deseydin canım keşke görseymiş gününü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bizim ilk günümüzde malum geç kalktık kayınvalidemi gidicez tabi biz öğlende geliriz ya dedik ama saatt ikindi olmuştu . kayın valideme gittik ne dese beğenirsiniz.. neden bu kadar geç kaldınızki :bbo: .... elinin köründen akşam çok işim vardı gecede uyayamadım nedense bilmiyorum demek vardıda hadi dedim edebimi bozmayayım.. öle işte akşam oldu ve eve geldik....
bi evlensem anlatcam zati:jeyyar::jeyyar:bekar arkadaslar hic merak etmeyin.bu guzel duyguyu sizde yasarsiniz ins.birde bakmissinizki evlenmissiniz
bekar arkadaslar hic merak etmeyin.bu guzel duyguyu sizde yasarsiniz ins.birde bakmissinizki evlenmissiniz
harika bir gün geçirmiştik
sabah uyandğımda ve eşimi yanımda gördüğümde bir çığlık atmıştım
oleyyyyyyyyyyyyy rüya değilmiş,evlendik işte sonunda diye:teytey:
gün boyunca evden çıkmadık
televizyonumun,buzdolabımın,bardağımın çanağımın hatta tuvalet kağıdımın bile doya doya tadını çıkarttım
yarım saatte bir evlendiğimi hatırlayıp hatırlayıp zevkten dört köşe oldumkaydirigubbakcemile3
harika bir heyecan ve tarif edilemez kadar güzel bir gündü
keşke tekrar başa sarıp tekrar yaşayabilmek mümkün olsaydı:1rolleyes:
valla ben anlatsam sinirden verem olursunuz biz eve geldik gece 11 de sonra eşimle takışarı falan saydık bu bana baktı ayşe çok yprgunum bugün yapmayalım dedi bende dedim ya bugün yapmazsak daha zor olur dedim sonra neyse ii tamam o zamn sen üstüneü değiş ben gelirim birazdan dei ben dedim heralde bi süprizi var çıkmış balkona püro içiyo bende çıktım gelinlikle salak salak bakıyorum ne yapıyo bu ya d,ye sonra geldik içeri üsütünü çıkarsana ne beklion kız dedi sen çıkar dedim oy tamam dedi başladıı çıkarmaya kaldım cıbıl yatağa geç dedi sonra Bİ İGNE ALMIŞ gelmiş ne yapacaksın onla dedim manyak mısın dedim dedi canın yanmasdın hiç diye batırmayacam merak etme dedi eşim kadın doğum uzmanı da o zaman asistadı ama oraya sıktı sonra bacaklarımı kaldıordı böyle tut dedi sobra bide vazelin getirdi bana neyse ya uzatmayayım hiç bişey hissetmedim 0 ama hiç bi baktım bütün yatak batmış kandan neden bu kadar jkanadı ya normal mi bu dedi bende ee bi doktora sorsak bari dedim :))) neyse her tarafına baktı iicene utandım artık sonrada beni ters yatırdı altıma bi kaç şey serdi gitti sigara içmeye gene geri döndü yattı sabah uyandım maç izliyo televizyonda yani hiç romantik değildi benim için..
Biz düğünden önce eşim beni 5 merdiven kucağındA çıkardı
geldik eve
yanımızda arkaşlarımız vardı
ben gelinliğimi çıkarttım sözde alınan abiye beyaz takımımı giydim
ve hep beraber piyerlotiye yemeğe gittik
floryaya gittük sahilde gezdik felan feşman
sonracıma eve geldük :içelim:
meğersem bizim koca karılar yemekler hazırlamış koymuş.heç birini yiyemedik ne yemekler vardı ama
neyse
sonrası zaten allah kerim aynen söyle oldu
:1hug::jeyyar:sositosositokaydirigubbakcemile :sm_cool: :-tatlicadiarzu-mirmirmirmir
ay ay ne günlerdi keşke bidaha yaşayabilsem o heycan o mutluluk ne güzeldi
Benim en zoruma giden o cift kisilik yorgan oldu..tamam hos guzel sevdigin adamla ayni yatakta yatmak kollarina uzanmak..koklasmak oynasmak ama..insan (daha dogrusu ben) uyurken rahat olmak istiyorum..yorgani istedigim yone cekeyim cevireyim o bacagimi acayim bu kolumu cikarayim..acikcasi ilk gece yorgan stresi yasadim ben..zaten birgun once uyumamisiz dugunde hplamisiz ziplamisiz yorgunuz oyle bir ustun koru birseyler yaptik..:)hadi yatip dinlenelim arkasi yarin olsun dedik ..:) dedik ama ufff...su yorgani iki kisi kullanma muhabbeti epeyce gerdi beni bir turlu rahat olamadim..yorgani ona birakip yatak ortusunu ustume alip uyudum..ertesi sabah yarim kalan meseleyi tamamlayip..6 senedir cok guzel bir birliktelik yasiyoruz..(masallah diyim.)hemde ayni yatakta iki ayri yorgan kullanaraktan..:)))...
yaaa ben de böyleyimm aynı yatakta uyumak bile zor gelir bana, daha bekarım konuşmak için erken ama ben yatarken çıt çıksa uyanırım hemen, değil ki yanımda biri uyuyacak, sağa sola dönecek... nefes bile alsa deli olurum ben
valla ben anlatsam sinirden verem olursunuz biz eve geldik gece 11 de sonra eşimle takışarı falan saydık bu bana baktı ayşe çok yprgunum bugün yapmayalım dedi bende dedim ya bugün yapmazsak daha zor olur dedim sonra neyse ii tamam o zamn sen üstüneü değiş ben gelirim birazdan dei ben dedim heralde bi süprizi var çıkmış balkona püro içiyo bende çıktım gelinlikle salak salak bakıyorum ne yapıyo bu ya d,ye sonra geldik içeri üsütünü çıkarsana ne beklion kız dedi sen çıkar dedim oy tamam dedi başladıı çıkarmaya kaldım cıbıl yatağa geç dedi sonra Bİ İGNE ALMIŞ gelmiş ne yapacaksın onla dedim manyak mısın dedim dedi canın yanmasdın hiç diye batırmayacam merak etme dedi eşim kadın doğum uzmanı da o zaman asistadı ama oraya sıktı sonra bacaklarımı kaldıordı böyle tut dedi sobra bide vazelin getirdi bana neyse ya uzatmayayım hiç bişey hissetmedim 0 ama hiç bi baktım bütün yatak batmış kandan neden bu kadar jkanadı ya normal mi bu dedi bende ee bi doktora sorsak bari dedim :))) neyse her tarafına baktı iicene utandım artık sonrada beni ters yatırdı altıma bi kaç şey serdi gitti sigara içmeye gene geri döndü yattı sabah uyandım maç izliyo televizyonda yani hiç romantik değildi benim için..
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey korkunç değilmiş aslında değil mii.ben de tam 2 hafta kaçtım...bilsem yaparmıydım kaçar mıydım hiç:bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?