... ahh ahh bizede birgün sevdiğimz kişiyle evlenip böle güzel sabahlar geçirmeyi nasip eder inş Allahım ... çok gzl ya

Nasıl özendiriyor ya böyle şeyler okumak.:asigim:Ben evlendiğim sabah yanımda aşkımı görünce evlendiğime beni inandırana kadar baya çaba sarfetmesi lasım.....Ben çok zor inanırım herhalde hayallerimin gerçek olduğuna bu gidişle....kaydirigubbakcemile3

Ayyyyyyy ne güzelllllllllll Allah bütün evlilerin mutluluklarını daim etsin, biz bekarlara da burada böyle anlatacak mutluluklar yaşamayı nasip etsin. Çok imrendim vallahi ne güzel şeyler paylaşmışsınız, gönlünüze sağlık a.s.

sabah kalkıp markete gitmiştik sonrada bi güsel kahvaltı hazırlamıştı kociş bana güseldi yani :))

Biz evliligimizin ilk gunu kayinvalidemlerde oldugumuz icin pek ozel bir sey olmadi.
ama yinede cok guzeldi.sabah biraz gec uyandik.kahvaltimiz hazirlanmisti uyandigimizda.ben cok mutluydum cunku artik ayrilmamak uzere kavustugumuzun ilk gunu idi.:asigim:bu kadari aklima geliyor.daha sonrada pirrrrrrrrr hindistana uctuk

bekar arkadaslar hic merak etmeyin.bu guzel duyguyu sizde yasarsiniz ins.birde bakmissinizki evlenmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…