Bız otelde kalmıştık ve o gun oyle otelde geçtı.hııı ve de herkesın napıosunuz ıyımısınız ,hayırlı olsun vb. Sorusuyla telefonda geçti:))))
allah hayırlı zamanda hayırlı ve kıymet bilene denk getirir inşallah canımmmm.ayyy bi an daldım gittim düşündümde eminim çok güzel olur yaa
ayy allah herkese nasip etsin inşallah
zamanı gelince bana da :))))))
Yorgun,uykusuz,anne- baba -kardeş özlemi dolu,evini kabullenemeyen,ağlak ,zırlak,kucakkucağa ama deli gibi de mutlu ve bir o kadar da hayretler içindeydik.....
allah hayırlı zamanda hayırlı ve kıymet bilene denk getirir inşallah canımmmm.
Mutluluk dolu bir evlilik umarım nefesin kadar yakınındadır.....bir ömür boyu senden hiç gitmemek üzere.....
ama zamanla alışıyor insan ve birgün geliyor annesinin evinde senelerce yattığı yatakta uyuyamıyor canım ...sanırım bende aynı senin gibi olcam..biyanım mutlu sositosositobiyanım buruk:çok üzgünüm:
seni ben bir anlık mutlu edebiliyor isem ne mutlu bana ...yorumlarınız beni o kadar mutlu ediyor ki
yüreğiniz ne kadar güzel çok sağolun
nası mutlu oldum anlatamam :1hug:
ama zamanla alışıyor insan ve birgün geliyor annesinin evinde senelerce yattığı yatakta uyuyamıyor canım ...
Ben 7. Senedeyim ve annemin evinde artık kalamıyor hatta kalmak istemiyorum çünkü deli gibi evimi ve kokusunu huzuurmu özlüyorummm...
Allahım herkese en az benim kadar mutlu yuva nasip etsin inşallah....
nedeni her ne olursa olsun ilişki şart bence evliliklerde...off off düğün bitti salondan ckıyoruz herkes benden önce cıktı eltlerim görümlerim kayınvaldem gil herkes bi baktım tek biz kalmısız sessiz sessiz konvoysuz eve dogru cıktık o anki canımın sıkıntısını hiç anlatamam eltilerim görümlerim kayınvaldemgil bi jet daha yapmıslardı cok koymustu tek basımıza gittik bide kayonvalde üste ben 2 katta kalıcam eve geldim ki sessiz sessiz arabalarını cekmişler gelin arabasını bekliyolar aglamamak iiçin kendimi zor tutum onların yanında üzülmememk için. sanki cenaze vardı konvoyu cok isterdim en büyük hayalımdi ama malesef arkadan gelen kimse olmamıstı sonra eve girdik eişimle herkes yukarda ısıkları bile yakmadımki neerde oldugumuzu bilmesinler ayıp diye ahhhhhhh ahhhhhhh azcık karanlıkta yemek yedik ayak üstü sonra eşim yatalımmı askım dedi bende saf sakir yatalım evet cok yoruldum dedim eşimduagımı acmak için tam 2 saat ugrastı ben artım oturuyorum ayakta uyuyorum eşim actı cok sükür sonra gelinliğimi cıkarcam cık dedim oda yok benim hayalimdi dedi bende tamam sadece ac ama geceliğimi giyene kadar cık dedim dedim ama kendimi yatakda buldum veeeeeeeeeeee hüsran son bitürlü yapamadık agladım hep hiç uyumadım o ısıklarıı utanıp kapatan kız ısıgı actırıyo bi düşün hiç bişi umrumda değil sade allaha yalvarıyorum olsun bitsin diye ama nafile hüzranla gecti ne gündüzüm bellidi ne gecem buzdolabın arkasında hep tek basıma agladım orayı görüünce halen duygulanırım tabi hiç yapamadık bu gün olsun yapamadık ama cok sükür eşim hiç sikayetci olmadı ama ilişkisiz bi evlilik işte problem sonucta acaba yatakdada mutlu olmak nasıl bişey hiç bilmem kardeş kardeş yatıyos ite hade by
Düğünden sonra konvoy yapıp bizi eve bıraktılar,eşimin tarafı.ailemden kimse yoktu tabi,kendimi çok kötü hissettim,ağlıyorum,bi taraftan burnum akıyor,ayrılık çok zor ağlama kısmını atlıyorum senağlama ..
ah salak kafam işte. her şeye evet dediydim. şimdi o kadar pişmanımki bazı şeyler için. ama ben o kadını nası anne yerine koyayım siz söyleyin. bana ekmek al git dedi yaa ilk gecemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?