Sizinde uyelik 12 gun olmus hayirli olsunniye merak ettin yeni üyecim ya da bi derdin mi oluştu bu durumla ilgili. anlat akıl verelim
Aksine dahada asik olursun dogru evlilikse.Öyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.
eheh aktif takılmaya karar verdim :)) artık yarım gün işim yok uzun zamandır .evde çok zamanım oluştu biranda :))Sizinde uyelik 12 gun olmus hayirli olsun
Belli belli kisa kk hayatinizda o mesaj sayisi goz ardi edilemez :)eheh aktif takılmaya karar verdim :)) artık yarım gün işim yok uzun zamandır .evde çok zamanım oluştu biranda :))
kısa değil aslında. uzun zamandır okuyodum. evlendiğimden beri okuyorum aslında. ama çok çalıştığım için üye olamadım. iş yerim değişti. şimdi de açıkcası boş zamanda ne yapacağımı şaşırıyorum. ev işi yapmaya da alışamadım. spor yapıyorum bi saat sürüyo. yemek temizlikle de çok uğraşmıyorum alışmışım. öyle işte :)Belli belli kisa kk hayatinizda o mesaj sayisi goz ardi edilemez :)
niye merak ettin yeni üyecim ya da bi derdin mi oluştu bu durumla ilgili. anlat akıl verelim
o zaman yazayım. bende evliyim. yeni sayılır. bence aşkı öldürmüyor. aslında ben kendimi nişanlı zamanımdan daha aşık hissediyorumderdimi paylaşmıştım da pek bağlantılı değil bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?