- Konu Sahibi çikolatagelin
-
eşimin iş saatleri yoğun geç geliyo bende o geldiğinde hiç iş yapmıyorum sadece onunla ilgileniyorum
o evde dahi olsa iş yapmıyorum.
sona işine saygı duyun eğer yapacak başka bi çare yoksa saati fazla dahi olsa saygı duyun.
harcama konularında ise kendinize bişey alırken mutlaka onada alın böyle olunca pek kızmıyorlar : )))
katılıyorum sana cnmklava:
kızlar yok mu yeni fikirler
bide kendimizi imaj olarak sürekli yenilemeli miyiz
yani beni bole gorup sevmişti deyip hep aynı kalmaktansa değişiklikler yapmalıyız dimi ben bunu yeni anladım mesela
Sürekli değil... Benim saçlarım evlenmeden önce uzun ve katsızdı. Geçen ay; kahkül kestim; kaşlarımı biraz kapatacak kadar. Kocam beni bi gördü akşam; öyle kaldı 1-2 saniye. Sandım "iğrenç olmuş" diyecek, ana! bir de baktım kocaman bir gülüş geldi yüzüne :Saruboceq: "saçlarını kesmişsin" dedi. Ben de "kötü mü olmuş" dedim. Uzak doğululara benzemişsin dedi. Ama çok hoşuna gitti. Akşam gözünü alamadı benden.
Çok ekstrem değişiklikler yapmamanı tavsiye ederim. Hani saçının yumuşak ve mis kokulu olması, portakal rengi olmasından iyidir. Uyumadan önce saç fırçana biraz parfüm (parfüm deo değil) sıkıp saçlarını tararsan (parfüm ağır olmasın aman; çiçek kokuları tercih edebilirsin) kocanın çok hoşuna gider.ŞenizŞeniz
fırçaya parfüm. iyi fikir. hiç aklıma gelmemişti :jeyyar:
aaaaa nasıl giricezz, bana ö.m. atsana :jeyyar:
Bir de bilimsel olarak adamın bilinçaltına girmenin yolunu buldum ama onun yazılması gereken bölüm bu değil maalesef... belki bloguma yazarım bir ara...:jeyyar:
düşündükçe aklıma geliyor kızlar ya ben nişanlıma baskalarının yanında askım hayatım diyemiyorumlmaz:
düşündükçe aklıma geliyor kızlar ya ben nişanlıma baskalarının yanında askım hayatım diyemiyorumlmaz:
tatlı dilli olucaksın,her daim güleryüz ve mutlu görünmek.
yorulmucan.
ama naaparsan yap yaranamassıııın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?