- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
Ne kadar güzel senin adına sevindim bnmde bi kızım var eşim de destek oluyo çok yorgun olduğumda o sallar yada namaz saatinde kalkarsa o uyutur bn kılarken3,5 yıllık evliyim hala eşimi seviyorum aynı şekilde o da beni seviyor.Hayatımda verdiğim en doğru karar.Fakat benim eşim her hafta çiçeğimi alır her hafta yemeğe çıkarır bebeğimiz var ve çok yardımcıdır.Eğer evlilik paylaşımsa ve karşındaki bunu en iyi şekilde yapıyorsa aşk bitmiyor canım
Ahahaa ben de yogun bakimdan bildiriyorum su an.Evlilik degil bebek öldürüyor
Bu konuda sana katılıyorumEvlilik degil bebek öldürüyor
Benim adam 4,5 aydir lohusaAhahaa ben de yogun bakimdan bildiriyorum su an.
Belki duzelir dicem amaBu konuda sana katılıyorum
Aaa niye ne hassas adam :))Benim adam 4,5 aydir lohusa
Aşkı nasıl tanımladığınıza bağlı olarak değişebilir bir söz bu.
O ilk zaman midede uçuşan kelebekler, iştah kesilmesi, içinin titremesi elbet geçiyor ama bu geçiş yerini onu gördüğünüzde gözlerinizin bütün içtenliğiyle gülmesine yerini bırakıyor.
1.5 yıldır evliyim, 10 yıldır eşim hayatımda ama çok daha fazla seviyorum diyebilirim size.
Sevgiliyken yıllarca yaşadığım heyecanmış sadece, evlendikten sonra 'biz' olarak heran düşünebilmek, bir yemek bile yaparken içine koyduğunuz malzemeleri onun sevdiklerine göre ayarlamak bambaşka bir duygu.
Eve gelirken eşinizin sizin sevdiğiniz gofreti alarak gelmesi, sizi ne kadar mutlu edebilir tahayyül edemezsiniz ama bunu sevgiliyken yapsa 'hımm teşekürler' deyip geçersiniz.
Hem kendiniz hem eşiniz için yaptığınız şeyler, onun mutlu olduğunuzu gördükçe sizi çocukça daha da havalara uçuruyor.
Ha elbette kavgası gürültüsü eksik olmuyor o ayrı ama onun da barışmalarının tadı başka.
Öyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.
Öyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.
Kesinlikle öyle.Aynen katılıyorum, tanışıp 6 ayda evlenen bir arkadaşım yaa sizde heyecan kaldı mı akşam işten geleceği zaman heyecanlanıyo musun diye sormuştu, çünkü biz 9 sene çıkıp evlenmistik, hayır dedim heyecanlanmıyorum, 5te çıkıyo en gec 5.20 de evde ama saat 5.21 olupta gelmediğinde ya gelmezse diye deli gibi korkuyorum ben hala
Ha şu var istikrarı düzeni rutini sıkıcı bulanlar için aşkın bir ömrü olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?