- Konu Sahibi çikolatagelin
-
Bide eşimden edindiğim bi tecrübe
Kaynana üzerinize bıçakla bile saldırsa asla o sinirle eşinize şikayet etmeyinlmaz:
ılla eşinizin bilmesi gerekiyorsa aradan biraz zaman geçsin sakinleşin sohbet anında
Hafif dudağınızı bükün hüzünlü bi ifade takının :sinifsinif:
Geçen günde şöyle bi olay oldu moralim çok bozuldu
Sen üzülme diye söylemedim ama çok içime dokundu türevi bi konuşmayla eşinizin kulağını bükün
Bu kaynana takdiğidir onlar hep başarılı oluyor.
bide eşimden edindiğim bi tecrübe
kaynana üzerinize bıçakla bile saldırsa asla o sinirle eşinize şikayet etmeyinlmaz:
Illa eşinizin bilmesi gerekiyorsa aradan biraz zaman geçsin sakinleşin sohbet anında
hafif dudağınızı bükün hüzünlü bi ifade takının :sinifsinif:
geçen günde şöyle bi olay oldu moralim çok bozuldu
sen üzülme diye söylemedim ama çok içime dokundu türevi bi konuşmayla eşinizin kulağını bükün
bu kaynana takdiğidir onlar hep başarılı oluyor.
Evliliklerin puf noktalari bence kisiden kisiye degisir, ciddi bir tecrube yasamis biri olarak bence surekli akilli, bakimli olup, sevgi ve saygida kusur etmezseniz,birazda "3 maymunu" oynarsaniz 100 yil birlikte yasarsiniz ama tabii bunu hakedene..... :jeyyar:
bir püf noktası da ben söyleyeyim.(tamamen kendi çıkarımımdır)kırsal yerde yetişmiş erkek çocukları evlendikleri zaman aşırı derece aile bağımlısı oluyorlar.ceplerine para girince kendi ailelerini sürekli yedirmek ve artık bir 'güç' olduklarını göstermek istiyorlar.ve kesinlikle ailesi hakkında en ufak bir olumsuz düşünce söylemeyeceksiniz..onların hepsi melek,siz art niyetlisiniz..ben formülü buldum,asla ailesi hakkında olumsuz konuşmuyorum,harika insanlar onlarrrrr (ne demezsin).o zaman her istediğini yapıyor ve siz bir melek oluyorsunuz..eleştri asla kaldıramıyorlar.ben kendi annemi ve babamı bile eleştirirken onların ailesi bir melek abidesi.kısacası evlilik en büyük politikadır...kuralları doğru oynayın ve istediğiniz herşey elinize gelsin,siz kazanın.böyle işte..
altın kural işte bu canım bnm,sen çözmüşsün olayı,diğerinide ben söyleyeyim,3maymunu oynayacan,görmeyecen,duymayacan,konuşmayacan,o zaman senden iyisi olmaz,haksızmıyımCADIARZU
3 maymunu oynamak bazen bende okadar zor oluyorki.hiçbirşeyi takmazsam bekarken beraberlik yaşadığı bir kızdan bahsetmişti kazık atmış eşime ayrılmışlar falan işte evlenmeden anlatmıştı.durup durup o anlattığı kız aklıma geliyo bide aynı şehirdeyiz hala düşünün.offff ofgercekten dogru a.s
arkadas cok dogru yazmis..duymazsan görmesen konusmasan senden iyisi yok diye bu cok dogru..ama ben yapamam......sende haklisin...bu seferde haddini asarlar nasil olsa birsey demiyo görmüyo diye...valla ben susmam nede birsey olmamis gibi yapamam....sonucta insaniz susan duymasan konusmasan bile nereye kadar dayanacaksin3 maymunu oynamak bazen bende okadar zor oluyorki.hiçbirşeyi takmazsam bekarken beraberlik yaşadığı bir kızdan bahsetmişti kazık atmış eşime ayrılmışlar falan işte evlenmeden anlatmıştı.durup durup o anlattığı kız aklıma geliyo bide aynı şehirdeyiz hala düşünün.offff of
ayy benim konumkaydirigubbakcemile3
bir kere sürekli surat yapmak erkeği soğutuyor.hem daha uzak kalıyorsunuz birbirinizden hemde her daim kavga eder potansiyele sahip oluyorsunuz.o yüzden küsme taraftarı değilim..
alttan alınmalı ama her dediği değil çizgiler belli olmalı sizin özeline girdimi müsaade etmelisiniz..
evi sizden ibaret görmeli eşiniz.o ev sizsiz ona batmalı rahat etmemeli..bunuda önce evhanımlılığınızı 4/4lük yapark sonrada güleryüzünüzle göstermelisiniz..
ailesiyle ilgili gereksiz konuşmalar olmamalı..taban tabana zıt gidecek şeyler söylememeli,söylenmemelisiniz.aranız iyi değilse bile sizin sukunetinizi korumalı bunu eşiniz görmeli.ha görmeyen bir eşede sahipseniz değiştirmeye kalkmanın bir anlmı yok..
sürekli bakımlı olmasanızda temizlik ön planda olmalı.
birde herşeye söylenmeyin ya..az hoşgörü.erkekler sevmiyor söylenen kadınları..
aklıma geldikçe yazarım..
Mutfaga gırdıgı zaman yemek veya salata veya bulasık..vs yaptıgı zaman sakın elestırmeyın...Beceremesede elıne ne kadar yakıstıgını söyleyın... Inanın etkısını göreceksınız...
işte diyorum ya canım başta öyle geliyo.yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sende.aynen bende bırak aşkım demeyi adını bile söyleyemiyodum.taa 1.5 yıl sonra canım dedm:))).evlendikten sonra da aşkım hayatım bitanem...
başta var ya nasıl zor geliodu.yapmacıkmısım gibi geliodu.gerçi gerçekten yapmacıktı.ama söyleye söyleye dilim de alıştı kalbimde şimdi gayet rahat söylüyorum.bişey yok bunda uğraş biraz.
bi arkadaşım var sır fkocasına böyle güzel hitap edip,işve cilve yapmadı diye adam onu aldattı.sen soğuksun benim ruhumu okşamıyosun dedi.iki tane çocukları var.yaşları kırk üstünde.ama işte yaşla başla olmuyomus demek ki.adam evine gelmio.arkadaşım hem ağlıyo hem de diyo ki adam doğru söylüyo ben hiç bi zaman ona güzel sözler söylemedim ruhunu okşamadım hep sınırlı davrandım gururum engel oldu bunları yapmama.
ne zaman bişey yapmaya kalksam içimden bir ses yapma kendini alçaltma dedi.diyo...
herşeyleri vardı maddi manevi...dışardan bakıldığında mükemmel bir evlilik yaşıyolardı.arkadaşım eşinin her türlü hizmetini yapıodu ediodu ama olmadı işte.bak adam ne diyo neyi sorun olarak görmüş.erkeklerin nerde kusur bulacağı belli olmuyo işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?