Bizde mühendisler 6 anca alıyorMühendislerin maaşı o kadar
Benim teyzem de asgari ücretle çalışıyor aynı yukarıda yazdiginiz gibi hemen hemen, 1600 kredi ödüyor kızıyla birlikte kredi cekip ev aldilar kalanla da geçinmeye çalışıyorlar ki daha eve gecemediler bile çünkü abonelikleri yeni alıyorlar, daha nakliye ücreti falan da var yani ona ragmen idare ediyorlarAdamda yatırım kafası yok açık ve net. 8 bin ve Türkiye şartlarında resmen hazine :) ailesine ne kadar yardımcı olursa olsun ister kredi borcu olsun nice insanlar var 3 bin TL maaşla 1.500 TL kredi ödeyen ama yine de geçinen. Dikkat edin altından başka bisey çıkmasın.
Aslinda böyle bir adama evlilik.sözleşmesiyle gitmek gerekirEvlilik teklifi bile almadan nişanlanmıs konu sahibi Şubat Ayı'nda.
Adam acele ediyor çünkü maddi açıdan toparlanmak için nişanlısına ihtiyacı var.
Evlenmeden önceki borclar senindir en gec 1 yılda bitecek
Ev gecimi ortak
Evlilik icindeki birikim herkesin kendine diye
Adam ardina bakmadan kacar çünkü kendi harcarken evlendigi insan da arkasini toplasin diye bekleyecek!
Boyle bir adamin borcunu yuklenecegime yalniz basima keyfimce yasamayi tercih ederim ki ben de yalnız yaşıyorum kira, fatura ve bir sürü gidere rağmen birikim de yapiyorum üstelik maasim da mühendis kadar değil yani