Evlilik Arefesinde 5 Yıllık İlişkim Anlamadığım Bir Şekilde Bitti

yakın bır arkadasımın erkek arkadasıda yıllar sonra bole degısmıstı soguk davranmaya baslamıstı arkadasımda bu sogukluktan sıkılıp ayrılalım demıstı adamında ıstedıgı buymus ekmegıne yag surulduoda arkadasımı heryerden sılmıstıcok acı bır durum erkekler cok vefasız neyazıkkı herseyı cok cabuk unutuyolar.
facesınde arkadasımla bırlıkte oldukları yazıyordu oncesınde engelledıkten bır sure sonra anladıkkı baskasıyla beraberlıgını ılan etmısArkadasım yıllarca ardından gozyası doktu adam hayatında bırısı oldugunu hep ınkar edıyordu,kabul edıcek yurek ne gezer onlarda

Son düzenleme:
okuyunca içim buruldu, bi fena oldum..

iyi sabretmişsin 2 ay, ben olsam o 2 ay gizlice takip eder, araştırır ne yapar eder öğrenirdim bir şeyler. üzüleceğimi bile bile. en azından ne olup bittiğini bilirdim. o nedenle şimdi sen de ne olup bittiğini öğren. ortak arkadaşlarınız yok mu? onlarla hiç konuşmadınız mı?

canıım çok üzüldümm çok ama yapacak bişi yok güçlü olmalısın ve aslaa o adama geri dönmemelisin evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkii bu kadar zorluklardan sonra tam meyvesi yenecekken bitmez.. kesin altında baska birisi var acıı ama maleseff ayrıcaa bütün arkadaslara burdan sesleniyoruum ilişkinizii çok uzatmayıınn 5 yıl 8 yıl çıkıp ayrılan varr çok yazık oluyoorr tecrübeyle sabit

benzerini bende yaşadım sanırım hepimiz bu tarz şeyler yaşadık az çok. başkasının olma ihtimali büyük. dışarıdan böyle bakınca olaya öyle görünüyor. kendini bi halt sanmış yükseklerde görüyor kendini ama emin ol yakında yapışır yere. şu var kesinlikle illaki geri dönerler. onu gerçekten sevenin sen oldugunu anlayınca tıpış tıpış yola gelecek sanada dönecek. sen o zaman affedermisin istemezmisin onu bilemem canım. şu an bittiyse eğer kesinlikle kendini programla bitti de, karar ver. geri döndüğünde o pişman olsun sen değil.
he bide canım hani demişsin ya telefonda soğuk davranıyor yüzyüze gelince yelkenler iniyor diye. hiç öyle bişey yapma ya. gerek yok. sen kendi yoluna bak.

Ben bir erkeğim ;
Önce sana melek gibi davranırım. Kızları önemsediğimi vurgularım. Sonra yakın arkadaş oluruz çıkarız. Sen bana aşık olursun bensiz yaşayamazsın, ben seni sen farklısın diye kandırırım. Sen herkese beni anlatırsın aşık oldum diye. Bende herkese seni anlatırım kullanıyorum diye. Artık bana aşık olursun bana kırılınca… 2 güzel söz söylerim affedersin ben sıkılınca sana trip atarım ağlasanda umrumda olmaz. Sonra ilişki sıkınca ayrılırım. Sabah akşam ağlarsın, pişman olursun ve bana yalvarırsın. Ben gülerim hiç olmamışsın gibi hayatıma devam ederim. Kızlarla konuşurum, eğlenirim ne biliyim seni takmam bile.

Ben bir kızım ;
Sen senin için ağladığımı sandığın zamanlarda aslında bizzat kendime ağlarım.Sen bana geldiğinde sende kimsenin göremediğini gördüğüm için sana kucak açarım.Sen beni kendine aşık etmek için klişe lafları birbiri ardına sıralarken,peşimden koşarken seni mutlulukla izlerim.Çünkü bilirim, neticede sonu sadece bir hoşçakal’dır.Sen beni üzersin ve ben ağlarım.Belki de yalvarırım.Ama bu sana değil,kendime yeniden gelebilme çabamdır.Ben ağlarım,çok ağlarım, hatta hep ağlarım.Ama aşkı senden çok daha iyi bilirim ve bu yüzden en çok ben ağlarım.Sen gülersin dışından,ben senin taa içini görürüm.Bu yüzden arkadaşlarıma seni anlatırım,konuştukça büyürsün içimde.Aynı zamanda da yok olursun.Ve sen günün birinde bana haksızlık ettiğini düşünüp geri geldiğinde, ben gerçekten gülümsüyor olurum..

bak bu yukarda yazanlar çok çok doğru.

Son düzenleme:
çok üzüldüm ama bu durumda geri adım atmayın ya
işe girince noldu ki bu kadar değişti çok merak ettim hayatında başka biri yoktur umarım
sizi başından atmaya çalışıyo sanki yoksa o kadar ters davranamaz biteceğini bile bile

bu arada siz çalışıyo musunuz

canım yaşadığın süreç gerçekten çok acı ve yıpratıcı. senin adına çok üzüldüm.
ama herşeyde bir hayır var demekten de vazgeçme. başımıza gelen tüm kötü şeyler aslında, başımıza daha kötü şeyler gelmesin diye olur ben buna inanıp kendimi herzaman sakinleştiröeye çalışmışımdır. sende biraz içindeki alev soğuyunca bu şekilde hissetmeye başlayacaksın.
bu olaydan çıkartman gereken ne kadar ders varsa çıkart ve de ki şu an ne yaşıyor olursam olayım toparlar ve yoluma sağlim kafayla devam edebilirim. hiç bir şey sonsuz değil mutluluklarda mutsuzluklar da...
yerinde olsam aramazdım, ararsa hiç birşey yokmuş gibi onunla buluşurdum ama konuşmak için değil. dinlemek için...biz kadınlar üsteledikçe erkekler sinirlenip o kadar uzaklaşırlar. eskiyi de yadetme çok mutluyduk mutsuzum olayına da girme. sadece seni dinlemek isterim de ne yaşıyorsun, ne hissediyorsun, ne hayal ediyorsun... o düşüncelerini bir bir sayarken sen zaten saydığı hayallerin içine seni koyup koymadığını anlarsın...ona göre de kalbinde ve aklında ne gibi tamiratlar yapman gerektiğine karar verirsin...

wowww rsmen bu nasıl sarısın fılmını ızledınmı bılmıorum.. ordada cocuk kız sarısın oldugundan salak yerıne koyuordu ayrılıordu..
kız cocugun okudu unıversıyı kazanıordu (harvard )ustelık yuksek dereceyle bıtırıordu :))

Bence de hayatında bir başkasının olması ihtimali yüksek.
Yakın bir arkadaşımda buna benzer bişey yaşamıştı onlar sözlüydü aileler bile biliyordu.
Bir anda çocuk soğuk davrandı ve nedensiz yere ayrıldı.
Yeminler etti başkası yok diye, kız da o kadar çok güvenmiş ki yeminlerine inandı ve hala asla yapmaz öyle bişey diyordu.
Bikaç ay sonra nikahlandığını öğrendik adamın.

Son düzenleme:
Arkadaşımm;

anlattıklarını büyük bir ciddiyetle okudum.. kendimi gördüm resmen.

o mutlulugunu ,aşkını , sohbetinizi, hüznünüzü aynısını bende yasadım..

çok değil benmde gecen nisan - mayıs gbi bir yıllık ilişkim bitti..

ama belki sizin 5 yılınıza bedeldi.. bizde öğrenciydik.. cebimizdeki paramızı bile büyük bir mutlulukla paylaşırdık...

o benm omzunda ağlardı.. ben onun .. ama ne oldu bitti... nedennn diye sorma tatlım bende bilmiyorum..

ben ilgisizliğinden dem vurup ayrılalım dedim. fakat ne kdr sevdiğimi bilirdi.. öylesine dedim. aşkımıza sahip çıkalım gibisinden..

vayy efendmm sen nasıl dersn dedii .. çekti gitti..

hala ayrıyız ve aynı ortamdayız iki yabancı gibi..
önceden nefes alamazdımm şükür atlattım.. gerçekten şuan dimdikim.. evet yalvardım neredeyse ayaklarına kapandım . pişman mıyım ? asla

aşkımın peşinden gittim.. o istemiyorsa elden birşey gelmez.. önceden tek bir çöp istemezdm ama şuan dünyaları verse o suratına bakmam

erkeklerin ilişkiyi kaldıracak güçleri yok ilişkiden çıkıncaa özgürlüge kavuşmuş bir kuş gibi kanatlanıp uçuyorlar

Son düzenleme:
Öncelıkle sunu soluyorum yasamayan anlamaz,evet bı ölum acısı degıldr blkı annenı babanı kaybetmek degıldır ama bı o kdr guvendıgın ınsanı kaybetmektır acıtan ınsanın canını,zaman ver kendıne ,aynı seylerı yasıorm suan senınle hatta daha taze 22 gun oldu,buraya yazamıorum cnku anlatmaya mecalım yok ama ıstersen senınle konusabılırz,benımle aynı olayı yasayan bırılerıyle konusmya benmde cok ıhtıyacm var

tüm hata sende :) çocuk biliyor senin eninde sonunda ona yalvaracağını..Adam seni istemiyor sen arıyorsun görüşelim buluşalım hayır birde işim var mazeret uyduruyor yok ozaman cumartesi olmazmı diyorsun
tabi sonra senden kaçar arkadaşlarıyla takılır bunalmış seni görmek istemiyor

Arkadaşım,
Seni az çok anlıyorum çünkü benimde 3 yıllık ilişkim neden olduğunu anlayamadan bitti. Nişanlıydık üstelik. Aliesi istemedi, bahane buldurlar. Herşey düzgünken bir anda mesajla bitti dedi.
Daha bir ay olmadı, hala kendime gelemedim, hala nefesim kesiliyor.
Yapacak bişey yok diyip için yana yana dünyanın kanununa uyacaksın. Allah'a inancın varsa dua et, hayır da şerde Allah'tan.

kolay olmayacak kızlar için özellikle daha zor erkekler için pek de oyle degıl çabucak atlatıyolar ...ağlayacaksın üzüleceksin.4,5 ay oldu hala ruyama gırıyor.Allaha yalvarıyorum ruyama grmesın artık dıye hep sevgılısıyle goruyorum ve oyle uyandıgınız bır gun nasıl gecebılırki.. rüyanada girecek acıda cekeceksın ama bı yerde artık degmedıgını anlayacaksın.. gercekten seven erkek gıdemez...gidemez.. sevdıgını baska ellere bırakamaz.. gercek sevgıde ne yazıkkı çok az kaldı şu devırde.. oyle kızlar varki sanki inadına yuzugu olan erkeklere sevgılısı olan erkeklere yaklaşıyor...ben anlamadım nasıl yapıyorlar... dayan canım elınden geldıgınce tek kalma tek kalmak daha beter edıyor hep dua et ve herkesın dedegı tek çare zaman ben atlatamadım çunku benım hiç beklemedıgım şeyler oldu o insanın aldatabılecegını asla ama asla ınanmazdım...benım karsıma çok ınsan çıktı o benle ılgılenmezken bıle o var dıye yaptıklarımı Allah bılıyor ya.. böyle erkekelr huzur bulamayacak ama şimdi degıl şimdi çok mutlu olucak emın ol neler yapacak ama hep sahte cunku ılahı adalet var gözyaşı üzerine bı kızın çaldığın hayalleri üzerine mutlu olmana Allah ızın vermez.. tabıkı ayrılık doğal ama düzgünce olanı... sen canını sıkma ne yaşyorsak bı bılınen var ama gormemız ıcın bu hayrı yıne zaman lazım....

Bu evlilik sadece senin sevginle yürümezdi zaten.
İyiki evlenmeden ayrılmışsın.
Hayatında başka biri vardı yüksek ihtimal.
Sen istediğin.kadar sor sıkıştır der mi hiç evet başka biri var diye.
Zor olacak ama unutacaksın nihayetinde.Allah güç versin.

cok üzüldüm. eğer sevgilin kısmetinde olsaydı emin ol onla evlenirdin bi sekilde şimdi. ha tabi belki alnında yazıyorsa gene onunla yıllar sora olsa bile gene keşirsiniz yollarını. belli olmaz.
ben 2 yıllık ilişkimi bitirdim. 2 ay oldu hala atlatabilmiş deilim. o mu gununu gun ediyor beyefendi. hic üzülmüormus.
bas tekmeyi kıçına gitsin. erkekler vefa nedir bilmezler. salla gitsin...

Son düzenleme:
Konuyu okuduktan sonra üşenmeden bütün yorumları üşenmeden okudum. Yorum yazıp ben de sana fikirlerimi söylemek istedim; yazdıklarım sayfalar tutabilirdi. Bir atlatamadan önceki psikolojimle baktım olaylara, bir de atlatıp yoluma baktıktan ve sadece üzüldüğüm günler için pişman olduğum halimle. Ama atlatan_atlatamayan arkadaşlarım o kadar güzel açıklamışlar ki zaten herşeyi...

üç aşağı beş yukarı herkes benzer şeyler yaşamış: Özetle demek istiyorum ki ilk zamanlar için yanacak, hareketlerini hep hayra yoracak ve başkası olduğuna inanmayacaksın, o seni cepte bilecek, yeni girdiği ortamlardan ötürü şişen egosu ile seni hırpalayacak ve dönmek istediğinde dönüp gitmek istediğinde tekrar arkasına bile bakmadan gidecektir. ve sen istemedikçe kimse atlatmanı sağlayamayacaktır. Bizler ne kadar teselli etmeye çalışsak da boş laf olarak gelecektir... Hep onu haklı çıkarıp kendin sorgulayacaksın ve "neden?" sorusu beynini yiyecektir.

ama sonra, bir gün belki aniden, sen hiç farkında olmadan, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Seni seven, değer veren biri çıkacak karşına ve bu sefer de ağladığın tek şey onun için heba ettiğin günlerin olacaktır. Hatırlamayacaksın bile... Kin veya nefret ne kelime "bence sen de herkes gibisin" demeye bile gerek görmeyeceksin:)

Zaman, süreç... Ne yaşaman gerekiyorsa onu yaşayıp atlatacaksın. Çok zor belki biliyorum, ama kendine hep şu telkinde bulun : "Bunları atlattığımda, onun için gösterdiğim barışma çabalarına pişman olacağımı biliyorum, işte bu yüzden yol yakınken bütün ipleri koparıp hayatıma bakmalıyım". Çünkü unutma, hatırladıkça kendi güzel geleceğinden günleri harcıyorsun...

Okul aşkları maalesef genellikle bu şekilde sonuçlanıyor. Sen heba olan 5 seneni değil, gelecekteki güzel günlerini düşün. Hiçbir şey olmamış gibi, hiç bir dakikanı bile kaybetmemişsin gibi, sadece silik birer anı olarak kalacak herşey. Yeniden seveceksin, daha çok seveceksin ve mutluluğu hakedenle yaşayacaksın

gerçekten kısmetinde varsa gelir... "O benim kısmetim olsun" diye dua etme ama sakın:) "Hayırlısı olsun" de. İnan çok daha iyileri olur. Ettiğim inatlara pişmanım ben sadece... gösterdiğim çabalara... ne zaman sallamamaya başlıyorsun, işte o zaman hayat yoluna giriyor.

Diyar2012 ,mesajdan ulasamıyorum canım sana

Öncelikle bir an önce toparlanmanı diliyorum bu gerçekten çok zor bir durum.
Gerçekten bu ayrılıkta sizin bir payınız suçunuz var mı onu bi sorgularsanız.Eğer birşey bulamıyorsanız benim tahminim iş yerinde malumyeni ortam birine takılmış olabilir.Güçlü duruyor gibisin en azından ben öyle izlenim aldım benim tavsiyem arama ne olursa olsun evet sorgulama çünkü artık sevgilin değil buna hakkın yok.Canım çok mu yandı at mesajını döşe dök içini ama cümlelerinin arasında mutlaka bir daha seni kesinlikle aramayacağım geçsin ve arama ses sedan çıkmasın sana ulaşamasın.Şuraya yazıyorum bunları uyguladıktan sonra en fazla 4 ayda kapında.Bunlar benim çevremden edindiğim izlenimler eğer köklü bir ilişkinizin olduğunu düşünüyorsan kesinlikle işe yarar... Ama lütfen arama helede ailesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…