Merhaba arkadaşlar bir konuda yorumlarınızı rica edeceğim...geçen şubat ayında nişanladım ve planımız temmuz ağustos gibi evlenmekti... nişanlım kamuda memur yaklaşık 8000 tl maaşı var ve 6 yıldır çalışıyor... benim sorunuma gelecek olursak hiçbir birikimi yok hesabı sürekli ekside hala devam eden kredisi var...hesabının ekside olduğunu da bana evlenme teklif etmedin ve evlilik için hiçbir hazırlığımız ypk dediğimde durumumu biliyorsun hesabım ekside cevabıyla öğrendim ve kırıldım sonuçta ortalama bir maaşı var ve bir yüzük almak zor olmasa gerek... ailesinin ekonomik durumunun oldukça kötü olduğunu onlara yardımcı olduğunu biliyorum... ancak 32 yaşında bir adamın evliliğe bu kadar hazırlıksız olmasına rağmen nişan konusunda bu kadar ısrarcı olmasını anlayamadım... ilk başlarda bana karşı çok iyiydi ancak son zamanlarda maddi durumları sorgulamamla beraber bencil sadece kendini düşünen oluyorum...tüm eşyaları yarı yarıya öderiz altını sen alırsın diye konuşmuştuk...bu kadarını da yapması gerekmez mi? İleride bir evi geçindirebilecek mi bunun tedirginliğini yaşıyorum... sizce haksız mıyım??? Yardımcı olabilir misiniz? Bu arada kendimde aynı kurumda mühendisim... ekonomik bir beklentim yok...