Evliliin pf noktalarn paylaalm m?

kısıtlamadan hıc hoslanmaz eşim,şüphe,kıskançlık bunlardan nefret eder..ben esımden buyukum ve biraz fazla yakışıklı dıkkt cekıo çok..elimde olmadan kıskanıyorum ..ilk baslarda bu yuzden cok kızdırrdım onu şimdi lafını bıle etmıyom..saygı ve anlayış çok önemlı kesınlıkle empatı yapılmalı..

benim, eşim evde yokken iş yapma gibi bi şansım yok, çünkü haftaiçi eve gittiğimde eşim eve geleli 50 dakika olmuş, duşunu almış, tv başında oturuyor oluyor kaydirigubbakcemile3
haftasonları da ikimiz de çalışmıyoruz, bazen temizlik varken kaçıyor evden işte. ama haftaiçi beraber yemek yedikten sonra ben mutfagı toparlıyorum, yarının yemegini hazırlayıp biraz da diğer işlerle ilgileniyorum. eşim de bensiz film falan seyrediyo bu sırada :sinifsinif:

ya arkadaşlar benim bi zaafım var sinirlendiğim zaman çok yüksek sesle konuşuyorum
eşim bundan nefret ediyo ama bendeki de alışkanlık iştee..
herseferinde uyarıyo sonra o da sinirleniyo ben haklıysam bile haksız konumuna düşüyorum
bunu nası yenicem yaa
çok kavga eder olduk son günlerdee

Yazdıklarınız çok güzel teşekkürler....Birde benim acizane tavsiyem asla kahvaltısız işe göndermeyin.Bugün tembellik edip biraz daha uyuyayım dedim bir uyandımki çıkmış.Bende apar topar hazırlanıp çıktım.öğlen eve gelmiş ayayüstü bişeyler atıştırmış(Bıraktığı izlerden bellikafamçokkarıştı)
Akşam gelince biraz şirinlik yaptım ama nafilekaydirigubbakcemile...Yemeği hazırladım sofrayı kuracakken benim işim var deyip çıktı.Öyle kalakaldım...Tavır yapacak ya...Erken gelmiştim hazırlasaydın bu vakite kadar dedi normalde işi varsa söyler ama inat işte...:mymeka:

kızlar yok mu yeni fikirler
bide kendimizi imaj olarak sürekli yenilemeli miyiz
yani beni bole gorup sevmişti deyip hep aynı kalmaktansa değişiklikler yapmalıyız dimi ben bunu yeni anladım mesela

kızlar yok mu yeni fikirler
bide kendimizi imaj olarak sürekli yenilemeli miyiz
yani beni bole gorup sevmişti deyip hep aynı kalmaktansa değişiklikler yapmalıyız dimi ben bunu yeni anladım mesela

Sürekli değil... Benim saçlarım evlenmeden önce uzun ve katsızdı. Geçen ay; kahkül kestim; kaşlarımı biraz kapatacak kadar. Kocam beni bi gördü akşam; öyle kaldı 1-2 saniye. Sandım "iğrenç olmuş" diyecek, ana! bir de baktım kocaman bir gülüş geldi yüzüne :Saruboceq: "saçlarını kesmişsin" dedi. Ben de "kötü mü olmuş" dedim. Uzak doğululara benzemişsin dedi. Ama çok hoşuna gitti. Akşam gözünü alamadı benden.
Çok ekstrem değişiklikler yapmamanı tavsiye ederim. Hani saçının yumuşak ve mis kokulu olması, portakal rengi olmasından iyidir. Uyumadan önce saç fırçana biraz parfüm (parfüm deo değil) sıkıp saçlarını tararsan (parfüm ağır olmasın aman; çiçek kokuları tercih edebilirsin) kocanın çok hoşuna gider.
ŞenizŞeniz

fırçaya parfüm. iyi fikir. hiç aklıma gelmemişti :jeyyar:

kızlar üşenmeden tüm sayfaları okudum.çokk güzel tecrübelerinizi paylaşmıssınız.benim çoğu zaman yapamadığım şeyleri yapın demişsiniz( çok çabuk sinirlenmem,güzel söz sçylemeyi becerememem,başkalarının yanında bi kere onu azarlamıştım,bi kerede defol git demiştim).
çok eksiklerim var.sizlerden çok şey öğreneceğim.iiki varsınız

bende diyemiyorum.hatta bi o kadar da soğuk oluyorum.zaten buzdolabı gibiyim.odun olduğumu kabul ediyorum.

nişanlım soyleyebiliyo onların ailede herkez eşine hayatım der sadece gençler değil buyuk macalar yengeler falan ama ben hala alışamadım

Bir de bilimsel olarak adamın bilinçaltına girmenin yolunu buldum ama onun yazılması gereken bölüm bu değil maalesef... belki bloguma yazarım bir ara...
:jeyyar:
aaaaa nasıl giricezz, bana ö.m. atsana :jeyyar:

düşündükçe aklıma geliyor kızlar ya ben nişanlıma baskalarının yanında askım hayatım diyemiyorumlmaz:

eskiden bende çok utanıyodum, şimdide babamın yanında diyemiyorum gerçi, sonra kendiliğimden aşıverdim bu durumu :kedi:

düşündükçe aklıma geliyor kızlar ya ben nişanlıma baskalarının yanında askım hayatım diyemiyorumlmaz:

Ne ben, ne de eşim büyüklerimizin yanında öyle hitap etmiyoruz. Hatta ben çok güleryüzlüyümdür, şaka yaparım, severim insanları eğlendirmeyi... Kocamı görseniz, konuşmaz, gülmez kimsenin yanında. Herkes çekinir ondan. Ama başbaşa kaldık mı kedi gibi olur kocacım, romantik, sokulgan bir adam olup çıkar.. Normal yani dememeniz bana göre.

Kızlar Şu da bı gerÇek ınat ederek onlara bıŞey yaptıramazsınız tatlı dılle yola getırırsınız ancak
halılarımı yıkatacaktım
ılk baŞta eŞım karŞı Çıktı 14 aylık evlıyız neymıŞ halılar temızmıŞ halbukı halılarda baya kır vardı yavaŞ yavaŞ ıkna ettım onu
sonuÇ: DÜn halılar yıkanmıŞ olarak evdeydıı

Valla evde başka dışarda başka olamıyorum
Başlarda babam çaktırmadan bakıp gülümsüyordu
Acaba ayıp mı oluyor diyordum ama alıştım
Eşimde zaten uzak durmaz mesafe koymaz
Yanıma oturur bazen elimi tutar saçım gözüme düşse düzeltir
Bizimkiler mutlu oluyor
Kaynanam ne hissediyor bilmiyorum ama kıskanıyorsa da çatlasın
Biz evlendikten sonra görümcemin kocasına tavrı değişmiş
Birilerine iyi örnek olduk ne mutlu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…