Bencede bebek öldürüyor. Çocuk yokken hiç kavgamız yoktu. Şimdi neredeyse her gün :) Misal bugün çocuk yüzünden kavga ettik. Konuşuyoruz ama zorla. Tahammülsüz koca ile çocuk zor iş. Yani kadında sabır kalmaz ise kavgalar büyüyor. Ya da benim sabri tasmakbuzere. Çocuk sabah 6 da kalktı daha hala uyuyacakEvlilik degil bebek öldürüyor
Aynennnn katılıyorum arkadaşım :)aman aşkı napıcan aşk karın doyuruyo mu paradan haber ver paradanpara var huzur var
Sağolcnmbir evde maneviyat varsa o evden huzur eksik olmaz zaten.ben de senin adına sevindim canım
Bende 1.5 yıllık evliyim 7 yildir birlikdeyiz. İlk günkü gibi degil bin kat fazlası seviyorum. Bence bu karsindaki insana bagli. Aşk hayranlıkdır aslında. Bende eşime hayranım. Ama eskisi kadar heyecan kalmiyor tabi buda herkezde aynı benceÖyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.
Öyle bir söz var ya hani; evlilik aşkı öldürür. Sizce bu gerçekte mi? Evli arkadaşlar yorum yaparsa mutlu olurum.
Bazen eksik oluyor nedenbir evde maneviyat varsa o evden huzur eksik olmaz zaten.ben de senin adına sevindim canım
Kavga etmesen de zaten sogukluk oluyor arada, o daha tahammul edilemez bisey, evde iki ev arkadasi gibi, bir tek masraflari bolusmuyorsunBencede bebek öldürüyor. Çocuk yokken hiç kavgamız yoktu. Şimdi neredeyse her gün :) Misal bugün çocuk yüzünden kavga ettik. Konuşuyoruz ama zorla. Tahammülsüz koca ile çocuk zor iş. Yani kadında sabır kalmaz ise kavgalar büyüyor. Ya da benim sabri tasmakbuzere. Çocuk sabah 6 da kalktı daha hala uyuyacak
Ve sabah yine en gec 7 de kalkar. Bende aşk oldu sanırım elde var sevgi. Onu da harcarsa yapacak birsey yok.
kendi tahammulsuzluklerinizi minik meleklere yüklemeyin bence ne demek bebek öldürüyor. Güzel giden bir evlilikse bebek aile bağını güçlendiriyor bir birinize daha çok kol kanat geriyorsunuz. Bebekten sonra evliliklerinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar önce ilişkilerini sorgulasın bence.Bencede bebek öldürüyor. Çocuk yokken hiç kavgamız yoktu. Şimdi neredeyse her gün :) Misal bugün çocuk yüzünden kavga ettik. Konuşuyoruz ama zorla. Tahammülsüz koca ile çocuk zor iş. Yani kadında sabır kalmaz ise kavgalar büyüyor. Ya da benim sabri tasmakbuzere. Çocuk sabah 6 da kalktı daha hala uyuyacak
Ve sabah yine en gec 7 de kalkar. Bende aşk oldu sanırım elde var sevgi. Onu da harcarsa yapacak birsey yok.
Aaa iyi ki soyledinkendi tahammulsuzluklerinizi minik meleklere yüklemeyin bence ne demek bebek öldürüyor. Güzel giden bir evlilikse bebek aile bağını güçlendiriyor bir birinize daha çok kol kanat geriyorsunuz. Bebekten sonra evliliklerinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar önce ilişkilerini sorgulasın bence.
Ya huuu bir sayfa yazi yazdim silindi iyi mi. Sana yazmamisim ama iyi olurdu cevap. Bebek öldürmek tabii ki. Onlar bizlerin vaz geçilmez biricikmelekleri. Neyse yine yazarım birazdan dünkü ruh halime yazmışım. Keşke okuyup gecseymisim iyiymiş ama.kendi tahammulsuzluklerinizi minik meleklere yüklemeyin bence ne demek bebek öldürüyor. Güzel giden bir evlilikse bebek aile bağını güçlendiriyor bir birinize daha çok kol kanat geriyorsunuz. Bebekten sonra evliliklerinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar önce ilişkilerini sorgulasın bence.
herkesin imtihanı farklıdır.teslimiyet çok önemliBazen eksik oluyor neden
yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyordu. Ve bu cümleyi etrafımda da çok sık duyuyorum. Genel bir söylendi benimki de.Aaa iyi ki soyledin
Biz de kendi suclarimizi cocuklarimizin uzerine atiyorduk zaten
Cik dogru samimiyet ve teslim olmak isin ozuherkesin imtihanı farklıdır.teslimiyet çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?