evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deseydin canım keşke görseymiş gününü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne güzel maşallahh. öyle güzel anlatmışsınızi duygularınızı .çok hoşuma gitti.Allah herkese nasip etsinn ,mutluluğunuzu daim etsin inşallah..a.s.

o ne ya iğne felan :1shok:
romantikliği birak resmen kabus gibiymiş...

Benim anlatacaklarım sizlerinkinden farklı olacak arkadaşlar keşke çokgüzel ve özel birgün olarak anılarımda yer alabilseydi ama maalesef ki çok kötü.Evliliğimin ilk günü tam anlamıyla bir şok yaşamıştım ve ben kiminle evlendim demiştim tabiki çok geçti O ilk gün kahvaltıdan sonra bize gece düğünde takılan takıların bir bölümünün ortadan yok olduğunu gördüm,tabiki ben saf saf yerlerde arıyorum heralde düşürdük diye eşim olacak şahısın ben uyanmadan takıları alıp bana sormadan satabileceği nereden aklıma gelsin ki.Birde bunu günlerce inkar edip beni çok üzmüştü daha sonra itiraf etti ama çok geçti tabikiRabbim hepimize hayırlı evlilikler nasip etsin.

çok hoş bir anlatım. en cok buna güldüm. gercekten ifadeler cuk oturmuşşş..

Çok teşekkürler arkadaşlar,sanki kendim o anı yaşıyor gibi oldum.Çok hoşuma gitti.

sabah gec kalkmistik..kahvaltidan sonra alisverise gittik..uzun uzun gezdik dugunumuzu konusa konusa gezdik valla :)) sonra eve gelip butun gece sarmas dolas tv izledik :)

Benim en zoruma giden o cift kisilik yorgan oldu..tamam hos guzel sevdigin adamla ayni yatakta yatmak kollarina uzanmak..koklasmak oynasmak ama..insan (daha dogrusu ben) uyurken rahat olmak istiyorum..yorgani istedigim yone cekeyim cevireyim o bacagimi acayim bu kolumu cikarayim..acikcasi ilk gece yorgan stresi yasadim ben..zaten birgun once uyumamisiz dugunde hplamisiz ziplamisiz yorgunuz oyle bir ustun koru birseyler yaptik..:)hadi yatip dinlenelim arkasi yarin olsun dedik ..:) dedik ama ufff...su yorgani iki kisi kullanma muhabbeti epeyce gerdi beni bir turlu rahat olamadim..yorgani ona birakip yatak ortusunu ustume alip uyudum..ertesi sabah yarim kalan meseleyi tamamlayip..6 senedir cok guzel bir birliktelik yasiyoruz..(masallah diyim.)hemde ayni yatakta iki ayri yorgan kullanaraktan..:)))...

yaaa ben de böyleyimm aynı yatakta uyumak bile zor gelir bana, daha bekarım konuşmak için erken ama ben yatarken çıt çıksa uyanırım hemen, değil ki yanımda biri uyuyacak, sağa sola dönecek... nefes bile alsa deli olurum ben

Canim benim,
Ay gel sende iki tane tek kisilik yatak al diyecem ..diyecem ama..surekli birlestir ayir birlestir ayir..zahmetli bir is be..:1rolleyes:..rahatimiza cok dusup eski hayatimiz hep olsun dersek bu is ayni evi paylasmama kadar gider..:bbo:en iyisimi birsekilde saga sola donmeleri cirt birt cikarmalari kabul etmek..a.s...
hele sen hayirlisiyla bi kocayi bul , gerisi allahkerim..:teytey:
belki benim gibi yorganini bile ayirmazsin..a.s

bu soruna evlenince cevap versem

haklısın canım, alışmak zorundayım. ya bu deveyi güdeceğiz, ya bu diyardan gideceğiz kaydirigubbakcemile3

bende öyleyim allah yardımcımız olsun ama eşimiz anlayışlı olursa atlatırız. Ya herkes iyi güzel anlatmış ama ben çok fena gıdıklanıyorum. Yandım ben . dokunduğu an çığlık çığlığa kaçarım. Bana acil yardım lazım. yoksa ilk günümü annemin evinde geçireceğim.

kabus gbi:1shok::1shok::1shok:

canim ya...:çok üzgünüm:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey korkunç değilmiş aslında değil mii.ben de tam 2 hafta kaçtım...bilsem yaparmıydım kaçar mıydım hiç:bbo::bbo:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.

Son düzenleme:
çok güzel bir gündü bekarken annem çok sıkıydı işten eve evden işe gidip gelirdim
nişanlımla bile gizli gizli buluşurduk evlendiğim gün evimize geldik eşim hemen tokalarıma saldırdı berberdeyken fzla toka takmayın demişti ama berber yinede saçımı tokalarla doldurmuş berbere söylene söylene saçlarımdaki tokaları çıkardı ben korkmaya başladım önce bana herşeyi anlatmıştı ama yinede korktum o işin geç olması için elimden geleni yaptım evi tekrar tekrar tuvaletine varana kadar dolaştırdım sonrası maluuuummmm ertesi gün erken kalkmak zorundaydık çünkü gelin mevlüdü yapılacaktı bana pek iş yatırmadılar ama yinede yoruldum

harika bi gündüüü... konuştuk güldük gezdik gece gece. sonra uyumaya çalıştık.

Ne güzel bir daha asla yaşanamayacak günler yaşamışız.
12 temmuz 2008 de evlendik.
Düğün sonrası evimize getirdi arkadaşlarımız bizi,
İçim bir mahsun oldu öyle gelinliklerle eve girince.
Hemen salona geçtik.Çünkü ayakta duracak halim yoktu.
Eşim mutfaga gidip nescafe yaptı.İki fincan birden içtim valla.
O arda tokalarımın bir kısmını çıkartıyoruz beraber.
Ama çıkar çıkar bitmiyor.
Birde postiş vardı.
Sonra yatak odamıza gittik eşimle.
En güzel anı ise velimdeki kırmızı kuşağı çözüp anlımdan öpmesiydi.
O an çok ağladım çok duygulandım.
Birbirimize baktık ve ikimizde aynı anda "şimdi biz evlendik mi " dedik ve gülmeye başladık.
Gelinliğimi çıkartıp geceliğimi giydim.
Ve öyle açız ki.
Evde börek ve tatlı var.Annemler yapmışlardı bizde adettir.
Hemen böreklere yumulduk....
Ve saçımı yıkamak için bir baktık ki sular akmıyor.
Sabaha karşı 5 gibi geldi sular.
3 gün evdeydik ve börekler bitsin diye 3 gün sabah kahvaltısında börekleri yedik.
Arkadaşlarımız balayına gitmeden 3 gece boyunca yemege götürdü bizi ve 3. günün sonunda yola çıktık.
Antalya Kalkan'a gittik.
Herşey muhteşemdi.
Sevgiler

Bız otelde kalmıştık ve o gun oyle otelde geçtı.hııı ve de herkesın napıosunuz ıyımısınız ,hayırlı olsun vb. Sorusuyla telefonda geçti:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…