evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bız otelde kalmıştık ve o gun oyle otelde geçtı.hııı ve de herkesın napıosunuz ıyımısınız ,hayırlı olsun vb. Sorusuyla telefonda geçti:))))

ben heralde telefonumu kapatırım aman onlamı uraşacam yaaa. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok merak ediyorum acaba hangi duygular içinde olacağım.. aslında pek bi beklentimde yok... abartmak istemiyorum yaşayamazsam üzülürüm:CüvCüv:
inş güzel geçer...

çok hoş anılar var hepsini tek tek okudum, ama hoş olmayanlarda var... umarım ömrümüzün sonuna kadar içimizdeki o ilk gün heyecanı ve mutluluğu ile evliliklerimizi geçiririz... yani ben bi evleneyimde önce kaydirigubbakcemile3

Evett gelelim benim ilk geceme

22/06/2008 tarihinde 9 yıllık bir aşkın sonunda dünya evine girdik eşimle..
Düğün bitiminden sonra gelin arabasına binmeden önce salonun önünde ailemi öptüm annem ve babamın yüzü çok acaipti babam bana çok düşkün olduğu için nekadar belli etmemeye çalışsada gözleri kıpkırmızıydı gelin arabamızı eşmin hem çocukluk arkadaşı hemde üniversiteden arkadaşı olan çok yakın bir arkadaşımız kullandı (bizim için kayseriden kalkıp gelmişti 1 gün öncesinden) neyse Belinayıda aldık (kız kardeşimi) ve hep beraber arkadaşlar konvoy halinde evimin kapısına geldik ve yukarı eşim beni kucağında çıkardı düşünün 5. katta oturuyoruz ve 5. kata kadar kucakta çıktım.. eve belinay 2 kuzenim eşimin arkadaşı girdik ve oturma odasına geçtik belinay herkese kola verdi :) ardından zil çaldı yengem 2 dayım ve imam geldi, kuzenim ve belinay beni aldılar yatak odasına geçtik önce ojelerimi çıkartık sonra makyaj çıkarttık abdest aldım ve üstüme uzun şalımı attım salona geçtik imam nikahımı kıydı.. ( belinay ve kuzenimse bizi diğer odadan izlediler çok meraklılardır bizde izlicez dediler :1rolleyes: ) neyse imam nikahımızda kıyıldı imam gitti dayımlar aşağı indi yengem kuzenlerim ve belinay kaldık yengem mutfaktaki hazırladıklarıı yiyecekleri söyledi dolmalar börekler pilavlar falan.. yengem çıktı kuzenlerim çıktı biz belinayla abla kardeş göz göze gelidik o ana kadar şenşakrak olan belinay başladı ağlamaya ama nasıl ağlama tabi bende kötü oldum biz sarıldık kapıda bırakmıyoruz birbirimizi sonra kuzenim çekti belinayı merdivelerden inene kadar kapayamadım kapıyı..
Sonra içeri geçtim eşim ve arkadaşı oturuyorlar bende gelinlik hala duruyor, eşimin arkadaşı kalkıp bir otele gitmek istedi fakat biz onu bırakmadık çünkü hem bizim için keyseriden kalkıp geldi hemde en ince ayrıntısına kadar herşeyimizle ilgilendi otelde yatırmazdık onu, ben acelemiz yok bu akşam kalalım keyfini çıkaralım dedim içeri geçtim gelinliğimi eşimin yardımıyla çıkardım sonra salona geçtim ve sabaha kadar oturduk sohbetler ettik çok güzel geçti sabaha karşı uyuduk uyandığımızda evde eşimin arkadaşı yoktu yatağını toplamıştı ve gitmişti aradığımızda uyandırmak istemediğini söyledi çok teşekkür ettik biribirimize .. daha sonra aklımda belinay vardı onu aradım ben iyiyim napıyorsunuz dedim ve belinayı kahvaltıya çağırdım a.s eşimin ve beni ısrarlarımıza dayanamayarak geldi :) tabi bu sırada annem sürekli aradı kız kızım siz delimisiniz elalem neder belinayı neden çağırdınız ilk günden dediysede biz dinlemedik belinay bana çok düşkündür ve akşama kadar evde oturduk ee birtanecik kardeşim var ve bizim bağıız çok kuvvetlidir çok farklı iletişimimiz vardır, böyle işte sonra belinay gitti eşimle babaşa kaldık öhö öhö dııııııııııııııııııııııııııııttttttttttttttttttttttttt diyorum ve geçiyorum ertesi sabah belinay ufuğuyla bize kahvaltıya geldiler ve benim evlilik başlamış oldu :asigim: aradan 1 hafta geçtikten sonrada ailelere el öpmeye gittik böyle işte.. Belinaya ve Ufuğa hep diyorum evlenin ilk gece size gelicem sabahda sizde kahvaltı edicem diyorum sositososito

Son düzenleme:
az kaldı bende anlatcam size kaydirigubbakcemile3

ya bak şimdi aklıma ne geldi ben 29/05/2005 te evlendim...arabada kavga etmişiz sinirler gergin keşke evlenmeden önce kavga etseydikde nikah masasında bıraksaydım diye düşünürken ayaklarımın önünde diz çöktü beni çok sevdiği söyledi...ay insan çok utanıyo ya tamam kalk diyebildim anca... şimdiki aklım olsa biraz daha süründürürdüm...biz görücü usülü evlendik bana çok çektirdi ama şimdi öyle huzurluyumki çok seviyorum onu çok yanında tüm günümün yorgunluğu bitiveriyo...Allah herkesin yuvasına huzur versin...

Düğün sabahı uyandığımızda evde olan ! kayınvalidem bize kahvaltı hazırlamıştı. Hep beraber kahvaltı ettik.
Odamıza geçip sigaralarımızı içerken eve gelenler olduğunu duydum. Akşam dağılan misafirler tek tek
lanıyordu eve. Sonra hepsi beraber oturup düğün kasetini izledi. Daha sonra kemençe kasteleri çalıp
horon tepildi evde. Benim için berbat birgündü. Farklı yörelerden, adetlerini bilmeden konuşmadan
evlenmenin büyük bir hata olduğunu o zaman anladım. Hep derim şimdiki aklım olsa bu durumu
asla kabul etmezdim. Gerçi nasıl olacağını önceden bilmiyordum o da ayrı ya....
Off aklıma gelince tekrar sinir oldum şimdi.
:jeyyar:

bende 30/03/2008 tarihinde evlendik.gelin çıktıktan sonra kayınvalidemlere indim.kalabalık azalınca eşim beni aldı ve fotoğrafçıya gittik.fotoğraf çektirdikten sonra aseton almak için parfümeriye gittik sokaklarda ellele dolaştık ben gelinlili o damatlıklı kaydirigubbakcemile5 bizi gören arabalar kornalarına bastı hatta biri de arabadan sarkıp bağırdı '' yanlış yapmışın aslanım'' diyekaydirigubbakcemile3:roflol: ama artık çok geçtiiiii sonra bi cafede oturup çayımızı ve sigaramızı içtik:içelim: eve gelince de yemek yiyip uyudukkkkŞeniz çok güzel bir gündü benim için hiç unutamam:asigim:

14 ekim 2000 de evlendik.Eşimle biz Balıkesirliyiz düğünümüzde orada oldu.Salondan çıkınca hemen istanbula evimize gelmek istedik.Salondan çıkıp araba ile yola çıkar çıkmaz eşimin ilk sözü İŞTE BUKA olmuştu ve halada aramızda konuşur güleriz bu söze.kaydirigubbakcemile3Neyse biz yola çıktık gecenin 2 si filan heralde tam hatırlamıyorum.İkimizde yorgun araba kullanmak zor damatlık ve gelinlikle.neyse hızlı feribotla gelelim dedik.Oda ne gece seferi yokmuş ilk sefer sabah erken bir saatte.Otele gitsek zaten gece yarısı olmuş ,otel yerine Biz geceyi arabada geçirdik.Film gibi ama değilmi.Sabah ilk feribotlada doğru İstanbul. yaptık bir delilik artık geriside gelir tabi.İst gelince hemen eve gitmek yok ,önce floryada bir yemek yedik, sonrada evimize gelmiştik.Bizim için yorucuydu ama çok da güzeldi.Şimdi evlensem yine aynısını yapar ilk gecemi evimde geçirirdim.hihoyyythihoyyyt

Yorgun,uykusuz,anne- baba -kardeş özlemi dolu,evini kabullenemeyen,ağlak ,zırlak,kucakkucağa ama deli gibi de mutlu ve bir o kadar da hayretler içindeydik.....

ayyy bi an daldım gittim düşündümde eminim çok güzel olur yaa
ayy allah herkese nasip etsin inşallah
zamanı gelince bana da :))))))

ayyy bi an daldım gittim düşündümde eminim çok güzel olur yaa
ayy allah herkese nasip etsin inşallah
zamanı gelince bana da :))))))
allah hayırlı zamanda hayırlı ve kıymet bilene denk getirir inşallah canımmmm.
Mutluluk dolu bir evlilik umarım nefesin kadar yakınındadır.....bir ömür boyu senden hiç gitmemek üzere.....

Yorgun,uykusuz,anne- baba -kardeş özlemi dolu,evini kabullenemeyen,ağlak ,zırlak,kucakkucağa ama deli gibi de mutlu ve bir o kadar da hayretler içindeydik.....

sanırım bende aynı senin gibi olcam..biyanım mutlu sositosositobiyanım buruk:çok üzgünüm:

allah hayırlı zamanda hayırlı ve kıymet bilene denk getirir inşallah canımmmm.
Mutluluk dolu bir evlilik umarım nefesin kadar yakınındadır.....bir ömür boyu senden hiç gitmemek üzere.....

yorumlarınız beni o kadar mutlu ediyor ki
yüreğiniz ne kadar güzel çok sağolun
nası mutlu oldum anlatamam :1hug:

sanırım bende aynı senin gibi olcam..biyanım mutlu sositosositobiyanım buruk:çok üzgünüm:
ama zamanla alışıyor insan ve birgün geliyor annesinin evinde senelerce yattığı yatakta uyuyamıyor canım ...
Ben 7. Senedeyim ve annemin evinde artık kalamıyor hatta kalmak istemiyorum çünkü deli gibi evimi ve kokusunu huzuurmu özlüyorummm...
Allahım herkese en az benim kadar mutlu yuva nasip etsin inşallah....

yorumlarınız beni o kadar mutlu ediyor ki
yüreğiniz ne kadar güzel çok sağolun
nası mutlu oldum anlatamam :1hug:
seni ben bir anlık mutlu edebiliyor isem ne mutlu bana ...
Seninle evlenecek o şanslı erkek bence bir an evvel çıkmalı karşına mutluluk neymiş yaşayın bir ömür doya doya...
Canım benim güzel yüreğin hep buna nail olur inşallah.....

eşimle memleketlerimiz birbirine çok uzak olduğu için düğünden 3 gün önce bizim orda kına gecesi yaptık. kına gecesi 11 gibi bitince eşimin ailesi ile yola çıktık.hepsi yabancı ben tek başıma sonra anneme yemgemde benimle gelsin yoksa ben gitmem dedim. neyse yengemide alıp yola çıktık.ben geliklikli zırıl zırıl ağlıyorum.eşim benimle dalga geçiyor onu o anda boğasım geliyor. beni ailemden ayırdınız diye hepsine kin tutuyorum
1 saat sonra bir otelde yatıyoruz ben orda gelinliğimi çıkarıyorum. tabii yengemle aynı oda da kalıyoruz. cumartesi günü eşimin mmleketinde düğünümüz oluyor.30 kişilik bir otobüsle ailem ve akrabalarım geliyor o gün. gece 12 gibi düğün bitiyor ailem gidiyor ben yine onların içinde tek başıma.otel bize bir oda ayırmış balayı odası ben orda kalmam diyorum ben eve gideceğim diyorum. evimizde başka bir ilçede bir arkadaşı ve eşi bizi takip edip bizi eve bırakıyorlar. bu arada saat 4:30. sonra işimizi bitirip yatıyoruz. sabah kalktığımızda saat 8.seçim günü oy kullanıp balayına gideceğiz.ama eşim evlilik cüzdanını babasında bırakmış.hadi alıp gelelim hemde ellerini öpelim diyor. ben gitmiyorum. bunlar bana ters adetler. o gidiyor gelirken de oyunu kullanıp gelmiş.sonra kalvaltı hazırlıyorum kalvatı yapıp bende oy kullanıyorum. sonrada blayı için bolu abanta gidiyoruz .

Sana sonuna kadar katılıyorum canım.Annelerimizin evi bir zamanlar yattığımız yataklar.....senağlama şimdi artık kendi evim diyorum.Ne kadar özlesem gitmek için şafak saysamda,Ailemin yanına giidincede hemen evime dönmek istiyorum.Hele çocuk da olunca kendi evin daha rahat.Ama şunu söyleyeyim gurbetlik zor.Keşke gezsem gelsem akşama evime dönebilecek yakınlıkta olsaydım aileme.
Bende senin dileklerine katılıyorum.Rabbim herkeze mutlu sağlıklı huzurlu yuva nasip etsin inşaallah.:Saruboceq:

off off düğün bitti salondan ckıyoruz herkes benden önce cıktı eltlerim görümlerim kayınvaldem gil herkes bi baktım tek biz kalmısız sessiz sessiz konvoysuz eve dogru cıktık o anki canımın sıkıntısını hiç anlatamam eltilerim görümlerim kayınvaldemgil bi jet daha yapmıslardı cok koymustu tek basımıza gittik bide kayonvalde üste ben 2 katta kalıcam eve geldim ki sessiz sessiz arabalarını cekmişler gelin arabasını bekliyolar aglamamak iiçin kendimi zor tutum onların yanında üzülmememk için. sanki cenaze vardı konvoyu cok isterdim en büyük hayalımdi ama malesef arkadan gelen kimse olmamıstı sonra eve girdik eişimle herkes yukarda ısıkları bile yakmadımki neerde oldugumuzu bilmesinler ayıp diye ahhhhhhh ahhhhhhh azcık karanlıkta yemek yedik ayak üstü sonra eşim yatalımmı askım dedi bende saf sakir yatalım evet cok yoruldum dedim eşimduagımı acmak için tam 2 saat ugrastı ben artım oturuyorum ayakta uyuyorum eşim actı cok sükür sonra gelinliğimi cıkarcam cık dedim oda yok benim hayalimdi dedi bende tamam sadece ac ama geceliğimi giyene kadar cık dedim dedim ama kendimi yatakda buldum veeeeeeeeeeee hüsran son bitürlü yapamadık agladım hep hiç uyumadım o ısıklarıı utanıp kapatan kız ısıgı actırıyo bi düşün hiç bişi umrumda değil sade allaha yalvarıyorum olsun bitsin diye ama nafile hüzranla gecti ne gündüzüm bellidi ne gecem buzdolabın arkasında hep tek basıma agladım orayı görüünce halen duygulanırım tabi hiç yapamadık bu gün olsun yapamadık ama cok sükür eşim hiç sikayetci olmadı ama ilişkisiz bi evlilik işte problem sonucta acaba yatakdada mutlu olmak nasıl bişey hiç bilmem kardeş kardeş yatıyos ite hade by

nedeni her ne olursa olsun ilişki şart bence evliliklerde...
evliliğin sağlam temeller üzerine kurulup ilerlemesi ve mutluluklar sürmesine adına en başta gelen paylaşımların en güzeli ve en bağlayıcı etkisi elbette ki birlikteliktir!
umarım bir an evvel aranızdaki buzlar erir ve sende artık evliliği gerçek anlamda yaşar ve birde nasip olursa bir evlat sahibi olursun inşallah canım.....:Saruboceq:a.s.

ayy hepınız aglamıssınız benım de gozlerım doldu yazılarınızı okurken kızlar cok kötu yaa senağlama ben de hıc evlenebılcem gıbı gelmıyor cok korkuyorum kına gecesınde soylenen turkuyu bıle duyunca aglıyorum bır de neler yasamıssınız annem annem dıye aglamıssınız hepınız yok kaynatanız yemek yapmamıs kocanız ılgısız olmus fln kesın aglarım ya ben evlenırken bıle aglarım gıbı gelıyor senağlama

ah salak kafam işte. her şeye evet dediydim. şimdi o kadar pişmanımki bazı şeyler için. ama ben o kadını nası anne yerine koyayım siz söyleyin. bana ekmek al git dedi yaa ilk gecemde

ben bu konularda okadar cok olay duydum kı
kesınlıkle o gece ıcın yanımda tavuk pılav alıp gıdıcem sarıcam folyoluycam kı ac kalmayayım adam ıcın de bı topan ekmek peynır hanı pılav yemem dıye mızmızlanır vs bılemem kesın yemekle hazır olucam yani ac kalıp yıllarca unutmıycagıma boyle olsun

ayy cok kötu seyler yasamıssınız yaa ıste bız bunları duyup korkup evlenmıyuoruz kızlar yaa :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…