Evliliin pf noktalarn paylaalm m?

Bide eşimden edindiğim bi tecrübe
Kaynana üzerinize bıçakla bile saldırsa asla o sinirle eşinize şikayet etmeyin lmaz:
İlla eşinizin bilmesi gerekiyorsa aradan biraz zaman geçsin sakinleşin sohbet anında
Hafif dudağınızı bükün hüzünlü bi ifade takının :sinifsinif:
Geçen günde şöyle bi olay oldu moralim çok bozuldu
Sen üzülme diye söylemedim ama çok içime dokundu
türevi bi konuşmayla eşinizin kulağını bükün
Bu kaynana takdiğidir onlar hep başarılı oluyor.

Ah canım ya keşke bu tecrübenizi daha önce okusaydım:gitme:
hep bu yüzden tartışmışızdır:mymeka: annesinin her yaptığını söylüyordum sonuç çok mutsusuzum:gitme: akıllandım artık söylemiyorum ama eşimde hiç yanımda olmaz. hep ailesini haklı bulur.hep denir ya her şey eşte bitiyor diye.gerçekten öyle.oğlundan yüz bulan ailesi her fırsatta laf sokarkar senağlama annesi,babası,ablalarıklava: bende onlardan yana eşime detlensem hep ben hatalı olurum. onların laflarını takmayacagm ama eşimde yanımda olmayınca her şeyi sorun yapıyorum senağlama şiddetli baş ağrılarım başladı.mutsuz ve huzursuzum.sonumuz ne olacak bilmiyorum.burdaki herkesten dua istiyorum.:enbuyukkk:

Son düzenleme:

evt bende bu takdiği kullanırım ama bi defasında kayınpederimin dediği laf çok dokundu yukarı katıma çıktım eşim eve geldiğinde ağlaya ağlaya anlattım o da çok üzüldü sonraya saklayamadım bunu
ama genelde bende bikaç gün sona anlatırım

valla eğer gerçekten seviyorsanız püf noktasına falan ihtiyacınız yok zaten doldurma akılla akıl olmuyor yeri geldiğinde büyük ihtimalle unutursun yada ters teber işine yaramaz kişiye göre değişir çünkü en iyisi herkes kendi gibi olmalı öyle sevmeli sevilmeli hatalarını yaşayarak öğrenmeli biraz ağlamalı biraz gülmeli arada kavga etmeli tek düze olmaz ki böyle hepsi sevdiğinle olsun yeterki sevdiğin için olsun....bence...

Evliliklerin puf noktalari bence kisiden kisiye degisir, ciddi bir tecrube yasamis biri olarak bence surekli akilli, bakimli olup, sevgi ve saygida kusur etmezseniz,birazda "3 maymunu" oynarsaniz 100 yil birlikte yasarsiniz ama tabii bunu hakedene..... :jeyyar:

gerçekten 3 maymunu oynamak gerekiyor ama çok zor .insanı zorla sinir eden bir aile varsaklava: 3 maymunu oynamak inanın kolay değil.dediğiniz gibi hakedene helal olsun.....

akılsızlar kendi tecrubelerinden ders alırlarmış
akıllılarda başkalarının tecrubelerinden yararlanırlarmış
bizde tecrubelerimizi paylasıyoruz

bir püf noktası da ben söyleyeyim.(tamamen kendi çıkarımımdır)kırsal yerde yetişmiş erkek çocukları evlendikleri zaman aşırı derece aile bağımlısı oluyorlar.ceplerine para girince kendi ailelerini sürekli yedirmek ve artık bir 'güç' olduklarını göstermek istiyorlar.ve kesinlikle ailesi hakkında en ufak bir olumsuz düşünce söylemeyeceksiniz..onların hepsi melek,siz art niyetlisiniz..ben formülü buldum,asla ailesi hakkında olumsuz konuşmuyorum,harika insanlar onlarrrrr (ne demezsin).o zaman her istediğini yapıyor ve siz bir melek oluyorsunuz..eleştri asla kaldıramıyorlar.ben kendi annemi ve babamı bile eleştirirken onların ailesi bir melek abidesi.kısacası evlilik en büyük politikadır...kuralları doğru oynayın ve istediğiniz herşey elinize gelsin,siz kazanın.böyle işte..

Son düzenleme:
çok güzel bir paylaşım alanı olmuş.
konuyu açan arkadaşa ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
ilk aklıma geleni yazayım.o sinirliyken hiç cevap vermem(elimden geldiğince kendimi tutarım)
siniri geçtikten sonra konuşurum.kendimi tutamayıp birşeyler söylersem işler daha da berbatlaşır en azından haklıyken haksız duruma düşerim.ama siniri geçtikten sonra konuşunca daha etkili oluyor o da hatasını anlıyor.

tartışılan konunun dışına çıkmamak lazım bi de ...eski konulara giderse tartışma olay büyüyor...bi de küsmemek lazım...soğukluk giriyor araya ...:hulya:

altın kural işte bu canım bnm,sen çözmüşsün olayı,diğerinide ben söyleyeyim,3maymunu oynayacan,görmeyecen,duymayacan,konuşmayacan,o zaman senden iyisi olmaz,haksızmıyımCADIARZU

gercekten dogru a.s
3 maymunu oynamak bazen bende okadar zor oluyorki.hiçbirşeyi takmazsam bekarken beraberlik yaşadığı bir kızdan bahsetmişti kazık atmış eşime ayrılmışlar falan işte evlenmeden anlatmıştı.durup durup o anlattığı kız aklıma geliyo bide aynı şehirdeyiz hala düşünün.offff of

arkadas cok dogru yazmis..duymazsan görmesen konusmasan senden iyisi yok diye bu cok dogru..ama ben yapamam......sende haklisin...bu seferde haddini asarlar nasil olsa birsey demiyo görmüyo diye...valla ben susmam nede birsey olmamis gibi yapamam....sonucta insaniz susan duymasan konusmasan bile nereye kadar dayanacaksin

Son düzenleme:
benim kafama takılıyo bazı şeyler ya söyleyecem ya söyleyecem.takıntı derecesinde yani.karşı tarafa güvenle alakalı şeyler takılıyo dahada çok kafama

Mutfaga gırdıgı zaman yemek veya salata veya bulasık..vs yaptıgı zaman sakın elestırmeyın...Beceremesede elıne ne kadar yakıstıgını söyleyın... Inanın etkısını göreceksınız...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

malesef çok doğru tesbitler.

tüm yorumları okuyorum baştan sona harika şeyler yazmışsınız. :lepi:
tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum a.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…