Evlilik aşkı öldürüyor mu?

Francais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
27
3
1
40
Öyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.

niye merak ettin yeni üyecim ya da bi derdin mi oluştu bu durumla ilgili. anlat akıl verelim

ben 4 yıldır evliyim daha bitmedi
ama bu kişilere bağlı bir durum.
karşılıklı anlayış saygı olduktan sonra bitmez bence

Bizde 9 aylık evliyiz. 3 yıldır tanıyorum ilk günkü gibi seviyorum. Sevildiğimi de biliyorum. Arada kavga tartışma olur. Herşey toz pembe gitmez. Ama bunu düzeltmek bizlerin elinde.

Kavga sevgılıykende olur.
Önmli olan karşındakinin seni gerçekten sevmesi ve saygı duyması

Aşk ın sonu var ama sevginin yok.

Belli belli kisa kk hayatinizda o mesaj sayisi goz ardi edilemez :)
kısa değil aslında. uzun zamandır okuyodum. evlendiğimden beri okuyorum aslında. ama çok çalıştığım için üye olamadım. iş yerim değişti. şimdi de açıkcası boş zamanda ne yapacağımı şaşırıyorum. ev işi yapmaya da alışamadım. spor yapıyorum bi saat sürüyo. yemek temizlikle de çok uğraşmıyorum alışmışım. öyle işte :)

3,5 yıllık evliyim hala eşimi seviyorum aynı şekilde o da beni seviyor.Hayatımda verdiğim en doğru karar.Fakat benim eşim her hafta çiçeğimi alır her hafta yemeğe çıkarır bebeğimiz var ve çok yardımcıdır.Eğer evlilik paylaşımsa ve karşındaki bunu en iyi şekilde yapıyorsa aşk bitmiyor canım

Birbirine ask ile bakan evli cift (yeni evliler haric) hic gormedim. Demek ki evlilik aski olduruyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…